| ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
DeepBlue Member
Ηλικία : 57 Τόπος : Αργυρούπολη - Αθήνα Registration date : 27/08/2010
| Θέμα: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!!! Σαβ Νοε 20 2010, 11:06 | |
| |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!!! Σαβ Νοε 20 2010, 11:10 | |
| |
|
| |
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!!! Σαβ Νοε 20 2010, 11:28 | |
| |
|
| |
ESCOBAR Member
Ηλικία : 42 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ_ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 29/11/2009
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!!! Σαβ Νοε 20 2010, 11:50 | |
| |
|
| |
groi1000 vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!!! Σαβ Νοε 20 2010, 12:35 | |
| Μαμάτο Κάν'το εσύ και ακολουθούμε κατά πόδας |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!!! Σαβ Νοε 20 2010, 13:44 | |
| και γαμω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! για προχωρα μαγκαιβερ |
|
| |
Apache vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 44 Τόπος : Αχαρναί Καρπενήσι Registration date : 20/06/2009
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!!! Σαβ Νοε 20 2010, 15:32 | |
| θα του πεσει η μηχανη και θα παθεις ζημια ετσι και αλλιως ομως.....
καλη ιδεα παντως......εγω θα ελεγα να κανεις πιτσιλιστιρια που να πανε κατευθειαν προσωπο....
στο δοχειο βαζεις οτι θελεις απο οινοπνευμα μεχρι..... |
|
| |
Hypersonic vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : Πετρουπολη, Καλλιθεα Registration date : 12/04/2010
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!!! Σαβ Νοε 20 2010, 15:41 | |
| Καλο... σαν ιδεα..., αλλα ξεχνα τον πολλαπλασιαστη...
Προτιμησε κατι σε ιnverter για λαμπες ψυχρης καθοδου, ή το μετασχηματιστη υψηλης απο κατι τετοιο... http://www-toys.science.unitn.it/toys/en-html/en-e-plasma.html
|
|
| |
giannis81 Member
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!!! Σαβ Νοε 20 2010, 17:20 | |
| Φιλε μου πριν προχωρησεις την ιδεα σου σκεψου λιγακι οτι σε περιπτωση που ο κλεφτης φαει τα βολτ στο κεφαλι και δε συλληφθει, κατα 99% ενα απο τα επομενα βραδια θα βρεις τη μηχανη σου σταχτες. Δε νομιζω να τον κερασεις τετοια νιλα και να μη θελησει μετα να σε μαμησει καπως. Ο σκοπος ειναι να αποτρεψεις την κλοπη της μηχανης σου και οχι να ανοιξεις βεντετα με τον κλεφτη, γιατι εξορισμου η μηχανη σου ειναι πιο ευαλωτη απο αυτον. Μπορει να ειναι πιο δυσκολο να σου την κλεψει ετσι, αλλα παραμενει ευκολο με ενα μισαλιτρο μπουκαλακι βενζινη να την κλαις ολοσχερως την καλη σου....
Επισης νομιζω οτι η κατασκευη αυτη θεωρειται παρανομη και θα εχεις προβλημα σε ενα ενδεχομενο ελεγχο απο οργανα. Γενικα συσκευες ηλεκτρικης εκκενωσης θεωρουνται παρανομες και η κατοχη τους διωκεται, οπως και οποιαδηποτε συσκευη που εκτοξευει σπρευ.
Πιστευω οτι με εναν απλο συναγερμο τη δουλεια σου την κανεις! |
|
| |
vagman vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Αθήνα - Νότια Registration date : 30/07/2010
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!!! Σαβ Νοε 20 2010, 19:43 | |
| Και μην ξεχνάς την πιθανότητα να ξεχάσεις να απενεργοποιήσεις τον "συναγερμό" κάποια στιγμή, να πας εσύ να βάλεις μπροστά και....... Ή και την πιθανότητα κάπου να εμποδίζεις και κάποιος να κάνει ένα κλικ να στην μετακινήσει και..... Καλύτερα ξανασκέψου το..... |
|
| |
panos gold member
Ηλικία : 53 Τόπος : Αθήνα - Αγ.Ανάργυροι Registration date : 01/02/2008
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!!! Σαβ Νοε 20 2010, 19:59 | |
| επειδή πολλές φόρες κάτι απλό είναι πολύ αποτελεσματικό για σκέψου την λύση να βάλεις ένα διακοπτάκι που να μην αφήνει τον κινητήρα να ξεκινήσει ανεξάρτητο από το συναγερμό. συνήθως οι κλέφτες θέλουν να φύγουν το γρηγορότερο δυνατόν ξέρουν καλά να απενεργοποιήσουν το συναγερμό και να βάζουν την μηχανή μπροστά αλλά με ένα δικό σου διακόπτη τηλεχειριζόμενο και κάπου που πρέπει να λύσης την μισή μηχανή είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα την βρεις στο επόμενο τετράγωνο και στο λέω γιατί έχει γίνει αυτό. |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!!! Σαβ Νοε 20 2010, 20:16 | |
| Μή ξεχνάς και τη πιθανότητα κάποιος απλά ανυποψίαστος, ή παιδάκι να πάθει ζημιά απλά κοιτάζοντας ή ακουμπώντας τη μηχανή. Οπως και κάποιος που εμποδίζεις πχ και προσπαθήσει να τη κάνει πιο πίσω (ή να εκινήσει το συναγερμό για να εμφανιστείς). Επίσης ακόμα και σε περίπτωση κλέφτη, μπορεί εφόσων είναι παράνομο, να σου κάνει μύνηση και να τρέχεις!
