Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 23 ... 31  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
mavras
vstromhellasforum Enthusiast
mavras

Registration date : 16/06/2010

Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 15 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤρι Ιουν 14 2011, 00:48

hque έγραψε:
σας ευχαριστω πολυ κυριε !!! cheers cheers cheers respect
ανεβασε και μια φωτο ομως ε! 👅
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
hque

hque

Registration date : 12/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤρι Ιουν 14 2011, 00:50

μα ειναι στο λινκ που σου εδειξα βρε .δικες μου ειναι αυτες .
δεν επιασα κατι ?
mavras
mavras

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤρι Ιουν 14 2011, 00:52

hque έγραψε:
μα ειναι στο λινκ που σου εδειξα βρε .δικες μου ειναι αυτες .
δεν επιασα κατι ?
φωτο απο την αριστερη πλευρα ωστε να δω λιγο πως εχουν κατσει τα σωληνακια και πως εχει μετακινηθει ο "σταυρος"
τραβα μια καλη φωτο απο αριστερα και θα τα πουμε!
hque

hque

Registration date : 12/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 15 Icon_minitimeΤρι Ιουν 14 2011, 00:55

θα ψαξω τωρα αν δω αν εχω καμια αλλιως αυριο το πρωι θα σας παρουσιασω και την αριστερη μερια μου κυριε .
alien alien alien
kostaszs

kostaszs

Τόπος : ATHENS
Registration date : 14/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 15 Icon_minitimeΠεμ Αυγ 18 2011, 17:49

γεια χαρα κ απο εμενα, επειδη ειμαι κ εγω στο ψαξιμο τι θα κανω με τα φρενα (dl 1000 k3) μπορειτε να μου πειτε ποσο σας στοιχησε αυτη η μετατροπη κ αν ξερετε καποιο συνεργειο για να τα βαλει? ευχαριστω
terino
gold member
gold member
terino

Τόπος : Athens
Registration date : 15/01/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 15 Icon_minitimeΠαρ Αυγ 19 2011, 00:42

kostaszs έγραψε:
γεια χαρα κ απο εμενα, επειδη ειμαι κ εγω στο ψαξιμο τι θα κανω με τα φρενα (dl 1000 k3) μπορειτε να μου πειτε ποσο σας στοιχησε αυτη η μετατροπη κ αν ξερετε καποιο συνεργειο για να τα βαλει? ευχαριστω

Ξεκινάς από περίπου 200 ευρώ και ανεβαίνει όσο θες να ανέβει. Η χαμηλότερη τιμή εξαρτάται από το πόσο θα βρεις τις δαγκάνες στο ebay. Από εκεί και πέρα, οι αποστάτες έχουν τιμή fix!
http://www.schoolofdance.gr
kostaszs

kostaszs

Τόπος : ATHENS
Registration date : 14/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 15 Icon_minitimeΠαρ Αυγ 19 2011, 07:42

σε ευχαριστω για την απαντηση,
nikos147
nikos147

Registration date : 06/08/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 15 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 02 2011, 09:00

Καλημερα και καλο μηνα σε όλους!! Σκεφτομαι να βαλω 4πιστονα φρενα και έλεγα να βαλω brembo, μιας και διαβαζω πολυ καλες κριτικες για αυτα! Απο πιο μοντελο θα πρεπει να ψαχνω και που μπορω να βρω/φτιαξω ανταπτορες??

Καμια άλλη προταση εκτος από brembo υπάρχει? Επίσης υπάρχει κανενα μαγαζι που μπορουμε να πάμε να αναλάβει την μετατροπή αυτη?

