|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
tezas gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Πεμ Απρ 21 2011, 13:04 | |
| |
|
| |
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Πεμ Απρ 21 2011, 13:44 | |
| |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Πεμ Απρ 21 2011, 14:21 | |
| Παιδιά είναι απο τις μεγαλύτερες μόντες που έχω κάνει στην μηχανή, ανάσανε το μοτέρ,πάει το βούισμα και γενικά πλέον μπορούμε να ελέγχουμε την βρωμιά στο φιλτράκι μας!!! Οταν χθές άκουσα του τέζα την αντλία να κάνει έτσι θυμήθηκα την δικιά μου και του είπα: Αυριο πρώι στίς 9:00 θα είμαι σπίτι σου,φτιάξε φραπέ και λύσε το μοτόρι.Μιας κι ο Θανάσης έχει και ταξίδι εξωτερικό ήταν πιστεύω απαραίτητο.Η διαφορά φάνηκε με το πρώτο άνοιγμα του διακόπτη καμία σχέση με πρίν.Μακάρι όλα τα μηχανάκια να έπαιρναν αυτην την πατέντα..Συνολικό κόστος 8 ευρώ. Το έκανα με μεγάλη ευχαρίστηση κι έυχομαι σε όλους να μπορεί να βοηθάει ο ένας τον άλλον όσο μπορούμε γιατί κάποια πράγματα δέν χρειάζεται επιστημονικές γνώσεις για να γίνουν, οπως ειχαμε την συζήτηση χθές με τον Ηλία. Να υπενθυμήσω οτι ο Τέζας είναι μέγας μάστορας και θα μπορούσε εύκολα να το κάνει απλά έτυχε εγω να το κάνω μια μέρα πριν και το είχα φρέσκο!!Το άλλο μαστορόπουλο ο Χρήστος μας την έκανε αλλα θα τον στριμώξουμε για άλλες πατέντες μιας και αυτουνού τα χεράκια μια χαρά πιάνουν.. Χρήστο τα προβολάκια καλά τα βλέπω!!! Η τιμή μήπως ειναι για ένα????? |
|
| |
chrismal_V-STROM 650 K7
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Πεμ Απρ 21 2011, 14:56 | |
| - v_kostas έγραψε:
- Χρήστο τα προβολάκια καλά τα βλέπω!!! Η τιμή μήπως ειναι για ένα?????
Τιμή: 34.00 € Περιγραφή: ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ ΟΜΙΧΛΗΣ 2 ΤΕΜΑΧΙΑ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΛΕΥΚΟ http://www.autopowershop.gr/gr/products/Out_door_accessories/Lights.html?page=4 |
|
| |
to koraki
Registration date : 21/05/2010
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Πεμ Απρ 21 2011, 15:29 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την to koraki στις Τετ Ιουν 01 2011, 16:33, 1 φορά |
|
| |
chrismal_V-STROM 650 K7
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Παρ Απρ 22 2011, 10:08 | |
| - to koraki έγραψε:
- ειναι τα ιδια με τα δικα μου ή μου φαινεται????
Αν ειναι ιδια για πες εντυπωσεις και αν ταχεις παρει απο Πατρα και τιμουλα |
|
| |
N@sos Member
Ηλικία : 37 Τόπος : PATRA-TOLO Registration date : 12/04/2010
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Παρ Απρ 22 2011, 11:57 | |
| - chrismal_V-STROM 650 K7 έγραψε:
- to koraki έγραψε:
- ειναι τα ιδια με τα δικα μου ή μου φαινεται????
