| ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
aris_n gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Παρ Νοε 04 2011, 21:05 | |
| ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ : ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑΜΕΡΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ : Μαγάζι leonady2
ΩΡΑ-ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ : Κυριακή 06-11-2011 07:30 (πιθανόν διανυκτέρευση Ζαγοροχώρια)
Οργανωτής: leonady2-Jumaru ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΔΩ
ΣΤΑΣΕΙΣ: 1. Αμφιλοχία ή Άρτα 2. Πλατάνια (πριν Ιωάννινα) 3. Ζαγοροχώρια (πιθανόν με διανυκτέρευση) 4. 5. 6. 7. 8. Πάτρα
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΛΩΝ:1. leonady2 2. jumaru 3. Nick414 + brother 4. aris_n (Έχω ενα "θέμα", γυναικείας φύσης να λύσω, αλλιώς είμαι ήδη έτοιμος... ) 5. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ: Γεμάτα Τεπόζιτα με ''βερτζινα'', Αδιάβροχα ΥΓ. Μπορούμε να χωριστούμε σε δυο γκρουπ για την επιστροφή για όσους δεν θέλουν να πραγματοποιήσουν διανυκτέρευση τη Κυριακή βράδυ.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την aris_n στις Παρ Νοε 04 2011, 21:38, 1 φορά |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Παρ Νοε 04 2011, 21:31 | |
| ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ : ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑΜΕΡΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ : Μαγάζι leonady2
ΩΡΑ-ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ : Κυριακή 06-11-2011 07:30 (πιθανόν διανυκτέρευση Ζαγοροχώρια)
ΣΤΑΣΕΙΣ: 1. Αμφιλοχία ή Άρτα 2. Πλατάνια (πριν Ιωάννινα) 3. Ζαγοροχώρια (πιθανόν με διανυκτέρευση) 4. 5. 6. 7. 8. Πάτρα
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΛΩΝ:1. leonady2 2. jumaru 3. Nick414 + brother 4. aris_n (Έχω ενα "θέμα", γυναικείας φύσης να λύσω, αλλιώς είμαι ήδη έτοιμος... ) 5. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ: Γεμάτα Τεπόζιτα με ''βερτζινα'', Αδιάβροχα ΥΓ. Μπορούμε να χωριστούμε σε δυο γκρουπ για την επιστροφή για όσους δεν θέλουν να πραγματοποιήσουν διανυκτέρευση τη Κυριακή βράδυ. - Κώδικας:
-
Edit by aris_n Δε κάνετε ούτε για λευκά γαλιά... :lol: :lol: :lol: |
|
| |
black_hawk vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 37 Τόπος : ΠΑΤΡΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ Registration date : 10/03/2011
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Σαβ Νοε 05 2011, 11:30 | |
| ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ επειδη καποιους δεν τους χωνευω διοργανωνω παραλληλη εκδρομη... ονοματα δεν λεω, οργανωτης της εκδρομης ειναι ομως και εχει 1000αρι...!!! ευχαριστω... Στα σοβαρα τωρα προσθετω λίστα για να δούμε ποιοι δεν μπορουμε να διανυκτερευσουμε και θα γυρισουμε το βραδυ πισω...!!!ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ : ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑΜΕΡΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ : Μαγάζι leonady2
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΛΩΝ:1. leonady2 2. jumaru 3. Nick414 + brother 4. aris_n (Έχω ενα "θέμα", γυναικείας φύσης να λύσω, αλλιώς είμαι ήδη έτοιμος... ) 5. ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΤΡΑ1. black_hawk 2. 3. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ: Γεμάτα Τεπόζιτα με ''βερτζινα'', Αδιάβροχα ΥΓ. Μπορούμε να χωριστούμε σε δυο γκρουπ για την επιστροφή για όσους δεν θέλουν να πραγματοποιήσουν διανυκτέρευση τη Κυριακή βράδυ. |
|
| |
dimitris k2 Member
Ηλικία : 37 Τόπος : ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Registration date : 06/09/2010
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Σαβ Νοε 05 2011, 11:52 | |
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΛΩΝ:1. leonady2 2. jumaru 3. Nick414 + brother 4. aris_n (Έχω ενα "θέμα", γυναικείας φύσης να λύσω, αλλιώς είμαι ήδη έτοιμος... ) 5. ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΤΡΑ1. black_hawk 2. Dimitris K2 x2 (Συζητησιμη η ωρα επιστροφης) 3. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ: Γεμάτα Τεπόζιτα με ''βερτζινα'', Αδιάβροχα ΥΓ. Μπορούμε να χωριστούμε σε δυο γκρουπ για την επιστροφή για όσους δεν θέλουν να πραγματοποιήσουν διανυκτέρευση τη Κυριακή βράδυ. |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Σαβ Νοε 05 2011, 12:49 | |
| |
|
| |
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Σαβ Νοε 05 2011, 13:31 | |
| - Κώδικας:
-
Edit by aris_n Δε κάνετε ούτε για λευκά γαλιά... :lol: :lol: :lol: |
|
| |
X-MEN
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Σαβ Νοε 05 2011, 19:08 | |
| Παλικάρια καλά να περάσετε!!!!!!!!!!! Κρίμα που δεν μπορώ να ακολουθήσω, Θα είναι φανταστική βόλτα σίγουρα. Νικο θα πάθεις πλάκα.... Το χειρότερο είναι που θα δούμε μετά τις φώτο και τα βίντεο και θα που δεν ήρθαμε. Τα λέμε την Τετάρτη. |
|
| |
aristrom gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Σαβ Νοε 05 2011, 19:33 | |
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΛΩΝ:1. leonady2 2. jumaru 3. Nick414 + brother 4. aris_n (Έχω ενα "θέμα", γυναικείας φύσης να λύσω, αλλιώς είμαι ήδη έτοιμος... ) 5. aristrom ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΤΡΑ1. black_hawk 2. Dimitris K2 x2 (Συζητησιμη η ωρα επιστροφης) 3. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ: Γεμάτα Τεπόζιτα με ''βερτζινα'', Αδιάβροχα ΥΓ. Μπορούμε να χωριστούμε σε δυο γκρουπ για την επιστροφή για όσους δεν θέλουν να πραγματοποιήσουν διανυκτέρευση τη Κυριακή βράδυ. |
|
| |
dimitris k2 Member
Ηλικία : 37 Τόπος : ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Registration date : 06/09/2010
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Δευ Νοε 07 2011, 22:34 | |
| Απο εμενα και την συντροφο μου ενα μεγαλο Μπραβο και ενα μεγαλο Ευχαριστω σε οσους οργανωσαν και συμετυχαν στην εκδρομη!!!! Ηταν ολα τελεια και περασαμε Σουπερ!!!! Φωτο συντομα!!! |
|
| |
aris_n gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Τρι Νοε 08 2011, 20:42 | |
| Βλέπω τις φωτογραφίες στο facebook...Τι να πω...οτι έχω φάει σίδερα που δεν ήρθα;;;Οτι ξέρω όλα τα μέρη στο Μέτσοβο (Αφού απο εκεί είναι ο Πατέρας μου) με τρελλές διαδρομές ασφάλτινες και χωμάτινες που βγάζουν σε Αλπικά τοπία; Οτι έχω σπίτι σε ένα χωριό 30 Km έξω απο την Καλαμπάκα;;; Οτι θα πηγαίναμε σε ψαγμένες ταβέρνες που θα μας κάναν όλους να θεωρήσουμε όλες τις υπόλοιπες σουβλατζίδικα; Σας ΚΑΜΑΡΩΝΩ όμως ρε Λαμόγια!!! Κάνετε διαδρομές με @@ και μπράβος σας!!! Απο μένα ένα Τρελλό |
|
| |
v_kostas Administrator
| |
| |
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Τετ Νοε 09 2011, 00:45 | |
| Έτσι POWER λέμεεεε |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Τετ Νοε 09 2011, 08:15 | |
| Η αλήθεια είναι πως όντως τουλάχιστον εγώ πέρασα καταπληκτικά και ελπίζω το ίδιο και η υπόλοιπη παρέα. Δυστυχώς όσο και αν προσπάθησα να κρατήσω το Γιωργάκη ( ο k2 ήταν μετα γυναικός = ακατόρθωτο) κοντά μας για διανυκτέρευση δεν τα κατάφερα, ήταν ''αμείλικτος''. Χαίρομαι όμως που και ο Δημήτρης (k2) πέρασε και αυτός καλά με την κοπέλα του αν και νομίζω πως για πρώτη φορά η Γωγώ - (Ε ύ η) μας κοιτούσε περίεργα. Άρη την επόμενη φορά δεν θα υπάρχει δικαιολογία....! Όσο για τους κρητικούς (Nick414-Bro) νομίζω πως δύσκολα θα ξανά κανονίσουν να έρθουν Πάτρα από την Κρήτη μιας και θα βλέπουν για πολύ καιρό χιλιόμετρα μπροστά τους! Μιχάλη την επόμενη φόρα ''αν έρθετε πάλι'' Πάτρα καλό θα ήταν να έχεις το ηλεκτρονικό τσιγάρο μαζί σου για ευνόητους λόγους.. Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά και να κάνουμε πάντα τέτοιες όμορφες, μεγάλες και καταπληκτικές εκδρομές! Και μια σύντομη περιγραφή για όσους δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν..... η εκδρομή είχε : κρύο, ζέστη, καφέδες, φωτογραφίες, βίντεο, λίγο φαγητό, δράση, στροφές, λίμνες, βουνά, άλογα, υψομετρικές διαφορές, πάγο, υγρασία, ομίχλη και έναν τρελό για δέσιμο που κυνηγούσε λαγούς στη μέση του πουθενά.Θέλετε φωτογραφίες? ΥΓ. Τώρα πλέον και με ''saito new model'' μπορούμε να κατακτήσουμε όλη την Ελλάδα.....!855,4 |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Τετ Νοε 09 2011, 14:55 | |
| Για να δηλώνουμε συμμετοχές για την Κυριακάτικη εκδρομούλα Ελικωνα Διαδρομή απο Πάτρα ΕΔΩ
1. v_kostas 2. leonady2 3. Aristrom 4. 5. 6. .. |
|
| |
Jumaru gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Τετ Νοε 09 2011, 16:36 | |
| Το τι εχει καταγραψει η καμερα δεν υπαρχει....δηλωσεις....χειρονομιες..... κλπ κλπ θα εκτεθειτε μην ξανοιγεστε !!! 160 λεπτα με ολη σχεδον τη διαδρομη, λεπτομερειες και .... μονο μειονεκτημα η ελλειψη χωρητικοτητας γιατι μας εφαγαν οι στροφες κ ξεχαστηκαμε να το αδειασουμε... ετσι παιξαμε σε μικροτερη αναλυση απ'οτι θελαμε και μας αφησε στα μισα διχως να τραβηξουμε την ομιχλη... end of spam...Για να δηλώνουμε συμμετοχές για την Κυριακάτικη εκδρομούλα Ελικωνα Διαδρομή απο Πάτρα ΕΔΩ 1. v_kostas 2. leonady2 3. Aristrom 4. Jumaru (εκτος απροοπτου) 5. 6. .. |
|
| |
aris_n gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Τετ Νοε 09 2011, 17:50 | |
| Για να δηλώνουμε συμμετοχές για την Κυριακάτικη εκδρομούλα ΕλικωναΔιαδρομή απο Πάτρα ΕΔΩ 1. v_kostas 2. leonady2 3. Aristrom 4. Jumaru (εκτος απροοπτου) 5. 6. .. Θα είμαι ήδη Αθήνα απο την Παρασκευή το βράδυ. Το'χω να γυρίσω Κυριακή οπότε δεν το έχω σε τίποτα να ξεκινήσω με τους Αθηναίους και να γυρίσω με τους Πατρινούς... Θα το ξέρω σίγουρα Σάββατο βράδυ... |
|
| |
jk_prince vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Πεμ Νοε 10 2011, 00:34 | |
| Για να δηλώνουμε συμμετοχές για την Κυριακάτικη εκδρομούλα ΕλικωναΔιαδρομή απο Πάτρα ΕΔΩ 1. v_kostas 2. leonady2 3. Aristrom 4. Jumaru (εκτος απροοπτου) 5. jk_prince 6. .. Θα είμαι ήδη Αθήνα απο την Παρασκευή το βράδυ. Το'χω να γυρίσω Κυριακή οπότε δεν το έχω σε τίποτα να ξεκινήσω με τους Αθηναίους και να γυρίσω με τους Πατρινούς... Θα το ξέρω σίγουρα Σάββατο βράδυ... |
|
| |
VSTROMIMHS Member
Ηλικία : 41 Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΑΤΡΑ Registration date : 11/06/2010
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Πεμ Νοε 10 2011, 04:48 | |
| - jk_prince έγραψε:
- Για να δηλώνουμε συμμετοχές για την Κυριακάτικη εκδρομούλα Ελικωνα
Διαδρομή απο Πάτρα ΕΔΩ
1. v_kostas 2. leonady2 3. Aristrom 4. Jumaru (εκτος απροοπτου) 5. jk_prince 6. ..
Θα είμαι ήδη Αθήνα απο την Παρασκευή το βράδυ. Το'χω να γυρίσω Κυριακή οπότε δεν το έχω σε τίποτα να ξεκινήσω με τους Αθηναίους και να γυρίσω με τους Πατρινούς... Θα το ξέρω σίγουρα Σάββατο βράδυ... egw na erthw me thelete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
X-MEN
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Πεμ Νοε 10 2011, 10:50 | |
| - VSTROMIMHS έγραψε:
egw na erthw me thelete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εμείς Μίμη σε θέλουμε... προλαβαίνεις??????? πάτε το jet του Ομπάμα έλα για την εκδρομή και φεύγεις πάλι... εγώ τον καιρό βλέπω εγώ και το σκέφτομαι..... ΔΙΣΤΟΜΟ: http://meteo.gr/cf.asp?city_id=376 Κυριακή 13/11/2011 14:00 7 °CΑισθητή Θερμοκρασία 1 °C 7 Μποφόρ B ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Πεμ Νοε 10 2011, 13:07 | |
| εμείς Μίμη σε θέλουμε... προλαβαίνεις??????? πάτε το jet του Ομπάμα έλα για την εκδρομή και φεύγεις πάλι... εγώ τον καιρό βλέπω εγώ και το σκέφτομαι..... ΔΙΣΤΟΜΟ: http://meteo.gr/cf.asp?city_id=376 Κυριακή 13/11/2011 14:00 7 °CΑισθητή Θερμοκρασία 1 °C 7 Μποφόρ B ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ [/quote] Αποστόλη άλλοι είναι στην Αμερική και θέλουν να έρθουν και δεν μπορούν και εσυ που είσαι εδω μαζί μας θα το χάσεις? Διπλή κάλτσα, εσωθερμικά, και καλά γάντια και εισαι μια χαρά....! |
|
| |
jk_prince vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Πεμ Νοε 10 2011, 16:47 | |
| - X-MEN έγραψε:
- VSTROMIMHS έγραψε:
egw na erthw me thelete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εμείς Μίμη σε θέλουμε... προλαβαίνεις??????? πάτε το jet του Ομπάμα έλα για την εκδρομή και φεύγεις πάλι... εγώ τον καιρό βλέπω εγώ και το σκέφτομαι..... ΔΙΣΤΟΜΟ: http://meteo.gr/cf.asp?city_id=376
Κυριακή 13/11/2011 14:00 7 °C Αισθητή Θερμοκρασία 1 °C 7 Μποφόρ B ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ το jet ειναι τρε μπαναλ.....Με το Air Force 1 τον βλεπω να καταφθανει.... και μετα η δικια του Air Force 2 για να τον συνετίσει οσο για τον καιρο ενα αρθρο http://www.meteoclub.gr/prognosi/attiki/3276-ektimisi-attiki-12me15-11-2011 και οι προβλεψεις που εχουμε ειναι για νυχτα κυριακη προς Δευτερα http://www.meteoclub.gr/prognosi/attiki/3276-ektimisi-attiki-12me15-11-2011 live κινηση νεφων απο δορυφορο http://www.sat24.com/en/gr?ir=true εκτιμηση αερα (μποφορ) στα 10 μετρα πανω απο τυην επιφανεια της θαλασσας http://www.poseidon.hcmr.gr/images/meteo/2011/11/09/gr/grwindb11111412.png και εκτιμηση βροχοπτωσης http://openmetoc.met.no/metoc/metocwms?SRS=EPSG:4326&POINT=21.41,36.54,&LAYERS=ECMWF-IFS_1:APCP6hr&FORMAT=image/png&REQUEST=GetTimeSeriesPlot και εκτιμηση βασεις νεφων τηνΚυριακη http://www.poseidon.hcmr.gr/weather_forecast.php?area_id=gr Αλλα εμεις δε μασαμε |
|
| |
X-MEN
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Πεμ Νοε 10 2011, 21:29 | |
| Για να δηλώνουμε συμμετοχές για την Κυριακάτικη εκδρομούλα Ελικωνα Διαδρομή απο Πάτρα ΕΔΩ
1. v_kostas 2. leonady2 3. Aristrom 4. Jumaru (εκτος απροοπτου) 5. jk_prince 6. x-men 7. 8. |
|
| |
Jumaru gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Παρ Νοε 11 2011, 11:10 | |
1. v_kostas 2. leonady2 3. Aristrom 4. Jumaru (εκτος απροοπτου) 5. jk_prince 6. x-men 7. 8.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Jumaru στις Παρ Νοε 11 2011, 22:37, 1 φορά |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Παρ Νοε 11 2011, 11:42 | |
| Θα χορτάσετε στροφιλίκι κουφάλες..Από τις καλύτερες διαδρομές για μοτοσυκλέτα αυτή..Αντίριο - Ιτέα !!!! Καλά να πάτε και καλά να επιστρέψετε.. _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Παρ Νοε 11 2011, 15:30 | |
| |
|
| |
| ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ | |
|