Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25 ... 31  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
terino
gold member
gold member
terino

Τόπος : Athens
Registration date : 15/01/2008

Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 19 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 19 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 09 2011, 17:59

Εγώ πάντως τώρα που άλλαξα τα υγρά είπα να πάρω το Motul να το δω. 9,5 ευρώ, Λαμπριανίδης.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.schoolofdance.gr
msp
vstromhellasforum Enthusiast
msp

Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China
Registration date : 27/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 19 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 09 2011, 20:19

akaliptos έγραψε:
μια ερωτηση μιχαλη: ποσες μερες εκαναν να ερθουν;;; απο αμερικη τις πηρες;;; για να ξερω και εγω ποσο περιπου θα περιμενω.....
Μου τις έστειλε 31 Αυγούστου και παραλαμβάνω αύριο 10 Σεπτεμβρίου από Αμερική με USPS Priority Mail International.

hristos13gr έγραψε:
Μιχάλη, θα σε μαλώσω!!! Είσαι παλιός & θα έπρεπε να ψάξεις (όχι πολύ, λίγο) πριν ρωτήσεις κάτι που το έχω γράψει 2 σελίδες πιο πριν...
Άσε να κάνω κι εγώ λίγο τον τεμπελάκο ρε Χρήστο! Razz
bandit
vstromhellasforum Fanatic
bandit

Τόπος : θεσσαλονικη
Registration date : 09/01/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 19 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 09 2011, 23:10

εγώ λέω να χτυπήσω αυτές από Ελλάδα 80ε από 90ε και μεταφορικά δικά του
είναι βαμμένες με ακρυλικό υψηλών θερμοκρασιών
σε φούρνο ψημένες από ότι με είπε το παλικαράκι
προτιμώ να δώσω τα ευρό εδώ πάρα έξω

Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 19 14806741b

kgalano
kgalano

Τόπος : Άγιος Δημήτριος
Registration date : 04/08/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 19 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 10 2011, 00:05

bandit έγραψε:
εγώ λέω να χτυπήσω αυτές από Ελλάδα 80ε από 90ε και μεταφορικά δικά του
είναι βαμμένες με ακρυλικό υψηλών θερμοκρασιών
σε φούρνο ψημένες από ότι με είπε το παλικαράκι
προτιμώ να δώσω τα ευρό εδώ πάρα έξω

Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 19 14806741b

Τις ειχα δει και εγω στο car αλλα πιστευα πως τις ειχε δωσει... Μεγεια λοιπον οι νεες σου δαγκανες!! Wink
http://www.tax-advices.gr
SOTHRHS
SOTHRHS

Registration date : 01/06/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 19 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 10 2011, 01:09

terino έγραψε:
Εγώ πάντως τώρα που άλλαξα τα υγρά είπα να πάρω το Motul να το δω. 9,5 ευρώ, Λαμπριανίδης.

14 ευρα ΛΑΡΙΣΑ!!! What a Face What a Face What a Face
southstromer

southstromer

Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Registration date : 21/11/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 19 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 10 2011, 01:19

terino έγραψε:
και εγώ αυτά φοράω κάτι μήνες τώρα, μια χαρά είναι Wink
kgalano
kgalano

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 19 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 10 2011, 08:20

terino έγραψε:

Ο Λαμπριανιδης που λες ειναι αυτος εδω: http://www.trade-wind.gr/ ; Ο κωδικος τους ειναι αυτος που λεει ο mavras στην παραθεση ή καποιος αλλο;

mavras έγραψε:
Motul RBF 600
akaliptos
akaliptos

Τόπος : pireas
Registration date : 23/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 19 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 10 2011, 12:13

msp έγραψε:

Μου τις έστειλε 31 Αυγούστου και παραλαμβάνω αύριο 10 Σεπτεμβρίου από Αμερική με USPS Priority Mail International.
και εμενα τωρα μου ηρθε ενημερωση οτι πατησαν ελλαδα οι δαγκανες!!!αντε να δουμε και τι θα γινει με τακακια και αποστατες για να παμε για τοποθετηση!
mavras
mavras

Registration date : 16/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 19 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 10 2011, 12:35

gmavrid έγραψε:
Παναγιώτη, αν δεν κάνω λάθος, αυτή η προδιαγραφή ορίζεται μέσα στο πρότυπο DOT4...
Δεν νομίζω πως θα φτάσουμε τα υγρά στα όριά τους...
DOT4 φοράνε και μοτό με συστήματα φρένων πιο "άγρια" από τα δικά μας...
14 ευρώ για ένα μπουκαλάκι υγρών είναι εξωφρενικό...
κοιτα Γιωργημ, καταρχην συμφωνω οτι δεν θα φτασουμε τα υγρα μας στα ορια τους, εκτος ισως απο ελαχιστες εξαιρεσεις.
tα wet boiling point αλλαζει στο καθε υγρο. Υπαρχει διαφορα ακομα και αναμεσα στο RBF 600 και το νεοτερο RBF 660 (το 600αρι εχει υψηλοτερο σημειο βρασμου-wet boiling point)

τα 14 ευρω ειναι οντως παρα πολλα, αλλα ο Λαμπριανιδης τα εχει ?9,5/μισολιτρο. Οποτε η διαφορα απο ενα υγρο "της σειρας" δεν ειναι τρομακτικη. Επιπλεον τα 3-5-7 ευρω επιπλεον κοστους δεν τα θεωρω ποσο αξιο λογου για καποιον ο οποιος θα δωσει ?150-250 για να βελτιωσει τα υπαρχοντα φρενα του.

Ο λαμπριανιδης ειναι αυτος που αναφερθηκε (trade-wind) και τα υγρα ειναι ακριβως αυτα (RBF 600)
επισης καντε μια ερωτηση στο συνεργαζομενο καταστημα (OilsMotoAuto) μηπως και τα φερνει καθως και εκπτωση υπαρχει αλλα και γιατι να μην στηριξουμε καποιον που μας φέρεται σπαθι?

@ τερινο - Μην περιμενεις να δεις και να καταλαβεις διαφορες απο τα υγρα παρα μονο στο οτι θα αργησουν να βρασουν. Το θεμα ειναι οτι με μικρη διαφορα κοστους βαζουμε οτι καλλιτερο υπαρχει σε DOT4

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mavras στις Σαβ Σεπ 10 2011, 12:46, 1 φορά
terino
gold member
gold member
terino

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 19 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 10 2011, 12:44

Τι λες τώρα ρε.... εγώ που το πάω κάθε μέρα τάπα και μπαίνω στη συγγρού ξύνοντας κράνος????

Από την πρώτη μέρα είδα διαφορά!!!! Shocked Shocked Shocked

Laughing Laughing Laughing Laughing

Όταν τα πήρα δεν κοίταξα προδιαγραφές, απλά του είναι να είναι DOT4 και τον ρώτησα τι μάρκες έχει. Μόλις μου είπε MOTUL τον σταμάτησα... έτσι τα ψώνισα, μη νομίζεις ότι το έψαξα και πολύ. Παρόλα αυτά, ο πωλητής μου είπε πάνω στην κουβέντα ότι τα υγρά αυτά έχουν πολύ υψηλό βαθμό βρασμού οπότε και ήταν ένα ακόμα + στην ήδη παρμένη απόφαση μου!
mavras
mavras

Registration date : 16/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 19 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 10 2011, 12:59

terino έγραψε:
Τι λες τώρα ρε.... εγώ που το πάω κάθε μέρα τάπα και μπαίνω στη συγγρού ξύνοντας κράνος????

Από την πρώτη μέρα είδα διαφορά!!!! Shocked Shocked Shocked
ναι ε...? Razz Razz
Γενικα με τα υγρα δεν καταλαβαινουμε διαφορες παρα μονο οταν τα φτασουμε στα ορια τους. Δηλαδη καποια θα βραζουν και θα παραδωσουν πνευμα νωρις και καποια αργοτερα.