Αν ειναι ιδια για πες εντυπωσεις και αν ταχεις παρει απο Πατρα και τιμουλα 34 ευρω μονο!??!?!?!θα τρελαθω!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Παρ Απρ 22 2011, 12:46 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Κυρ Απρ 24 2011, 16:14 | |
| Πωπωωωωω βάροοοοοςςςςςςςς ουφ αυτά είναι άντε και το χρόνου μανάρια ..... πάμε για κανα εσπρεσάκι τώρα να στανιάρουμε ))))))) Φιλούθκια !!!!! |
|
| |
dimitris k2 Member
Ηλικία : 37 Τόπος : ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Registration date : 06/09/2010
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Απρ 25 2011, 12:45 | |
| |
|
| |
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Απρ 25 2011, 15:41 | |
| |
|
| |
to koraki
Registration date : 21/05/2010
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Απρ 25 2011, 20:20 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την to koraki στις Τετ Ιουν 01 2011, 16:32, 1 φορά |
|
| |
aris_n gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Απρ 25 2011, 23:19 | |
| VSTROMIMIS....εδώ είσαι.......http://moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=116361 |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Τετ Απρ 27 2011, 17:01 | |
| Πολυεθνική
Πιάνει κάποιος δουλειά σε μία πολυεθνική σαν μαθητευόμενος. Την πρώτη μέρα στην δουλειά σηκώνει το τηλέφωνο, παίρνει στο εσωτερικό την κουζίνα και φωνάζει: - Φέρτε μου έναν καφέ γρήγορα! Απαντά η φωνή από την άλλη άκρη της γραμμής. - Ηλίθιε, πήρες λάθος νούμερο. Ξέρεις σε ποιον μιλάς; - Όχι, λέει ο μαθητευόμενος. - Είμαι ο διευθυντής της εταιρίας, ηλίθιε! Φωνάζει και ο μαθητευόμε νος: - Και ξέρεις εσύ ποιος είμαι εγώ, ηλίθιε; - Όχι, απαντά θυμωμένα ο διευθυντής. - Ευτυχώς! απαντά ο μαθητευόμενος και κλείνει το τηλέφωνο!
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Μάης 02 2011, 11:04 | |
| Οι πειρατές
Ήταν κάποτε ένα πλοίο με πειρατές. Μέσα σ' όλους αυτούς ήταν ο Καπετάνιος, ο μούτσος, οι πειρατές, οι αιχμάλωτοι, οι γυναίκες και ενας μαύρος στο παρατηρητήριο ο οποίος ήταν κεκές. Του έχουν πει του δύστυχου του μαύρου άμα δει κανένα πλοίο να φωνάξει δυνατά "ΚΑΡΑΒΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ" ώστε να του επιτεθούν με την πολεμική γαλέρα που είχαν. Ύστερα από ταξίδι δυο ημερών βλέπει ο μαύρος ενα πλοίο. Θυμηθηκε τι του είχαν πει κι αρχίζει να φωνάζει: - Κα...κα...κα...κα... Μέχρι όμως να τελειώσει την φράση, έχει έρθει το καράβι και τους εμβόλισε. Όταν μετά από 3 μήνες βγήκαν όλοι από το νοσοκομείο ξανααγοράζουν ένα πλοίο εμπορικό και το κάνουν πειρατικό. Ανεβάζουν πάλι τον μαύρο στο παρατηρητήριο. Αυτός, μετά από 4 μέρες βλέπει ένα καράβι. Κάνει να φωνάξει: - Κα...κα...κα...κα.... Αλλά και πάλι δεν πρόλαβε το μοιραίο με αποτέλεσμα να πάνε όλοι στο νοσοκομείο. Όταν ξαναβγήκαν, αγόρασαν ένα μικρό πλοιαράκι και αυτή τη φορά ήταν όλοι αρκετά προετοιμασμένοι, ώστε αν άκουγαν το μαύρο να φωνάζει "Κα...κα...κα..." να πηδήξουν από το πλοίο έτσι ώστε να κατασ τραφεί το πλοίο, αλλά να γλυτώσουν αυτοί από το νοσοκομείο για 3η φορά. Αυτή τη φορά όμως δεν συνάντησαν κανένα πλοίο την πρώτη εβδομάδα... ούτε την δεύτερη... ούτε την τρίτη. Την τέταρτη βδομάδα άκουσαν όλοι τον μαύρο να φωνάζει: - Κα...κα...κα...κα... Αμέσως όλοι παράτησαν ότι έκαναν και πήδηξαν κατευθείαν στη θάλασσα. Και τελειώνει ο μαύρος τη φράση του: - Κα...κα...κα...κα...ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ !!!
