Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
VSTROMIMHS
Member
Member
VSTROMIMHS

Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΑΤΡΑ
Registration date : 11/06/2010

ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 5 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι Σεπ 06 2011, 19:55

black list

1. Vkosta(θα δειτε τι εχετε να παθετε)
2.
3.
και ερχοντε και αλλοι
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
v_kostas
Administrator
Administrator
v_kostas

Τόπος : Patra
Registration date : 10/07/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι Σεπ 06 2011, 21:03

VSTROMIMHS έγραψε:
black list

1. Vkosta(θα δειτε τι εχετε να παθετε)
2.
3.
και ερχοντε και αλλοι
yeye yeye miffy
aris_n
gold member
gold member
aris_n

Τόπος : Άθενς
Registration date : 08/04/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ Σεπ 07 2011, 03:53

Βάλε και εμένα στη μαύρη λίστα...ούτε εγώ θα μπορέσω να ρθω....έμεινε το Χάρλευ απο λάστιχο... Laughing Laughing Laughing

Α ρε παλιόφατσες καλοπερνάτε βλέπω και εγώ ακόμη και 15Αύγουστο ήμουνα στη δουλειά...Λοιπόν θέλω να επανορθώσετε με καφέδες και ποτάκια όταν γυρίσω έτσι;;;;
black_hawk
vstromhellasforum Enthusiast
black_hawk

Τόπος : ΠΑΤΡΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ
Registration date : 10/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ Σεπ 07 2011, 09:22

sakk έγραψε:
ελα μωρε...αλητες μηχανοβιοι ειναι σταματης γαρδελης πανος μιχαλοπουλος και ειδικα εκεινος ο v-kostas θα φοραει ενα σιθρου μαυρο μπλουζακι με μια νεκροκεφαλη πανω!(βλ.σταθης ψαλτης)
ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ Κ ΕΝΑΣ OK rock

να δω τον Κωστα με μαυρη σιθρου μπλουζα και νεκροκεφαλη αλά Σταθης Ψάλτης και δεν θελω τιποτα αλλο...!!!!!

Προσκυνω...!!! XYLO XAXAXAXA XAXAXAXA XAXAXAXA
leonady2
gold member
gold member
leonady2

Τόπος : ΠΑΤΡΑ
Registration date : 24/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ Σεπ 07 2011, 11:49

aris_n έγραψε:
Βάλε και εμένα στη μαύρη λίστα...ούτε εγώ θα μπορέσω να ρθω....έμεινε το Χάρλευ απο λάστιχο... Laughing Laughing Laughing

Α ρε παλιόφατσες καλοπερνάτε βλέπω και εγώ ακόμη και 15Αύγουστο ήμουνα στη δουλειά...Λοιπόν θέλω να επανορθώσετε με καφέδες και ποτάκια όταν γυρίσω έτσι;;;;

Φίλε Άρη μόλις έρθεις Ελλάδα θα τα πιούμε όλα μαζεμένα (μπυρες, καφέδες, ποτάκια) αλλά θα πρέπει να σε ενημερώσω πως πλέον έχουμε περάσει σε άλλο στάδιο πλέον....... Αν δεν υπάρχει φαγητό peinao δεν υπάρχει και καφές ή ποτο drink ......!

success success success success
http://www.militsopoulos.com
jk_prince
jk_prince

Τόπος : Πάτρα
Registration date : 06/09/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ Σεπ 07 2011, 14:29

leonady2 έγραψε:
jk_prince έγραψε:
παιδες επειδη ειμαι νεουδι και δεν ξερω κανεναν σας πως θα σας γνωρισω για βα συναντηθουμε?

Φίλε jk_prince με το καλό να έρθεις στον καφέ και να σε γνωρίσουμε απο κοντά! Αύριο 19:00 έχουμε συνάντηση στο libido στη beso mare τέρμα επάνω ταράτσα. Θα μας καταλάβεις απο την αρχή γιατί μόνο εμείς ακουγόμαστε εκεί πάνω.

success success success

οκ θα σας γνωρισω απο αδιαβροχο και κρανη που θα φορατε λογω βροχης Razz Razz
http://patra2.meteoclub.gr
leonady2
gold member
gold member
leonady2

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ Σεπ 07 2011, 14:45

jk_prince έγραψε:
leonady2 έγραψε:
jk_prince έγραψε:
παιδες επειδη ειμαι νεουδι και δεν ξερω κανεναν σας πως θα σας γνωρισω για βα συναντηθουμε?

