Ηλικία : 40 Τόπος : πατρα-διδυμοτειχο-αθηνα-πειραιας-κομοτηνη(ξαφνικα)-πατρα Registration date : 18/04/2010
Θέμα: Απ: φυσα για γκριπ Σαβ Ιουλ 10 2010, 08:32
ωραια, κ η ασφαλεια που εχει ποια ειναι?
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
Θέμα: Απ: φυσα για γκριπ Σαβ Ιουλ 10 2010, 12:11
Η αναμονή ασφαλίζεται όχι αποκλειστικά με δοκή της ασφάλεια αλλά ομαδοποιείται με άλλα κυκλώματα που ασφαλίζονται από μία ασφάλεια, όπως όλα τα κυκλώματα άλλωστε. Θα δω και το ηλεκτρικό και θα σου πω, αλλά γιατί σε ενδιαφέρει τόσο?
zak634 Member
Ηλικία : 40 Τόπος : πατρα-διδυμοτειχο-αθηνα-πειραιας-κομοτηνη(ξαφνικα)-πατρα Registration date : 18/04/2010
Θέμα: Απ: φυσα για γκριπ Σαβ Ιουλ 10 2010, 12:42
εβαλα αναπτηρακι πανω κ ο μαστορας για το καλο της εγγυησης το συνδεσε απο οτι μου ειπε στο φυσακι(που εχει το μηχανακι) για τα θερμενομενα(δεν εχω βαλει θερμενομενα κ ουτε προκειται).γι'αυτο ρωτω να ξερω.
μου ειπε πως δε συνδεσε την ασφαλεια που μας εστειλε ο jeff αλλα εχει η φυσα ηδη ασφαλεια αλλα δεν ηξερε ποια ηταν
everg Member
Ηλικία : 52 Τόπος : ΓΑΛΑΤΑΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ CITY Registration date : 30/01/2009
Θέμα: Απ: φυσα για γκριπ Σαβ Ιουλ 10 2010, 15:46
zak634 έγραψε:
εβαλα αναπτηρακι πανω κ ο μαστορας για το καλο της εγγυησης το συνδεσε απο οτι μου ειπε στο φυσακι(που εχει το μηχανακι) για τα θερμενομενα(δεν εχω βαλει θερμενομενα κ ουτε προκειται).γι'αυτο ρωτω να ξερω.
μου ειπε πως δε συνδεσε την ασφαλεια που μας εστειλε ο jeff αλλα εχει η φυσα ηδη ασφαλεια αλλα δεν ηξερε ποια ηταν