υ.γ Διαβασα ολες τις υπόλοιπες σελίδες αλλά δεν μπορεσα να βρω ακρη...το μονο που συγκρατησα ειναι οτι οι ανταπτορες του blair δεν ειναι σωστες...
hristos13gr
gold member
gold member
hristos13gr

Τόπος : Αθήνα - Νέα Σμύρνη
Registration date : 26/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 15 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 02 2011, 09:26

nikos147 έγραψε:
Καλημερα και καλο μηνα σε όλους!! Σκεφτομαι να βαλω 4πιστονα φρενα και έλεγα να βαλω brembo, μιας και διαβαζω πολυ καλες κριτικες για αυτα! Απο πιο μοντελο θα πρεπει να ψαχνω και που μπορω να βρω/φτιαξω ανταπτορες??

Καμια άλλη προταση εκτος από brembo υπάρχει? Επίσης υπάρχει κανενα μαγαζι που μπορουμε να πάμε να αναλάβει την μετατροπή αυτη?

υ.γ Διαβασα ολες τις υπόλοιπες σελίδες αλλά δεν μπορεσα να βρω ακρη...το μονο που συγκρατησα ειναι οτι οι ανταπτορες του blair δεν ειναι σωστες...

Συνήθως ψάχνουμε από Ducatti Monster (δεν θυμάμαι τις χρονιές) αλλά & από άλλα μοντέλα. Πρέπει οι απόσταση από τρύπα σε τρύπα (τρύπες που μπαίνουν οι βίδες στήριξης) να είναι 40mm. Με λίγο ψάξιμο, βρίσκεις στο ebay.
Αν πάρεις αυτές & τους κάνεις ένα καθαρισμό στα εμβολάκια της, θα είσαι ΣΟΥΠΕΡ!!!

Για αποστάτες είναι μονόδρομος το ebay & συγκεκριμένα αυτός ο πωλητής.

Με τα δύο αυτά το κόστος για δαγκάνες & αποστάτες θα σου βγει λιγότερο από 200?.

Για την τοποθέτηση, αν πιάνουν έστω & λίγο τα χέρια σου, τότε κάντο μόνος σου!!! Θα το ευχαριστηθείς κιόλας!!! Wink Wink Wink
ΓιαννηςΚ9
Member
Member
ΓιαννηςΚ9

Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Registration date : 12/11/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 15 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 02 2011, 09:30

hristos13gr έγραψε:
nikos147 έγραψε:

Συνήθως ψάχνουμε από Ducatti Monster (δεν θυμάμαι τις χρονιές) αλλά & από άλλα μοντέλα. Πρέπει οι απόσταση από τρύπα σε τρύπα (τρύπες που μπαίνουν οι βίδες στήριξης) να είναι 40mm. Με λίγο ψάξιμο, βρίσκεις στο ebay.
Αν πάρεις αυτές & τους κάνεις ένα καθαρισμό στα εμβολάκια της, θα είσαι ΣΟΥΠΕΡ!!!

Με τα δύο αυτά το κόστος για δαγκάνες & αποστάτες θα σου βγει λιγότερο από 200?.

Για την τοποθέτηση, αν πιάνουν έστω & λίγο τα χέρια σου, τότε κάντο μόνος σου!!! Θα το ευχαριστηθείς κιόλας!!! Wink Wink Wink

Καλημερα φιλε, παει εχεις γινει ειδικος στα φρενα..!!!Δωσε και σωσε κοσμο!!
nikos147
nikos147

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 15 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 02 2011, 09:39

hristos13gr έγραψε:

Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες!! Τα σωληνακια χρειαζονται αλλαγη ή παραμενουν τα μαμα σωληνακια και στο νεο setup?
terino
gold member
gold member
terino

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 15 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 02 2011, 09:40

nikos147 έγραψε:

Τα brembo είναι πολύ καλά αλλά μη φανταστείς η μέρα με τη νύχτα με nissin & tokico. Είναι απλά 1-2 κλικ καλύτερα.