|
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Μάης 02 2011, 12:34 | |
| |
|
| |
FEBU Member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Μάης 02 2011, 12:41 | |
| Καλό. Asterix διαβάζουμε, Μάγε;; |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Μάης 02 2011, 13:52 | |
| |
|
| |
FEBU Member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Μάης 02 2011, 14:56 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Μάης 02 2011, 14:58 | |
| |
|
| |
aristrom gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Μάης 02 2011, 20:54 | |
| Χοχοχοχοο....Νικο "χαραξα-κορδελιασα διαδρομη"οπως κανουν στα εντουρο Ειχαμε κανονισει με ενα φιλο μια κοντινη αλλα την ακυρωσε λογω βροχης.Ξυπναω την Πρωτομαγια αποφασισμενος για μοτοβολτα , εξω μεχρι τις 10,30 εριχνε..τραπεζοκαθισματα!.Παιρνω τηλ.ενα φιλο,που εισαι -Ακρατα ελα για καφε, γρηγορα ομως γιατι δεν θα κατσω πολυ. Φοραω αδιαβροχα και μολις κατεβαινω σταματησε η βροχη και εκανε ζεστη! παραγειλε στα γρηγορα μου λεει γιατι πρεπει να φυγω για ζαρουχλα. _θα παμε την αλλη Κυριακη Τσιβλο κλπ με τα παιδια. -δεν παμε και τωρα να τον πιεις πανω τον καφε. -οχι ρε αφου θα παμε σου λεω την αλλη βδομαδα! -και αμα πας και σημερα και τι εγινε? -ελα ντε και τι εγινε! φυγαμεεεε!! Καπως ετσι αρχισε η βολτα και κατεληξε εντουρο με πολυ λασπη γιατι στην πορεια με ετρωγε ο κ@λ@ς μου για χωμα! Βαλτε το στο χαρτη (γιατι βαριεμαι)να δειτε ΑΚΡΑΤΑ-ΛΙΜΝΗ ΤΣΙΒΛΟΥ-ΖΑΡΟΥΧΛΑ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ-ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ-ΛΟΥΣΟΙ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ-ΠΕΤΣΑΚΟΙ-ΜΑΚΕΛΑΡΙΑ-ΛΑΠΑΝΑΓΟΙ-ΡΑΚΙΤΑ-ΛΟΠΕΣΙ-ΚΟΥΝΙΝΑ-ΑΙΓΙΟ. Στους Λαπαναγους επεσε μυν.στον Πανο μηπως ηταν ρακιτα να πιναμε κανενα ..αναψυκτικο αλλα δυστυχως αυτος ειχε πιασει τις παραλιες! Πολυ λασπη -πολυ ομιχλη(οχι στα μερη που θα παμε)-ουτε σταγονα βροχη! Υπεροχη βολτα ετσι χωρις προγραμμα!!! Στο βεστρομ επεσε πλυσιμο με πιεστικο και εβγαλε 5 φτυαριες λασπη! |
|
| |
FEBU Member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Μάης 02 2011, 21:04 | |
| Aristo..... Respect! |
|
| |
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Μάης 02 2011, 21:06 | |
| Επρεπε να με παρεις τηλεφωνο γιατι εγινα ενα με τη σελα ολη μερα..... Αφου δεν ειχε κανονιστει κατι κ μετα τον πρωϊνο καφε στη μαρινα οπου ειδα κ το Sakk εβαλα ενα κοκκινο τριανταφυλλο στον αριστερο καθρεπτη κ ξεκινησα να πιω καφε Ακρατα....εφτασα μεχρι το Αιγιο απο το παλιο παντα κ επεστρεψα απο τον ιδιο δρομο μιας κ ο καιρος χειροτερευε κ παρεα δεν ειχα αλλα ουτε κ βρηκα (κατι πηγε να γινει στη Εκκλησια αλλα δυστηχως ηταν η μαμα της μαζι ) Γυρισα λιγο Πατρα που δεν ειχε τπτ απο κοσμο κ το απογευμα με ενα φιλαρακι με varadero ετσι για να αλλαξουμε παραστασεις φυγαμε για Βραχναιϊκα οπου συναντησαμε διχως να το εχουμε κανονισει το Nasos & Μitsaras κ διπλα κατι Harley (οχι δεν ηταν εκει ο Harleas) στα καπακια περασε κι ο Stig με "κουτι" που ακομα τον περιμενω να παρκαρει..... Κριμα που δεν με ειχες παρει νωριτερα Αριστο να ερθω κι εγω .... |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Μάης 02 2011, 21:44 | |
| |
|
| |
aristrom gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Μάης 02 2011, 22:13 | |
| Κωστα απ τη μακελαρια περασα κατα τις 4.30.Δεν ανεβηκα πανω γιατι ηταν ο καιρος χαλια και βιαζομουν να γλυτωσω τη βροχη!,εκει κοντα στη γεφυρα μου την επεσε και ενα τσοπανοσκυλο ,πιο μεγαλο και απ τα γιδια ητανε!και πλακωθηκα σουζα στις κροκαλες για να του φυγω |
|
| |
|