Για όσους μένουν στα Χανιά ή κοντά στα Χανιά : Στο δημοτικό γηροκομειο χανιων υπαρχουν ανάγκες για: σεντονια, κουβέρτες ,πυτζάμες , παντοφλες, χτένια, κολώνιες κ οινόπνευμα. όσοι έχουν να προσφέρουν κατι απο τα παραπάνω μπορουν να τα παραδώσουν ή απευθειας στο γηροκομειο ( χαλέπα ) ή στο ανταλλακτικο παζάρι της κυριακής ( 11πμ-4 μμ), στα σχολεια στην Κοραή.
Rory, έχω κάτι ψιλοπράγματα, που ίσως κάνουν για εκεί. Αν υπάρχουν κι άλλοι στα Χανιά που μπορούν να προσφέρουν οτιδήποτε, ας κάνουμε μια μάζωξη όλα τα πράγματα μαζί κι ας τα προσφέρουμε σαν V-strom club.
Υ.Γ.Αυτά τα post περί γυροκομείων που κάνεις, αν συνδυαστούν με το προσωνύμιό σου (όχι το Rory, το άλλο, ξέρεις.....) ρίχνουν λάδι στη φωτιά (απορώ πως δεν τσίμπησε ακόμη ο Black ! ! )
Και φυσικά και στο συνομήλικο dv...... (η καλύτερη γενιά )
Ό,τι λέει η έκφραση. Η γκόμενα που ευεργετείται και ανταποδίδει την ευεργεσία φορώντας περικοκλάδες στον ευεργέτη της. Το φαινόμενο είναι πολύ συχνό είτε διότι οι ευεργέτες είναι λεφτάδες αλλά πουρά και μπουχέσες, που αναπτύσσουν σχέση ιδιοκτησίας με την γκόμενα, είτε γιατί είναι στην φύση του ευεργετημένου να αδικεί τον ευεργέτη του, βλ. Ιούδα, Ρόμπερτ Φορντ, Βρούτο, Κάσσιο κ.ο.κ.
Ό,τι λέει η έκφραση. Η γκόμενα που ευεργετείται και ανταποδίδει την ευεργεσία φορώντας περικοκλάδες στον ευεργέτη της. Το φαινόμενο είναι πολύ συχνό είτε διότι οι ευεργέτες είναι λεφτάδες αλλά πουρά και μπουχέσες, που αναπτύσσουν σχέση ιδιοκτησίας με την γκόμενα, είτε γιατί είναι στην φύση του ευεργετημένου να αδικεί τον ευεργέτη του, βλ. Ιούδα, Ρόμπερτ Φορντ, Βρούτο, Κάσσιο κ.ο.κ.
αφιερωμένο στο φιλαράκι μου τον δημήτρη στον εντουρά.
επί της ευκαιρίας ο αγώνας στις 11/03/12 θα γίνει απο το ΣΥ.ΜΟ.ΣΚΑ και θα είναι extreme enduro, αυτό που έγινε πριν ένα χρόνο και είχαμε πάει κάποιοι απο εμάς.
ο αγώνας απο τη ΛΕ.Μ.Α.Ν. μεταφέρθηκε πιθανόν στις 8/4/2012.
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
Σωστά το λέει ο δημήτρης. πάντως όπως σας είχα πεί ποιό παλιά αξίζει να πάτε Ηγουμενίτσα - Αγκόνα. ο αγώνας είναι στις 30/9. μπορείτε να φύγετε απο ηράκλειο στις 24/9 και να φτάσετε Πειραιά στις 25/9. το καράβι απο Ηγουμενίτσα φεύγει στις 20:00 και φτάνει στην Αγκόνα στις 10:30, πές οτι βγαίνεις απο το καράβι στις 11:30 και με επόμενη στάση στην Ίμολα (στα 200 Km) μακριά έχει κανείς τη δυνατότητα 1ον να δεί το Σαν Μαρίνο και 2ον να κάνει το προσκύνημα στην πίστα στην Ίμολα. Ένα φοβερό ξενοδοχείο μέσα στη πίστα και με υπόγειο γκαράζ είναι το http://www.hotelolimpia.com/?lan=en μετά έχετε μπροστά σας 800 km ώστε να μπείτε μέσα στη γαλλία έχοντας μπροστά σας το Μαρανέλο (για το άλλο προσκύνημα) και το τούνελ frangas (15 km μήκος) που σε περνά απο ιταλία στη γαλλία και ανέβασμα στις νότιες άλπεις. μετά απο εκεί δε ξέρω παραπέρα ... εγώ πήρα το δρόμο για το βορά.
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008