|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
jimagic Member
Ηλικία : 47 Τόπος : Ηλίου Πόλη Registration date : 18/04/2008
| Θέμα: ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Σαβ Ιουλ 17 2010, 12:21 | |
| σκεφτομαι να παρω ενα λουκετο με συναγερμο! κατι τετοιο http://www.stelpet.gr/xena-xzz6.html
τι λετε;;;
|
|
| |
......... vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Σαβ Ιουλ 17 2010, 12:30 | |
| ΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.....Γ@ΜΑΤΟ ....ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΤΟ ΚΛΕΨΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .....πλακα κανω ...αποψη μου φιλε μου ειναι να μην χαλας ασκοπα τα λεφτα σου....καλο ειναι το κλειδωμα στο δισκοφρενο για τα μικρο-επιτηδεια κωλοπαιδακια......για τιποτα αλλο!!!οποτε αρκεσου με ενα φθηνο και κανε την δουλεια σου γιατι αυτον που θα θελει να στην παρει (ΠΟΤΕ ΜΗ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!!)..δεν θα τον εμποδισει αν η μαλ@κιουλα αυτη κανει ιουιου!! |
|
| |
@lex_73 vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Σαβ Ιουλ 17 2010, 13:05 | |
| Δηλαδή ρε Γιώργο πόσο πιο φτηνό από 42? να πάρει ο άνθρωπος ? Κάτι τέτοιο δηλαδή: |
|
| |
jimagic Member
| Θέμα: Απ: ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Σαβ Ιουλ 17 2010, 13:11 | |
| καλα... αν θελουν να στη φανε... στην τρωνε και μεσα απο κλειστο γκαραζ με ηλεκτρικη πορτα, συναγερμο και λουκετο!!! δεν λεω οτι με αυτο το παπαρακι κοιμασαι ανεμελος!!!! αλλα απο το σκετο λουκετο... δεν ειναι καλυτερα ενα λουκετο που να κανει ιουιου;;; ( πως λενε καλυτερο απο μια ... ειναι... ΔΥΟ !!!... ασχετο!!!...αλλα καλοοο!!! ) το θεμα μου ειναι αν αυτο ειναι το ιδιο καλο με ενα κλασικο μιας 'καλης' εταιρειας! δηλαδη απο θεμα κλειδαριας, πειρου και κεληφους, ή ειναι μονο φρου φρου και αρωματα!!! αν το χρησιμοποιει καποιος ας μου δωσει τα φωτα του!!! |
|
| |
......... vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Σαβ Ιουλ 17 2010, 13:31 | |
| |
|
| |
tzou Member
Ηλικία : 43 Τόπος : Πετρούπολη Registration date : 18/02/2009
| Θέμα: Απ: ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Σαβ Ιουλ 17 2010, 17:53 | |
| εγω θα σου προτεινα αυτο : http://www.stelpet.gr/abus-granit-detecto-8000.html δοκιμασμενο χρονια.η τιμη του ειναι αρκετα παραπανω απο αυτο που ποσταρες αλλα στην colori νομιζω οτι παιζει στο 100ρικο. το μονο αρνητικο που εχει το xena που ποσταρες ειναι οτι εχει λεπτο πειρο σε σχεση με το abus.η επιλογη δικη σου. |
|
| |
MEDIC1 Member
Ηλικία : 59 Τόπος : Μαρούσι - Αττική Registration date : 09/05/2010
| Θέμα: Απ: ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Σαβ Ιουλ 17 2010, 19:05 | |
| Τουλάχιστον θα σφυρίζει για να μην το ...ξεχνάς εσύ στην εκκίνηση |
|
| |
DΙMΙTRΙS
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα - Γιάννενα Registration date : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Σαβ Ιουλ 17 2010, 21:30 | |
| Από την ΧΕΝΑ κυκλοφορούν σε διάφορες διαστάσεις πειρών. Εγώ ευχαριστημένος είμαι εδώ και 2 χρόνια, από το Δημητρόπουλο το πήρα στη Μιχαλακοπούλου, και θα έλεγα ότι περισσοτερο αποτρέπει από το να το ξεχάσεις πάνω κατά την εκκίνηση παρά σαν συναγερμός. Κατά καιρούς τα βγάζει σε προσφορά και το fc-moto.de Αν το προμηθευτείς κοίτα στο ebay για μπαταρίες γιατί θέλουν αλλαγή κάθε 6-8 μήνες. |
|
| |
Delta.S gold member
| Θέμα: Απ: ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Κυρ Ιουλ 18 2010, 00:28 | |
| Εχω παρει και εγω ενα της ΑBUS με συναγερμο απο την COLORI και θεωρω πως ειναι "κατι παραπανω"απο τα τελειως απλα λουκετα.....εως τωρα η μονη περιπτωση που με ειδοποιησε ηταν εξω απο ενα καφε οταν καποιος πηγε να μετακινησει την καλη μου -χωρις ουσιαστικο λογο και εξω απο το οπτικο μου πεδιο - και προλαβα πιθανη πτωση της. Τωρα οσον αφορα τους επαγγελματιες κλεφτες ελπιζω να μην χρειαστει να δω την αποτελεσματικοτητα του... οπως το ευχομαι και για ολους μας κυριοι. |
|
| |
jimagic Member
| Θέμα: Απ: ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Δευ Ιουλ 19 2010, 11:04 | |
| - MEDIC1 έγραψε:
- Τουλάχιστον θα σφυρίζει για να μην το ...ξεχνάς εσύ στην εκκίνηση
ενας λογος που το θελω ειναι και αυτος!!! |
|
| |
jimagic Member
| Θέμα: Απ: ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Δευ Ιουλ 19 2010, 11:14 | |
| - DeltaS έγραψε:
- Εχω παρει και εγω ενα της ΑBUS με συναγερμο απο την COLORI και θεωρω πως ειναι "κατι παραπανω"απο τα τελειως απλα λουκετα.....εως τωρα η μονη περιπτωση που με ειδοποιησε ηταν εξω απο ενα καφε οταν καποιος πηγε να μετακινησει την καλη μου -χωρις ουσιαστικο λογο και εξω απο το οπτικο μου πεδιο - και προλαβα πιθανη πτωση της. Τωρα οσον αφορα τους επαγγελματιες κλεφτες ελπιζω να μην χρειαστει να δω την αποτελεσματικοτητα του...οπως το ευχομαι και για ολους μας κυριοι.
δεν εχω καταληξει αν θα παρω αυτο που ποσταρα ή καλυτερο, ( μαλλον καλυτερο ), αλλα κι εγω πιστευω οτι απο ενα απλο λουκετο, καλυτερο ειναι ενα λουκετο με ''συναγερμο''. τωρα ειπαμε... καλυτερα να μην μας τυχει!!! πιστευω οτι οι ''επαγγελματιες'', οταν βλεπουν αυτα που κανουμε για να τις προστατεψουμε... γελανε!!! |
|
| |
jimagic Member
| Θέμα: Απ: ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Δευ Ιουλ 19 2010, 11:18 | |
| - DrWolf έγραψε:
- Από την ΧΕΝΑ κυκλοφορούν σε διάφορες διαστάσεις πειρών. Εγώ ευχαριστημένος είμαι εδώ και 2 χρόνια, από το Δημητρόπουλο το πήρα στη Μιχαλακοπούλου, και θα έλεγα ότι περισσοτερο αποτρέπει από το να το ξεχάσεις πάνω κατά την εκκίνηση παρά σαν συναγερμός. Κατά καιρούς τα βγάζει σε προσφορά και το fc-moto.de Αν το προμηθευτείς κοίτα στο ebay για μπαταρίες γιατί θέλουν αλλαγή κάθε 6-8 μήνες.
οι μπαταριες του δεν ειναι απο αυτες που μπορω να βρω πχ. στον γερμανο; περνει ειδικες;;; |
|
| |
DΙMΙTRΙS
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα - Γιάννενα Registration date : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Δευ Ιουλ 19 2010, 17:35 | |
| Ειδικές δεν είναι οι μπαταρίες αλλά οι τιμές τους. Από ebay είναι ξεφτίλα (αν δεν κάνω λάθος 3 ευρώ οι 30 ή κάτι τέτοιο) |
|
| |
|