| Πώς & πού βρίσκω τις τετραπίστoνες BREMBO | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
dimitris14
Registration date : 27/04/2011
| Θέμα: Απ: Πώς & πού βρίσκω τις τετραπίστoνες BREMBO Τετ Νοε 23 2011, 13:55 | |
| |
|
| |
nikos147 vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 06/08/2010
| Θέμα: Απ: Πώς & πού βρίσκω τις τετραπίστoνες BREMBO Πεμ Νοε 24 2011, 18:27 | |
| Περασα και εγω σημερα για 1η φορα από το logistics center και μαζι με τον Χρήστο γνώρισα και αρκετά άλλα παιδια...χάρηκα που σας γνώρισα και από κοντα!!!
Μιας και λόγω υποχρέωσης έπρεπε να φυγω πρίν να τελειώσει η μετατροπή τελικά πως ηταν τα φρενα του Δημήτρη σε αίσθηση?? Θέλουμε φωτο!!! |
|
| |
Jaderfow
| Θέμα: Απ: Πώς & πού βρίσκω τις τετραπίστoνες BREMBO Πεμ Νοε 24 2011, 18:30 | |
| Θέλουμε θέλουμε!!! |
|
| |
matsos13 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 41 Τόπος : ΑΘΗΝΑ - ΜΥΤΙΛΗΝΗ Registration date : 31/07/2011
| Θέμα: Απ: Πώς & πού βρίσκω τις τετραπίστoνες BREMBO Πεμ Νοε 24 2011, 18:42 | |
| Ο παπαρατσι που ειναι οεο???? |
|
| |
dimitris14
| Θέμα: Απ: Πώς & πού βρίσκω τις τετραπίστoνες BREMBO Πεμ Νοε 24 2011, 19:35 | |
| |
|
| |
Jaderfow
| Θέμα: Απ: Πώς & πού βρίσκω τις τετραπίστoνες BREMBO Πεμ Νοε 24 2011, 20:55 | |
| ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Φιλαράκι καλοφόρετες! Θα απαιτήσω κάποια στιγμή στο μέλλον να γίνουν καλλιστεία για δαγκάνες! Και τότε θα δούμε... - dimitris14 έγραψε:
- ps: το επομενο που θα σου ζητησω.... http://1.bp.blogspot.com/_nYdFefNR2dI/TOBDPC8i4RI/AAAAAAAAAC8/AXadvzZV9bo/s1600/motorcycle-funny-ads-wallpapers.jpg
Νομίζω τέτοια μάσκα μπορείς να βρείς αρκετά εύκολα! Δεν είναι ανάγκη να βάλεις το Χρήστο να σου την πάρει!!! |
|
| |
K0k0$ vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Πώς & πού βρίσκω τις τετραπίστoνες BREMBO Πεμ Νοε 24 2011, 23:23 | |
| - mavras έγραψε:
- k0k0$ έγραψε:
- Παναγιωτη, απο που πηρες βιδες για τα ρακορ των Brembo?
εμενα τις ειχαν πανω οι δαγκανες μαζι με ενα κομμενο κομματι απο τα σωληνακια, αλλα θα βρεις σιγουρα στο brakeshop ή σε αλλα μαγαζια με ειδη φρενων. Ακομα και στο ebay θα βρεις
Ξερω οτι θα γινω πολυ κακος, αλλα νομιζω οτι καλο ειναι να μη δαγκωνεις το χερι που σε ταιζει... Συμφωνα με τα νεα δεδομενα, το παραπανω καταστημα με ειδη φρενων δεν εχει τις συγκεκριμενες Μ10Χ1 βιδες και σε παραπεμπει να τις αγορασεις "απο εκει που αγορασες τις δαγκανες σου", δηλαδη το ebay. Χαλαλι...τουλαχιστον εκει ειναι και πιο φθηνες. Υποθετω οτι το ιδιο ισχυει και για τα τακακια που χρειαζομαστε πλεον, τα σωληνακια υψηλης που ισως καποιοι να θελουν να βαλουν, και φυσικα τους δισκους που μελλοντικα θα χρειαστουμε. Α ναι, μην ξεχασω και το υγρο φρενων "ειδικο για ABS"... Οποτε μην πηγαινετε αδικα εκει, ψαχτε στο ebay , θα τα βρειτε ολα και μαλιστα πιο φθηνα... Ειπαμε, συμπαρασταση στα ελληνικα καταστηματα αλλα οχι κι ετσι "ρε αδερφακι" ... Μητσαρα καλοριζικες, αχρειαστες και καλες βολτες! |
|
| |
hristos13gr gold member
Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα - Νέα Σμύρνη Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: Πώς & πού βρίσκω τις τετραπίστoνες BREMBO Πεμ Νοε 24 2011, 23:27 | |
| - k0k0$ έγραψε:
- mavras έγραψε:
- k0k0$ έγραψε:
- Παναγιωτη, απο που πηρες βιδες για τα ρακορ των Brembo?
εμενα τις ειχαν πανω οι δαγκανες μαζι με ενα κομμενο κομματι απο τα σωληνακια, αλλα θα βρεις σιγουρα στο brakeshop ή σε αλλα μαγαζια με ειδη φρενων. Ακομα και στο ebay θα βρεις
Ξερω οτι θα γινω πολυ κακος, αλλα νομιζω οτι καλο ειναι να μη δαγκωνεις το χερι που σε ταιζει...
Συμφωνα με τα νεα δεδομενα, το παραπανω καταστημα με ειδη φρενων δεν εχει τις συγκεκριμενες Μ10Χ1 βιδες και σε παραπεμπει να τις αγορασεις "απο εκει που αγορασες τις δαγκανες σου", δηλαδη το ebay. Χαλαλι...τουλαχιστον εκει ειναι και πιο φθηνες.
Υποθετω οτι το ιδιο ισχυει και για τα τακακια που χρειαζομαστε πλεον, τα σωληνακια υψηλης που ισως καποιοι να θελουν να βαλουν, και φυσικα τους δισκους που μελλοντικα θα χρειαστουμε. Α ναι, μην ξεχασω και το υγρο φρενων "ειδικο για ABS"... Οποτε μην πηγαινετε αδικα εκει, ψαχτε στο ebay , θα τα βρειτε ολα και μαλιστα πιο φθηνα... Ειπαμε, συμπαρασταση στα ελληνικα καταστηματα αλλα οχι κι ετσι "ρε αδερφακι" ...
Μητσαρα καλοριζικες, αχρειαστες και καλες βολτες! χαχαχαχαχαχαχαχα Χώσε κι άλλο Κώστα... Πες τα όλα!!! Του αξίζουν αυτά & ακόμη περισσότερα μπινελίκια του κ@ργιόλη!!! |
|
| |
dimitris14
| Θέμα: Απ: Πώς & πού βρίσκω τις τετραπίστoνες BREMBO Πεμ Νοε 24 2011, 23:29 | |
| |
|
| |
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: Πώς & πού βρίσκω τις τετραπίστoνες BREMBO Πεμ Νοε 24 2011, 23:32 | |
| για δυο βίδες λοιπόν...... Σκατά να φάει!! και όχι πως δεν είχε, απλά δεν γούσταρε.... |
|
| |
dimitris14
| Θέμα: Απ: Πώς & πού βρίσκω τις τετραπίστoνες BREMBO Πεμ Νοε 24 2011, 23:36 | |
| δεν αντεχω θα πω και την τραγικη ατακα που ειπε....
