|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
aristrom gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Τρι Μάης 15 2012, 10:51 | |
| |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Τρι Μάης 15 2012, 11:39 | |
| Εγώ πάλι που έριξα μια ματιά στο πρόγραμμα είδα πως το Σάββατο 11:00πμ ξεκινούν τα δοκιμαστικά. Το μόνο πρόβλημα στην όλη υπόθεση είναι πως εγώ θα μπορώ με τις 14:30μμ λόγω δουλείας! Θα κάνουν ακόμα δοκιμές ή όταν θα πάμε εμείς θα έχουν ήδη τελειώσει? Σε αυτό θα μπορεί να μας απαντήσει ο φίλος και συμφουρίτης (Highlander) που παραβρίσκεται εκεί κάθε χρόνο. Υπάρχει και το σενάριο όποιος μπορεί από το πρωί να ξεκινήσει νωρίς και να τον βρούμε μετά όσοι δουλεύουν. Υπάρχει ενδιαφέρον για να πάμε? Αν ναι να συνεχίσουμε σε ξεχωριστώ post γιατί εδω μέσα νιώθω πλέον πως spamaroume πλέον Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω link Ανάβαση Πλατάνι 2012 - Πάτρα 19-20 Μαίου 2012 |
|
| |
Highlander vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Τρι Μάης 15 2012, 11:48 | |
| Κάθε χρονιά, το Σάββατο θεωρητικά είναι μέχρι τις 16:00, αλλά σχεδόν πάντα τους παίρνει μέχρι 18:00. Αν ο καιρός είναι καλός και δεν υπάρχουν ατυχήματα, κάνουν όλοι από 2 ή και 3 δοκιμαστικά.
Εννοείται πως στα δοκιμαστικά τα πράγματα είναι πιο χαλαρά, γίνονται οι περισσότερες μ@λακίες από τους συμμέχοντες, γίνονται οι περισσότερες στούκες και πέφτουν μάντρες και πορτόνια :p
Την Κυριακή έχει μεγαλύτερες ταχύτητες και πιο πολλές βλάβες :p |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Τρι Μάης 15 2012, 12:09 | |
| - Highlander έγραψε:
Εννοείται πως στα δοκιμαστικά τα πράγματα είναι πιο χαλαρά, γίνονται οι περισσότερες μ@λακίες από τους συμμέχοντες, γίνονται οι περισσότερες στούκες και πέφτουν μάντρες και πορτόνια :p
Την Κυριακή έχει μεγαλύτερες ταχύτητες και πιο πολλές βλάβες :p Γιατί εμένα αρχίζει να μου αρέσει περισσότερο το Σάββατο? Είναι λογικό? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Τρι Μάης 15 2012, 13:31 | |
| - leonady2 έγραψε:
- Highlander έγραψε:
Την Κυριακή έχει μεγαλύτερες ταχύτητες και πιο πολλές βλάβες :p Γιατί εμένα αρχίζει να μου αρέσει περισσότερο το Σάββατο? Είναι λογικό? ΑΠΟΛΥΤΑ Μια και δεν έκατσε να σας πω τι ετοίμαζα: Ψάχνω για τέταρτη χρονιά φέτος, να πάρω μία άδεια να πουλάω σουβλάκι (και μπύρα) κάθε φορά που έχει ανάβαση. Φέτος βρήκα μία τρύπα μέσω του αδερφού μου που έχει ψησταριά να το κάνουμε σαν πρόσκαιρο υποκατάστημα, αλλά μας κόλλησε ο διευθυντής της εφορίας. (Παντού υπάρχει ένας !@#@#$%^%^%$ μύθος) Θέλει άδειες από 100 ανθρώπους. Διοργανωτές, Δήμο, Σύλλογο, από όπου δεν μπορείς να φανταστείς. Έτσι θα πάμε μπροστά Και έλεγα να κάνω σκηνικό με ψητούρα extra για το forum, με φλαμπέ καταστάσεις κ.α. Δεν πειράζει. Του χρόνου θα προσπαθήσω ακόμα περισσότερο. |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Τρι Μάης 15 2012, 13:40 | |
| Δεν υπάρχει λόγος να στενοχωριέσαι με μια μικρή τροποποίηση μπορούμε να σε κάνουμε εμείς αν θέλεις να το πιστέψεις..... Με την μόνη διαφορά πως θα σου λείψει το κέρδος που θα είχες απο τα σουβλάκια, βάλε εσυ τα κάρβουνα και την τρύπα και εμείς τα σουβλάκια και την διάθεση. Τα υπόλοιπα άστα επάνω μας! Όλα τα παιδιά στην παρέα είναι καλά και το τρώνε όλο το φαγητό τους |
|
| |
alexmon vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : ΠΑΤΡΑ Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Τρι Μάης 15 2012, 13:41 | |
| μέσα για το ρεφενέ αλλά ποιος θα αναλάβει τις προμήθειες? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Τρι Μάης 15 2012, 15:51 | |
| Θα μιλήσουμε αύριο στον καφέ εκτός απροόπτου για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Τρι Μάης 15 2012, 15:58 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Πεμ Μάης 17 2012, 00:39 | |
| Παλικάρια σε άσχετη κουβέντα που είχα με τον Αρίστο (νομίζω πως θυμάμαι σωστά) μου είπε πως οι συμμετοχές στην ανάβαση θα είναι λίγες. Κοιτώντας στον ΑΟΠ είδα ότι είναι οι ΜΙΣΕΣ !!!! από ότι πέρυσι. Οπότε δεν ξέρω αν θα μείνουν ως συνήθως μέχρι τις 18:00-19:00 όπως άλλες χρονιές. Παρόλα αυτά θα ενημερώσω τον Ανδρέα (leonady2) και πιθανόν και εδώ (αν δεν γυρνάω έξω) για να δούμε αν προλαβαίνουμε βόλτα τις δοκιμές. Αυτή τη φορά η ανάβαση θα είναι έκπληξη φαίνεται λόγω των ελάχιστων συμμετοχών... Νεότερα το ΣΚ |