Φίλε jk_prince με το καλό να έρθεις στον καφέ και να σε γνωρίσουμε απο κοντά! Αύριο 19:00 έχουμε συνάντηση στο libido στη beso mare τέρμα επάνω ταράτσα. Θα μας καταλάβεις απο την αρχή γιατί μόνο εμείς ακουγόμαστε εκεί πάνω.

success success success

οκ θα σας γνωρισω απο αδιαβροχο και κρανη που θα φορατε λογω βροχης Razz Razz

Η βροχή για μας είναι όπως το γλυκό μετά το φαγητό!!!!! success success success success
gandalf
gandalf

Registration date : 24/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ Σεπ 07 2011, 15:02

leonady2 έγραψε:
aris_n έγραψε:

Φίλε Άρη μόλις έρθεις Ελλάδα θα τα πιούμε όλα μαζεμένα (μπυρες, καφέδες, ποτάκια) αλλά θα πρέπει να σε ενημερώσω πως πλέον έχουμε περάσει σε άλλο στάδιο πλέον....... Αν δεν υπάρχει φαγητό peinao δεν υπάρχει και καφές ή ποτο drink ......!

success success success success

Που είσαι ρε τρελοαμερικάνε μας .... μην κλαίγεσαι όντας στη Καλιφόρνια δεν θα το αντέξω ...
έχω φιλαράκι που είναι στο "Κατάρ" και άστα !!!

Με το καλόοοοο .... κάνε και λίγο κράτη τώρα όσο είσαι εκεί γιατί σαν έρθεις .... μερικά κιλάκια θα τα αρπάξεις !!! Smile
v_kostas
Administrator
Administrator
v_kostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ Σεπ 07 2011, 15:55

v_kostas έγραψε:
Παίδες χθές καθώς πίναμε καφεδάκι στο Λίμπιντο μας ήρθε η ιδέα να κάνουμε κάτι διαφορετικό αυτήν την Τετάρτη.Βλέποντας απο κάτω μας το Τσίρκο «Circo Acquatico» με θέμα του τη θάλασσα και τα ζώα, λέμε τι να είναι αυτό?? scratch scratch
Έφυγε ο Μάγος σαν σφαίρα και βρέθηκε στην ρεσεψιον τους!!!Λοιπόν έχουμε και λέμε: τιμη εισητηρίου 9 ευρω απο 13.Παράσταση έχει 19:00 και 21:00.
Προτείνω λοιπόν να μαζευτούμε στο VESO MARE κατα τις 19:00 να πιούμε κανα γκαιφέ και μετά οποιος θέλει ακολουθεί για την παράσταση στις 21:00. :079-087: sharky wolf dog
Μην ξεχαστουμε!!!
dimitris k2
Member
Member
dimitris k2

Τόπος : ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Registration date : 06/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ Σεπ 07 2011, 18:25

Παλικαρια καλα να περασετε σημερα...
Λογο καιρου δεν θα μπορεσω να παρευρεθω στην ομορφη παρεα σας
αλλα και στο επιμορφωτικο event (Η vstromoparea με τα ζωα της ζουγκλας) μετα στο τσιρκο!!!!!

geia geia
jk_prince
jk_prince

Registration date : 06/09/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 08 2011, 01:43

παιδες ευχαριστω πολυ για το καλοσωρισμα EROS EROS
http://patra2.meteoclub.gr
leonady2
gold member
gold member
leonady2

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 08 2011, 01:52

jk_prince έγραψε:
παιδες ευχαριστω πολυ για το καλοσωρισμα EROS EROS

Δημήτρη και εμείς σε ευχαριστούμε για την παρέα και για την τόσο τολμηρή απόφαση που πήρες να μας γνωρίσεις από κοντά και ελπίζω βέβαια να μην το μετανιωσες.....!!!!
Ελπίζω να περάσεις ακόμα καλύτερα και στις βόλτες που πρόκειται να έρθουν πολύ σύντομα !!!!!
X-MEN

X-MEN

Registration date : 18/08/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 08 2011, 10:21

Καλημέρα παιδιά,
Ωραία ήταν η συνάντηση χτες,
Χάρηκα για την γνωριμία, ωραία η παρέα σας,
Ως νέο μέλος σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και θα τα λέμε από κοντά.

geia sm6
v_kostas
Administrator
Administrator
v_kostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 08 2011, 21:38

Χθές πραγματικά τον ευχαρηστήθηκα τον καφέ!!! Γιατι και δεν προβληματιστήκαμε που δεν είχαμε που να κάτσουμε στο λίμπιντο και αποφύγαμε το (μούφα) Τσίρκο και όλοι μαζί ξετρελαθήκαμε με το Bowling.. OK OK

Να καλοσωρίσω τα καινούργια παιδιά που έκατσαν μαζί μας και πιστεύω πέρασαν καλά!!!
Να δώσω τα εύσημα στον τιτανομεγιστοτεράστιο DIMITRI K2 που κάνει τόσα χλμ για όλους μας χωρίς να το σκεφτεί.ΜΗΤΣΑΡΑ είσαι θεός!!! respect respect respect
Jumaru
gold member
gold member
Jumaru

Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 09 2011, 14:00

Στο τσιρκο επρεπε να σας αφηναμε να πατε ......να γελαγαμε με τα μουτρα σας μολις βγαινατε !!!