Δαγκάνες θα πάρεις αναγκαστικά από ebay μεταχειρισμένες. Αν πας για καινούριες το κόστος είναι απαγορευτικό και δεν συμφέρει. Αν πάρεις brembo τότε ακολουθείς τα λινκ του Χρήστου, αν πας για τις άλλες δύο τότε αποστάτες από τον Blair. Οι αποστάτες του Blair δεν είναι λάθος, απλά έχουν ένα θέμα με το κεντράρισμα όπου από μηχανάκι σε μηχανάκι διαφέρει. Για να τους κεντράρεις σωστά χρειάζεσαι αποστατικές ροδέλες όπως και όλοι μας που φοράμε εδώ μέσα αυτούς τους αποστάτες. Μη σε αποθαρρύνει αυτό.

Μαγαζί για να σου αναλάβει αυτή τη μετατροπή θα ζοριστείς λίγο να βρεις αλλά θα βρεις. Εννοούμε βέβαια την εγκατάσταση, την αγορά δεν θα την αναλάβει κανείς, αλλά και να βρεις κάποιον θα σου πιάσει τον κώλο! Βρες τι θες να αγοράσεις και όταν τα πάρεις μιλάμε ξανά. Η εγκατάσταση πάντως είναι πολύ εύκολη, σου προτείνω να την κάνεις μόνος σου.
terino
gold member
gold member
terino

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 15 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 02 2011, 09:41

nikos147 έγραψε:

Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες!! Τα σωληνακια χρειαζονται αλλαγη ή παραμενουν τα μαμα σωληνακια και στο νεο setup?

Δεν απαιτείται η αντικατάσταση τους. Τι μοντέλο είναι το μηχανάκι σου?
ΓιαννηςΚ9
Member
Member
ΓιαννηςΚ9

Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Registration date : 12/11/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 15 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 02 2011, 09:47

terino έγραψε:
nikos147 έγραψε:

Τα brembo είναι πολύ καλά αλλά μη φανταστείς η μέρα με τη νύχτα με nissin & tokico. Είναι απλά 1-2 κλικ καλύτερα.

Δαγκάνες θα πάρεις αναγκαστικά από ebay μεταχειρισμένες. Αν πας για καινούριες το κόστος είναι απαγορευτικό και δεν συμφέρει. Αν πάρεις brembo τότε ακολουθείς τα λινκ του Χρήστου, αν πας για τις άλλες δύο τότε αποστάτες από τον Blair. Οι αποστάτες του Blair δεν είναι λάθος, απλά έχουν ένα θέμα με το κεντράρισμα όπου από μηχανάκι σε μηχανάκι διαφέρει. Για να τους κεντράρεις σωστά χρειάζεσαι αποστατικές ροδέλες όπως και όλοι μας που φοράμε εδώ μέσα αυτούς τους αποστάτες. Μη σε αποθαρρύνει αυτό.

Μαγαζί για να σου αναλάβει αυτή τη μετατροπή θα ζοριστείς λίγο να βρεις αλλά θα βρεις. Εννοούμε βέβαια την εγκατάσταση, την αγορά δεν θα την αναλάβει κανείς, αλλά και να βρεις κάποιον θα σου πιάσει τον κώλο! Βρες τι θες να αγοράσεις και όταν τα πάρεις μιλάμε ξανά. Η εγκατάσταση πάντως είναι πολύ εύκολη, σου προτείνω να την κάνεις μόνος σου.

Mην ακους τι σου λενε τα παλιοπαιδα!!! Brembo να παρεις! Απο την ζηλια τους τα λενε!!! bliax bliax
nikos147
nikos147

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 15 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 02 2011, 10:20

terino έγραψε:
nikos147 έγραψε:

H δικια μου ειναι Κ9 με ABS...το μονο κομματι που με ζοριζει στην τοποθετηση μονος μου ειναι η διαχειριση των υγρων φρενων (βαλε-βγαλε-απορριψη) και η καλη εξαερωση! Ολα τα άλλα μπορω να τα κανω μονος μου μιας και εχω λύσει την μηχανη ουκ ολιγες φορες!
terino
gold member
gold member
terino

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 15 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 02 2011, 10:50

nikos147 έγραψε:
terino έγραψε:
nikos147 έγραψε:

H δικια μου ειναι Κ9 με ABS...το μονο κομματι που με ζοριζει στην τοποθετηση μονος μου ειναι η διαχειριση των υγρων φρενων (βαλε-βγαλε-απορριψη) και η καλη εξαερωση! Ολα τα άλλα μπορω να τα κανω μονος μου μιας και εχω λύσει την μηχανη ουκ ολιγες φορες!

Πήγαινε καλύτερα να στα περάσει μάστορας γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις μπέρδεμα με τη μονάδα του ABS.
hristos13gr
gold member
gold member
hristos13gr

Τόπος : Αθήνα - Νέα Σμύρνη
Registration date : 26/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 15 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 02 2011, 15:18

terino έγραψε:
nikos147 έγραψε:
terino έγραψε:
nikos147 έγραψε:

Πήγαινε καλύτερα να στα περάσει μάστορας γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις μπέρδεμα με τη μονάδα του ABS.

Λευterino, κάνεις ΛΑΘΟΣ. δεν έχεις κανένα πρόβλημα με το ABS. Εγώ τα έχω βάλει μόνος μου σε 2 μηχανές με ABS όπως & πολλοί άλλοι από εδώ μέσα & δεν νομίζω να είχε κανείς πρόβλημα, ή τουλάχιστον δεν το έχουν αναφέρει...

@nikos147 & εγώ σου προτείνω brembo για να μην έχεις θέματα με κεντραρίσματα, αλλά & να έχεις το καλύτερο από αυτά που μπορούμε να βάλουμε!!!

@ΓιαννηςΚ9 ότι μπορώ κάνω για να βοηθήσω & άλλους να νοιώσουν & άλλοι την ασφάλεια που νοιώθουμε εμείς με τις τετραπίστωνες... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
mavras
mavras

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 15 Icon_minitimeΠαρ Σεπ 02 2011, 17:12

εχοντας βαλει μονος μου και τις Tokico αλλα και τις Brembo να πω την γνωμη μου? (ξερω, χεστηκατε Smile)

-τα Brembo ειναι λιγο καλλιτερα και γλιτωνεις το θεμα της ευθυγραμμισης, αλλα το κοστος ειναι πιο μεγαλο οποτε κρινεις και κινείσαι. Τα Nissin/Tokico ειναι μια χαρα αποδοτικα εφοσον κεντραριστουν.

-Αν χρειαστει να μιλησεις με τον Blair, καλα ξεμπερδεματα...

-τα τακακια ειναι αισθητα φτηνοτερα για τα Tokico

-εφοσον μπουν τα brembo θα υπαρξει ενα μικρο θεματακι με τον "σταυρο" στα σωληνακια των φρενων, εννοω στο αριστερο καλαμι στο σημειο που ενωνονται τα σωληνακια απο τις δυο δαγκανες. Το ξεπερναμε ΠΟΛΥ ευκολα ομως, οποτε δεν μας απασχολει.

-δεν υπαρχει καμια δυσκολια με τα υγρα και την εξαερωση. Οταν εβαλα τα Tokico μου πηρε καμποση ωρα γιατι αλλαξα και τρομπα, οποτε ηθελε πολυ εξαερωση και γενικα ηταν πιο μπελαλιδικο. Οταν αργοτερα εβαλα τα Brembo δεν χρειαστηκα παρα σχεδον μια ωρα για να βγαλω τα Tokico, να βαλω τα Brembo και να κανω εξεαρωση, ελεγχους κλπ. Το ABS δεν πρεπει να επηρρεαστει καθολου αν ανοιξουμε το κυκλωμα απο την δαγκανα. Απλα πρεπει να κρατησουμε την μανετα πατημενη (με ενα tie wrap πχ).
kgalano
kgalano

Τόπος : Άγιος Δημήτριος
Registration date : 04/08/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 15 Icon_minitimeΔευ Σεπ 05 2011, 19:04

Mιας και είμαι σε φάση αναζήτησης 4πιστονων και εγώ, θέλω τη γνώμη σας για κάτι. Αρχικά είμαι πολύ κοντά στις Nissin από CBR 600 RR F4i οπότε και ταιριάζουν σύμφωνα με τα λεγόμενα ειδικότερων εδώ μέσα. Για τους αποστάτες έστειλα e-mail στον Blair και αναμένω απάντηση, αλλά έπεσα ταυτόχρονα και σε αυτή εδώ την αγγελία:

http://www.car.gr/parts/view/1626791/

τουλάχιστον στη φωτό είναι ίδιοι με τους Blair από το site του: http://www.svracingparts.com/products/#ecwid:category=472407&mode=product&product=1632834

Έχει ακούσει κανείς τίποτα για αυτό? Λέτε να προτιμήσουμε την εγχώρια αγορά από το εξωτερικό?

Για τακάκια EBC χρυσά έχεις κανείς τον κωδικό τους να ψάξω λίγο στο ebay σε τι τιμές παίζουν?

Επίσης αυτά εδώ: http://www.svracingparts.com/products/#ecwid:category=589024&mode=product&product=1747418 και http://www.svracingparts.com/products/#ecwid:category=589024&mode=product&product=1747420

τα χρειαζόμαστε? Και αν ναι, ποιο είναι καλύτερο το Single Banjo ή το Double Banjo?

Σορρυ για τις "ηλίθιες" ερωτήσεις, αλλά καλύτερα μια ηλίθια ερώτηση από μία άχρηστη αγορά πιστεύω. What a Face
http://www.tax-advices.gr
terino
gold member
gold member
terino

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 15 Icon_minitimeΔευ Σεπ 05 2011, 19:58

Οι αποστάτες είναι διαφορετικοί για Nissin και διαφορετικοί για Tokiko! Αν πάρεις αυτούς της αγγελίας τότε φρόντισε να το διευκρινήσεις ώστε να πάρεις και τις κατάλληλες δαγκάνες. Ο τύπος που τους πουλάει από τον Blair τους έχει πάρει, εκτός του ότι είναι ο μόνος που τους φτιάχνει, φαίνεται και η συσκευασία! Very Happy

Τα άλλα δύο λινκ που έχεις βάλει αντικαθιστούν τις βίδες που πιάνουν τα σωληνάκια στις δαγκάνες-τρόμπα και βοηθούν στην εξαέρωση. Δεν είναι απαραίτητα αλλά δεν σου κάνουν και κακό, αν σου περισσεύουν τα φράγκα πάρτα. Εγώ προσωπικά δεν τα έβαλα αυτά.

Τo single είναι για μονό σωληνάκι (π.χ. πίσω δαγκάνα), το double είναι για διπλό σωληνάκι (π.χ. τρόμπα).
Fanis83
Member
Member
Fanis83

Τόπος : Άνω Γλυφάδα
Registration date : 07/04/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 15 Icon_minitimeΔευ Σεπ 05 2011, 20:04

kgalano έγραψε:
Για τους αποστάτες έστειλα e-mail στον Blair και αναμένω απάντηση, αλλά έπεσα ταυτόχρονα και σε αυτή εδώ την αγγελία:

http://www.car.gr/parts/view/1626791/

τουλάχιστον στη φωτό είναι ίδιοι με τους Blair από το site του: http://www.svracingparts.com/products/#ecwid:category=472407&mode=product&product=1632834

Έχει ακούσει κανείς τίποτα για αυτό? Λέτε να προτιμήσουμε την εγχώρια αγορά από το εξωτερικό?
Eίναι 100% ίδιοι με αυτούς του blair Wink Τα σακουλάκια που φαίνονται στην φωτό είναι απο τον blair Wink

kgalano έγραψε:
Επίσης αυτά εδώ: http://www.svracingparts.com/products/#ecwid:category=589024&mode=product&product=1747418 και http://www.svracingparts.com/products/#ecwid:category=589024&mode=product&product=1747420

τα χρειαζόμαστε? Και αν ναι, ποιο είναι καλύτερο το Single Banjo ή το Double Banjo?

Άν δεν κάνω λάθος αυτό το παπαράκι Razz το έχουν ήδη οι τετραπίστονες και είναι για την εξαέρωση Wink
http://www.vwgolf-club.gr/
terino
gold member
gold member
terino

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 15 Icon_minitimeΔευ Σεπ 05 2011, 20:07

Fanis83 έγραψε:

Άν δεν κάνω λάθος αυτό το παπαράκι Razz το έχουν ήδη οι τετραπίστονες και είναι για την εξαέρωση Wink

Αυτό δεν είναι το παπαράκι της δαγκάνας, αυτό είναι η βίδα που πιάνει τα σωληνάκια πάνω στις δαγκάνες και στην τρόμπα και έχει ενσωματωμένο εξαερωτή!
Fanis83
Member
Member
Fanis83

Τόπος : Άνω Γλυφάδα
Registration date : 07/04/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 15 Icon_minitimeΔευ Σεπ 05 2011, 20:11

terino έγραψε:

Αυτό δεν είναι το παπαράκι της δαγκάνας, αυτό είναι η βίδα που πιάνει τα σωληνάκια πάνω στις δαγκάνες και στην τρόμπα και έχει ενσωματωμένο εξαερωτή!
Κάτι μάθαμε και σήμερα Razz
merci
http://www.vwgolf-club.gr/
kgalano
kgalano

Τόπος : Άγιος Δημήτριος
Registration date : 04/08/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 15 Icon_minitimeΔευ Σεπ 05 2011, 20:16

terino έγραψε:

Τα άλλα δύο λινκ που έχεις βάλει αντικαθιστούν τις βίδες που πιάνουν τα σωληνάκια στις δαγκάνες-τρόμπα και βοηθούν στην εξαέρωση. Δεν είναι απαραίτητα αλλά δεν σου κάνουν και κακό, αν σου περισσεύουν τα φράγκα πάρτα. Εγώ προσωπικά δεν τα έβαλα αυτά.

Τo single είναι για μονό σωληνάκι (π.χ. πίσω δαγκάνα), το double είναι για διπλό σωληνάκι (π.χ. τρόμπα).

Οποτε εμεις χρειζομαστε 2 double για μπροστα ε;

Για τα τακακια εχει κανεις τον κωδικο μην πριζω συνεχεια τον τρισμεγιστο Ταζακο; Smile
http://www.tax-advices.gr
terino
gold member
gold member
terino

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)   Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) - Σελίδα 15 Icon_minitimeΔευ Σεπ 05 2011, 20:19

kgalano έγραψε:

Οποτε εμεις χρειζομαστε 2 double για μπροστα ε;

Για τα τακακια εχει κανεις τον κωδικο μην πριζω συνεχεια τον τρισμεγιστο Ταζακο; Smile

Όχι, εξαρτάται και το τι σωληνάκια έχεις μπροστά. Δεν θυμάμαι τα μαμά να σου πω την αλήθεια αλλά στη μία χρειάζεσαι σίγουρα μονό.

Τι σωληνάκια φοράς μπροστά? Έχε στο μυαλό σου ότι χρειάζεσαι διπλό όπου καταλήγουν δύο σωληνάκια. Με τα μαμά σωληνάκια χρειάζεσαι σίγουρα μονό στη τρόμπα και στη μία δαγκάνα. Δεν θυμάμαι στην άλλη δαγκάνα αν περνάνε και τα δύο μαζί ή μεσολαβεί διακλαδωτής.

Για ποιά τακάκια θες κωδικό?

Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+
Σελίδα 15 από 31Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 23 ... 31  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ-ΑΝΑΒΑΤΗΣ :: Φρένα-Μετάδοση-
Μετάβαση σε: