Θέμα: Ο Τίγρης λαβώθηκε !!!!!!! Σαβ Μάης 21 2011, 20:42
Αυτή την στιγμή που γράφω .....ναί ειμαι καλά .......Ο Τίγρης ομως οχι ............. Ο εξοπλισμός μου μπουφάν , κράνος , μπότες παρέδωσαν πνεύμα , ναί αυτά με εσωσαν σήμερα !!!!!! Ημουν βραδυνός στη δουλειά , σχόλασα το πρωί στίς 8 , πολλές υποχρεώσεις ομως δεν με αφησαν να ξεκουραστώ , επρεπε να γίνουν , και ενω ειχα τελειώσει γύρναγα στο Χωριό , 500 μέτρα απο το σπίτι μου σε ανοιχτή παρατεταμένη στροφή , βλεπω μια μηχανή εντούρο ακριβώς στην εξοδο της στροφής να βγαινει απο το στενάκι και να μπαινει στην δική μου λωρίδα κόβοντας στην αρχή δεξιά του δρόμου και να πηγαινει πολύ σιγά , τον βλεπω οτι γυρναει κεφάλι αριστερα και ξαφνικά χωρις φλάς η χέρι μπαινει και κανει αναστροφή , (υπόψιν οτι ειναι γερμανός τουρίστας και τον περίμενε ο φίλος του απέναντι ) Πέφτω στα φρένα και αυτός εγκληματικά συνεχίζει και κάθεται στην μέση του δρόμου , πρεπει να κόμπλαρε , υστατη προσπάθεια να μην τον εμβολίσω , κακό ομως για μένα γιατι τον βρίσκω με την δεξιά χουφτα , το τιμόνι κλειδώνει χάνω τον ελενχο της μηχανής και πέφτω αριστερα στην μεση του δρόμου και αρχίζω πορεία τρελή μαζι με την μηχανη 50 μετρα περίπου , δεν θελω να την αφήσω απο τα χερια μου προσπαθω ( λαθος μου ) ενστικτωδως να την σωσω ακομα και τωρα , κρασπεδο στα αριστερα , δεν προλαβαινω να σκεφτω και ακουω το γκουπ στο κράνος , εχω βρει κρασπεδο με το κρανος και σε κλασματα μετα ακουω το δευτερο μπαμ της μηχανης να βρισκει και αυτη ακριβως μπροστά μου , ανεβαινει πεζοδρόμιο και εγω συνεχίζω σουρνωντας μεχρι την αυλη ενος σπιτιου !!!! Ευτυχως σώθηκα λεω απο μεσα , ακομα βλεπω ομως αστερακια , μια γυναικα ερχεται με βοηθαει και με σηκώνει , ο τουρίστας ακομα ειναι στην μεση του δρομου εχει παγωσει ( αυτος ως δια μαγειας ) δεν επαθε τιποτα , δεν εχω καταλάβει οτι εχω χτυπησει στα ποδια , σκισμενο παντελονι και κολημενο πανω στην σαρκα , δεν φοραγα ουτε γάντια οποτε και στα χερια γδαρσιματα !!!! Ο Τίγρης μου ξαπλωμενος λαβωμένος , πλησιασα να δω τι εχει , πρίν συνάντησα το μανιτάρι που και αυτο παρεδωσε , φλας σπασμενα , ο μισος λεβιες ταχυτητων ολα ηταν τριγυρω μου !!!!! Σηκωσα τον τιγρη ετσι λαβωμένο και ηταν σαν να μου μιλαγε ....( οχι δεν ηταν το χτυπημα στο κεφάλι ) μου ειχε ξανασυζητησει παλι στο 36ωρο που ειχαμε δοκιμαστει και οι δυο μας αρκετα και με εβγαλε ασπροπροσωπο !!!!!!!!!! Εχουμε και λεμε λοιπον καπακι μοτερ, τεποζιτο βενζινας , μασκα , πλαινο φτερο , σπασμενος λεβιες ταχυτητων , σπασμενη δεξια μανετα φρενου μαζι με τρομπα , δεξια και αριστερη χουφτα , μανιτάρι αριστερο , διπλο σταν πηρε και αυτο , πολυ φοβαμαι και για μπροστινο γιατι το γκουπ στο κρασπεδο στο πεζοδρομιο βρηκε μπροστά !!!!! Θέλω να ευχαριστησω αλλη μια φορα τον Παναγιωτη τον paito που ηρθε αμεσως στο περιστατικο πιο γρηγορα και απο την τροχαια και μου συμπαρασταθηκε .....ευχαριστω φιλε !!!!!!! Επιβεβαιωνετε παλι οτι τα περισότερα ατυχήματα γινονται κοντα στο σπιτι μας , γιατι εχουμε χαλαρωσει , γιατι σκεφτομαστε οτι φτασαμε κλπ , ναι η αληθεια ειναι οτι ετρεχα , ( δεν θα πω ποσο ) και ειχα χαλαρωσει αρκετα !!!!!!! Εκτος απο τα γδαρσιματα σε χερια και ποδια , λιγο πιασμενος ειμαι , ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ Ο εξοπλισμός μου με εσωσε , το κρανος full face με πολλά γδαρσιματα γυρω του με προστατεψε πολυ καλα , παρολο που βρηκα στο κρασπεδο ,το μπουφάν μου με ολες τις ενισχυσεις ωμους αγκωνες , πλατη και αυτο επισης σκισθηκε απο το σουρσιμο σε πολλα σημεια αλλα με προστατεψε , οι μπότες εκαναν την δουλειά τους ειδικα η αριστερη εχει φαγωθει σχεδον ολη ανοιξε λιγο η ραφη αλλα αντεξαν !!!!!!! Ο Γερμανός τουριστας ουτε που ρωτησε εαν ειμαι καλα , χωρικοι τον σταματησαν , που ειδαν ολη την σκηνη παραλιγο να τον λιντσαρουν και εδω θελω να επισημάνω την προσοχη μας στα τουριστικα μερη σαν την Κρητη που ερχονται διαφοροι τουριστες , πινουν , οδηγουν τελειως επικίνδυνα , ξεχνουν αυτα που ξερουν , ο συγκεκριμενος ενηργησε εγκληματικα , ισως δεν ημουν εδω τωρα να σας γραφω αυτα ........... Το παλικαρι με τα ενοικιαστικα που ειχε νοικιασει την μοτοσυκλετα ο τουριστας ηρθε με ρωτησε εαν ειμαι καλα πρωτα και μετα μου ειπε πως θα κανει δηλωση να μην στεναχωριεμαι , αυτο λεω και εγω ... Ο Λαβωμενος τιγρης ειναι στο συνεργειο και απο δευτερα θα δουμε τι εχει !!!!!! Ο μηχανικός μου που ηρθε μίλησε σαν πρωτη εκτιμηση γυρω στις 3000 ευρω + 1000 ευρω για τον εξοπλισμο μου που καταστραφηκε !!!!! Σημασια ομως εχει οτι ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ !!!!!!!
αφού διάβασα ότι είσαι καλά, όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς στενάχωρα, αλλά φαντάζουν λίγα, μπροστά στον κίνδυνο της υγείας.... Δόξα το Θεό σηκώθηκες και είσαι μια χαρά. Από εκεί και πέρα, ο Τίγρης μπαίνει αντιπροσωπεία, θα του βάλουν νάρθηκα, θα του δώσουν τα γιατρικά του, και θα βγει περδίκι!!! και γρήγορα μάλιστα γιατί σε περιμένει και το μπλιμπλικόμετρο...!!
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
παππούλη, τα'παμε και από το τηλέφωνο... ΕΥΤΥΧΩΣ είσαι καλά! Δεν σε πήρα αμέσως μόλις το' μαθα για να χαλαρώσεις λίγο. Έννοια σου και όλα θα γίνουν πάλι όπως ήταν! Τα υπόλοιπα αύριο από κοντά! Φιλάκια στη μούρη συνοδοιπόρε!
DΙMΙTRΙS
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα - Γιάννενα Registration date : 29/11/2008
απο την στιγμη που εισαι καλα, σε λιγο καιρο ολα αυτα θα ειναι μια δυσαρεστη αναμνηση...
ο τιγρης ειναι ενα αγέρωχο, αρχοντικό πλασμα και ετσι παραμενει οτι και να του συμβει. Ο δικος σου θα βγει το ιδιο δυνατος! περαστικα και στους δυο σας!!
kalampokas gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Κυψελάρα πάουα Registration date : 06/10/2008
Περαστικά κι αγύριστα Νίκο! Το ευχάριστο είναι οτι δεν χτύπησες πολύ απ' οτι καταλαβαίνω. Καλή ανάρρωση και με σε νοιάζει για τη μηχανή. Τα σίδερα φτιάχνονται.
Αφού είσαι εσύ καλά,όλα τα άλλα θα φτιάξουνε φίλε Νίκο.Να πώ και την αλήθεια,εντύπωση μου έκανε και η στάση του τυπά με τα ενοικιαζόμενα.Σε αντίστοιχο ατύχημα φίλου στο νησί μου,τον ψάχναμε
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
Αφου εισαι καλα ολα καλα. Στο συγκεκριμενο μηχανακι ομως αν βρηκε καπου κοντρα οπως πεζοδρομειο να κανεις ενα λεπτομερεστατο ελενχο σε ολο πλαισιο,λαιμο και στην εδραση του και στο ιδιο το ψαλιδι. Παντα ορθιος
Sifounas Administrator