Οσο για το μετα σας ειχα πει πως τις ριχνω καλυτερα απ'ολους αλλα δεν μ'ακουγατε....τις κορινες ντε !!!

Παντως ο γκαϊφες ηταν OK
black_hawk
black_hawk

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 09 2011, 14:24

τι θα κανουμε σημερα προς τιμην του nick414....????? ακουω ιδεές....
Jumaru
gold member
gold member
Jumaru

Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 09 2011, 17:44

black_hawk έγραψε:
τι θα κανουμε σημερα προς τιμην του nick414....????? ακουω ιδεές....

Μην τον πατε για φαγητο !!! Sleep Sleep 👅
VSTROMIMHS
Member
Member
VSTROMIMHS

Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΑΤΡΑ
Registration date : 11/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 09 2011, 18:05

Τι θα λεγατε για ναυπακτο για μπυρα και ματι η μπυραρια για ματι
black_hawk
black_hawk

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 09 2011, 18:37

VSTROMIMHS έγραψε:
Τι θα λεγατε για ναυπακτο για μπυρα και ματι η μπυραρια για ματι

παμε Ναυπακτο για χαλαρο ποτακι...??? εγω μεσα...
NICK414
gold member
gold member
NICK414

Τόπος : C:Program Files
Registration date : 10/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 09 2011, 19:33

Μαυρογερακαααααααααα θελω να παμε ΡΙΟ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ακομα περιμενω.. afro afro
leonady2
gold member
gold member
leonady2

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 09 2011, 19:40

Σήμερα το βράδυ προτέινω να πάμε μια βόλτα Ρίο που θέλεις και ο φίλος μας ο κρητικός nick414 μην φύγει απο εδω και φύγει με παράπονo. cheers cheers

Και όταν λεω Ρίο εννοώ Ρίο μόνο για drink και νωρίς γιατί αύριο κάποιοι δουλεύουν.

Κώστα θέλω να μου δανίσεις το kalmi γιατί θέλω να αποφύγω να πάρω την μηχανή σήμερα το βράδυ! YOU!
NICK414
gold member
gold member
NICK414

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 09 2011, 19:45

leonady2 έγραψε:
Σήμερα το βράδυ προτέινω να πάμε μια βόλτα Ρίο που θέλεις και ο φίλος μας ο κρητικός nick414 μην φύγει απο εδω και φύγει με παράπονo. cheers cheers

Και όταν λεω Ρίο εννοώ Ρίο μόνο για drink και νωρίς γιατί αύριο κάποιοι δουλεύουν.

Κώστα θέλω να μου δανίσεις το kalmi γιατί θέλω να αποφύγω να πάρω την μηχανή σήμερα το βράδυ! YOU!
EROS EROS
black_hawk
black_hawk

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 09 2011, 19:56

NICK414 έγραψε:
Μαυρογερακαααααααααα θελω να παμε ΡΙΟ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ακομα περιμενω.. afro afro

στο ειχα ταξει για τεταρτη, δεν ξεχναω, αλλα το σωμα μου δεν μπορουσε να με ακολουθησει μετα απο 3 ωρες προπονηση.

σημερα ομως ειμαι ολος δικος σου... ορισε ωρα και μερος συναντησης...!!!!
NICK414
gold member
gold member
NICK414

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 09 2011, 20:15

Μαυρογερακινα να εισαι-ειστε(οσοι αλλοι θελουτε!!) 21.00 στο DECK επανω....ειναι το γυαλινο κτηριο μετα το Motoraid, για αρχη και μετα βλεπουμε bounce bounce sharky sharky
dimitris k2
Member
Member
dimitris k2

Τόπος : ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Registration date : 06/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 09 2011, 22:57

v_kostas έγραψε:
Χθές πραγματικά τον ευχαρηστήθηκα τον καφέ!!! Γιατι και δεν προβληματιστήκαμε που δεν είχαμε που να κάτσουμε στο λίμπιντο και αποφύγαμε το (μούφα) Τσίρκο και όλοι μαζί ξετρελαθήκαμε με το Bowling.. OK OK

Να καλοσωρίσω τα καινούργια παιδιά που έκατσαν μαζί μας και πιστεύω πέρασαν καλά!!!
Να δώσω τα εύσημα στον τιτανομεγιστοτεράστιο DIMITRI K2 που κάνει τόσα χλμ για όλους μας χωρίς να το σκεφτεί.ΜΗΤΣΑΡΑ είσαι θεός!!! respect respect respect

Φιλε Κωστα σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!!!
Απλα για την τιτανομεγιστοτεράστια παρεα σας αξιζουν τα χιλιομετρα!!!!
Να'στε ολοι καλα και σας ευχαριστω για τις Super στιγμες που μου χαριζετε!!!!

ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+
Σελίδα 5 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΦΟΡΟΥΜ :: Ενότητα μελών φόρουμ Πελοποννήσου-
Μετάβαση σε: