χεστους ρε μιχαλιώ....ειναι αξιοι της τυχης τους....και φυσικά δε λεω καλα να παθουν ...αλλα ...τι να πώ
προτιμω να μεινουμε εδώ....στο χαβαλε εννοω
Η μικρή στην θάλασσα βλέπει ένα αγοράκι γυμνό και ρωτάει. - Τι είναι αυτό μαμά; - Πουλάκι. - Γιατί δεν έχω και εγώ; - Γιατί είσαι κοριτσάκι. ......- Όταν μεγαλώσω θα έχω και εγώ ένα τέτοιο; - Αν είσαι καλό κορίτσι, όταν μεγαλώσεις θα έχεις ένα. - Και αν δεν είμαι καλό κορίτσι; - Ε τότε θα έχεις πολλά....
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
Η σελίδα είναι στα γιαπωνέζικα οπότε διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες: 1. Πατήστε το 'start' 2. Περιμένετε την αντίστροφη μέτρηση 3, 2, 1. 3. Αφού δείτε τους αριθμούς, προσπαθήτε τα πατήσετε τα κυκλάκια που είχαν τους αριθμούς με σειρά απο τον μικρότερο στον μεγαλύτερο. 4. Στο τέλος του παιχνιδιού θα υπολογιστεί ή ηλικία του μυαλού σας.
Η σελίδα είναι στα γιαπωνέζικα οπότε διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες: 1. Πατήστε το 'start' 2. Περιμένετε την αντίστροφη μέτρηση 3, 2, 1. 3. Αφού δείτε τους αριθμούς, προσπαθήτε τα πατήσετε τα κυκλάκια που είχαν τους αριθμούς με σειρά απο τον μικρότερο στον μεγαλύτερο. 4. Στο τέλος του παιχνιδιού θα υπολογιστεί ή ηλικία του μυαλού σας.
Ηλικία : 46 Τόπος : ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΛΑΥΡΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Ν. Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης Registration date : 15/02/2009
Θέμα: εκδρομη-μνημοσυνο Πεμ Μαρ 17 2011, 01:55
λοιπον προτεινω ανεπισημη εκδρομη προς την παναγια τη σουμελα (μεγαλη η χαρη της).
να παμε οποτε γουσταρετε προβλημα δεν εχω .
απαραβατος ορος να ειναι παροντες απο τη εδω παρεα μας εστω και με τουριστικο λεωφορειο. ο shadow-χρηστος και ο ηλιας ο ηφαιστειος τουλαχιστον. να κλαψουν και να προσευχηθουν στην παναγια αλλο ξεφτιλικη τετοιο να μην ξαναβρει το δικεφαλο του βορρα . . .
θα προσφερθουν κολυβα και τουμπα λιμπρε . . .
πας παοκτζης ευπροσδεκτος να συγκινηθει μαζι μας.
στην κεφαλη της πορειας θα μπουν ο zeus giotis και ο σαλονικ μιας και ειναι πλεον οι ταχυτεροι τις παρεας . . .
INDIANOS Member
Ηλικία : 47 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 14/02/2011
λοιπον προτεινω ανεπισημη εκδρομη προς την παναγια τη σουμελα (μεγαλη η χαρη της).
να παμε οποτε γουσταρετε προβλημα δεν εχω .
απαραβατος ορος να ειναι παροντες απο τη εδω παρεα μας εστω και με τουριστικο λεωφορειο. ο shadow-χρηστος και ο ηλιας ο ηφαιστειος τουλαχιστον. να κλαψουν και να προσευχηθουν στην παναγια αλλο ξεφτιλικη τετοιο να μην ξαναβρει το δικεφαλο του βορρα . . .
θα προσφερθουν κολυβα και τουμπα λιμπρε . . .
πας παοκτζης ευπροσδεκτος να συγκινηθει μαζι μας.
στην κεφαλη της πορειας θα μπουν ο zeus giotis και ο σαλονικ μιας και ειναι πλεον οι ταχυτεροι τις παρεας . . .
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009