Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

Riding School

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
man_OS
gold member
gold member
man_OS

Τόπος : Αγ. Παρασκευή
Registration date : 23/08/2008

Riding School - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Riding School   Riding School - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ Ιουν 20 2011, 21:59

Αγόραρε κι εγώ χάρηκα που τα ξαναείπαμε, εύχομαι ολόψυχα να έχουμε όλοι τέτοιες ευκαιρίες και εμπειρίες... Καλή ξαναματααντάμωση Smile
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
.........
vstromhellasforum Fanatic

Τόπος :
Registration date : 31/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Riding School   Riding School - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ Ιουν 20 2011, 22:16

CHRIS POWER έγραψε:
Πριν λιγο εκανα κατι δοκιμες για να δω εαν τα κατεγραψε καλα ο σκληρος δισκος μου και ειχε σαν αποτελεσμα να ξυνω μαρσιεπεδες (μπροστα- πισω ), καρινα ακομα και της πλαινες βαλιτσες εξυσα.Το νου σας λοιπον geek geek Riding School - Σελίδα 3 644705

Σοβαρα τωρα το σχολειο ηταν απλα απιστευτο και φυσικα ολοι που εχουν μηχανη πρεπει να πανε.
Μανο χαρηκα που σε ειδα μετα απο πολλη καιρο,Γιωργο χαρηκα που σε γνωρισα και απο κοντα και το νου σου στην κοτσιδα σου,γιατι με τοσο πλαγιασμα θα παρει φωτια και σε βλεπω να τα κανεις καρε Riding School - Σελίδα 3 644705 Riding School - Σελίδα 3 644705

Αργησες ρε Χρηστο να με προειδοποιησεις!!!!.... κοιτα πως εγινα ο μ@κ@κ@ς δεν εμεινε τιποτα γαμωτο !!
Riding School - Σελίδα 3 Images?q=tbn:ANd9GcRpCb8ZK_1e9hzSIjtw2q0jUGGpqlPFaX_uK56UyUFq00Rup-tS

..και εγω χαιρομαι πραγματικα που σας γνωρισα απο κοντα!!(ειστε ωραια τυπακια ολοι και πρεπει να τα ξαναπουμε λειαν συντομως!)(την tv persona για αλλη μια φορα την αφηνω ασχολιαστη!! kolaraki )
aris_n
gold member
gold member
aris_n

Τόπος : Άθενς
Registration date : 08/04/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Riding School   Riding School - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι Ιουν 21 2011, 10:43

Παίδες σε αυτό που λέει ο Χρήστος έχει απόλυτο δίκιο. Πλέον η μοτοσυκλέτα μπορεί να περνάει μέσα απο στροφές με απόλυτη ασφάλεια, με εμάς ευτυχείς και ασφαλείς πάνω στην σέλα της. Έκανα και εγώ τις δοκιμές μου στην επιστροφή απο Αθήνα και δεν πίστευα τον εαυτό μου...
Επίσης να καταθέσω μια μαρτυρία και να κάνω μια καταγγελία....
Στα διαλείμματα καθόμουν μαζί με τον mike στην είσοδο της πίστας λίγο πρίν την αριστερή φουρκέτα....
Καταγγέλλω τον 4Κings οτι το χαντάκι, που σίγουρα έχει πλέον η φουρκέτα, είναι απο τα δικά του μαρσπιέ ή/και απο την καρίνα του...Το είδα με τα μάτια μου και το άκουσα με τα αφτιά μου.... Laughing Laughing Laughing
CHRIS POWER

CHRIS POWER

Τόπος : Ναυπακτο.
Registration date : 08/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Riding School   Riding School - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι Ιουν 21 2011, 14:08

Λοιπον ηρθε η ωρα να γραφτει η αληθεια γιατι εσεις οι αλητες μηχανοβοιοι γραφετε αναληθη πραγματα :&^%*&%*&%^:

Ρωτηστε τον θανο τον εκπαιδευτη για τα ενθυμια απο την μηχανη μου που του αφησα (μπροστηνους και πισω μαρσιπιεδες) Riding School - Σελίδα 3 644705
και φυσικα κατι περιστερια απο τα σκασηματα της REMUS!!!!!!

Αντε να μπουν καποια πραγματα στην θεση τους. xexe xexe
.........

Τόπος :

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Riding School   Riding School - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι Ιουν 21 2011, 16:11

aris_n έγραψε:

Στα διαλείμματα καθόμουν μαζί με τον mike στην είσοδο της πίστας λίγο πρίν την αριστερή φουρκέτα....
Καταγγέλλω τον 4Κings οτι το χαντάκι, που σίγουρα έχει πλέον η φουρκέτα, είναι απο τα δικά του μαρσπιέ ή/και απο την καρίνα του...Το είδα με τα μάτια μου και το άκουσα με τα αφτιά μου.... Laughing Laughing Laughing

Riding School - Σελίδα 3 Images?q=tbn:ANd9GcQTmwUHeEG3BY1-bpHkAe_HGC1kVScCKRDVjSn7HTgmQHzDtWrrRiding School - Σελίδα 3 Images?q=tbn:ANd9GcRaxWLVrlEakOeSBqD14mGfWq2pmGpMAIDzAM-XsOPk1j9ejtERiding School - Σελίδα 3 Images?q=tbn:ANd9GcQTmwUHeEG3BY1-bpHkAe_HGC1kVScCKRDVjSn7HTgmQHzDtWrr
Jumaru
gold member
gold member
Jumaru

Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα
Registration date : 10/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Riding School   Riding School - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι Ιουν 21 2011, 16:21

4kings (ΓΙΩΡΓΟΣ-k9) έγραψε:
aris_n έγραψε:

Riding School - Σελίδα 3 Images?q=tbn:ANd9GcQTmwUHeEG3BY1-bpHkAe_HGC1kVScCKRDVjSn7HTgmQHzDtWrrRiding School - Σελίδα 3 Images?q=tbn:ANd9GcRaxWLVrlEakOeSBqD14mGfWq2pmGpMAIDzAM-XsOPk1j9ejtERiding School - Σελίδα 3 Images?q=tbn:ANd9GcQTmwUHeEG3BY1-bpHkAe_HGC1kVScCKRDVjSn7HTgmQHzDtWrr

Την επομενη φορα που θα πας Γιωργη θα σου προτεινα να βαλεις την κοτσιδα μεσα απο το μπουφαν
γιατι οπως καταλαβες με τα τοσα που πηγαινες μονο απο αυτο σε διακριναμε.....

XAXAXAXA XAXAXAXA XAXAXAXA XAXAXAXA XAXAXAXA
.........

Τόπος :

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Riding School   Riding School - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι Ιουν 21 2011, 19:11

Α ρε κωλοπαιδα Πατρινοι αλητες μηχανοβιοι ποσο θα γουσταρα να πηγαιναμε για κανενα καφεδακι εισαστε τρελο παρεακι ολοι, μπουμπουκια!, ενας και ενας............. και σας παω με 650!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(και σας παω και τάπα!! Laughing )

..................................................rock EROS rock ..............................................
miketzif

miketzif

Τόπος : Πύργος Ηλείας,Πάτρα
Registration date : 17/07/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Riding School   Riding School - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι Ιουν 21 2011, 20:49

aris_n έγραψε:
Παίδες σε αυτό που λέει ο Χρήστος έχει απόλυτο δίκιο. Πλέον η μοτοσυκλέτα μπορεί να περνάει μέσα απο στροφές με απόλυτη ασφάλεια, με εμάς ευτυχείς και ασφαλείς πάνω στην σέλα της. Έκανα και εγώ τις δοκιμές μου στην επιστροφή απο Αθήνα και δεν πίστευα τον εαυτό μου...

τα μαρσπιέ ήταν και όχι η καρίνα. δεν έβλεπες τις σπίθες?
man_OS
gold member
gold member
man_OS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Riding School   Riding School - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι Ιουν 21 2011, 21:02

εγώ άναψα τσιγάρο από τις σπίθες του τετραβάσιλου What a Face
paitos
gold member
gold member
paitos

Τόπος : Χανια
Registration date : 08/07/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Riding School   Riding School - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤετ Ιουν 22 2011, 08:55

Εισαστε ολοι καγκουρες ρεεεεε
Ακους εκει ξυνανε μαρσπιεδες και κοτσιδες τσ τσ τσ

kolaraki

Μπραβο ρε παιδες, παντα τετοια και προσοχη στους δρομους. Δεν ειναι αναγκη να πιεσετε ευατους για να τα εφαρμοσετε στο δρομο,
σιγα σιγα θα τα δουλεψετε για να σας γινουν βιωμα και να τα κανετε μηχανικα. Μην προσπαθησετε κατ ευθειαν να πατε γρηγορα και να τα εφαρμοζετε παραληλλα σε δημοσιο δρομο.
Και κανενα track day θα βοηθησει πολυ, εστω και σε πιστα καρτ (πιο οικονομικα απο μεγαρα)
OK OK
ioarma
gold member
gold member
ioarma

Τόπος : ΧΑΛΚΙΔΑ
Registration date : 29/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Riding School   Riding School - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤετ Ιουν 22 2011, 12:27

paitos έγραψε:
Εισαστε ολοι καγκουρες ρεεεεε
Ακους εκει ξυνανε μαρσπιεδες και κοτσιδες τσ τσ τσ

kolaraki

Μπραβο ρε παιδες, παντα τετοια και προσοχη στους δρομους. Δεν ειναι αναγκη να πιεσετε ευατους για να τα εφαρμοσετε στο δρομο,
σιγα σιγα θα τα δουλεψετε για να σας γινουν βιωμα και να τα κανετε μηχανικα. Μην προσπαθησετε κατ ευθειαν να πατε γρηγορα και να τα εφαρμοζετε παραληλλα σε δημοσιο δρομο.
Και κανενα track day θα βοηθησει πολυ, εστω και σε πιστα καρτ (πιο οικονομικα απο μεγαρα)
OK OK
+650 Very Happy
gandalf
vstromhellasforum Enthusiast
gandalf

Τόπος : Πάτρα
Registration date : 24/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Riding School   Riding School - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ Ιουν 27 2011, 21:50

Φίλε Πάνο ευχαριστούμε για το τρέξιμο και την οργάνωση του riding school Exclamation Exclamation Exclamation
στη εκδρομή Φοινικούντα προσπάθησα ήδη να εφαρμόσω κάποια από αυτά που μάθαμε
Jumaru
gold member
gold member
Jumaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Riding School   Riding School - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ Ιουν 30 2011, 14:55

""Βιντεο επιστροφης""

""Ηλιοβασιλεμα προς γεφυρα""

.........

Τόπος :

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Riding School   Riding School - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ Ιουν 30 2011, 16:27

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ Riding School - Σελίδα 3 451272
.....................................................................................ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

*πατρινοι και miketzif τα "πακετα" ειναι καθ'οδον!

*Manos Riding School - Σελίδα 3 846930

*Ορφεα πμ που θες να βρεθουμε!
almost

almost

Registration date : 12/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Riding School   Riding School - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ Ιουν 30 2011, 17:50

Επειδή σας βλέπω κάποιους πολύ ξεψαρωμένους μετά το μάθημα και ίσως και κάποιοι να νομίζουν ότι έγιναν και Rossi επειδή έκαναν 5 ώρες πίστα, να θυμίσω:

http://vstromhellas.forumgreek.com/t13806-topic"

Άλλο πίστα (ελεγχόμενες συνθήκες) και άλλο δρόμος.

