Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
Θέμα: Απ: Riding School Δευ Ιουν 20 2011, 21:59
Αγόραρε κι εγώ χάρηκα που τα ξαναείπαμε, εύχομαι ολόψυχα να έχουμε όλοι τέτοιες ευκαιρίες και εμπειρίες... Καλή ξαναματααντάμωση
......... vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Registration date : 31/03/2010
Θέμα: Απ: Riding School Δευ Ιουν 20 2011, 22:16
CHRIS POWER έγραψε:
Πριν λιγο εκανα κατι δοκιμες για να δω εαν τα κατεγραψε καλα ο σκληρος δισκος μου και ειχε σαν αποτελεσμα να ξυνω μαρσιεπεδες (μπροστα- πισω ), καρινα ακομα και της πλαινες βαλιτσες εξυσα.Το νου σας λοιπον
Σοβαρα τωρα το σχολειο ηταν απλα απιστευτο και φυσικα ολοι που εχουν μηχανη πρεπει να πανε. Μανο χαρηκα που σε ειδα μετα απο πολλη καιρο,Γιωργο χαρηκα που σε γνωρισα και απο κοντα και το νου σου στην κοτσιδα σου,γιατι με τοσο πλαγιασμα θα παρει φωτια και σε βλεπω να τα κανεις καρε
Αργησες ρε Χρηστο να με προειδοποιησεις!!!!.... κοιτα πως εγινα ο μ@κ@κ@ς δεν εμεινε τιποτα γαμωτο !!
..και εγω χαιρομαι πραγματικα που σας γνωρισα απο κοντα!!(ειστε ωραια τυπακια ολοι και πρεπει να τα ξαναπουμε λειαν συντομως!)(την tv persona για αλλη μια φορα την αφηνω ασχολιαστη!! )
aris_n gold member
Θέμα: Απ: Riding School Τρι Ιουν 21 2011, 10:43
Παίδες σε αυτό που λέει ο Χρήστος έχει απόλυτο δίκιο. Πλέον η μοτοσυκλέτα μπορεί να περνάει μέσα απο στροφές με απόλυτη ασφάλεια, με εμάς ευτυχείς και ασφαλείς πάνω στην σέλα της. Έκανα και εγώ τις δοκιμές μου στην επιστροφή απο Αθήνα και δεν πίστευα τον εαυτό μου... Επίσης να καταθέσω μια μαρτυρία και να κάνω μια καταγγελία.... Στα διαλείμματα καθόμουν μαζί με τον mike στην είσοδο της πίστας λίγο πρίν την αριστερή φουρκέτα.... Καταγγέλλω τον 4Κings οτι το χαντάκι, που σίγουρα έχει πλέον η φουρκέτα, είναι απο τα δικά του μαρσπιέ ή/και απο την καρίνα του...Το είδα με τα μάτια μου και το άκουσα με τα αφτιά μου....
CHRIS POWER
Ηλικία : 48 Τόπος : Ναυπακτο. Registration date : 08/10/2009
Θέμα: Απ: Riding School Τρι Ιουν 21 2011, 14:08
Λοιπον ηρθε η ωρα να γραφτει η αληθεια γιατι εσεις οι αλητες μηχανοβοιοι γραφετε αναληθη πραγματα :&^%*&%*&%^:
Ρωτηστε τον θανο τον εκπαιδευτη για τα ενθυμια απο την μηχανη μου που του αφησα (μπροστηνους και πισω μαρσιπιεδες) και φυσικα κατι περιστερια απο τα σκασηματα της REMUS!!!!!!
Αντε να μπουν καποια πραγματα στην θεση τους.
Θέμα: Απ: Riding School Τρι Ιουν 21 2011, 16:11
aris_n έγραψε:
Επίσης να καταθέσω μια μαρτυρία και να κάνω μια καταγγελία.... Στα διαλείμματα καθόμουν μαζί με τον mike στην είσοδο της πίστας λίγο πρίν την αριστερή φουρκέτα.... Καταγγέλλω τον 4Κings οτι το χαντάκι, που σίγουρα έχει πλέον η φουρκέτα, είναι απο τα δικά του μαρσπιέ ή/και απο την καρίνα του...Το είδα με τα μάτια μου και το άκουσα με τα αφτιά μου....
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
Θέμα: Απ: Riding School Τρι Ιουν 21 2011, 16:21
4kings (ΓΙΩΡΓΟΣ-k9) έγραψε:
aris_n έγραψε:
Επίσης να καταθέσω μια μαρτυρία και να κάνω μια καταγγελία.... Στα διαλείμματα καθόμουν μαζί με τον mike στην είσοδο της πίστας λίγο πρίν την αριστερή φουρκέτα.... Καταγγέλλω τον 4Κings οτι το χαντάκι, που σίγουρα έχει πλέον η φουρκέτα, είναι απο τα δικά του μαρσπιέ ή/και απο την καρίνα του...Το είδα με τα μάτια μου και το άκουσα με τα αφτιά μου....
Την επομενη φορα που θα πας Γιωργη θα σου προτεινα να βαλεις την κοτσιδα μεσα απο το μπουφαν γιατι οπως καταλαβες με τα τοσα που πηγαινες μονο απο αυτο σε διακριναμε.....
Θέμα: Απ: Riding School Τρι Ιουν 21 2011, 19:11
Α ρε κωλοπαιδα Πατρινοι αλητες μηχανοβιοι ποσο θα γουσταρα να πηγαιναμε για κανενα καφεδακι εισαστε τρελο παρεακι ολοι, μπουμπουκια!, ενας και ενας............. και σας παω με 650!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(και σας παω και τάπα!! )
Ηλικία : 47 Τόπος : Πύργος Ηλείας,Πάτρα Registration date : 17/07/2008
Θέμα: Απ: Riding School Τρι Ιουν 21 2011, 20:49
aris_n έγραψε:
Παίδες σε αυτό που λέει ο Χρήστος έχει απόλυτο δίκιο. Πλέον η μοτοσυκλέτα μπορεί να περνάει μέσα απο στροφές με απόλυτη ασφάλεια, με εμάς ευτυχείς και ασφαλείς πάνω στην σέλα της. Έκανα και εγώ τις δοκιμές μου στην επιστροφή απο Αθήνα και δεν πίστευα τον εαυτό μου... Επίσης να καταθέσω μια μαρτυρία και να κάνω μια καταγγελία.... Στα διαλείμματα καθόμουν μαζί με τον mike στην είσοδο της πίστας λίγο πρίν την αριστερή φουρκέτα.... Καταγγέλλω τον 4Κings οτι το χαντάκι, που σίγουρα έχει πλέον η φουρκέτα, είναι απο τα δικά του μαρσπιέ ή/και απο την καρίνα του...Το είδα με τα μάτια μου και το άκουσα με τα αφτιά μου....
τα μαρσπιέ ήταν και όχι η καρίνα. δεν έβλεπες τις σπίθες?
man_OS gold member
Θέμα: Απ: Riding School Τρι Ιουν 21 2011, 21:02
εγώ άναψα τσιγάρο από τις σπίθες του τετραβάσιλου
paitos gold member
Μπραβο ρε παιδες, παντα τετοια και προσοχη στους δρομους. Δεν ειναι αναγκη να πιεσετε ευατους για να τα εφαρμοσετε στο δρομο, σιγα σιγα θα τα δουλεψετε για να σας γινουν βιωμα και να τα κανετε μηχανικα. Μην προσπαθησετε κατ ευθειαν να πατε γρηγορα και να τα εφαρμοζετε παραληλλα σε δημοσιο δρομο. Και κανενα track day θα βοηθησει πολυ, εστω και σε πιστα καρτ (πιο οικονομικα απο μεγαρα)
ioarma gold member
Μπραβο ρε παιδες, παντα τετοια και προσοχη στους δρομους. Δεν ειναι αναγκη να πιεσετε ευατους για να τα εφαρμοσετε στο δρομο, σιγα σιγα θα τα δουλεψετε για να σας γινουν βιωμα και να τα κανετε μηχανικα. Μην προσπαθησετε κατ ευθειαν να πατε γρηγορα και να τα εφαρμοζετε παραληλλα σε δημοσιο δρομο. Και κανενα track day θα βοηθησει πολυ, εστω και σε πιστα καρτ (πιο οικονομικα απο μεγαρα)
+650
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
Θέμα: Απ: Riding School Δευ Ιουν 27 2011, 21:50
Φίλε Πάνο ευχαριστούμε για το τρέξιμο και την οργάνωση του riding school στη εκδρομή Φοινικούντα προσπάθησα ήδη να εφαρμόσω κάποια από αυτά που μάθαμε
Jumaru gold member
Θέμα: Απ: Riding School Πεμ Ιουν 30 2011, 14:55
""Βιντεο επιστροφης""
""Ηλιοβασιλεμα προς γεφυρα""
Θέμα: Απ: Riding School Πεμ Ιουν 30 2011, 16:27
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ .....................................................................................ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
*πατρινοι και miketzif τα "πακετα" ειναι καθ'οδον!
*Manos
*Ορφεα πμ που θες να βρεθουμε!
almost
Θέμα: Απ: Riding School Πεμ Ιουν 30 2011, 17:50
Επειδή σας βλέπω κάποιους πολύ ξεψαρωμένους μετά το μάθημα και ίσως και κάποιοι να νομίζουν ότι έγιναν και Rossi επειδή έκαναν 5 ώρες πίστα, να θυμίσω:
http://vstromhellas.forumgreek.com/t13806-topic"
Άλλο πίστα (ελεγχόμενες συνθήκες) και άλλο δρόμος.
Τι: Δε με πιστεύεται; Είμαι υπερβολικός; Αν είχα κάνει και εγώ το μάθημα ίσως να μην είχα το τροχαίο;
Και αν είχα βγει ο πιο καλός μαθητής θα είχα ακόμα λιγότερες πιθανότητες;
Σας παρακαλώ κύριοι, μαζέψτε τα μυαλά σας για να μη σας τα μαζεύουν άλλοι.
miketzif
Θέμα: Απ: Riding School Πεμ Ιουν 30 2011, 18:22
4kings (ΓΙΩΡΓΟΣ-k9) έγραψε:
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ .....................................................................................ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
*πατρινοι και miketzif τα "πακετα" ειναι καθ'οδον!
*Manos
*Ορφεα πμ που θες να βρεθουμε!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑ ΟΛΑ.
Jumaru gold member
Θέμα: Απ: Riding School Πεμ Ιουν 30 2011, 21:52
Που θα μιλησετε εσεις για την Πρασινη ομαδα.....
leonady2 gold member
Θέμα: Απ: Riding School Πεμ Ιουν 30 2011, 22:35
Jumaru έγραψε:
Που θα μιλησετε εσεις για την Πρασινη ομαδα.....
Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτόν που τράβηξε το βιντεο
miketzif
Θέμα: Απ: Riding School Σαβ Ιουλ 02 2011, 02:07
Μάγκες τι λέτε οι του τωρινού riding school - και όχι μόνο- να πάμε στην πίστα καρτ Μάνια ( Βραχνέικα Πατρών) για να κάνουμε προπόνηση σε αυτά που μάθαμε?
Νομίζω ότι είναι καλύτερα στην Πίστα παρά στον δρόμο................. όπως λέει και ο φίλος Βλάσης
almost
Θέμα: Απ: Riding School Σαβ Ιουλ 02 2011, 09:45
Αν πάτε πίστα Βραχνέικα θα έρθω και εγώ, να δω πως μπορούν να πάνε τα χέρια μου, αν δέχονται καθόλου πίεση.. Το πολύ πολύ να πίνω καφεδάκι και να σας βλέπω..
miketzif
Θέμα: Απ: Riding School Σαβ Ιουλ 02 2011, 10:56
almost έγραψε:
Αν πάτε πίστα Βραχνέικα θα έρθω και εγώ, να δω πως μπορούν να πάνε τα χέρια μου, αν δέχονται καθόλου πίεση.. Το πολύ πολύ να πίνω καφεδάκι και να σας βλέπω..
Μόνο αν πείσεις να ρθεί και ο Ηλίας...........................που δεν το βλέπω δηλαδη.
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
Θέμα: Απ: Riding School Δευ Ιουλ 04 2011, 22:30
Παιχταράδες τα πολυπόθητα cd ήρθαν σήμερα .... τα παρέλαβαν ήδη Άρης και ο Πάνος παρέλαβε ήδη και για Αντρέα και Δημήτρη και θα τους τα παραδώσει .....
Άντε και στα επόμενα τώρα παίδες γιατί η ομάδα δεν κρατιέται
Οι Geodi, Chris Power και Black_Hawk παράδοση στον καφέ
V.Stratos moderator
Θέμα: Απ: Riding School Τετ Σεπ 28 2011, 11:52
Καλημέρα σας κύριοι !!!!
Μια ερωτησούλα μιας και πήγατε στο AutoFestival για το riding school
- Μέσο όρο με τι ταχύτητα πηγαίνατε στην πίστα ?? (χλμ εννοώ,όχι σασμάν..)
Και το ρωτάω γιατί είναι το Σάββατο να πάμε κάποιοι από Βόλο και ενώ θα κατεβαίναμε ακόμα και με ψιλόβροχο,τα site όλα του καιρού λένε για 5-6bf..!!! Και το ψιλοσκεφτόμαστε..
Και όπως και να το κάνεις Ε.Ο. στα 100-120χλμ με 5-6bf σε αλλάζει λωρίδες ή είσαι με μία μόνιμη κλίση 10-20 μοίρες..
Στην πίστα θεωρητικά (χωρίς να έχω πάει στη συγκεκριμένη) αλλά εμπειρικά από Μέγαρα και Σέρρες γυρνάς με 60-120χλμ σε κάποια κομμάτια..Το 60-70χλμ θεωρητικά δε θα μας δημιουργήσει πρόβλημα.. Αν χρειαστεί να πάμε παραπάνω τότε θα έχουμε θέμα..
Θέμα: Απ: Riding School Τετ Σεπ 28 2011, 12:06
με χαμηλές ταχύτητες παλίκαρε, γιατί ειναι μικρό πιστάκι και έχει διαρκώς στροφές! Μόνο δυο ευθειούλες έχει κι αυτές μικρές. Δε νομίζω να ξεπεράσαμε τα 100 χλμ στις ευθείες κι αυτό για ελάχιστα δευτερόλεπτα (άντε ένα δυο) γιατί έρχονται καπάκι στροφές. Δεν θα χετε κανένα πρόβλημα πιστεύω
V.Stratos moderator
Θέμα: Απ: Riding School Τετ Σεπ 28 2011, 12:10
man_OS έγραψε:
με χαμηλές ταχύτητες παλίκαρε, γιατί ειναι μικρό πιστάκι και έχει διαρκώς στροφές! Μόνο δυο ευθειούλες έχει κι αυτές μικρές. Δε νομίζω να ξεπεράσαμε τα 100 χλμ στις ευθείες κι αυτό για ελάχιστα δευτερόλεπτα (άντε ένα δυο) γιατί έρχονται καπάκι στροφές. Δεν θα χετε κανένα πρόβλημα πιστεύω
1) Παλίκαρε ????? Είμαι gay..Με προσβάλεις..!!!! 2) Δε ρώτησα Αθηναίους,αλλά Πατρινούς που είναι στριφτεροί..
3) Σε ευχαριστώ πολύ μάναμ..Να είσαι καλά !!! Κι εγώ ελπίζω να μην έχουμε πρόβλημα με τον αέρα,γιατί θα ξενερώσω..Κάντε όλοι μια προσευχούλα ρε παίδες να πέσει ο αέρας στα 1-2bf να ευχαριστηθούμε σαν κι εσας την πιστα..