Παλικάρια αυριο στις 8:30 στα Everest νεο δρόμο οποιος θέλει για εσπρεσάκι, αλλιώς 9:15 γέφυρα να φυγουμε με τον Αρίστο Σας υπενθυμίζω: Γεμάτα ρεζερβουάρ,τον κατάλληλο εξοπλισμό (πολυ ζεστά ρουχα ισοθερμικά και τα συναφή) αλλιώς δεν παλέυετε το κρύο που θα κάνει.. Και πάνω απ'ολα την καλή μας διάθεση.(οχι οτι έλειψε ποτέ)
Αγαπητοι συντροφοι-συνοδοιποροι-συμφορουμιτες, ΕΠΕΙΔΗ _Κατι πηρε το αυτι μου οτι καποιοι ψηνονται για βολτιτσα αυτη την Κυριακη, _ο καιρος θα ειναι τελειος, _μαλλον θα ειναι το τελευταιο Σ.Κ. με καλο καιρο για φετος, _καθε περισυ και καλυτερα, _Η Ζωη ειναι μικρη, ¨¨¨¨ ταχει με αλλον, _ ......................κ.λ.π.
Λεω να εκδραμομεν στα περιξ του νομου και γιατι οχι και πιο εξω!!
Η Μερα ειναι μικρη και δεν ημαστε για πολυ μακρυα.
Καποιες προτασεις ειναι να διασχισουμε ενα μερος της 111, η Ναυπλιο-αργολιδα, η Λιμνη Λαδωνα, η, δασος Φολοης, η καποια αλλη προταση που τυχον εχετε,αν φυσικα υπαρχει ενδιαφερον!.
Οσο πιο λιγοτερες ωρες οδηγησης τοσο πιο καλα,για να εχουμε την ευκαιρια να παμε σε χαλαρους ρυθμους απολαμβανοντας την φυση,να γυρισουμε νωρις,και να εχουμε περισσοτερο χρονο για στασεις ,απαραιτητο χαβαλε,καφε,φαγητο,φωτο,κ.λ.π.
ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣΣΣ ?????????? ΟΒΕΡ :rendeer:
v_kostas Administrator
Ας παμε λοιπον αυτη την Κυριακη στην λιμνη λαδωνα μιας και θα εχει καλη μερα . Για Ναυπλιο -Αργος-Επιδαυρο μπορουμε και τις μερες του χειμωνα ,ασε που την επομενη Κυριακη οσοι θα συμετεχουν στην εκδρομη των Αθηναιων θα κανουν την "Πατρων-Κορινθου".
Η διαδρομη ειναι αυτη και θα περιλαμβανει μια η και δυο μικρες στασεις στην Λαμπεια η Τριποταμα,Καφε πανω στην Λιμνη ,επισκεψη στο φραγμα,επιστροφη(θα δουμε απο που αναλογως της ωρας) ,φαγητο σε καποιο απο τα χωρια που θα μας μυρισει γουρνοπουλα!!!
Ντυθητε καλα,γεμιστε ρεζερβουαρ,ακολουθατε τους κανονες ομαδικης οδηγησης,και μην ξεχνατε να παρετε μαζι σας και την καλη σας διαθεση,ειναι σημαντικο!!
leonady2 gold member
Αρίστο θέλω να μου πεις πάνω κάτω την ώρα εκκίνησης και την ώρα επιστροφής.
Αν γυρίσετε νωρίς μπορεί να ακουλουθήσω
Την τελική απόφαση θα την ξέρω σήμερα μέχρι το βράδυ
Aντρεα ο στοχος μας ειναι να επιστρεψουμε πριν νυχτωσει και πιστευω θα το καταφερουμε γιατι δεν ειναι πολλα τα χιλιομετρα. Ακριβης ωρα επιστροφης δεν...ρισκαρω να σου πω,ξερεις πως φευγει η ωρα στις εκδρομες ....
Φροντισε αν μπορεσεις, ναρθεις,το μερος ειναι φανταστικο!! και σιγουρα θα περασουμε καλαααα...
leonady2 gold member
Παλικαρια μου καλα να περασετε!!!!!! Δυστυχως δεν μπορω να ακολουθησω αλλα στην επομενη ευχομαι να μπορω!!!! Να προσεχετε και περιμενω φοτο!!!!!!!!!!!!!!!!
v_kostas Administrator
Αρίστο επειδή μου έσκασε βάπτιση απο το πουθενά και είναι κοντινός μου θα ξέρω το βράδυ αν θα ακολουθήσω.Σιτ χαπενς μην πω και τίποτα αλλο. Τα ασυρματα δεν παίζουν ακόμα γιατι περιμένω το καλώδιο για ΒΤ2.