Αλλοιώς δεν είναι δύσκολο να το κάνανε standard αξεσουάρ και στα ΙΧ κλπ. με το που ακουμπάς να σε τινάζει! |
|
| |
Morniac vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 81 Τόπος : Οχι εδω παντως Registration date : 28/04/2010
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!!! Σαβ Νοε 20 2010, 20:39 | |
| - giannis81 έγραψε:
- Επισης νομιζω οτι η κατασκευη αυτη θεωρειται παρανομη και θα εχεις προβλημα σε ενα ενδεχομενο ελεγχο απο οργανα. Γενικα συσκευες ηλεκτρικης εκκενωσης θεωρουνται παρανομες και η κατοχη τους διωκεται, οπως και οποιαδηποτε συσκευη που εκτοξευει σπρευ.
Πιστευω οτι με εναν απλο συναγερμο τη δουλεια σου την κανεις! Oλοσωστος.Ο κλεφτης μπορει να σε κανει και μηνυση λεγοντας οτι απλα ακουμπησε στην μηχανη σου ή λεγοντας οτιναι οχι παντως οτι παει για ληστεια. Φαντασου οτι εχεις παει εκδρομη,αραζεις στο ξενοδοχειο και ενας αλλος τουριστας απλα την κοιταει και την .... ακουμπαει.Γιατι αμα δεν ενεργοποιεις στις εκδρομες σου τον συναγερμο τοτε ποτε Εγω παντως ειμαι κατηγορηματικος με τετοια ιδεα |
|
| |
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!!! Σαβ Νοε 20 2010, 21:48 | |
| |
|
| |
DeepBlue Member
Ηλικία : 57 Τόπος : Αργυρούπολη - Αθήνα Registration date : 27/08/2010
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!!! Κυρ Νοε 21 2010, 14:27 | |
| |
|
| |
andreasp vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!!! Κυρ Νοε 21 2010, 15:04 | |
| - Apache έγραψε:
- θα του πεσει η μηχανη και θα παθεις ζημια ετσι και αλλιως ομως.....
καλη ιδεα παντως......εγω θα ελεγα να κανεις πιτσιλιστιρια που να πανε κατευθειαν προσωπο....
στο δοχειο βαζεις οτι θελεις απο οινοπνευμα μεχρι..... Και πολύ πιθανόν να γίνει και υπαίτιος ατυχήματος, με υπεύθυνο φυσικά εσένα! με το πατεντιάρικο σύστημα. Μην ασχολείστε με τέτοια πράγματα. Ασφαλίστε το μηχανάκι σας για κλοπή, και κοιμηθήτε ήσυχοι! |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!!! Κυρ Νοε 21 2010, 15:37 | |
| |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!!! Κυρ Νοε 21 2010, 19:21 | |
| Πάντως με 1 ασφάλεια κλοπής ή κλειστό garage ξενοιάζεις. |
|
| |
socrates vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα, Χαλκίδα Registration date : 25/06/2010
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!!! Κυρ Νοε 21 2010, 19:38 | |
| Παρανοϊκό!!! Μου θυμίζει κάτι σαν Candid Camera όπου παγιδεύουν ένα σημείο με κάμερες και περιμένουν το θύμα να την πατήσει. Μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση το θύμα θα είναι ο επίδοξος κλέφτης με δόλωμα την μηχανή. Ένα τέτοιο βίντεο θα 'πούλαγε' σε όλα τα δίκτυα του κόσμου. Αδύνατο σημείο: Κλέφτης με πλαστικά γαντάκια. |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!!! Δευ Νοε 22 2010, 11:07 | |
| κ δεν αποτρέπει κ να το φορτώσουν σε μια κλούβα κ να την κάνουν, που είναι κ το πιο πιθανό σενάριο σε μηχανάκι με 2 αμπους στα δισκόφρενα...
|
|
| |
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!!! Παρ Νοε 26 2010, 13:08 | |
| Διαφωνώ με τον συναγερμό διότι μπορεί να μπλεξεις σε χειρότερες καταστάσεις!!! Όπως και διαφωνώ με την ασφάλεια ολικής κλοπής μιας και στα ασφαλιστικά στην ελλαδα είμαστε ακόμα ταυλανδη!! ΘΑαααα ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ........... ΠΟΤΕ???......Θα δειξει..... ΚΑΙ ΕΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ????.....Α εφόσον βρέθηκε δεν μας άφορα! Και τι ποσο θα λαβεις ως αποζημίωση?? Και τα εξτρα που ειχα επανω και το κοστος τους ηταν στο συνολο 2000??ΚΛΑΨΤΑ ΧΑΡΑΛΜΠΕ! Οσες φορές εχω μπλεξει με ασφαλιστικες το μετανιωσα ΚΑΙ ταλαιπωρηθηκα!.Μακαρι να μπορούσαμε να ασφαλιστούμε σε ξενες ασφαλιστικές που είναι πολυ ποιο αξιόπιστες!
_________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!!! Παρ Νοε 26 2010, 13:37 | |
| - vezouvios έγραψε:
Οσες φορές εχω μπλεξει με ασφαλιστικες το μετανιωσα ΚΑΙ ταλαιπωρηθηκα!.Μακαρι να μπορούσαμε να ασφαλιστούμε σε ξενες ασφαλιστικές που είναι πολυ ποιο αξιόπιστες!
Θα με συγχωρήσεις , αλλά έχω τελείως διαφορετική άποψη. Μακάρι να υπήρχαν ασφαλιστικοί σύμβουλοι, πολύ πιο ενημερωμένοι για το τι πουλάνε, να μπορούσαν να το εξηγήσουν στους πελάτες, και απο την άλλη ο πελάτης να έχει την πνευματική ικανότητα να αντιληφθεί τι του λές. Οι ασφαλιστικές δεν κάνουν απολύτος τίποτα άλλο (στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων) απο το να τηρούν τους όρους του συμβολαίου τους, και την νομοθεσία. Τώρα το αν δεν ξέρουμε τι ψωνίζουμε , όταν ψωνίζουμε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο , είναι ένα άλλο θέμα. |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!!! Παρ Νοε 26 2010, 14:26 | |
| Αντρέα... ένα θα σου πω
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Καλό... Μ' άρεσε. Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα χωρατατζήδες στις μέρες μας και γελάμε λίγο. Να 'σαι καλά! |
|
| |
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!!! Παρ Νοε 26 2010, 15:16 | |
| - andreasp έγραψε:
- vezouvios έγραψε:
Οσες φορές εχω μπλεξει με ασφαλιστικες το μετανιωσα ΚΑΙ ταλαιπωρηθηκα!.Μακαρι να μπορούσαμε να ασφαλιστούμε σε ξενες ασφαλιστικές που είναι πολυ ποιο αξιόπιστες!
Θα με συγχωρήσεις , αλλά έχω τελείως διαφορετική άποψη. Μακάρι να υπήρχαν ασφαλιστικοί σύμβουλοι, πολύ πιο ενημερωμένοι για το τι πουλάνε, να μπορούσαν να το εξηγήσουν στους πελάτες, και απο την άλλη ο πελάτης να έχει την πνευματική ικανότητα να αντιληφθεί τι του λές. Οι ασφαλιστικές δεν κάνουν απολύτος τίποτα άλλο (στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων) απο το να τηρούν τους όρους του συμβολαίου τους, και την νομοθεσία. Τώρα το αν δεν ξέρουμε τι ψωνίζουμε , όταν ψωνίζουμε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο , είναι ένα άλλο θέμα.
εγώ ξέρω τουλάχιστον δεκάδες ανθρώπους που προσπαθούν να πάρουν τα λεφτά τους απο το επικουρικό... Τυχαίο???? Δεν νομίζω!! _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!!! Παρ Νοε 26 2010, 18:22 | |
| - vezouvios έγραψε:
- andreasp έγραψε:
- vezouvios έγραψε:
Θα με συγχωρήσεις , αλλά έχω τελείως διαφορετική άποψη. Μακάρι να υπήρχαν ασφαλιστικοί σύμβουλοι, πολύ πιο ενημερωμένοι για το τι πουλάνε, να μπορούσαν να το εξηγήσουν στους πελάτες, και απο την άλλη ο πελάτης να έχει την πνευματική ικανότητα να αντιληφθεί τι του λές. Οι ασφαλιστικές δεν κάνουν απολύτος τίποτα άλλο (στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων) απο το να τηρούν τους όρους του συμβολαίου τους, και την νομοθεσία. Τώρα το αν δεν ξέρουμε τι ψωνίζουμε , όταν ψωνίζουμε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο , είναι ένα άλλο θέμα.
εγώ ξέρω τουλάχιστον δεκάδες ανθρώπους που προσπαθούν να πάρουν τα λεφτά τους απο το επικουρικό... Τυχαίο???? Δεν νομίζω!! Και κάπου τώρα (ισως λίγο πιο μετά) περίμενα μια αντίστοιχη απάντηση. Ποιοι ειναι αυτοί οι δεκάδες!!! άνθρωποι που προσπαθούν να πάρουν τα λεφτά τους απο το επικουρικό? Που κολλάει το θέμα? Περι τίνος ατυχήματος μιλάμε? 2ον τι σχέση έχει αυτό? Δεν είπα ποτέ ότι δεν υπάρχουν προβλήματα. Απλά πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε την ουσία των πραγμάτων , και να μην τσουβαλιάζουμε τα πάντα στην εύκολη λύση του "απατεώνες οι ασφαλιστικές εταιρίες". Το αν υπάρχουν διαδικασίες που δεν λειτουργούν παραγωγικά ειναι ένα άλλο θέμα. |
|
| |
| ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!!! | |
|