|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
aris_n gold member
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Δευ Ιουλ 25 2011, 23:17 | |
| - Κώδικας:
-
Τα άσχετα προς την ενότητα θέματα καθαρίστηκαν aris_n |
|
| |
VSTROMIMHS Member
Ηλικία : 41 Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΑΤΡΑ Registration date : 11/06/2010
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Τρι Ιουλ 26 2011, 12:44 | |
| καλημερα αυριο που θα τον πιουμε τον καφε μας γιατι αν ειναι να παμε poco να ενημερωσω |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Τρι Ιουλ 26 2011, 15:06 | |
| Μίμη επειδή δεν ήμουν την προηγούμενη φορά και δεν μου είπε κάποιος κάτι αρνητικό φαντάζομαι οτι άρεσε το μαγαζί, οπότε θα θελα κι εγώ να ξαναπάμε. |
|
| |
VSTROMIMHS Member
Ηλικία : 41 Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΑΤΡΑ Registration date : 11/06/2010
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Τρι Ιουλ 26 2011, 17:45 | |
| οκ το κανονιζω αυριο να μας περιμενουν |
|
| |
VSTROMIMHS Member
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Πεμ Ιουλ 28 2011, 09:46 | |
| |
|
| |
Pirates Member
Ηλικία : 40 Τόπος : παραδεισος Registration date : 01/06/2011
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Πεμ Ιουλ 28 2011, 13:27 | |
| |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Πεμ Ιουλ 28 2011, 15:54 | |
| |
|
| |
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Πεμ Ιουλ 28 2011, 17:55 | |
| - v_kostas έγραψε:
- Ρε παλιοτομαρα οταν λειπω εγω κανετε τετοια!!!
Κανε ξανα παραπονα Κωστα.... (κ μαλιστα ησουν Λαγανα με Χρηστο οταν τα ελεγες !!) Με τοση γκρινια μ'εφαγες κ περασα το απογευμα της Τεταρτης στο λιμανι της Καλαματας με τους φιλους απο κει κ νεες γνωριμιες να συζηταμε για εκδρομες, βαλιτσες κ ιπταμενους που δεν σ'αφηνουν να πιεις καφε το πρωϊ (γεια σου Μαριε, με τα ωραια σου)!!!!!! Μου'ρθε στο μυαλο κ η εκδρομουλα στην Καλαματα-Πυλο με Νικο & Bro ... Κοντοζυγωνει το οκταρι Νικο ..... κοιτα να εισαι εδω !!!! |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Πεμ Ιουλ 28 2011, 19:13 | |
| Εγω σήμερα το βράδυ θα βρίσκομαι στο ίδιο μαγαζί που ήμασταν χθες το βράδυ, μου άρεσε πολύ το καρπούζι που μας έφεραν στο τέλος........ Ελπίζω σήμερα να μπορέσουμε να κρατηθούμε λίγο παραπάνω απο χθες γιατί ακόμα πονάει η κοιλιά μου απο το γέλιο!!!!!!! |
|
| |
VSTROMIMHS Member
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Πεμ Ιουλ 28 2011, 20:50 | |
| ναι χθες ημασταν μια ωραια παρεα αλλα ελειπαν τα αλλα παιδια που συνηθως μας ακολουθουν αλλα δεν πειραζει....τελικα αυτο που λενε η καλη παρεα κανει την διαφορα και αυτο φενεται απο το οτι καλα περασαμε και χθες....και κατι που ειδα και με στεναχωρισαι χθες η εχει γινει κατι η εχω χασει κατι οτι ημασταν οι γνωστοι(φιλοι) και οι τι κανω τωρα εδω-.........χωρις να παρεξιγηθω με κανενα αν ειναι να ημαστε ετσι γιατι καποιοι το θελουν και προσπαθουν να το καταφερουν θα ειμαι και γω στη σειρα για το ευχαριστω πολυ που σας γνωρισα |
|
| |
NASOS_p vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 44 Τόπος : Πυργος Ηλειας Registration date : 07/05/2011
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Πεμ Ιουλ 28 2011, 21:04 | |
| Μεσα Πατρα κανονιζετε τιποτα παιδια;Εχετε καποιο στεκι;Ειμαι Πυργο κι εχω φιλους Πατρα κι ερχομαι σχετικα συχνα.Αν ειναι θα παρευρεθω σε καποια απο τις προσεχεις συναντησεις. |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Πεμ Ιουλ 28 2011, 21:08 | |
| - nasos_p έγραψε:
- Μεσα Πατρα κανονιζετε τιποτα παιδια;Εχετε καποιο στεκι;Ειμαι Πυργο κι εχω φιλους Πατρα κι ερχομαι σχετικα συχνα.Αν ειναι θα παρευρεθω σε καποια απο τις προσεχεις συναντησεις.
