nasos_p εχει και μεσα στη βδομαδα γκομενακια στη Ναυπακτο.... μην μου ανχονεσαι... χαχαχα.... και φυσικα σε περιμενουμε την Τεταρτη στον καφε μας... αν ανεβεις ειδοποιησε να σε γνωρισουμε....
Επειδη ειναι αρκετα πιθανο να ερθω την Τεταρτη, για πειτε, υπαρχει καθορισμενο μερος και ωρα;Για να ξερω να κανονισω...
v_kostas Administrator
nasos_p εχει και μεσα στη βδομαδα γκομενακια στη Ναυπακτο.... μην μου ανχονεσαι... χαχαχα.... και φυσικα σε περιμενουμε την Τεταρτη στον καφε μας... αν ανεβεις ειδοποιησε να σε γνωρισουμε....
Επειδη ειναι αρκετα πιθανο να ερθω την Τεταρτη, για πειτε, υπαρχει καθορισμενο μερος και ωρα;Για να ξερω να κανονισω...
Naso η ωρα είναι 20:30 το μαγαζί ειναι το poco στην μαρίνα,Αν αλάξει κάτι θα γραφτεί εδώ.
Πρώτα απ'ολα να πούμε στον Νάσο απο τον Πύργο οτι νά'ναι καλά να ξαναέρθει στην παρέα μας και να μας συγχωρήσει για την αυστηρή συζήτηση που είχαμε χθές.Στους επόμενους καφέδες θα καταλάβει γιατι το λέω.Ενα μπράβο απο μένα σε όλα τα παιδιά για την συνέχεια που είχαμε γιατι διασκεδάσαμε με την ψυχή μας.ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ Ετσι πρέπει να είμαστε ενωμένοι και καλοπροαίρετοι.
Καλησπερα στα παιδια!!!Η καθιερωμενη καφεδοσυναντηση καληξε σε σουβλακομαχια!!!!Η μπυρωινη ερεε αυθονη και το γαουρτοσκοδιο λουσομαχουσε(αρε stig)!!!Καλωσοριζω και απο εδω το συνονωματο nasos_p που μας τιμησε ολους με την παρουσια του καθωτι ηρθε απο τον Πυργο!!!Η αλκοολη σας ομως (εγω πηγα σπιτι και σαπισα...οριακα ανοιξα το πρωι το μαγαζι...αν ακολουθουσα δν θα το ανοιγα...ΡΕΠΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ιχιχιχι)ηταν σε χαμηλα επιπεδα κ γιαυτο μια μοτοβολτα στο Ριο ηταν οτι επρεπε για να ελθει σε φυσιολογικα επιπεδα!!!Μπραβο σε ολους μπορουμε και καλυτερα!!!!!!Γιατι μας αξιζει!!!!!!!!!!
black_hawk vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 37 Τόπος : ΠΑΤΡΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ Registration date : 10/03/2011
1) φιλε νασο απο πυργο καλως ηρθες στην παρεα μας... και την επομενη φορα μην κανονισεις τιποτα οχι μονο για μετα αλλα μεχρι το επομενο μεσημερι.... χαχαχα...
2)μηπως να μετονομαστει η ενοτητα σε ΚΑΦΕΔΕΣ-ΦΑΓΗΤΟ-ΠΟΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ....??? χαχαχα...
3) με ενημερωσε ο υπουργος εθνικης αμυνας οτι αν ξαναπαρουμε υποβρυχια θα καλεσει εμας να τα ελεγξουμε που ξερουμε καλα λεει... τι εννοει...???? χαχαχαχαχαχα......
v_kostas Administrator
με ενημερωσε ο υπουργος εθνικης αμυνας οτι αν ξαναπαρουμε υποβρυχια θα καλεσει εμας να τα ελεγξουμε που ξερουμε καλα λεει... τι εννοει...???? χαχαχαχαχαχα......
1) φιλε νασο απο πυργο καλως ηρθες στην παρεα μας... και την επομενη φορα μην κανονισεις τιποτα οχι μονο για μετα αλλα μεχρι το επομενο μεσημερι.... χαχαχα...
Την πατησα, την πατησα.Τωρα που ξερω δεν θα κανονιζω τιποτα χαχαχα
VSTROMIMHS Member
Ηλικία : 41 Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΑΤΡΑ Registration date : 11/06/2010
καλησπερα παιδια χθες περα απο την συζητηση η συνεχεια ηταν το καλυτερο απ'ολα.αλλα οπως λεει και ο πειρατης δεν παμε καπου να τρωμε και να τα λεμε εγω λεω την επομενη φορα για βραχνεικα κατευθειαν στο ψητο γινεται καλυτερη συζητηση ετσι
dimitris k2 Member
Ηλικία : 37 Τόπος : ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Registration date : 06/09/2010
παλικαρια μου ετσι θελω να βλεπω να περνατε καλα....... Καλητερα που δεν εκατσα και εγω γιατι θα με απελιαν σημερα απο την δουλεια!!!! Φιλε NASOS_p καλοσορισες και ευχομαι να ξαναβρεθουμε συντομα!!!
VSTROMIMHS Member
Ηλικία : 41 Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΑΤΡΑ Registration date : 11/06/2010
παλικαρια μου ετσι θελω να βλεπω να περνατε καλα....... Καλητερα που δεν εκατσα και εγω γιατι θα με απελιαν σημερα απο την δουλεια!!!! Φιλε NASOS_p καλοσορισες και ευχομαι να ξαναβρεθουμε συντομα!!!
Καλως σας βρηκα Δημητρη και σιγουρα θα τα ξαναπουμε συντομα.
v_kostas Administrator
Παλικάρια ο καφές της Τετάρτης δεν θα γίνει στο Πόκο ώς συνήθως. Οπως σας είχα υποσχεθεί θα συναντηθούμε στις 20:00 ΕΔΩ σε μαθητική αίθουσα όπου θα μας μιλήσει ο φίλος Νίκος περί ασφαλούς οδήγησης και γενικά για την μοτοσυκλέτα μας.Θα είναι μια εποικοδομητική συζήτηση σε στύλ μαθημάτων με προβολή διαφανειών και ανταλλαγή απόψεων με σκοπό την ασφαλειά μας.
1.Ο Νίκος έχει δίπλωμα εκπαιδευτή,κάτοχος ολων των level California school καθώς είναι και οδηγός αγώνων στην κατηγορία των 1000. 2.Το πρώτο μάθημα θα είναι έλεγχος της μοτοσυκλέτας μας,την ασφάλεια στον δρόμο και η προετοιμασία για ταξίδι. 3.Θα ακολουθήσουν κι άλλα μαθήματα περίπου 3-4. 4.Οσοι δεν προλάβουν θα καλυφθούν αργότερα.
ΥΓ.Θα πάμε με το καφεδάκι του ο καθένας μην τρέχεται τελευταία στιγμή..
ρε εγω ανεβηκα στην πρωτευσουσα για εκπαιδευση και εσυ εφερες την εκπαιδευση στην πατρα?? ναι κωστακι σε εσενα το λεω πες καμια παραπανω λεπτομερεια μπας και κανω καμια βολτα προς τα κατω