| ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
X-MEN
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Σαβ Οκτ 22 2011, 13:02 | |
| Αν και καθυστερημένα το αποφάσισα θα ακολουθήσω και εγώ αύριο!!!!!!!!!
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΛΩΝ: 1. v_kostas x2 2. leonady2 x2 3. Tezas x2 4. Jumaru 5. Stig x2 6. vestromimis x2+ 2 varadero 7. dimitrisk2 8. Aris_n 9. jk_prince 10. angel_1000 11. x-men
|
|
| |
VSTROMIMHS Member
Ηλικία : 41 Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΑΤΡΑ Registration date : 11/06/2010
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Σαβ Οκτ 22 2011, 14:48 | |
|
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΛΩΝ: 1. v_kostas x2 2. leonady2 x2 3. Tezas x2 4. Jumaru 5. Stig x2 6. vestromimis x2+ 4MOTO 7. dimitrisk2 8. Aris_n 9. jk_prince 10. angel_1000 11. x-men [/quote]
|
|
| |
dimitris k2 Member
Ηλικία : 37 Τόπος : ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Registration date : 06/09/2010
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Σαβ Οκτ 22 2011, 20:05 | |
| ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΛΩΝ:1. v_kostas x2 2. leonady2 x2 3. Tezas x2 4. Jumaru 5. Stig x2 6. vestromimis x2+ 4MOTO 7. Aris_n 8. jk_prince 9. angel_1000 10. x-men Δυστυχως δεν θα μπορεσω να ακολουθησω γιατι ηρθε η Ασφαλεια τις μηχανης και τον ηπια.... Και ειπα να βοηθησω τον φιλο elekid με την αντλια του...: http://vstromhellas.forumgreek.com/t16380-topicΚαλα να περασετε και προσοχη!!!!! |
|
| |
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Σαβ Οκτ 22 2011, 21:06 | |
| |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Σαβ Οκτ 22 2011, 21:45 | |
| |
|
| |
sakk Member
Ηλικία : 40 Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΑΘΗΝΑ Registration date : 18/02/2008
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Σαβ Οκτ 22 2011, 21:59 | |
| τα κοκκινα δεν χρειαζονται αντλια βενζινης γιατι καινε καρβουνο και δεν πανε μια!!! |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Σαβ Οκτ 22 2011, 22:36 | |
| |
|
| |
sakk Member
Ηλικία : 40 Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΑΘΗΝΑ Registration date : 18/02/2008
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Σαβ Οκτ 22 2011, 23:08 | |
| |
|
| |
black_hawk vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 37 Τόπος : ΠΑΤΡΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ Registration date : 10/03/2011
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Σαβ Οκτ 22 2011, 23:28 | |
| |
|
| |
dimitris k2 Member
Ηλικία : 37 Τόπος : ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Registration date : 06/09/2010
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Κυρ Οκτ 23 2011, 00:05 | |
| |
|
| |
X-MEN
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Κυρ Οκτ 23 2011, 23:18 | |
| Λοιπόν παίδες η πρώτη μου ομαδική ήταν πολύ δυνατή!!!! Ήταν πολύ καλύτερη απʼότι τη φανταζόμουν!!! Είχε απʼόλα… καλή παρέα.. όμορφα τοπία.. στροφές.. ήλιο-βροχή.. καλό φαγητό.. Πάντα τέτοια!!!! Πάντα όρθιοι!!! |
|
| |
zeremefico
Τόπος : Χανιά Registration date : 13/05/2008
| Θέμα: Προτάσεις για τριήμερο στην Πελοπόννησο Δευ Οκτ 24 2011, 08:53 | |
| Παιδιά καλημέρα, ετοιμάζομαι να ανέβω από Κρήτη για τριήμερο (αν με το καλό φύγουν τα καράβια), μαζί με ένα φίλο και τις γυναίκες μας. Σκεφτόμαστε για διανυκτερεύσεις σε Μονεμβασιά-Τρίκαλα Κορινθίας για τρεις νύχτες. Μπορείτε να προτείνετε εναλλακτικά μέρη για διανυκτέρευση και διαδρομές; Θέλουμε διαδρομές σε επαρχιακό αλλά να γράψουμε χλμ σε λογικά πλαίσια, όχι όλη μέρα στο δρόμο. Ευχαριστώ. |
|
| |
tezas gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Δευ Οκτ 24 2011, 09:55 | |
| - zeremefico έγραψε:
- Παιδιά καλημέρα, ετοιμάζομαι να ανέβω από Κρήτη για τριήμερο (αν με το καλό φύγουν τα καράβια), μαζί με ένα φίλο και τις γυναίκες μας. Σκεφτόμαστε για διανυκτερεύσεις σε Μονεμβασιά-Τρίκαλα Κορινθίας για τρεις νύχτες.