Με το καλό να έρθεις και να σε γνωρίσουμε απο κοντά φίλε naso_p. Όταν μπορέσεις στέλνεις και ενημερώνεις με pm ακόμα και εκτός Τετάρτης που είναι ο συνηθισμένος καφές με την όμορφη παρέα! |
|
| |
CHRIS POWER
Ηλικία : 48 Τόπος : Ναυπακτο. Registration date : 08/10/2009
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Πεμ Ιουλ 28 2011, 21:11 | |
| |
|
| |
Ilias-Patra
Registration date : 08/02/2010
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Πεμ Ιουλ 28 2011, 21:12 | |
| Σε περιμενουμε φιλε.... καθε Τεαρτη εχει ομαδικο καφεδακι.. Αν εινα για αλλη μερα γραψε ποτε και που |
|
| |
Jumaru gold member
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Πεμ Ιουλ 28 2011, 22:59 | |
| Κυριοι αυριο μπορει το βραδακι αν τελειωσω τη δουλεια κ ειμαι ξεκουραστος να πιω μια μπυρα στην Ακτη. Ραντεβου μη μου ζητησετε ...δεν ειναι σιγουρο. - CHRIS POWER έγραψε:
- Σε περιμενω με την πρωτη ευκαιρια για μπανακι
Αν δεν παιξει Κυριακη κατι που εχω κανονισει θα σου'ρθω κ θα φερω κ τα βιβλια να μην ξεκολαμε ολη μερα..... |
|
| |
black_hawk vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 37 Τόπος : ΠΑΤΡΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ Registration date : 10/03/2011
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Πεμ Ιουλ 28 2011, 23:48 | |
| - Jumaru έγραψε:
- Κυριοι αυριο μπορει το βραδακι αν τελειωσω τη δουλεια κ ειμαι ξεκουραστος
να πιω μια μπυρα στην Ακτη. Ραντεβου μη μου ζητησετε ...δεν ειναι σιγουρο.
- CHRIS POWER έγραψε:
- Σε περιμενω με την πρωτη ευκαιρια για μπανακι
Αν δεν παιξει Κυριακη κατι που εχω κανονισει θα σου'ρθω κ θα φερω κ τα βιβλια να μην ξεκολαμε ολη μερα.....
αυριο εχουμε παρτακι ναυπακτο με πολλες και ωραιες γυναικες... σας περιμενω... και κυριακη αμα θελεις πανουλη παμε blue lake να ανοιξει λιγο το ματι μας... και ασε τα βιβλια για αλλη ωρα...!!! |
|
| |
VSTROMIMHS Member
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Παρ Ιουλ 29 2011, 11:59 | |
| καλα λεω εγω κλικα του κερατα ακου πανο την κυριακη παμε blue lake δηλαδη ολοι αλλοι ειμαστε οι ψωριαριδες και δεν μας λες αντε μαυρογερακα κοπριτι |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Παρ Ιουλ 29 2011, 13:36 | |
| |
|
| |
aristrom gold member
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Παρ Ιουλ 29 2011, 15:00 | |
| |
|
| |
NICK414 gold member
Ηλικία : 46 Τόπος : C:Program Files Registration date : 10/10/2009
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Παρ Ιουλ 29 2011, 15:07 | |
| |
|
| |
NASOS_p vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 44 Τόπος : Πυργος Ηλειας Registration date : 07/05/2011
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Παρ Ιουλ 29 2011, 15:44 | |
| Παιδια κανονιστε απο βδομαδα αν γινεται.Απο την Τριτη θα εχω αδεια οποτε το πιθανοτερο ειναι να μπορεσω να ερθω κι εγω απο Πυργο να γνωριστουμε. |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Παρ Ιουλ 29 2011, 15:49 | |
| - nasos_p έγραψε:
- Παιδια κανονιστε απο βδομαδα αν γινεται.Απο την Τριτη θα εχω αδεια οποτε το πιθανοτερο ειναι να μπορεσω να ερθω κι εγω απο Πυργο να γνωριστουμε.
Νάσο πρίν έρθεις ποσταρισέτο, εμείς εδώ θα είμαστε. Καλώς να ερθεις.. |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Παρ Ιουλ 29 2011, 18:06 | |
| |
|
| |
Jumaru gold member
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Παρ Ιουλ 29 2011, 18:26 | |
| - black_hawk έγραψε:
- Κυριακη αμα θελεις πανουλη παμε blue lake να ανοιξει λιγο το ματι μας... και ασε τα βιβλια για αλλη ωρα...!!!
Αν δεν τυχει κατι απροοπτο Κυριακη θα ειμαι απεναντι με το μαγιο μου να μου δειξεις τα αξιοθεατα !!! Αν περασω απο το Χρηστο πριν ομως για κατι που του εταξα μην πεις πως ειναι κι αυτος κλικακιας !!! Αν μου δωσει την εξατμιση βεβαια.....πες οτι θες !!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Παρ Ιουλ 29 2011, 20:30 | |
| - Jumaru έγραψε:
- black_hawk έγραψε:
- Κυριακη αμα θελεις πανουλη παμε blue lake να ανοιξει λιγο το ματι μας... και ασε τα βιβλια για αλλη ωρα...!!!
Αν δεν τυχει κατι απροοπτο Κυριακη θα ειμαι απεναντι με το μαγιο μου να μου δειξεις τα αξιοθεατα !!!
Αν περασω απο το Χρηστο πριν ομως για κατι που του εταξα μην πεις πως ειναι κι αυτος κλικακιας !!! Αν μου δωσει την εξατμιση βεβαια.....πες οτι θες !!! οποτε το βαζω σαν προταση: οποιος δν φοβαται τη γυναικα του και θελει να δει πολλα και ομορφα κολα***κια κυριακη μεσημερι παμε Ναυπακτο για μπανακι.... Συμμετοχες: 1) black_hawk x9 |
|
| |
|