| Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
terino gold member
| Θέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) Κυρ Μαρ 06 2011, 19:54 | |
| - gmavrid έγραψε:
- Εντάξει ας μην είμαστε υπερβολικοί, χειρότερα φρένα ακόμα κι λίγο ακεντράριστα να είναι δεν θα έχεις...
Αυτό αποδείχθηκε σχεδόν από την πρώτη στιγμή... καλά πάμε δηλαδή!
Στην χειρότερη περίπτωση, ίδια με τα μαμά, δηλαδή συμπεριφορά πλευστής δαγκάνας...
Not an option... αν είναι έτσι δεν θα ξεκινούσα καν τη μετατροπή εξ'αρχής. Ότι και να προκύψει θα φροντίσω να το λύσω.
Φυσικά κι αυτό δεν είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά επικίνδυνο δεν είναι...
Πες αν θες τι ροδέλες χρησιμοποίησες από κάθε μεριά, έτσι για το ιστορικό...
Στην αριστερή παραδόξως δεν χρειάστηκαν ροδέλες, πράγμα που με ξάφνιασε. Στη δεξιά έβαλα 0,7mm και ήρθε ακριβώς. |
|
| |
mavras vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 16/06/2010
| Θέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) Τρι Μαρ 08 2011, 17:00 | |
| Λευτερη τα σωληνακια ειναι χειροποιητα ή after market. να την πω την αμαρτια μου? ωραιο το κοκκινο και εντυπωσιακο, αλλα δεν μου καθεται καλα στο ματι...προτειμω χρυσες, ασημι ή απλα μαυρες. Γουστα ειναι βεβαια αυτα και εφοσον εσενα σου αρεσει εμας μας περισσευει! |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) Τρι Μαρ 08 2011, 20:42 | |
| Πραγματικά πολύ όμορφο το αποτέλεσμα Λευτέρη! Να σαι γερός να τα καταευχαριστηθείς! :cherry: |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) Τρι Μαρ 08 2011, 20:59 | |
| - mavras έγραψε:
- Λευτερη τα σωληνακια ειναι χειροποιητα ή after market.
να την πω την αμαρτια μου? ωραιο το κοκκινο και εντυπωσιακο, αλλα δεν μου καθεται καλα στο ματι...προτειμω χρυσες, ασημι ή απλα μαυρες. Γουστα ειναι βεβαια αυτα και εφοσον εσενα σου αρεσει εμας μας περισσευει! After market είναι τα σωληνάκια. Κάπου στο ebay τα είχα πετύχει ένα φεγγάρι και τα χτύπησα. Το καλό με τον τύπο ήταν ότι σου έδινε πολλές χρωματικές επιλογές! Από τότε είχα το ψώνιο να φτιάξω κόκκινες 4πίστονες, γι'αυτό και τα πήρα τέτοιο χρώμα! Τώρα όσον αφορά το χρώμα εγώ τις βλέπω και χαζεύω... δεν νομίζω ότι θα μπορούσαν να έχουν γίνει πιο όμορφες, αλλά είπαμε, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) Τρι Μαρ 08 2011, 21:05 | |
| - terino έγραψε:
After market είναι τα σωληνάκια. Κάπου στο ebay τα είχα πετύχει ένα φεγγάρι και τα χτύπησα. Το καλό με τον τύπο ήταν ότι σου έδινε πολλές χρωματικές επιλογές! Από τότε είχα το ψώνιο να φτιάξω κόκκινες 4πίστονες, γι'αυτό και τα πήρα τέτοιο χρώμα! εχεις αντικαταστησει ολα τα σωληνακια μεχρι την μοναδα του ABS ή μονο πριν τις δαγκανες? επειδη ψηνομαι και εγω εχεις κανενα προχειρο λινκ? - terino έγραψε:
Τώρα όσον αφορά το χρώμα εγώ τις βλέπω και χαζεύω... δεν νομίζω ότι θα μπορούσαν να έχουν γίνει πιο όμορφες, αλλά είπαμε, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!!! ακριβως αυτο! σε καθε περιπτωση μπραβο για την ποιοτητα της δουλειας!! |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) Τρι Μαρ 08 2011, 21:10 | |
| - mavras έγραψε:
εχεις αντικαταστησει ολα τα σωληνακια μεχρι την μοναδα του ABS ή μονο πριν τις δαγκανες? επειδη ψηνομαι και εγω εχεις κανενα προχειρο λινκ?
