| Ο Τίγρης λαβώθηκε !!!!!!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
pitsirikas Member
Ηλικία : 42 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ Registration date : 21/12/2009
| Θέμα: Απ: Ο Τίγρης λαβώθηκε !!!!!!! Δευ Μάης 23 2011, 14:17 | |
| Νικολα τωρα το διαβασα περαστικα ρε φιλε ευχομαι να ειναι η τελευταια πτωση σου... Ειναι το ασχημο συναισθημα που νιωθεις την ωρα που σου φευγει.. απεριγραπτο.. Ευχομαι να αναρρωσεις γρηγορα και εσυ και το τιγρακι σου.. |
|
| |
zagaros Member
Ηλικία : 52 Τόπος : Μηλίτσα Καστοριάς Registration date : 26/02/2010
| Θέμα: Απ: Ο Τίγρης λαβώθηκε !!!!!!! Δευ Μάης 23 2011, 15:00 | |
| περαστικα σου φιλε και ποτε ξανα σε κανεναν |
|
| |
Joe Kille
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 10/11/2010
| Θέμα: Απ: Ο Τίγρης λαβώθηκε !!!!!!! Δευ Μάης 23 2011, 15:39 | |
| Φιλε μου δεν σε ξερω προσωπικα αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασια...Περαστικα σου και σιδερενιος και ποτε ξανα..!!! Θα ηθελα να μοιραστω 2 πραγματα σχετικα τα οποια μου τα ειπε ο πατερας μου και τα εχω βαλει καλα στο μυαλο μου..!Παρολο που ειμαι 24 χρονων νομιζω οτι σε αυτο το θεμα ειμαι συνετος...1.Κα8ομασταν μια μερα και βλεπαμε ατυχηματα με τον πατερα μου στο Σκαι.. Και μου λεει.."Το '87 που ηταν ετοιμογεννη η μανα σου σε εσενα ειχαμε ενα νοτσεντι..(αμαξι..Ουτε ξερω πως ειναι)...Και ετρεχα σαν παλαβος...120-130-140...τα αμαξια τοτε δεν ειχαν ουτε φρενα ουτε αεροσακους ουτε συστηματα ασφαλειας...ξερεις ποτε σταματησα να τρεχω...?"μου λεει...Του λεω ποτε..? μου λεει.."οταν εβγαλα τον πρωτο νεκρο απο ατυχημα και ηταν ολα τα σωθικα του εξω..."(Πυροσβεστης ο μπαμπας...)... 2.Αναρρωνω απο μια μικροεπεμβαση που εκανα προσφατα...Ρουτινας...Ομως το αγχος που ειχα για το χειρουργιο το οποιο 8α κρατουσε 30 λεπτα ηταν απεριγραπτο...Ολα τα συναισ8ηματα που ειχα κα8ε φορα που πηγαινα στο νοσοκομειο ηταν φοβερα..την ημερα της επεμβασης μου λεει ο πατερας μου..."Αξιζει να μην τρεχεις,αξιζει να μην καπνιζεις και να μην πινεις...Μονο και μονο για να μην ερχεσαι στο νοσοκομειο..." Αυτα τα 2 πραγματα εχω βαλει στο μυαλο μου καλα...Αυτα τα λεω επειδη παραδεχτηκες οτι ετρεχες λιγο παραπανω...Ισως και παλι να μην μπορουσες να το γλιτωσεις...Ισως αν πηγαινες πιο αργα απλα να μην γινοταν τιποτα...Δεν εχει σημασια πλεον γιατι εγινε και εσυ εισαι καλα...Ο τιγρης θα βγει πιο δυνατος απο το συνεργειο και εσυ πιο εμπειρος... Να εισαι καλα αδερφε και σε κανεναν ποτε ξανα...Περαστικα σου... |
|
| |
sakismip vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Ο Τίγρης λαβώθηκε !!!!!!! Δευ Μάης 23 2011, 16:01 | |
| ρε φίλε τώρα το διάβασα γαμώτο....αφού είσαι εσύ καλά ξέχνα τα σίδερα...όλα θα γίνουν......δεν σε φοβάμαι εσένα γιατί εσύ είσαι ο τίγρης !!!!!!!!! |
|
| |
chefbf vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 51 Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΑΤΤΙΚΗΣ Registration date : 29/02/2008
| Θέμα: Απ: Ο Τίγρης λαβώθηκε !!!!!!! Δευ Μάης 23 2011, 23:50 | |
| νικολα περαστικά ρε φιλέ και ποτέ ξανά . σε νιώθω φιλέ πως είναι το ρημάδι το συναίσθημα αλλά αφού είσαι εσύ καλά όλα φτιάχνονται |
|
| |
deamon Member
Ηλικία : 47 Τόπος : ΣαΛΛονίκη σε λεω Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: Ο Τίγρης λαβώθηκε !!!!!!! Δευ Μάης 23 2011, 23:54 | |
| περαστικά σου φίλε μου. . . |
|
| |
trelanera
| Θέμα: Απ: Ο Τίγρης λαβώθηκε !!!!!!! Τρι Μάης 24 2011, 17:02 | |
| Να σαι καλα εσυ και τα σιδερα γινονται.... Ποτε ξανα και παντα ορθιος..... |
|
| |
akisdom Member
| Θέμα: Απ: Ο Τίγρης λαβώθηκε !!!!!!! Τρι Μάης 24 2011, 17:10 | |
| πωπω ρε φιλε τωρα το ειδα περαστικα και σιδερενιος , η μηχανη θα φτιαχτει και ολα τα αλλα που γινοντε με ευρω να μη σε στενοχωρουν οσο για τον εξοπλισμο ειναι σιγουρα οτι καλυτερο μπορουμε να κανουμε εγω λογω οικονομικου στενωπου φορω ακομη το μπουφαν το χειμωνιατικο κι ας κανω χαμαμ απο μεσα χαχαχα |
|
| |
Marcopolo gold member
| Θέμα: Απ: Ο Τίγρης λαβώθηκε !!!!!!! Τρι Μάης 24 2011, 17:53 | |
| |
|
| |
ΜΙΤΣ vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Ο Τίγρης λαβώθηκε !!!!!!! Τρι Μάης 24 2011, 19:27 | |
| Περαστικά!!!!!!!!!!! και σύντομα ο Τίγρης θα είναι και πάλι έτοιμος για νέες περιπέτειες.... |
|
| |
GOEF Member
Τόπος : ΚΡΗΤΗ Registration date : 25/01/2008
| Θέμα: Απ: Ο Τίγρης λαβώθηκε !!!!!!! Τρι Μάης 24 2011, 23:47 | |
| Φίλε Νίκο.... τι να πω.... μετά από πολυήμερη απουσία από το φόρουμ τώρα διαβάζω τα δυσάρεστα... χαίρομαι όμως που είσαι καλά!!!!!!!!!!
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ!!!!!!!!!!! ΚΑΛΗ ΑΝΝΑΡΩΣΗ ΣΤΟ ΤΙΓΡΗ!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
ber1
| Θέμα: Απ: Ο Τίγρης λαβώθηκε !!!!!!! Τρι Μάης 24 2011, 23:50 | |
| φιλε μου τι να πω....αφου εσυ εισαι καλά οοοοοοοοοολα τα αλλα γίνονται... Μπράβο σου που εισουν τοοσο καλά ντυμένος..Παράδειγμα για ολους... Ετσι καλά ντυμένο ηταν περυσι κ το αδερφακι μ περσι με το στρομ μου και βγεικε ορθιος απο συγκρουση με...ναι ναι με νταλικα στην εγνατια..δεν εμεινε τπτ ουτε παντελονι ουτε μπουφαν ουτε μποτες ..μεχρι κ ενα κοματι απο το μαξιλαρακι απο το κρανος εξαφανιστηκε αλλα σηκωθηκε επιτοπου!!!!! Γι αυτο προς ολους μας εδω μεσα..να ειμαστε προσεκτικοι αλλα και πολυ καλα εξοπλισμενοι και θα ειμαστε εδω και θα συζηταμε με χαμογελο... Και ο τιγρης σ τωρα εγινε αντρας Ειμαι σιγουρος οτι θα γινει καλυτερος απο πριν.. |
|
| |
Rory moderator
| Θέμα: Απ: Ο Τίγρης λαβώθηκε !!!!!!! Τετ Μάης 25 2011, 20:18 | |
| Σας ολους γιά τα καλά σας λόγια , την συμπαράστασή σας και τις ευχές σας Ο Τίγρης τωρα αναρώνει , ευτυχώς απο θέμα πλαισίου ειναι απολύτως εντάξει , μόνο το αριστερό πηρούνι θα παει στο τόρνο και τα περιφερειακα θα αλαχθουν με καινουργια !!!!!!!! _________________ |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Ο Τίγρης λαβώθηκε !!!!!!! Πεμ Μάης 26 2011, 01:18 | |
| Ξάδερφε,αγύριστα να είναι..Αστον στον γιατρό τον τίγρη να ξεκουραστεί λίγο.. Του έχεις πιεί το αίμα.. Εσύ είσαι Λιοντάρι όμως και δε σε φοβάμαι..Τί σκατά Βλάχος είσαι μωρέ ???? _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Ο Τίγρης λαβώθηκε !!!!!!! Πεμ Μάης 26 2011, 09:35 | |
| Αγύριστα και ποτέ ξανά Rory τέτοια συμβάντα .... και πολλά μα πολλά μπράβο για τον εξοπλισμό που φορούσες .... και επιβεβαιώθηκε δυστυχώς ξανά ότι τα περισσότερα ατυχήματα συμβαίνουν κοντά στο σπίτι μας ....
Το αναφέρω μιας και πρόσφατο και κοντά στο σπίτι του το παιδί, φιλαράκι εκείνη τη μέρα στις 21/05/11 πέρναγε έξω από το Πανπελοποννησιακό γήπεδο στην Πάτρα όπου γινόταν η συναυλία των Deep Purple .... πέρασε επάνω από μια μεγάλη αφίσα
που βρισκόταν στη μέση του δρόμου, έχασε τον έλεγχο και με λίγα χιλιόμετρα (είναι στενός ο δρόμος εκεί και είχε και κόσμο) έχασε τον έλεγχο και έπεσε σε κολώνα ..... για κακή του τύχη πριν λίγο είχε σταματήσει να πάρει κάτι σουβλάκια ... και το σπίτι
του ήταν μόλις στα 300 μέτρα οπότε και είχε βγάλει το κράνος και το πέρασε πλέον στον αγκώνα .....αποτέλεσμα δεν κινδυνεύει ευτυχώς αλλά χτύπησε στον αυχένα και ίσως χρειαστεί χειρουργείο
Πάντα και παντού κράνος
Περαστικά !!! και Αγύριστα !!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gandalf στις Πεμ Μάης 26 2011, 18:11, 1 φορά |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ο Τίγρης λαβώθηκε !!!!!!! Πεμ Μάης 26 2011, 14:22 | |
| Ενα έχω να πώ. Κράνος και σταματημένοι! Το κακό δε ξέρει σε τί απόσταση θα κινηθούμε. Και επειδή θα κατέβω Κρήτη το καλοκαίρι (αύγουστο).... λέτε να μή πάρω το στρώμα!? |
|
| |
| Ο Τίγρης λαβώθηκε !!!!!!! | |
|