|
| |
VSTROMIMHS Member
Ηλικία : 41 Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΑΤΡΑ Registration date : 11/06/2010
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Κυρ Ιουν 03 2012, 14:11 | |
| το πηρα αποφασει θα κανω ετσι το vstrom να μην υπαρχει αλλο και ειδικα η εξατμιση του |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Κυρ Ιουν 03 2012, 23:08 | |
| |
|
| |
VSTROMIMHS Member
Ηλικία : 41 Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΑΤΡΑ Registration date : 11/06/2010
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Κυρ Ιουν 03 2012, 23:27 | |
| |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Ιουν 04 2012, 00:03 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Ιουν 04 2012, 12:40 | |
| |
|
| |
VSTROMIMHS Member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Ιουν 04 2012, 12:42 | |
| |
|
| |
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Τρι Ιουν 05 2012, 12:17 | |
| Πάτρα:Τροχαίο που κόβει την ανάσα
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Τρι Ιουν 05 2012, 14:48 | |
| - Jumaru έγραψε:
- Πάτρα:Τροχαίο που κόβει την ανάσα
Τα σχόλια είδα και ουγκ ! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Τρι Ιουν 05 2012, 16:54 | |
| κρίμα τα παιδιά.αρκεί να γίνουν πάλι καλά!! |
|
| |
ghostrider Member
Ηλικία : 54 Τόπος : Πειραιας-Μεγαρα Registration date : 27/09/2009
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Τρι Ιουν 05 2012, 23:27 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Τρι Ιουν 05 2012, 23:32 | |
| Καλώς ή κακώς, έχω κάνει πλύση εγκεφάλου στα παιδιά μου, πως ΟΛΟΙ πρέπει να φοράμε κράνος. Την Παρασκευή, είμαστε Αρέθα και Ε.Ο. προς Πάτρα και ακούω το μικρό να λέει σε έναν: - "Είσαι βλάκας...." - "Γιατί ; " τον ρωτάει αυτός - "Γιατί δεν φοράς κράνος" του λέει ο μικρός !
Ήταν να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Μπλέξαμε λέω. Ευτυχώς ο μοτοσυκλετιστής, έβαλε τα γέλια και τελείωσε εκεί.
Ελπίζω την επόμενη φορά να βάλει και κράνος... |
|
| |
Jumaru gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Ιουν 11 2012, 23:47 | |
| ΗΜΑΡΤΟΝ Η ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΡΕ... και βουντουδια να μου ειχαν κανει τοσο στραβη μερα δεν ξαναειδα...!!! το να κλεινουν τα ματια μου στο τιμονι μια φορα στα τοσα χρονια κ να αναγκαστω να σταματησω 2 φορες για να συνελθω οκ..... το να χασω την εξοδο στην Αττικη κ να χρειαστει να κανω παλι κυκλο κ να πληρωσω ξανα διοδια ....οκ το να μου χυθει ο καφες, να γινω χαλια κ να αργησω στην εταιρεια....οκ το να αργησει ο Διευθυντης κ αντι για τις 5 να τελειωσουμε στις 8 ....οκ το να γινει μια μλκ κ να χρειαστει να ξανατραβηχτω Αθηνα μεσα στην βδομαδα....οκ το ξεχναω το να κατεβασουν απο δυο κιβωτια που ειχαν οι συναδελφοι με το ασανσερ κ μολις πηγα εγω να χαλασει κ να αναγκαστω να κατεβασω 12 κιβωτια απο τον τριτο ενα-ενα καθε φορα πανω-κατω μιας κ οι αλλοι δεν ηξεραν κ εφυγαν....οκ θα το ξεπερασω αλλα να φτασω στο Κιατο μια χαρα ευχαριστημενος που δεν ειχε τουλαχιστον κινηση στο δρομο κ να μου πουν στα διοδια "ειναι κλειστος ο δρομος κυριε θα πατε απο τον παλιο" με 4 νταλικες μπροστα με 40 χλμ....αυτο δεν ειναι οκ... καιει κ τσουρουφλαει ρε φουστη μου !!! |
|
| |
tezas gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Ιουν 11 2012, 23:58 | |
| Πες μου και 40 απο τα 45 νούμερα του τζοκερ να παίξω τα 5 που περισσεύουν. Τουλάχιστον να ωφεληθεί κάποιος απο τη γκαντεμια σου |
|
| |
Jumaru gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Τρι Ιουν 12 2012, 00:10 | |
| - tezas έγραψε:
- Πες μου και 40 απο τα 45 νούμερα του τζοκερ να παίξω τα 5 που περισσεύουν. Τουλάχιστον να ωφεληθεί κάποιος απο τη γκαντεμια σου
Γεια σου ρε Θαναση....με εκανες κ γελασα ρε φιλε !! και να σου δωσω τα νουμερα θα ακυρωθει η κληρωση .... |
|
| |
vstromholikos
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Τρι Ιουν 12 2012, 12:50 | |
| Σε 5' κληρωνει κ το ΚΙΝΟ.Προλαβαινω ν'ακουσω τα νουμερα? |
|
| |
|