Τι: Δε με πιστεύεται; Είμαι υπερβολικός; Αν είχα κάνει και εγώ το μάθημα ίσως να μην είχα το τροχαίο;

Riding School - Σελίδα 3 2723134590103497988S600x600Q85

Και αν είχα βγει ο πιο καλός μαθητής θα είχα ακόμα λιγότερες πιθανότητες;

Riding School - Σελίδα 3 2078600550103497988S600x600Q85

Σας παρακαλώ κύριοι, μαζέψτε τα μυαλά σας για να μη σας τα μαζεύουν άλλοι.
miketzif

miketzif

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Riding School   Riding School - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ Ιουν 30 2011, 18:22

4kings (ΓΙΩΡΓΟΣ-k9) έγραψε:
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ Riding School - Σελίδα 3 451272
.....................................................................................ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

*πατρινοι και miketzif τα "πακετα" ειναι καθ'οδον!

*Manos Riding School - Σελίδα 3 846930

*Ορφεα πμ που θες να βρεθουμε!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑ ΟΛΑ. geia
Jumaru
gold member
gold member
Jumaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Riding School   Riding School - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ Ιουν 30 2011, 21:52

Που θα μιλησετε εσεις για την Πρασινη ομαδα..... Riding School - Σελίδα 3 644705
leonady2
gold member
gold member
leonady2

Τόπος : ΠΑΤΡΑ
Registration date : 24/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Riding School   Riding School - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ Ιουν 30 2011, 22:35

Jumaru έγραψε:
Που θα μιλησετε εσεις για την Πρασινη ομαδα..... Riding School - Σελίδα 3 644705

Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτόν που τράβηξε το βιντεο xaxa xaxa xaxa
http://www.militsopoulos.com
miketzif

miketzif

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Riding School   Riding School - Σελίδα 3 Icon_minitimeΣαβ Ιουλ 02 2011, 02:07

Μάγκες τι λέτε οι του τωρινού riding school - και όχι μόνο- να πάμε στην πίστα καρτ Μάνια ( Βραχνέικα Πατρών) για να κάνουμε προπόνηση
σε αυτά που μάθαμε?

Νομίζω ότι είναι καλύτερα στην Πίστα παρά στον δρόμο................. όπως λέει και ο φίλος Βλάσης OK
almost

almost

Registration date : 12/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Riding School   Riding School - Σελίδα 3 Icon_minitimeΣαβ Ιουλ 02 2011, 09:45

Αν πάτε πίστα Βραχνέικα θα έρθω και εγώ, να δω πως μπορούν να πάνε τα χέρια μου, αν δέχονται καθόλου πίεση..
Το πολύ πολύ να πίνω καφεδάκι και να σας βλέπω..
miketzif

miketzif

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Riding School   Riding School - Σελίδα 3 Icon_minitimeΣαβ Ιουλ 02 2011, 10:56

almost έγραψε:
Αν πάτε πίστα Βραχνέικα θα έρθω και εγώ, να δω πως μπορούν να πάνε τα χέρια μου, αν δέχονται καθόλου πίεση..
Το πολύ πολύ να πίνω καφεδάκι και να σας βλέπω..

Μόνο αν πείσεις να ρθεί και ο Ηλίας...........................που δεν το βλέπω δηλαδη.

YOU!
gandalf
gandalf

Registration date : 24/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Riding School   Riding School - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 04 2011, 22:30

Παιχταράδες τα πολυπόθητα cd ήρθαν σήμερα .... τα παρέλαβαν ήδη Άρης
και ο Πάνος παρέλαβε ήδη και για Αντρέα και Δημήτρη και θα τους τα παραδώσει .....

