Περαστικά φίλε ...ευτυχώς ο εξοπλισμός σου σε φρόντισε ..... Περαστικά και στο τίγρη σου...θα γίνει μια χαρά ,αφού υπάρχει και η ασφάλεια ,σε λίγο καιρό θα ειναι μια ασχημη απλά εμπειρία ,και σου ευχομαι να ειναι η τελευταία με τη συμμετοχή σου...
geo vstromhellasforum Enthusiast
Περαστικα κι απο μενα.Προσοχη ειδικα στα νησια τωρα που καλοκαιριαζει ερχεται καθε μ@λακας ασχετος και νοικιαζει μηχανη κι ας μην ξερει ουτε που ειναι η σελα... Υ.Γ.Το οτι ειναι Γερμανος δεν λεει τιποτα...και η Μερκελ Γερμανιδα ειναι και μας εχει μαμησει ολους...
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
Νικόλα εσύ να είσαι καλά φίλε και τα άλλα με κόπο και μεράκι ξαναγίνονται όπως πρώτα!! Κι ο τίγρης θα ξαναβγεί στη "σαβάνα" του για κυνήγι!! Περαστικά κι αγύριστα φίλε...!!
kopeli gold member
Περαστικα φιλε μου !!! Να ευχαριστεις τον Θεο που εισαι καλα !!! Οσο για τον τιγρη σου σε καταλαβαινω απολυτα πως νιωθεις !!!! Να τον πας στον καλυτερο γιατρο - αντιπροσωπεια κ να δεις πως τελεια θα του φερθουνε !!!! κ θα βγει πολυ πιο δυνατος αποτι φανταζεσαι !!!! Αλλα μην ξεχναμε κ εσενα πηγαινε κανε εξετασεις σε παρακαλω για καλο δικο σου !!!! Κ κατι ακομα πολυ φοβαμαι οτι θα τα πληρωσεις ολα εσυ πρωτα κ μετα θα εχεις να λαμβανεις !!! Αρα.......καλα κ γρηγορα ξεμπερδεματα !!!! ΠΑΘΩΝ
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
Φιλε Νικολα μολις πριν λιγο εμαθα για το περιστατικο και μεχρι να μου πει ο καλαμποκας οτι εισαι καλα η αληθεια ειναι οτι ψιλοπαγωσα. ολα καλα φιλε ..............ολα καλα. να σαι γερος δυνατος και ποτε ξανα . τιποτα αλλο.
VSTROMAKIAS vstromhellasforum Enthusiast
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ!!!!!!!!!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΓΡΑΚΟ ΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΝΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!!!!!!! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!
Perrakis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 40 Τόπος : Heraklion, Crete Registration date : 15/08/2010
Περαστικά σου και σύντομα! Αν μπορώ να βοηθήσω κάπου με τις ασφαλιστικές εταιρίες, είτε σαν συμβουλή, είτε μην τυχόν και υπάρχει κάποια γνωριμία (αν και είσαι Κρήτη απο ότι βλέπω) μίλα μου!
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
Το γνωρίζω το συναίσθημα της πτώσης και του συρσίματος στην άσφαλτο, το σκισμένο τζιν, γδαρσίματα σε εξοπλισμό, μπουφάν, μπότες, γδαρσίματα / καψίματα, χέρια - πόδια...
Να είσαι πάντα καλά και ποτέ ξανά τέτοια ατυχία σου εύχομαι φίλε. Περαστικά να είναι και όσο πιο γρήγορα και ανώδυνα γίνεται. Όσο για τον τίγρη, μη φοβάσαι θα γίνει ξανά καλύτερος από καινούργιος και θα απολαμβάνετε ταξιδάκια παρεούλα.
massai gold member
Ήμαρτον ρε φίλε! Περαστικά και στους 2 σας ΑΔΕΡΦΕ, ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ!!! + 1050 επειδή ήσουν ντυμένος αστακός. Αυτό με τα γάντια με πόνεσε ιδιαίτερα, μιά και είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που δε φοράνε... Εν πάσει περιπτώσει..τέλος καλό όλα καλά θα έλεγα. Μην αγχώνεσαι για τον τιγράκο, άμα είσαι εσύ καλά θα γίνει κι αυτός καλά!