P.S. εκανα edit γιατι δεν επιασα το χιουμορ και απανταγα σοβαρα και αλλα'νταλων Embarassed
terino
gold member
gold member
terino

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 19 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 10 2011, 14:12

Laughing Laughing Laughing
msp
msp

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 19 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 10 2011, 16:04

msp έγραψε:

Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 19 501340 την γενική ταχυδρομική. Μου είπανε σήμερα και δεν πατήσανε πόδι! Από Δευτέρα πάλι και είχα έτοιμα τα σύνεργα για καθάρισμα!
bandit
bandit

Τόπος : θεσσαλονικη
Registration date : 09/01/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 19 Icon_minitimeΚυρ Σεπ 11 2011, 08:35

αεροπορικό αλουμίνιο Τ6

τα βρήκα έχω την εντύπωση

http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&tl=el&u=http%3A%2F%2Fwww.onlinemetalsupply.com%2Fp-44986-6061-t6-aluminum-flat-bar-625-x-25-x-18.aspx&anno=2

http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&tl=el&u=http%3A%2F%2Fwww.onlinemetalsupply.com%2Fp-44986-6061-t6-aluminum-flat-bar-625-x-25-x-18.aspx&anno=2

Question
msp
msp

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 19 Icon_minitimeΤετ Σεπ 14 2011, 18:50

hristos13gr έγραψε:
Τακάκια EBC για δαγκάνες τετραπίστονες BREMBO 40mm που έχουμε βάλει οι πιο πολλοί, ο κωδικός είναι FA95HH. Τα φοράω & είναι αρκετά καλά!!!

Μπορείς να τα παραγγείλεις από πολλά σημεία. Ένα που σου προτείνω εγώ είναι το www.shop-coolness.co.uk.
Από αυτόν μπορείς να πάρεις & άλλα αναλώσιμα για την καλή μας (π.χ. φίλτρο λαδιού). Στο τέλος της συναλλαγής, όταν σου πει αν έχεις εκπτωτικό κωδικό εισάγεις την λέξη 10Percent & τσιμπάς μια επιπλέον έκπτωση 10% στην τιμή του προϊόντος.
Αν δεν δεις να μπαίνει η έκπτωση τότε του στέλνεις το παράπονο & σου επιστρέφει το αντίστοιχο ποσό... Δοκιμασμένα πράγματα!!! Wink Wink Wink

www.shop-coolness.co.uk <--- Έτσι είναι σωστό, γιατί πριν δεν άνοιγε λόγω μίας τελείας!
akaliptos
akaliptos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 19 Icon_minitimeΤετ Σεπ 14 2011, 22:08

εφτασαν και οι δαγκανες!!!πλεον μενουν οι αποστατες και τα τακακια!!!!για τους αποστατες απο σημερα μου βγαζουν τα ελτα αυτο:

Τετάρτη, 14 Σεπτέμβριος 2011 12:14:58 μμ ` ` ` `
`
ΥΠ.ΕΚΤΕΛ.ΔΕΜ.ΠΕΙΡ.

Αντικείμενα σε Συσκευασία

Τετάρτη, 14 Σεπτέμβριος 2011 12:52:16 μμ ` ` ` `
`
ΥΠ.ΕΚΤΕΛ.ΔΕΜ.ΠΕΙΡ.

Αποστολή Συσκευασίας

πρωτη φορα το βλεπω!ξερεις κανεις τι σημαινει;;;;

οσο για τα τακακια τα πηρα απο www.shop-coolness.co.uk και ενω τα εχω παραγγειλει ηδη μια εβδομαδα, ακομα τιποτα!!!μου εδωσαν ενα αριθμο για να το παρακολουθω αλλα μου βγαινει συνεχεια No Data!!! τους εστειλα μαιλ και μου ειπαν οτι τα εχουν στειλει και θα ειναι συντομα κοντα μου!!!!
msp
msp

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 19 Icon_minitimeΤετ Σεπ 14 2011, 23:02

Αγαπητοί φίλοι είμαι στην ευχάριστη θέση να δηλώσω πως παρέλαβα τα brembουλίνια μου! Μένουν τα τακάκια. Περιμένω πληροφορίες για ραντεβού ομαδικής τοποθέτησης τετραπίστονων!
OK

@akaliptos
Αυτά τα τακάκια αγόρασες; http://www.shop-coolness.co.uk/ebc-disc-brake-pads-fa95hh-fa-95hh-589-p.asp
hristos13gr
gold member
gold member
hristos13gr

Τόπος : Αθήνα - Νέα Σμύρνη
Registration date : 26/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 19 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 15 2011, 00:20

msp έγραψε:
Αγαπητοί φίλοι είμαι στην ευχάριστη θέση να δηλώσω πως παρέλαβα τα brembουλίνια μου! Μένουν τα τακάκια. Περιμένω πληροφορίες για ραντεβού ομαδικής τοποθέτησης τετραπίστονων!
OK

@akaliptos
Αυτά τα τακάκια αγόρασες; http://www.shop-coolness.co.uk/ebc-disc-brake-pads-fa95hh-fa-95hh-589-p.asp

Ναι αυτά είναι που χρειάζεσΙ για τις brembo σου... Καλορίζικες!!!
akaliptos
akaliptos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 19 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 15 2011, 13:16

ναι ναι αυτα ειναι τα τακακια τα οποια μολις εφτασαν...πλεον περιμενω τους αποστατες οι οποιοι εχουν πατησει και εκεινοι ελλαδα!!!
akaliptos
akaliptos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 19 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 15 2011, 13:31

και καθοτι ασχετος, ειπα να το ρωτησω αφου το εχω απορια!!! χρειαζεται να βαλω σωληνακια υψηλης τωρα που θα βαλω τις τετραπιστονες;;; εχω μοντελο με ABS
msp
msp

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 19 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 15 2011, 15:22

Παντού εδω μέσα αναφέρεται πως όσοι έχουμε ABS δεν έχουμε ανάγκη από υψηλής!
Εγώ αναμένω τα τακάκια, οπότε κανονίστε να βάλουμε φρένα μαζί!
Ποιοί θα συμμετάσχουν;

1. msp (μην μείνω μοναχός)
2.
3.
akaliptos
akaliptos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 19 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 15 2011, 15:24

εγω μιχαλη θα παω να τα βαλω σε ενα φιλαρακι που εχει συνεργειο και θα τα βαλουμε εκει παρεα...
kostas
Member
Member
kostas

Τόπος : Peristeri
Registration date : 20/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Takakia    Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 19 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 15 2011, 15:40

Παιδια να μαι ξανα χαθηκα λιγο καιρο.Μηπως μπορει κανενας να μου πει χρειαζομαι τακακια για τις δαγκανες μου τις nissin τις χρυσες τιμη κανενας και που μπορω να τα βρω γιατι τα χρειαζομαι αμεσα.ευχαριστω.
kgalano
kgalano

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 19 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 15 2011, 19:06

Το υγρό αυτό πώς σας φαίνεται?

http://www.oilsmotoauto.gr/index.php?module=products&pid=121

Μίλησα με το μαγαζί που μας κάνει προσφορές και μου είπε πως μας τα αφήνει 6,5?. Είναι 250ml, πόσα χρειαζόμαστε εμείς? Tα Motul που αναφέρατε πιο πάνω, δεν τα είχε καθόλου.
kyriakos II
kyriakos II

Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης
Registration date : 26/06/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 19 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 15 2011, 23:25

kgalano έγραψε:
Το υγρό αυτό πώς σας φαίνεται?

http://www.oilsmotoauto.gr/index.php?module=products&pid=121

Μίλησα με το μαγαζί που μας κάνει προσφορές και μου είπε πως μας τα αφήνει 6,5?. Είναι 250ml, πόσα χρειαζόμαστε εμείς? Tα Motul που αναφέρατε πιο πάνω, δεν τα είχε καθόλου.

αυτο εβαλα κι εγω πριν 2 εβδομαδες στο μπροστινο συστημα και θα μπει και στο πισω...
ολα καλα μεχρι τωρα...τα φρενα μου με υπακουν αμεσα Laughing Laughing Laughing Laughing

Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+
Σελίδα 19 από 31Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25 ... 31  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ-ΑΝΑΒΑΤΗΣ :: Φρένα-Μετάδοση-
Μετάβαση σε: