_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν!
Η ζωή είναι έναςκώλος, γ@μ@τον πριν σεχεσει!
Ο έρωτας.........με έρωτα περνάει.....!
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
Στον τόπο μου λενε μια παροιμία... Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ!!!
να σε δω αλεπου να κανεις κρεμασταρι το βαραντερο και το σπαω το δικο μου με σφυρακι ορθοπεδικου κομματακια . . .
Eπειδη εχω μαθει στην ζωη μου να μιλαω ΜΟΝΟ με επιχειρηματα.. Που και Ποτε?? Και μην μου πεις οτι το εχω κανει τουμπανο το Vstrom,,Πλεον ειναι ΜΑΜΑ,αν εξαιρεσουμε αναρτησεις και εξατμισεις!!
Υ.Σ1Και αυτην την φορα με μαρτυρες ετσι??? ΥΣ.2Και εαν χασει το βαραντερο εγω ειμαι αυτος που θα σου δωσει την Βαριοπουλα να το σπασεις,,Αλλα θα το σπασεις οχι μονο λογια ΟΚ?Να τιμαμε τα παντελονια που φοραμε!!
τι κοντρες και λοιπα ρε ηλια... 650 εχω,με ποιον με μπερδεψες???
ασε που εγω δεν υπαρχει περιπτωση να κανω κοντρα,ουτε σε γυρους πλεον,ποσο μαλλον με μηχανες... μεγαλωσα φιλε,σοβαρεψα.καιρος να το παθεις και εσυ . . .
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
kopeli gold member
τι κοντρες και λοιπα ρε ηλια... 650 εχω,με ποιον με μπερδεψες???
ασε που εγω δεν υπαρχει περιπτωση να κανω κοντρα,ουτε σε γυρους πλεον,ποσο μαλλον με μηχανες... μεγαλωσα φιλε,σοβαρεψα.καιρος να το παθεις και εσυ . . .
Κόντρα δεν θέλω βαγγελη μην ανησυχείς,Δεν θα ήθελα να είμαι η αιτία που θα κάνεις το μηχανάκι σου λαμπόγυαλο. Απλά επιβεβαίωσα την παροιμία που ανέφερα ποιο πάνω!! Οσο για το εαν ειμαι σοβαρός η οχι μίλα για τον ευατο σου φίλτατε και άσε με εμένα στην τρέλα μου!
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
kopeli gold member