Μπορείτε να προτείνετε εναλλακτικά μέρη για διανυκτέρευση και διαδρομές; Θέλουμε διαδρομές σε επαρχιακό αλλά να γράψουμε χλμ σε λογικά πλαίσια, όχι όλη μέρα στο δρόμο. Ευχαριστώ. Η μονεμβασια τωρα που χειμωνιαζει δεν ξερω αν θα σου αρεσει. Εγω θα σου προτεινα να περασεις απο τα κεντρικα της Πελοπ/σου οπου ειναι και τα μεγαλα βουνα με τα δαση και τα ομορφα τοπια. Για διαμονη θα προτεινα Στεμνιτσα, Λαγκαδια, Δημητσανα, Βυτινα.Αυτα ειναι κεντρικα σημεια αλλα μπορεις να περιηγηθεις γυρω απο αυτα και να μεινεις αλλου. |
|
| |
zeremefico
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Τρι Οκτ 25 2011, 18:05 | |
| - tezas έγραψε:
- zeremefico έγραψε:
- Παιδιά καλημέρα, ετοιμάζομαι να ανέβω από Κρήτη για τριήμερο (αν με το καλό φύγουν τα καράβια), μαζί με ένα φίλο και τις γυναίκες μας. Σκεφτόμαστε για διανυκτερεύσεις σε Μονεμβασιά-Τρίκαλα Κορινθίας για τρεις νύχτες.
Μπορείτε να προτείνετε εναλλακτικά μέρη για διανυκτέρευση και διαδρομές; Θέλουμε διαδρομές σε επαρχιακό αλλά να γράψουμε χλμ σε λογικά πλαίσια, όχι όλη μέρα στο δρόμο. Ευχαριστώ. Η μονεμβασια τωρα που χειμωνιαζει δεν ξερω αν θα σου αρεσει. Εγω θα σου προτεινα να περασεις απο τα κεντρικα της Πελοπ/σου οπου ειναι και τα μεγαλα βουνα με τα δαση και τα ομορφα τοπια. Για διαμονη θα προτεινα Στεμνιτσα, Λαγκαδια, Δημητσανα, Βυτινα.Αυτα ειναι κεντρικα σημεια αλλα μπορεις να περιηγηθεις γυρω απο αυτα και να μεινεις αλλου. Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις περισσότερο γιατί έχω αγχωθεί; Την πρώτη μέρα λέμε να πάμε πρώτα Ναύπλιο για καφέ και φαγητό και μετά να καταλήξουμε στο μέρος της πρώτης διανυκτέρευσης που θα γίνει για δύο μέρες το ορμητήριο μας για την κεντρική Πελοπόννησο. Προτείνεις Βυτίνα-Δημητσάνα; Την τελευταία διανυκτέρευση (Σάββατο), λέμε να την κάνουμε πιο ψηλά, μπορεί ορεινή Κορινθία. Πως σου φαίνεται, έχεις να μας προτείνεις διαδρομές; |
|
| |
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Τρι Οκτ 25 2011, 21:06 | |
| - zeremefico έγραψε:
- tezas έγραψε:
- zeremefico έγραψε:
Μπορείτε να προτείνετε εναλλακτικά μέρη για διανυκτέρευση και διαδρομές; Θέλουμε διαδρομές σε επαρχιακό αλλά να γράψουμε χλμ σε λογικά πλαίσια, όχι όλη μέρα στο δρόμο. Ευχαριστώ. Η μονεμβασια τωρα που χειμωνιαζει δεν ξερω αν θα σου αρεσει. Εγω θα σου προτεινα να περασεις απο τα κεντρικα της Πελοπ/σου οπου ειναι και τα μεγαλα βουνα με τα δαση και τα ομορφα τοπια. Για διαμονη θα προτεινα Στεμνιτσα, Λαγκαδια, Δημητσανα, Βυτινα.Αυτα ειναι κεντρικα σημεια αλλα μπορεις να περιηγηθεις γυρω απο αυτα και να μεινεις αλλου. Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις περισσότερο γιατί έχω αγχωθεί; Την πρώτη μέρα λέμε να πάμε πρώτα Ναύπλιο για καφέ και φαγητό και μετά να καταλήξουμε στο μέρος της πρώτης διανυκτέρευσης που θα γίνει για δύο μέρες το ορμητήριο μας για την κεντρική Πελοπόννησο. Προτείνεις Βυτίνα-Δημητσάνα; Την τελευταία διανυκτέρευση (Σάββατο), λέμε να την κάνουμε πιο ψηλά, μπορεί ορεινή Κορινθία. Πως σου φαίνεται, έχεις να μας προτείνεις διαδρομές;
Συμφωνω κι εγω με το Θαναση... Η Αρκαδια ειναι στο μεσο κ η Βυτινα κ Δημητσανα επιτρεπουν μιας κ βρισκονται στο μεσο, κι αναλογα το χρονο και τις αντοχες σου να αποφασισεις για οτι θελεις να κανεις... εχει απιστευτες ομορφιες, μερη, τοπια αλλα κ καλο φαγητο η ορεινη Αρκαδια. Τα Αρχαια Ολυμπια επισης ειναι διπλα μαζι με τα Λουτρα Ηραιας που παρεχει ιαματικα λουτρα. Αν ασχολεισαι με Καγιάκ, Rafting, Mountain bike, Ορειβασία, Πεζοπορία τα Λαγκαδια που ειναι διπλα στην Δημητσανα τα επιτρεπουν ολα αυτα. "ΕΔΩ" μπορεις να βρεις ολους τους χαρτες κ την ιστορια της ορεινης Αρκαδιας. Ελπιζω να βοηθησα....τωρα αν θελεις πανω απο 250 χλμ ημερησιως πες μου να σου προτεινω !! |
|
| |
zeremefico
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Τρι Οκτ 25 2011, 21:39 | |
| Δεν έχω σκοπό να κάνω παραπάνω από 250 χλμ τη μέρα, θα είμαι και με ένα fazer 1000 και κανονίσαμε επαρχιακό μεσαίες αποστάσεις. Απλά θέλω να βρω την τομή ανάμεσα στη χαλάρωση+τουρισμό και στη σπορ οδήγηση. Νομίζω ότι η Μονεμβάσια θα βγει από το πρόγραμμα και θα επικεντρωθούμε Αρκαδία και πέριξ. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. |
|
| |
tezas gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Τρι Οκτ 25 2011, 23:44 | |
| Ολα αυτα τα χωρια που αναφερθηκαν καθως και το Λεβιδι, η Αλωνισταινα, το Χρυσοβιτσι και αλλα πλαισιωνουν το Μαιναλο.Οπου και να μεινεις σε αυτα θα μπορεσεις να δεις ολη την περιοχη καθως και να κανεις εναν κυκλο ολου του βουνου. Κανοντας τη διαδρομη Τριπολη-Στεμνιτσα-Δημητσανα-Λαγκαδια-Βυτινα-Λεβιδι-Τριπολη εχεις κανει το γυρο του Μαιναλου. Μην παραλειψεις να πας στο Λιμποβιτσι να δεις απο κοντα το σπιτι του Γερου του Μωρια, του Κολοκοτρωνη. |
|
| |
VSTROMIMHS Member
Ηλικία : 41 Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΑΤΡΑ Registration date : 11/06/2010
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Πεμ Οκτ 27 2011, 18:57 | |
| καλησπερα παιδια αυριο ψηνεται κανεις για καφε κανα γαλαξιδι και μετα δελφους |
|
| |
alexmon vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : ΠΑΤΡΑ Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Πεμ Οκτ 27 2011, 19:56 | |
| μέχρι Γαλαξίδι είμαι μέσα.Το μεσημέρι έχει σκορδαλιά σπίτι μου.!!!!!! |
|
| |
black_hawk vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 37 Τόπος : ΠΑΤΡΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ Registration date : 10/03/2011
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Πεμ Οκτ 27 2011, 21:22 | |
| - VSTROMIMHS έγραψε:
- καλησπερα παιδια αυριο ψηνεται κανεις για καφε κανα γαλαξιδι και μετα δελφους
αμα θες μεχρι γαλαξιδι εχει καλως...!!!! χαχαχα... πρωι ή μεσημερι μετα το φαγητο...??? κατα τις 3 να φυγουμε.... ε..??? |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Πεμ Οκτ 27 2011, 23:05 | |
| |
|
| |
VSTROMIMHS Member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Παρ Οκτ 28 2011, 01:50 | |
| Λοιπον το προγραμμα εχει ως εξης συναντηση κ αναχοριση απο εβερεστ εθνικη οδο στις 10 με καφε στην ανω χωρα ναυπακτιας |
|
| |
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Παρ Οκτ 28 2011, 20:11 | |
| Μητσάρα μακάρι ρε φίλε να μπορούσα να έρθω καλά να περάσετε |
|
| |
MIKE S
Τόπος : PATRA Registration date : 01/10/2011
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Παρ Νοε 04 2011, 18:46 | |
| TELIKA SABBATO??? KANENAS ALLO GIA KYRIAKH???? MIKE S |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Παρ Νοε 04 2011, 20:02 | |
| ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ : ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑΜΕΡΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ : Μαγάζι leonady2
ΩΡΑ-ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ : Κυριακή 06-11-2011 07:30 (πιθανόν διανυκτέρευση Ζαγοροχώρια)
Οργανωτής: leonady2-Jumaru ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΔΩ
ΣΤΑΣΕΙΣ: 1. Αμφιλοχία ή Άρτα 2. Πλατάνια (πριν Ιωάννινα) 3. Ζαγοροχώρια (πιθανόν με διανυκτέρευση) 4. 5. 6. 7. 8. Πάτρα
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΛΩΝ:1. leonady2 2. jumaru 3. Nick414 + brother 4. 5. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ: Γεμάτα Τεπόζιτα με ''βερτζινα'', Αδιάβροχα ΥΓ. Μπορούμε να χωριστούμε σε δυο γκρουπ για την επιστροφή για όσους δεν θέλουν να πραγματοποιήσουν διανυκτέρευση τη Κυριακή βράδυ.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την leonady2 στις Παρ Νοε 04 2011, 21:30, 1 φορά |
|
| |
| ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ | |
|