συνομιλια... εγω¨¨γεια σας θα ηθελα βιδες για τισ συγκεκρμενες δαγκανες...(του δειχνω τη δαγκανα) πωλητης¨¨ναι δεν εχουμε απο το ebay τις πηρες??? εγω""ναι αυτος""φιλαρακι δεν υπαρχουν και να μιλησεις με αυτον που στις εστειλε εγω""οκ ευχαριστω αυτος""για vstrom ειναι?? εγω""ναι αυτος""(με υφακι) ειδες που το καταλαβα..λοιπον φιλαρακι δεν υπαρχουν εδω και δεν νομιζω να βρεις γιατι πανε πακετο.και να ξερεις οτι οταν ποναει το νυχι κοβουμε το χερι σε κατι τετοια!!!!
speechless................ |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πώς & πού βρίσκω τις τετραπίστoνες BREMBO Πεμ Νοε 24 2011, 23:38 | |
| Αν μπορεις ποσταρε σε παρακαλω το μαγαζι απ' οπου τις πηρες τελικα και την τιμη τους, γιατι ειναι πολλοι εδω που ενδιαφερονται ή μπορει μελλοντικα να ενδιαφερθουν. |
|
| |
dimitris14
| Θέμα: Απ: Πώς & πού βρίσκω τις τετραπίστoνες BREMBO Πεμ Νοε 24 2011, 23:42 | |
| δικαιο εχεις λοιπον παιδες το μαγαζι λεγετε tecno-moto βρισκεται στην οδο καλλιροης 12 και η βιδες εκαναν 6,52 ευρωπουλα!
αντε με τον μ@@@@@ γιατι μου τον θυμισες και τσατιστηκα παλι!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πώς & πού βρίσκω τις τετραπίστoνες BREMBO Πεμ Νοε 24 2011, 23:45 | |
| - dimitris14 έγραψε:
- δικαιο εχεις λοιπον παιδες το μαγαζι λεγετε tecno-moto βρισκεται στην οδο καλλιροης 12 και η βιδες εκαναν 6,52 ευρωπουλα!
αντε με τον μ@@@@@ γιατι μου τον θυμισες και τσατιστηκα παλι!!! Για την ιστορια, χτες υπηρχαν, και ειχαν 9 ευρω. Χρηστο, οποιος ερθει στο περιπτερο και σου ζητησει αναπτηρα μονο, στειλτον στον αγυριστο γιατι αγορασε απο αλλου τα τσιγαρα του και γιατι κανει και κακο του κεφαλιου του που καπνιζει... |
|
| |
matsos13 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 41 Τόπος : ΑΘΗΝΑ - ΜΥΤΙΛΗΝΗ Registration date : 31/07/2011
| Θέμα: Απ: Πώς & πού βρίσκω τις τετραπίστoνες BREMBO Πεμ Νοε 24 2011, 23:58 | |
| - dimitris14 έγραψε:
- δεν αντεχω θα πω και την τραγικη ατακα που ειπε....
συνομιλια... εγω¨¨γεια σας θα ηθελα βιδες για τισ συγκεκρμενες δαγκανες...(του δειχνω τη δαγκανα) πωλητης¨¨ναι δεν εχουμε απο το ebay τις πηρες??? εγω""ναι αυτος""φιλαρακι δεν υπαρχουν και να μιλησεις με αυτον που στις εστειλε εγω""οκ ευχαριστω αυτος""για vstrom ειναι?? εγω""ναι αυτος""(με υφακι) ειδες που το καταλαβα..λοιπον φιλαρακι δεν υπαρχουν εδω και δεν νομιζω να βρεις γιατι πανε πακετο.και να ξερεις οτι οταν ποναει το νυχι κοβουμε το χερι σε κατι τετοια!!!!
speechless................ χαχαχαχα πολυ εξυπνος ο τυπος αλλα οπως το ειπε κ αυτος "οταν ποναει το νυχι κοβουμε το χερι" οποτε μαζι με τις βιδες εχασε κ πολλα αλλα. Εκεινη τη στιγμη επρεπε να του πεις "υπαρχουν κ αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια, πιο φτηνα κ πιο γλυκα". |
|
| |
dimitris14
| Θέμα: Απ: Πώς & πού βρίσκω τις τετραπίστoνες BREMBO Παρ Νοε 25 2011, 00:03 | |
| εκεινη τσ στιγμη δεν σκεφτομουν και πολλα γιατι ειχα το χρηστο να με περιμενει(κριμα χανει το παλικαρι το χρονο του να μας ςξυπηρετει)και δεν σκεφτομουν και πολλα!!!αλλα μου ηρθε να κανω πολλα!!!και εκανα το καλυτερο εφυγα!!!τωρα που το ξανασκεφτομαι καλα εκανα!απλα αν δεν ειχα το αγχος του χρονου και του χρηστου ισως να απαντουσα αναλογως!τεσπα τελος καλο ολα καλα για μας!!!για αυτον θα δειξει!!! |
|
| |
mavras vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 16/06/2010
| Θέμα: Απ: Πώς & πού βρίσκω τις τετραπίστoνες BREMBO Παρ Νοε 25 2011, 00:05 | |
| α καλα....οτι να'ναι ο τυπος μολις εφαγε οριστικο ακυρο το εν λογω μαγαζι... α ρε ελληναρα... |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Πώς & πού βρίσκω τις τετραπίστoνες BREMBO Παρ Νοε 25 2011, 00:05 | |
| |
|
| |
dimitris14
| Θέμα: Απ: Πώς & πού βρίσκω τις τετραπίστoνες BREMBO Παρ Νοε 25 2011, 00:13 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πώς & πού βρίσκω τις τετραπίστoνες BREMBO Παρ Νοε 25 2011, 00:13 | |
| |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Πώς & πού βρίσκω τις τετραπίστoνες BREMBO Παρ Νοε 25 2011, 00:16 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πώς & πού βρίσκω τις τετραπίστoνες BREMBO Παρ Νοε 25 2011, 00:17 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πώς & πού βρίσκω τις τετραπίστoνες BREMBO Παρ Νοε 25 2011, 00:19 | |
| |
|
| |
tasos78 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 46 Τόπος : ΚΥΜΗ - ΒΟΛΟΣ Registration date : 23/03/2011
| Θέμα: Απ: Πώς & πού βρίσκω τις τετραπίστoνες BREMBO Παρ Νοε 25 2011, 00:38 | |
| Παιδες κοιταξτε για λαδοβιδες και σε μαγαζια με γενικα ανταλλακτικα αυτοκινητων γιατι βλεπω να πεφτει πολυ κοροίδια στην ολη ιστορια απο μ@λ@κες επαγκελματιες του ειδους................... Ειναι να φτανεις στο σημειο να μην σου κακοφαινεται τελικα και η φαση με την κριση μπας και βαλουν λουκετο αυτα τα κ0λ0παιδα.... Για την ιστορια σημερα πηρα 2βιδες για τις δικες μου 4πιστονες με 1? το τεμαχιο απο καταστημα του Βόλου (ο ανθρωπος εδωσε και δωρεαν 4 ροδελες αλουμινιου για την στεγανωση) |
|
| |
jOnnYs gold member
Τόπος : Οπου φυσάει ο άνεμος... Registration date : 12/04/2010
| Θέμα: Απ: Πώς & πού βρίσκω τις τετραπίστoνες BREMBO Παρ Νοε 25 2011, 14:33 | |
| - hristos13gr έγραψε:
-
H χαρά του Στράτου παραπάνω οφείλεται σε αυτό:
Οι πρώτες ακτινικές δαγκάνες εν Ελλάδι πάνω σε v-strom είναι γεγονός... & είναι ΓΑΜΑΤΕΣ!!! Σήμερα τις είδα και απο κοντά...Ναι, ναι, πολύ καλή δουλίτσα και είναι όλα τα λεφτά.. Καλορίζικες και πρόσεξε λίγο << γιατί στο φρενάρισμα,φεύγουν σφραγίσματα >> και μην χρειαστείς... |
|
| |
| Πώς & πού βρίσκω τις τετραπίστoνες BREMBO | |
|