|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: θερμενομενα γκριπ Δευ Δεκ 12 2011, 00:59 | |
| _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: θερμενομενα γκριπ Δευ Δεκ 12 2011, 02:15 | |
| Μια χαρά Ντένη.Έγιναν νο νέιμ τώρα. Όταν λες έγινε το πλαστικό μαστίχα,εννοείς οτι το λάστιχο παραμορφώθηκε; |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: θερμενομενα γκριπ Δευ Δεκ 12 2011, 09:05 | |
| για κάποιον που δεν τα χρειάζεται μόνιμα μια λύση είναι αυτή: oxford Essential Heated Overgripsμε κόστος ~50 ?.μαπίνουν απο πάνω απο το γκρίπ και τα βαζεις βγάζεις στο λεπτό. δε τα φοράω αλλά μου φαίνεται οτι οταν ξεζαλιστώ απο το καμπανίδι :drunken: με τα τέλη κυκλοφορείας (660 ? δε τα λές και λίγα) και το χαράτσι ... θα κάνω τη κίνηση. |
|
| |
Kevin Tas vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Registration date : 14/05/2009
| Θέμα: Απ: θερμενομενα γκριπ Δευ Δεκ 12 2011, 10:16 | |
| |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: θερμενομενα γκριπ Δευ Δεκ 12 2011, 16:05 | |
| |
|
| |
fk2ras
| Θέμα: Απ: θερμενομενα γκριπ Τρι Δεκ 13 2011, 08:42 | |
| - σαλιγκάρι έγραψε:
- δεν ανοιγω νεο τοπικ μιας και αναφερεται το συγκεκριμενο στα θερμαινομενα.
ξερει κανεις καταστημα στην αθηνα που μπορω να προμηθευτω ανταλλακτικες χειρολαβες για τα oxford? εκτος του xmoto που βρισκεται στην καβαλας και θηβων , μονο κατα παραγγελια μου ειπε απο την τριτη. αντε μπας και τα περασω πανω το σου-κου. Για κοίτα στο Δίκυκλο ή στο ΤΟΟFAST |
|
| |
zabounis Member
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα, N. Πεντέλη Registration date : 27/10/2010
| Θέμα: Απ: θερμενομενα γκριπ Τρι Δεκ 13 2011, 11:58 | |
| Έβαλα αυτά:http://www.windingroads.co.uk/shop/product.php/116/symtec-heated-grip-kit/6806dbf1f0d7324eb30b2e4f8d203a68 Μαζί μ' αυτόν τον διακόπτη:http://www.windingroads.co.uk/shop/product.php/319/power-socket-bracket-switch-din-hella-bmw-symtec-heated-grip-kit-hot-hands-touring-adventure-dual-sport-bikes/8216caf9c091d4f92962228fc43d046b Κόστος περίπου με μεταφορικά 60 ευρώΦώτος: Πλεονεκτήματα:1. κρατάς τα μαμά grip και δεν αλλάζεις αίσθηση. 2. νομίζω ότι από θέμα αντοχής είναι καλύτερα από οποιαδήποτε φτηνά aftermarket (oxford, saito κλπ) Μειονεκτήματα:1. Δύσκολα στην τοποθέτηση, μιας και απαιτείται να έχεις κάποια εργαλεία όπως πιεστικό αέρα για να τα βγάλεις και να τα ξαναβάλεις, πρέπει να καθαριστούν σωστά οι λαβές και να τα κολλήσεις σωστά. Κολλητήρι να κάνεις κολλήσεις στο διακόπτη, θερμοσυστελλόμενα κλπ κλπ. Η διαδικασία τοποθέτησης μου πήρε (με πολύ ψίρισμα όμως) περίπου 4 ώρες. |
|
| |
Highlander vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: θερμενομενα γκριπ Τρι Δεκ 13 2011, 12:28 | |
| Άσχετη ερώτηση, το διακοπτάκι είναι rain proof ;
|
|
| |
zabounis Member
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα, N. Πεντέλη Registration date : 27/10/2010
| Θέμα: Απ: θερμενομενα γκριπ Τρι Δεκ 13 2011, 12:36 | |
| - Highlander έγραψε:
- Άσχετη ερώτηση, το διακοπτάκι είναι rain proof ;
εννοείται, μόνο η από πίσω μεριά όπου κολλάς τα καλώδια θέλει μόνωση. εγώ έβαλα σε όλους τους ακροδέκτες θερμοσυστελλόμενα αφού κόλλησα τα καλωδιάκια και στο τέλος τύλιξα όλο το πίσω μέρος του διακόπτη με ένα μεγάλο θερμοσυστελλόμενο το οποίο έσφιξα με tie wrap μπρος πίσω. |
|
| |
Highlander vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: θερμενομενα γκριπ Τρι Δεκ 13 2011, 12:48 | |
| - zabounis έγραψε:
- Highlander έγραψε:
- Άσχετη ερώτηση, το διακοπτάκι είναι rain proof ;
εννοείται, μόνο η από πίσω μεριά όπου κολλάς τα καλώδια θέλει μόνωση. εγώ έβαλα σε όλους τους ακροδέκτες θερμοσυστελλόμενα αφού κόλλησα τα καλωδιάκια και στο τέλος τύλιξα όλο το πίσω μέρος του διακόπτη με ένα μεγάλο θερμοσυστελλόμενο το οποίο έσφιξα με tie wrap μπρος πίσω. Ευχαριστώ. Στα υπόψιν, μήπως και δεν παίξει κάτι που έχω στο μυαλό μου. Μου αρέσει πολύ το πως βιδώνει. |
|
| |
ΤΑΚΗΣ81 Member
| Θέμα: Απ: θερμενομενα γκριπ Τετ Ιουλ 06 2016, 21:10 | |
| Έχει κάποιος να προτείνει καλά θερμαινόμενα; Τα oxford σε συγκεκριμένο μοντέλο; Για το 650 μ'ενδιαφέρει και μάλλον επειδή παίζει άκρη Αμερική θα ήθελα να τα παραγγείλω απο εκεί,οπότε είναι ευπρόσδεκτο ενα λίνκ με ebay για συγκεκριμένη πρόταση και μοντέλο... Ευχαριστώ! |
|
| |
ΤΑΚΗΣ81 Member
| Θέμα: Απ: θερμενομενα γκριπ Παρ Ιουλ 08 2016, 16:55 | |
| Κανείς; |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| |
| |
akistrevor
| Θέμα: Απ: θερμενομενα γκριπ Σαβ Ιουλ 09 2016, 11:36 | |
| για τα oxford μου εχουν πει τα καλυτερα.αν θυμαμαι καλα παιζουν 2-3 μοντελα,αλλα δυστυχως δεν ξερω ποιο ειχαν οι 2 γνωστοι μου να σε βοηθησω. εγω πηρα δωρο ενα σετ της daytona και δεν μαρεσει.και εξηγω: εχει 2 σκαλες.σταρτ και ον.στο σταρτ στα 10 λεπτα περιπου αρχιζει και καιει το γαντι,γυρνωντας το στο ον μετα απο κανα 10λεπτο παλι δεν νιωθεις ιδιαιτερα ζεστο το γκριπ. μιλησα με τον μηχανικο μου και θα το ψαξουμε απο φθινοπωρο μηπως μπορουμε να βαλουμε ντιμερ ωστε να το ρυθμιζω εγω οσο δυνατα θελω. και να επανελθω στα οχφορντ.ειχα δει πως ειχε 4 σκαλες και οι 2 γνωστοι μου ειχαν πει πως στην πιο δυνατη δεν τα εχουν βαλει ποτε. go for it λοιπον για τα συγκεκριμενα. |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: θερμενομενα γκριπ Σαβ Ιουλ 09 2016, 12:19 | |
| Oxford πάρε και διάλεξε όποιο μοντέλο θες. Εμφανισιακές είναι οι διαφορές... |
|
| |
Nigoutsi (Nikos) Member
Ηλικία : 39 Τόπος : Volos-Alex/poli Registration date : 03/08/2008
| Θέμα: Απ: θερμενομενα γκριπ Σαβ Ιουλ 09 2016, 13:38 | |
| Θα σου πω την εμπειρία μου από τα Oxford Heated Premium Sports. Η απόδοση τους είναι τρομερή. Κανένα θέμα με τα ηλεκτρικά της μηχανής. Αλλά μετά από τον τρίτο χρόνο λειτουργίας άρχισε η μετατόπιση του υλικού στα γκριπ, δηλαδή ψιλολιώσιμο και αλλαγή της εμφάνισης. Βέβαια τη μηχανή τη χρησιμοποιώ όλο το χειμώνα (δεν έχω auto) και τα θερμαινόμενα δούλευαν στο φουλ. Δε ξέρω αν ήταν αστοχία υλικού ή κανονική φθορά. Βέβαια συνέχισα να τα χρησιμοποιώ κανονικά. Τώρα σκέφτομαι να τα αλλάξω. Η αλλαγή των γκριπς μόνο (σαν ανταλλακτικά) κοστίζει περίπου όσο να αγοράσεις καινούργιο όλο τα πακέτο. Και ο καινούργιος ο κοντρόλερ έχει 5 σκάλες αντι για 4 που είχε ο προηγούμενος. Οι άλλες 2 επιλογές της Oxford είναι (δε νομίζω να βγάζει και άλλα που να ταιριάζουν στο v-strom) Touring και Adventure και μάλλον κλείνω προς τη Touring version. Και ένα link από ebay http://goo.gl/1FBQLw |
|
| |
ΤΑΚΗΣ81 Member
| Θέμα: Απ: θερμενομενα γκριπ Σαβ Ιουλ 09 2016, 13:59 | |
| Να ευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις σας. Δε θα έχει κάποιο θέμα το οποιοδήποτε μοντέλο στο να τοποθετηθεί έτσι; θέλω να πω δε χρειάζεται κόψιμο για να προσαρμοστεί αντίβαρο χούφτα κλπ.; |
|
| |
Nigoutsi (Nikos) Member
Ηλικία : 39 Τόπος : Volos-Alex/poli Registration date : 03/08/2008
| Θέμα: Απ: θερμενομενα γκριπ Σαβ Ιουλ 09 2016, 14:15 | |
| - ΤΑΚΗΣ81 έγραψε:
- Να ευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις σας. Δε θα έχει κάποιο θέμα το οποιοδήποτε μοντέλο στο να τοποθετηθεί έτσι; θέλω να πω δε χρειάζεται κόψιμο για να προσαρμοστεί αντίβαρο χούφτα κλπ.;
Με μαμά αντίβαρα και τις κλασικές χούφτες δεν έχουν κανένα θέμα. Δε χρειάζονται κόψιμο. |
|
| |
ΤΑΚΗΣ81 Member
| Θέμα: Απ: θερμενομενα γκριπ Σαβ Ιουλ 09 2016, 14:17 | |
| - Nigoutsi (Nikos) έγραψε:
- ΤΑΚΗΣ81 έγραψε:
- Να ευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις σας. Δε θα έχει κάποιο θέμα το οποιοδήποτε μοντέλο στο να τοποθετηθεί έτσι; θέλω να πω δε χρειάζεται κόψιμο για να προσαρμοστεί αντίβαρο χούφτα κλπ.;
Με μαμά αντίβαρα και τις κλασικές χούφτες δεν έχουν κανένα θέμα. Δε χρειάζονται κόψιμο. Εισ'ωραίος !!! Ευχαριστώ! |
|
| |
|