- Δύο παντρεμένες γυναίκες βγήκαν για έξοδο ένα Σαββατόβραδο χωρίς τους συζύγους τους (άκου πράγματα !). - Καθώς γύριζαν στο σπίτι με τα πόδια κατά τα ξημερώματα αισθάνθηκαν έντονη την ανάγκη για κατούρημα. Το μόνο μέρος που θα μπορούσαν να κρυφτούν για να ξαλαφρώσουν ήταν ένα νεκροταφείο. - Φοβισμένες αποφάσισαν να μπουν και να κατουρήσουν. - Η πρώτη δεν είχε τίποτα για να καθαριστεί, έτσι έβγαλε το κυλοτάκι της, σκουπίστηκε και το πέταξε. Η δεύτερη επίσης δεν είχε τίποτα, αλλά σκέφτηκε "Α εγώ δεν πρόκειται να πετάξω την κυλόττα μου" και χρησιμοποίησε την κορδέλα από ένα στεφάνι λουλουδιών για να καθαριστεί. Το επόμενο πρωί οι γυναίκες ήταν ξερές στον ύπνο, και οι δύο σύζυγοι ανήσυχοι μιλούσαν μεταξύ τους στο τηλέφωνο. Φίλε, φοβάμαι ότι έχουμε μπλέξει και πρέπει να ψαχνόμαστε. Αυτές κάτι άσχημο έκαναν χτες βράδυ. - Η δικιά μου γύρισε χωρίς κυλόττα. -Εσύ; τυχερός είσαι. Η δικιά μου γύρισε και είχε μια κάρτα κολλημένη στον κώλο της που έγραφε : "Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ"
- Δύο παντρεμένες γυναίκες βγήκαν για έξοδο ένα Σαββατόβραδο χωρίς τους συζύγους τους (άκου πράγματα !). - Καθώς γύριζαν στο σπίτι με τα πόδια κατά τα ξημερώματα αισθάνθηκαν έντονη την ανάγκη για κατούρημα. Το μόνο μέρος που θα μπορούσαν να κρυφτούν για να ξαλαφρώσουν ήταν ένα νεκροταφείο. - Φοβισμένες αποφάσισαν να μπουν και να κατουρήσουν. - Η πρώτη δεν είχε τίποτα για να καθαριστεί, έτσι έβγαλε το κυλοτάκι της, σκουπίστηκε και το πέταξε. Η δεύτερη επίσης δεν είχε τίποτα, αλλά σκέφτηκε "Α εγώ δεν πρόκειται να πετάξω την κυλόττα μου" και χρησιμοποίησε την κορδέλα από ένα στεφάνι λουλουδιών για να καθαριστεί. Το επόμενο πρωί οι γυναίκες ήταν ξερές στον ύπνο, και οι δύο σύζυγοι ανήσυχοι μιλούσαν μεταξύ τους στο τηλέφωνο. Φίλε, φοβάμαι ότι έχουμε μπλέξει και πρέπει να ψαχνόμαστε. Αυτές κάτι άσχημο έκαναν χτες βράδυ. - Η δικιά μου γύρισε χωρίς κυλόττα. -Εσύ; τυχερός είσαι. Η δικιά μου γύρισε και είχε μια κάρτα κολλημένη στον κώλο της που έγραφε : "Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ"
Jim-Strom Member
_________________ Γιώργος - DL 650 K8
Ζήσε το σήμερα ........αύριο ποιος ξέρει...
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
Δεν ξέρω γιατί το κάνουν νωρίς, αλλά το περιμένω πως και πως κάθε φορά.
Μήπως θα ήταν μια καλή ιδέα να μαζευτούμε να πάμε όλοι μαζί?
Και μετά αν θέλουμε να σταματήσουμε κάπου για να τσιμπήσουμε και κάτι?
Ναι ρε φιλε!!! Δε βγαινει η διαδρομη χωρις τουλάχιστον μια σταση!(για φαι)
Αρίστο η πρώτη στάση θα είναι για καφέ , η δεύτερη στάση θα είναι για να δούμε τον αγώνα και η τρίτη στάση θα είναι για φαγητόμε πολλές παγωμένες μπύρες.......
Υ.Γ Το πρώτο και το δεύτερο δεν με πολύ απασχολούν, το τρίτο όμως θα πρέπει να είναι οπωσδήποτε μέσα στο πρόγραμμα το οποίο θα βγει για να ακολουθήσω.....!
Το πρώτο και το δεύτερο δεν με πολύ απασχολούν, το τρίτο όμως θα πρέπει να είναι οπωσδήποτε μέσα στο πρόγραμμα το οποίο θα βγει για να ακολουθήσω.....!
Ανδρεα συμφωνω και επαυξανω . Πιστευω ολα θα πανε καλα , οπως και στον Αγιο Νικολα!!!!!
_________________ Γιώργος - DL 650 K8
Ζήσε το σήμερα ........αύριο ποιος ξέρει...
Highlander vstromhellasforum Enthusiast
Κατι ειχαμε πει και για πλανητέρο να βρισκομαστε και με τους φίλους του ΜΟΤΟ !.Ειναι οντως πολλα τα σχεδια γι αυτο το Σ.Κ.
Άριστο ότι και να πω έχεις 1000 δικιά απλά στην σκέψη να περάσουμε καλα οπότε μπορούμε να ξεκλεψουμε χρόνο κανονιζουμε διπλές και τριπλες βόλτες. Για να δεις όμως πως εγω κρατάω τις υποσχέσεις μου ότι έχουμε πει για Κυριακή ισχύει αλλα θα πρέπει να παραδεχτω πως μου άρεσε και η ιδέα του γιώργου για το Σάββατο