Ντεν εχω ABS καρντιά μου! Έχω Κ5 |
|
| |
| |
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) Τρι Μαρ 08 2011, 22:16 | |
| - mavras έγραψε:
εχεις αντικαταστησει ολα τα σωληνακια μεχρι την μοναδα του ABS ή μονο πριν τις δαγκανες? επειδη ψηνομαι και εγω εχεις κανενα προχειρο λινκ? Το βρήκα επιτέλους, πάρτο!!! Αυτά είναι τα σωληνάκια που πήρα εγώ, σίγουρα θα έχει και για μοντέλα με ABS!! |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) Σαβ Μαρ 12 2011, 20:32 | |
| Έκανα ένα δεύτερο τσεκ σήμερα στις δαγκάνες και διαπίστωσα πως το 0,7 στην δεξιά έπρεπε να μειωθεί σε 0,5mm όπως και έκανα. Κατά τα άλλα τα τακάκια έχουν σχεδόν πατήσει και το φρένο έχει αρκετά καλή αίσθηση (κατ'εμε). Με τον ταζάκο σήμερα που συναντήθηκα για λίγο μου είπε πως έχει πολύ καλή αίσθηση το φρένο μου και θα τον εμπιστευτώ μιας και αυτός έχει δει κάμποσα στησίματα με 4πίστονες ενώ εγώ δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Δεύτερη εξαέρωση δεν έκανα, θεωρώ πως η πρώτη ήταν πολύ καλή καθώς επίσης η τεμπελιά μου σήμερα ήταν άνευ προηγουμένου... Η συνέχεια με τις επόμενες εξελίξεις! Φιλούμπες everybody! |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) Σαβ Μαρ 12 2011, 20:38 | |
| - terino έγραψε:
Το βρήκα επιτέλους, πάρτο!!!
Αυτά είναι τα σωληνάκια που πήρα εγώ, σίγουρα θα έχει και για μοντέλα με ABS!! καλά μην το δένεις κόμπο, πολύ πιθανό να μην έχει...μέχρι πρόσφατα μόνο η frentubo είχε φουλ σύστημα (8 κομάτια) για abs στα 221ευρω. |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) Σαβ Μαρ 12 2011, 20:41 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) Δευ Μαρ 21 2011, 22:45 | |
| - tazakos έγραψε:
- terino έγραψε:
Το βρήκα επιτέλους, πάρτο!!!
Αυτά είναι τα σωληνάκια που πήρα εγώ, σίγουρα θα έχει και για μοντέλα με ABS!! καλά μην το δένεις κόμπο, πολύ πιθανό να μην έχει...μέχρι πρόσφατα μόνο η frentubo είχε φουλ σύστημα (8 κομάτια) για abs στα 221ευρω. Λευτερη σε ευχαριστω (εστω και καθυστερημενα) εχω βρει μαστορι στην αθηνα που φτιαχνει σωληνακια σε οτι μηκη θελουμε σε πολυ καλες τιμες. μαλλον θα προχωρησω εγω. Μολις εχω νεοτερα θα ενημερωσω! |
|
| |
V A G O S Member
Ηλικία : 46 Τόπος : ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΛΑΥΡΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Ν. Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) Τρι Μαρ 22 2011, 08:17 | |
| - mavras έγραψε:
- tazakos έγραψε:
- terino έγραψε:
Το βρήκα tem20b74006ec]πάρτο!!![/url]
Αυτά είναιέλα με ABS[/color]!! καλά μην το δένεις κόμπο, πολύ πιθανό να μην έχει...μέχρι πρόσφατα μόνο η frentubo είχε φουλ σύστημα (8 κομάτια) για abs στα 221ευρω. Λευτερη σε ευχαριστω ενημερωσω! αυτο που δεν λες γιαννη ειναι οτι τα φρεν τουμπο δεν αξιζουν τα λεφτα τους γιατι ειναι πολυ κακοφτιαγμενα και δεν καθονται ακριβως πανω στη μηχανη μας . . . |
|
| |
v-kougi Member
Ηλικία : 45 Τόπος : ροδος - ξανθη Registration date : 25/04/2009
| Θέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) Κυρ Μαρ 27 2011, 06:11 | |
| τελικά μετά απο χίλιες αναβολές μέτρισα και εγώ τις δαγκάνες...ειναι ακριβώς στο κέντρο και οι δυο. 11,2mm και απο τις δύο πλευρές. τώρα ή είναι εντάξει ή τόσο λάθος μέτριμα να έκανα...?είναι κάποιος άλλος που τισ βρήκε κεντραρισμένες ή να αρχίσω να ανησυχώ?? |
|
| |
hque
Registration date : 12/08/2009
| Θέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) Σαβ Απρ 09 2011, 20:37 | |
| tazako εσενα οι αποστατες απο την κινα για τις brembo σου κατσανε κατευθειαν ? ητανε κεωτραρισμενες οι δαγκανες με τους αποστατες ? εγω εχω προβλημα γιατι δεν ειναι κεντραρισμενες και πρεπει να φτιαξω ροδελες . ειχες αλλαξει δισκους οταν εβαλες τις δαγκανες η οχι ? |
|
| |
loxias gold member
| Θέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) Σαβ Απρ 09 2011, 21:00 | |
| - hque έγραψε:
- tazako εσενα οι αποστατες απο την κινα για τις brembo σου κατσανε κατευθειαν ? ητανε κεωτραρισμενες οι δαγκανες με τους αποστατες ? εγω εχω προβλημα γιατι δεν ειναι κεντραρισμενες και πρεπει να φτιαξω ροδελες .
ειχες αλλαξει δισκους οταν εβαλες τις δαγκανες η οχι ? Ακεντραριστες μπρεμπο πρωτη φορα ακουγεται! Σιγουρα μετρησες σωστα? |
|
| |
hque
| Θέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) Σαβ Απρ 09 2011, 21:03 | |
| δεν ειναι οι brembo . ειναι οι ανταπτορες . ειναι φανερο δεν χρειαστηκε να μετρησω . φαινοτανε με το ματι . θα σας στειλω και φωτο απο δευτερα .
|
|
| |
Λεωνίδας
| Θέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) Παρ Απρ 15 2011, 14:27 | |
| Ρε παιδια χαρα στην υπομονη σας ! Για λυση καινουριων δαγκανων δεν παιζει κατι στην αγορα και σε λογικη (ας πουμε διπλασια) τιμη με αποστατες κομπλε ;
|
|
| |
hque
| Θέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) Παρ Απρ 15 2011, 15:03 | |
| Καταρχας που βρηκες κ9 γκρι. Τοτε πηρα το δικο μ μαυρο κ κυκλφορουσε μονο σε μαυρο ασπρο καο πορτοκαλι. Επισης οχι δεν υπαρχει ετοιμη λυση... |
|
| |
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) Παρ Απρ 15 2011, 15:09 | |
| - Λεωνίδας έγραψε:
- Ρε παιδια χαρα στην υπομονη σας !
Για λυση καινουριων δαγκανων δεν παιζει κατι στην αγορα και σε λογικη (ας πουμε διπλασια) τιμη με αποστατες κομπλε ;
παίζει αλλά η τιμή είναι πενταπλάσια έτοιμες κομπλέ χωρίς αποστάτες. |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) Παρ Απρ 15 2011, 15:14 | |
| K9 Aνθρακί παίζει (και όχι γκρι) και φοράει και ασημί ζάντες (αυτό έχω κι εγώ). |
|
| |
tsironisg
| Θέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) Παρ Απρ 15 2011, 15:23 | |
| καλησπερα και απο εμενα θα μπορουσα να ειχα μια βοηθεια?δεν ξερω πως να βρω 4πιστονες και αποστατες!θα μπορουσα να εχω τα φωτα σας? |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) Παρ Απρ 15 2011, 16:05 | |
| φιλος απο πανω........20 σελιδες γεματο φως!!!!!!! |
|
| |
tsironisg
| Θέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) Παρ Απρ 15 2011, 16:07 | |
| δεν ξερω πως να τις βρω και τι να βρω! |
|
| |
hque
| Θέμα: Απ: Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) Παρ Απρ 15 2011, 20:01 | |
| 2/2 λαθος απαντηαεις εδωσα!!! Ειμαι θεος!!!! Ορκιζομαι παντως πως το 2009 το site της suzuki οταν κοιταξα για το δικο μου δεν ειχε κανενα αλλο χρωμα εκτος απο αυτα π ειπα νωριτερα... Ποιος ξερει... |
|
| |
| Aftermarket 4πίστονες Δαγκάνες (και τακάκια...) | |
|