Άντε και στα επόμενα τώρα παίδες γιατί η ομάδα δεν κρατιέται Twisted Evil Twisted Evil Laughing Laughing

Οι Geodi, Chris Power και Black_Hawk παράδοση στον καφέ Exclamation Exclamation Exclamation
V.Stratos
moderator
moderator
V.Stratos

Τόπος : Βόλος
Registration date : 19/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Riding School   Riding School - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤετ Σεπ 28 2011, 11:52

Καλημέρα σας κύριοι !!!!

Μια ερωτησούλα μιας και πήγατε στο AutoFestival για το riding school

- Μέσο όρο με τι ταχύτητα πηγαίνατε στην πίστα ?? (χλμ εννοώ,όχι σασμάν..)

Και το ρωτάω γιατί είναι το Σάββατο να πάμε κάποιοι από Βόλο και ενώ θα κατεβαίναμε
ακόμα και με ψιλόβροχο,τα site όλα του καιρού λένε για 5-6bf..!!! Και το ψιλοσκεφτόμαστε..

Και όπως και να το κάνεις Ε.Ο. στα 100-120χλμ με 5-6bf σε αλλάζει λωρίδες ή είσαι
με μία μόνιμη κλίση 10-20 μοίρες..

Στην πίστα θεωρητικά (χωρίς να έχω πάει στη συγκεκριμένη) αλλά εμπειρικά από Μέγαρα
και Σέρρες γυρνάς με 60-120χλμ σε κάποια κομμάτια..Το 60-70χλμ θεωρητικά δε θα μας
δημιουργήσει πρόβλημα..
Αν χρειαστεί να πάμε παραπάνω τότε θα έχουμε θέμα..

Για πείτε !!!

Cool

''Ride slower than your guardian angel can fly''

Reveka Project
man_OS
gold member
gold member
man_OS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Riding School   Riding School - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤετ Σεπ 28 2011, 12:06

με χαμηλές ταχύτητες παλίκαρε, γιατί ειναι μικρό πιστάκι και έχει διαρκώς στροφές! Μόνο δυο ευθειούλες έχει κι αυτές μικρές. Δε νομίζω να ξεπεράσαμε τα 100 χλμ στις ευθείες κι αυτό για ελάχιστα δευτερόλεπτα (άντε ένα δυο) γιατί έρχονται καπάκι στροφές. Δεν θα χετε κανένα πρόβλημα πιστεύω
V.Stratos
moderator
moderator
V.Stratos

Τόπος : Βόλος
Registration date : 19/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Riding School   Riding School - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤετ Σεπ 28 2011, 12:10

man_OS έγραψε:
με χαμηλές ταχύτητες παλίκαρε, γιατί ειναι μικρό πιστάκι και έχει διαρκώς στροφές! Μόνο δυο ευθειούλες έχει κι αυτές μικρές. Δε νομίζω να ξεπεράσαμε τα 100 χλμ στις ευθείες κι αυτό για ελάχιστα δευτερόλεπτα (άντε ένα δυο) γιατί έρχονται καπάκι στροφές. Δεν θα χετε κανένα πρόβλημα πιστεύω

1) Παλίκαρε ????? Είμαι gay..Με προσβάλεις..!!!!
2) Δε ρώτησα Αθηναίους,αλλά Πατρινούς που είναι στριφτεροί..

3) Σε ευχαριστώ πολύ μάναμ..Να είσαι καλά !!! Κι εγώ ελπίζω να μην έχουμε
πρόβλημα με τον αέρα,γιατί θα ξενερώσω..Κάντε όλοι μια προσευχούλα ρε παίδες
να πέσει ο αέρας στα 1-2bf να ευχαριστηθούμε σαν κι εσας την πιστα..

Μανάρι μμ..Φιλιά στα μούτρα flower

Cool

''Ride slower than your guardian angel can fly''

Reveka Project

Riding School

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+
Σελίδα 3 από 4Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΦΟΡΟΥΜ :: Ενότητα μελών φόρουμ Πελοποννήσου-
Μετάβαση σε: