| ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Σαβ Απρ 23 2011, 11:38 | |
| |
|
| |
aris_n gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Δευ Απρ 25 2011, 23:03 | |
| |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Τετ Απρ 27 2011, 08:30 | |
| Αν το κάνετε το επόμενο της Πρωτομαγιάς και θέλετε παρέα μέσα είμαι και εγω!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Τετ Απρ 27 2011, 11:31 | |
| |
|
| |
FEBU Member
| |
| |
VSTROMIMHS Member
Ηλικία : 41 Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΑΤΡΑ Registration date : 11/06/2010
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Πεμ Απρ 28 2011, 23:14 | |
| τι θα λεγατε την κυριακη για κανα γαλαξδι-δελφους και κοντινο ειναι και θα πιασουν το μαγιοξυλο τα στροματακια |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Πεμ Απρ 28 2011, 23:28 | |
| |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Πεμ Απρ 28 2011, 23:54 | |
| Λυπαμε πολυ αλλα για αυτη την Κυριακή δεν θα μπορέσω λόγω του ότι θα βρίσκομαι οικογενειακός εκτός Πατρών . Θέλω όμως να μου πείτε εάν ισχύει σίγουρα για την ερχόμενη. Τρίτη έχω ραντεβου για service στο μωρό μου..... |
|
| |
v_kostas Administrator
| |
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Παρ Απρ 29 2011, 00:10 | |
| |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Παρ Απρ 29 2011, 08:20 | |
| Για την εκδρομή στις 8/5 η διαδρομή που πρότεινε ο v_kostas νομίζω πως είναι πιο ενδιαφέρουσα. Εγω όμως δεν στέκομαι εκεί, όποια και απο τις δυο διαδρομές κάνουμε σημασία έχουν τα χιλιόμετρα και η καλή παρέα. Προτείνω όμως χωρίς καμία δέσμευση αν αποφασίσουμε να κάνουμε στάση για να τσιμπήσουμε κάτι (δεν ξέρω αν γνωρίζεται τα μέρη, εγω είμαι απο εκεί πάνω) να σταματήσουμε μετά τα καλάβρυτα στο Πλανητέρο. Είναι αρκετά όμορφο χωριό και πολύ θα θέλουν να βγάλουν φωτο τα μωρά τους. Λεπτομέριες στο καφέ για να σας γνωρίσω κιόλας. |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Παρ Απρ 29 2011, 22:41 | |
| - leonady2 έγραψε:
- Για την εκδρομή στις 8/5 η διαδρομή που πρότεινε ο v_kostas νομίζω πως είναι πιο ενδιαφέρουσα. Εγω όμως δεν στέκομαι εκεί, όποια και απο τις δυο διαδρομές κάνουμε σημασία έχουν τα χιλιόμετρα και η καλή παρέα. Προτείνω όμως χωρίς καμία δέσμευση αν αποφασίσουμε να κάνουμε στάση για να τσιμπήσουμε κάτι (δεν ξέρω αν γνωρίζεται τα μέρη, εγω είμαι απο εκεί πάνω) να σταματήσουμε μετά τα καλάβρυτα στο Πλανητέρο. Είναι αρκετά όμορφο χωριό και πολύ θα θέλουν να βγάλουν φωτο τα μωρά τους. Λεπτομέριες στο καφέ για να σας γνωρίσω κιόλας.
Την εκδρομή την έχει προτείνει ο Aristrom οπότε τις λεπτομέρειες και πληροφορίες θα τις μεταφέρει ο ίδιος.Αν είσαι απο τα μέρη σίγουρα έχεις να μας πείς πολλά, γι'αυτο στον καφέ έχουμε πολλά να πούμε!!!(το πλανητέρο είναι φανταστικό πήγα πέρυσι με Τέζα και Νίκο) Θα θελα να ξαναπάω.... |
|
| |
aristrom gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Σαβ Απρ 30 2011, 00:15 | |
| Παλικαρια το "γενικο"πλανο της εκδρομης εχει ως εξης Ακρατα-ανω Ακρατα -Λιμνη τσιβλου [σταση για καφε] Τσιβλος-Ζαρουχλα [σταση για φωτο-τσιγαρο-κατουρημα-ξεμουδιασμα] Ζαρουχλα-Περιστερα-Χιονοδρομικο [μικρη σταση καπου κοντα στην Περιστερα για φωτο] Χιονοδρομικο-Λουσοι(Σουδενά γιατους ντοπιους) [φαγητο] Λουσοι-πλανιτερο-εκτροφεια πεστροφας [σταση για φωτο] Πλανιτερο-Κλειτορια(Μαζέικα για τους ντοπιους) [σταση για καφε η αν δεν φαμε στα σουδενα μπορουμε και εδω] Κλειτορία-Πριολιθος-Αγ.Λαυρα-Σκεπαστο-Χαλανδριτσα-Πατρα [αν φαμε Κλειτορια σταση για καφε στη Βλασία] Αυτο το πλανο εχω σε γενικες γραμμες,το οποιο μπορει να τροποποιηθει αναλογως της ωρας,του καιρου,της διαθεσης,κ.λ.π. Στον καφε λοιπον οποιος εχει να προτεινει κατι αλλο φυσικα και θα το συζητησουμε. Ααααα...και ΠΟΥΣΤε...αλητες μηχανοβιοι αν δε σας αρεσει η διαδρομη ,Σε καποια αλλη που σκευτομαι για καλοκαιρι εκει κοντα λιμνη λαδωνα-τροπαια,βυτινα,κ.λ.π. Δεν θα σας παρω μαζι μου και θα μεινετε....μονοι σας!!! |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Σαβ Απρ 30 2011, 01:02 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Κυρ Μάης 01 2011, 00:51 | |
| |
|
| |
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Κυρ Μάης 01 2011, 01:22 | |
| |
|
| |
dimitris k2 Member
Ηλικία : 37 Τόπος : ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Registration date : 06/09/2010
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Κυρ Μάης 01 2011, 12:20 | |
| Εκδρομή 8/05/11 1. Aris_n 2. v_kostas x2 3. leonady2 4. Gandalf (πιθανώς x2 αν βρω κράνος για τη γυναίκα) 5. Apk (πιθανώς x2) 6. Aristrom 7. Jumaru (πιθανως Χ2) 8. dimitris k2 9.
Παλικαρια και οι δυο διαδρομες ειναι super.. οποια διαδρομη και αν διαλεξεται ειμαι μεσα!!! |
|
| |
VSTROMIMHS Member
Ηλικία : 41 Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΑΤΡΑ Registration date : 11/06/2010
| |
| |
to koraki
Registration date : 21/05/2010
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Δευ Μάης 02 2011, 19:33 | |
| και εγω μεσα ειμαι !!!! φιλε αριστο για την καλοκαιρινη που λες ομως λαδωνας-τροπαια κλπ μου φαινεται οτι κατι τετοιο ειχα προτεινει και εγω πριν απο καιρο στο καφε!!! μηπως με αντιγραφεις?οοεοο? λεγω μηπως???
υ.γ εχω και μαρτυρα τον μαγο!!!! |
|
| |
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
| |
| |
aristrom gold member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Δευ Μάης 02 2011, 20:13 | |
| - to koraki έγραψε:
- και εγω μεσα ειμαι !!!!
φιλε αριστο για την καλοκαιρινη που λες ομως λαδωνας-τροπαια κλπ μου φαινεται οτι κατι τετοιο ειχα προτεινει και εγω πριν απο καιρο στο καφε!!! μηπως με αντιγραφεις?οοεοο? λεγω μηπως???
υ.γ εχω και μαρτυρα τον μαγο!!!! Δεν τιθεται θεμα αντιγραφης ρε φιλε! ουτε και ποιος προτεινε και τι ! Να μαστε καλα και να βολταρουμε .Αυτο ειναι το πιο σημαντικο κατα τη γνωμη μου και κατα δευτερο ειναι ο προορισμος. Για την Ιστορια σου λεω οτι την εκδρομη αυτη την ειχα κανει το καλοκαιρι κανα δυο φορες καθως και μια αλλη Λεβιδι-Στυμφαλια και τις ειχα αναφερει-προτεινει στα παιδια απο το φθινοπωρο. Να βαλω και μαρτυρες? |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Δευ Μάης 02 2011, 21:38 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Τρι Μάης 03 2011, 00:29 | |
| |
|
| |
to koraki
Registration date : 21/05/2010
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Τρι Μάης 03 2011, 07:35 | |
| |
|
| |
FEBU Member
| Θέμα: Απ: ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Τρι Μάης 03 2011, 13:34 | |
| Πόσο πιθανά είναι τα "x2" σας, παλληκάρια? ρωτάω γιατί το δικό μου εξαρτάται από τα δικά σας (δεν έχει και άδικο, δεν την ενδιαφέρουν τα μανετόνια ούτε το by pass της αντλίας βενζίνης) |
|
| |
| ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ | |
|