Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
tezas
gold member
gold member
tezas

Registration date : 15/12/2008

Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 18 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 18 Icon_minitimeΠεμ Απρ 21 2011, 13:04

Ενα μεγααααααλο ευχαριστω στον Κωστα που ασχοληθηκε και με την δικια μου αντλια σημερα. Εγινε το by pass και το εργαλειο ξαναγεννηθηκε!!! Επαψε και ο ηχος της αντλιας που οσοι τον ακουσαν χτες καταλαβαν περι τινος προκειται.
respect respect respect respect respect respect respect respect respect respect
bravvoo bravvoo bravvoo bravvoo bravvoo bravvoo bravvoo bravvoo
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
gandalf
vstromhellasforum Enthusiast
gandalf

Τόπος : Πάτρα
Registration date : 24/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 18 Icon_minitimeΠεμ Απρ 21 2011, 13:44

Χρήστο τα συγκεκριμένα προβολάκια τα έχω δει σε κάποιους που δηλώνουν ευχαριστημένοι ..... αλλά από κει κ πέρα ... ίδωμεν .... Exclamation Exclamation Exclamation

Μπράβο Κώστα .... respect respect respect ωραίος ή μήπως να σε λέμε Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 18 Veafyv Μπόμπ από δω και πέρα ..... Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 18 8117 respect respect respect respect bravvoo bravvoo bravvoo bravvoo
ρε τι μαστόρια έχουμε ..... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy xaxa xaxa xaxa
v_kostas
Administrator
Administrator
v_kostas

Τόπος : Patra
Registration date : 10/07/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 18 Icon_minitimeΠεμ Απρ 21 2011, 14:21

Παιδιά είναι απο τις μεγαλύτερες μόντες που έχω κάνει στην μηχανή, ανάσανε το μοτέρ,πάει το βούισμα και γενικά πλέον μπορούμε να ελέγχουμε την βρωμιά στο φιλτράκι μας!!!goood goood goood Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 18 709343 VSTROM Οταν χθές άκουσα του τέζα την αντλία να κάνει έτσι θυμήθηκα την δικιά μου και του είπα: Αυριο πρώι στίς 9:00 θα είμαι σπίτι σου,φτιάξε φραπέ και λύσε το μοτόρι.Μιας κι ο Θανάσης έχει και ταξίδι εξωτερικό ήταν πιστεύω απαραίτητο.Η διαφορά φάνηκε με το πρώτο άνοιγμα του διακόπτη καμία σχέση με πρίν.Μακάρι όλα τα μηχανάκια να έπαιρναν αυτην την πατέντα..Συνολικό κόστος 8 ευρώ.
Το έκανα με μεγάλη ευχαρίστηση κι έυχομαι σε όλους να μπορεί να βοηθάει ο ένας τον άλλον όσο μπορούμε γιατί κάποια πράγματα δέν χρειάζεται επιστημονικές γνώσεις για να γίνουν, οπως ειχαμε την συζήτηση χθές με τον Ηλία.
Να υπενθυμήσω οτι ο Τέζας είναι μέγας μάστορας και θα μπορούσε εύκολα να το κάνει απλά έτυχε εγω να το κάνω μια μέρα πριν και το είχα φρέσκο!!Το άλλο μαστορόπουλο ο Χρήστος μας την έκανε αλλα θα τον στριμώξουμε για άλλες πατέντες μιας και αυτουνού τα χεράκια μια χαρά πιάνουν.. respect

Χρήστο τα προβολάκια καλά τα βλέπω!!! Η τιμή μήπως ειναι για ένα?????
chrismal_V-STROM 650 K7

chrismal_V-STROM 650 K7

Τόπος : ΠΑΤΡΑ
Registration date : 26/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 18 Icon_minitimeΠεμ Απρ 21 2011, 14:56

v_kostas έγραψε:
Χρήστο τα προβολάκια καλά τα βλέπω!!! Η τιμή μήπως ειναι για ένα?????
Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 18 125682397672183

Τιμή: 34.00 € Περιγραφή:
ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ ΟΜΙΧΛΗΣ 2 ΤΕΜΑΧΙΑ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΛΕΥΚΟ http://www.autopowershop.gr/gr/products/Out_door_accessories/Lights.html?page=4

to koraki

Registration date : 21/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 18 Icon_minitimeΠεμ Απρ 21 2011, 15:29

ε

Έχει επεξεργασθεί από τον/την to koraki στις Τετ Ιουν 01 2011, 16:33, 1 φορά
chrismal_V-STROM 650 K7

chrismal_V-STROM 650 K7

Τόπος : ΠΑΤΡΑ
Registration date : 26/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 18 Icon_minitimeΠαρ Απρ 22 2011, 10:08

to koraki έγραψε:
ειναι τα ιδια με τα δικα μου ή μου φαινεται????
Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 18 8117 Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 18 8117
Αν ειναι ιδια για πες εντυπωσεις και αν ταχεις παρει απο Πατρα και τιμουλα
N@sos
Member
Member
N@sos

Τόπος : PATRA-TOLO
Registration date : 12/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 18 Icon_minitimeΠαρ Απρ 22 2011, 11:57

chrismal_V-STROM 650 K7 έγραψε:
to koraki έγραψε:
Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 18 8117 Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 18 8117

34 ευρω μονο!??!?!?!θα τρελαθω!!!!
gandalf
gandalf

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 18 Icon_minitimeΠαρ Απρ 22 2011, 12:46

Θα τρελαθώ ... θα πηδηχτώ από το παράθυρο ... Very Happy Very Happy Very Happy

Ώρα για κανα μερεμετάκι μιας και έχουμε χρόνο τώρα .... άμα σου είναι τεμπέλης ο άνθρωπος .... Very Happy Very Happy Very Happy
gandalf
gandalf

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 18 Icon_minitimeΚυρ Απρ 24 2011, 16:14

Πωπωωωωω βάροοοοοςςςςςςςς ουφ αυτά είναι άντε και το χρόνου μανάρια ..... πάμε για κανα εσπρεσάκι τώρα να στανιάρουμε Very Happy)))))))
Φιλούθκια !!!!!
dimitris k2
Member
Member
dimitris k2

Τόπος : ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Registration date : 06/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 18 Icon_minitimeΔευ Απρ 25 2011, 12:45

chrismal_V-STROM 650 K7 έγραψε:
to koraki έγραψε:

φιλε κορακι για πες μας εντυπωσεις αν ειναι τα ιδια βεβαια γιατι ψαχνομαι και εγω για προβολακια και η τιμουλα τους απο οτι ειδα ειναι πολυ συγκηνιτικη!!!!!

merci
Jumaru
gold member
gold member
Jumaru

Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα
Registration date : 10/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 18 Icon_minitimeΔευ Απρ 25 2011, 15:41

to koraki

Registration date : 21/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 18 Icon_minitimeΔευ Απρ 25 2011, 20:20

η

Έχει επεξεργασθεί από τον/την to koraki στις Τετ Ιουν 01 2011, 16:32, 1 φορά
aris_n
gold member
gold member
aris_n

Τόπος : Άθενς
Registration date : 08/04/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 18 Icon_minitimeΔευ Απρ 25 2011, 23:19

VSTROMIMIS....εδώ είσαι.......http://moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=116361
gandalf
gandalf

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 18 Icon_minitimeΤετ Απρ 27 2011, 17:01

Πολυεθνική

Πιάνει κάποιος δουλειά σε μία πολυεθνική σαν μαθητευόμενος.
Την πρώτη μέρα στην δουλειά σηκώνει το τηλέφωνο, παίρνει στο εσωτερικό την κουζίνα και φωνάζει:
- Φέρτε μου έναν καφέ γρήγορα!
Απαντά η φωνή από την άλλη άκρη της γραμμής.
- Ηλίθιε, πήρες λάθος νούμερο. Ξέρεις σε ποιον μιλάς;
- Όχι, λέει ο μαθητευόμενος.
- Είμαι ο διευθυντής της εταιρίας, ηλίθιε!
Φωνάζει και ο μαθητευόμε νος:
- Και ξέρεις εσύ ποιος είμαι εγώ, ηλίθιε;
- Όχι, απαντά θυμωμένα ο διευθυντής.
- Ευτυχώς! απαντά ο μαθητευόμενος και κλείνει το τηλέφωνο!
gandalf
gandalf

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 18 Icon_minitimeΔευ Μάης 02 2011, 11:04

Οι πειρατές

Ήταν κάποτε ένα πλοίο με πειρατές. Μέσα σ' όλους αυτούς ήταν ο Καπετάνιος, ο μούτσος, οι πειρατές, οι αιχμάλωτοι, οι γυναίκες και ενας μαύρος στο παρατηρητήριο ο οποίος ήταν κεκές. Του έχουν πει του δύστυχου του μαύρου άμα δει κανένα πλοίο να φωνάξει δυνατά "ΚΑΡΑΒΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ" ώστε να του επιτεθούν με την πολεμική γαλέρα που είχαν. Ύστερα από ταξίδι δυο ημερών βλέπει ο μαύρος ενα πλοίο. Θυμηθηκε τι του είχαν πει κι αρχίζει να φωνάζει:
- Κα...κα...κα...κα...
Μέχρι όμως να τελειώσει την φράση, έχει έρθει το καράβι και τους εμβόλισε.
Όταν μετά από 3 μήνες βγήκαν όλοι από το νοσοκομείο ξανααγοράζουν ένα πλοίο εμπορικό και το κάνουν πειρατικό.
Ανεβάζουν πάλι τον μαύρο στο παρατηρητήριο. Αυτός, μετά από 4 μέρες βλέπει ένα καράβι. Κάνει να φωνάξει:
- Κα...κα...κα...κα....
Αλλά και πάλι δεν πρόλαβε το μοιραίο με αποτέλεσμα να πάνε όλοι στο νοσοκομείο.
Όταν ξαναβγήκαν, αγόρασαν ένα μικρό πλοιαράκι και αυτή τη φορά ήταν όλοι αρκετά προετοιμασμένοι, ώστε αν άκουγαν το μαύρο να φωνάζει "Κα...κα...κα..." να πηδήξουν από το πλοίο έτσι ώστε να κατασ τραφεί το πλοίο, αλλά να γλυτώσουν αυτοί από το νοσοκομείο για 3η φορά.
Αυτή τη φορά όμως δεν συνάντησαν κανένα πλοίο την πρώτη εβδομάδα... ούτε την δεύτερη... ούτε την τρίτη. Την τέταρτη βδομάδα άκουσαν όλοι τον μαύρο να φωνάζει:
- Κα...κα...κα...κα...
Αμέσως όλοι παράτησαν ότι έκαναν και πήδηξαν κατευθείαν στη θάλασσα.
Και τελειώνει ο μαύρος τη φράση του:
- Κα...κα...κα...κα...ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ !!!
v_kostas
Administrator
Administrator
v_kostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 18 Icon_minitimeΔευ Μάης 02 2011, 12:34

YOU! YOU! YOU! pirat pirat pirat
FEBU
Member
Member
FEBU

Τόπος : Άργος
Registration date : 15/02/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 18 Icon_minitimeΔευ Μάης 02 2011, 12:41

Laughing Καλό.
Asterix διαβάζουμε, Μάγε;;
gandalf
gandalf

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 18 Icon_minitimeΔευ Μάης 02 2011, 13:52

apk έγραψε:

Asterix διαβάζουμε, Μάγε;;
Χαχαχα καλόοοοο ...... είδες πάντως ποιος τσίμπησε πρώτος .... ο πειρατής μας (v_kostas) τυχαίο Laughing Laughing Laughing
FEBU
Member
Member
FEBU

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 18 Icon_minitimeΔευ Μάης 02 2011, 14:56

http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=el&msa=0&ll=37.805444,28.959961&spn=9.613214,19.753418&z=6

...Ετοιμάζεται κοινό Ελληνο-Τουρκο-Ουγγρικό team....

bounce bounce bounce bounce bounce

gandalf
gandalf

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 18 Icon_minitimeΔευ Μάης 02 2011, 14:58

Παιδιά εγώ τελικά πήγα προς Πανόπουλο που μας είχε πει ο Αγγελής και μετά Λάμπεια, βέβαια το κανόνισα τελευταία στιγμή και πήγα με κουτί .... αλλά χρωστάω ένα μεγάλο μπράβο στον Αγγελή για την ωραία ιδέα του ... Very Happy Very Happy bravvoo

Υ.Γ: παιδιά μόλις έμαθα ότι ο Αρίστος χάραξε χτες και ένα κομμάτι της Κυριακάτικης εκδρομής μας Very Happy Very Happy Very Happy bounce bounce bounce
aristrom
gold member
gold member
aristrom

Τόπος : Αιγιο
Registration date : 05/05/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 18 Icon_minitimeΔευ Μάης 02 2011, 20:54

Χοχοχοχοο....Νικο "χαραξα-κορδελιασα διαδρομη"οπως κανουν στα εντουρο Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Ειχαμε κανονισει με ενα φιλο μια κοντινη αλλα την ακυρωσε λογω βροχης.Ξυπναω την Πρωτομαγια αποφασισμενος για μοτοβολτα ,
εξω μεχρι τις 10,30 εριχνε..τραπεζοκαθισματα!.Παιρνω τηλ.ενα φιλο,που εισαι -Ακρατα ελα για καφε, Very Happy γρηγορα ομως γιατι δεν θα κατσω πολυ.
Φοραω αδιαβροχα και μολις κατεβαινω σταματησε η βροχη και εκανε ζεστη!
παραγειλε στα γρηγορα μου λεει γιατι πρεπει να φυγω για ζαρουχλα.
_θα παμε την αλλη Κυριακη Τσιβλο κλπ με τα παιδια.
-δεν παμε και τωρα να τον πιεις πανω τον καφε.
-οχι ρε αφου θα παμε σου λεω την αλλη βδομαδα!
-και αμα πας και σημερα και τι εγινε?
-ελα ντε και τι εγινε! φυγαμεεεε!!

Καπως ετσι αρχισε η βολτα και κατεληξε εντουρο με πολυ λασπη γιατι στην πορεια με ετρωγε ο κ@λ@ς μου για χωμα!

Βαλτε το στο χαρτη (γιατι βαριεμαι)να δειτε

ΑΚΡΑΤΑ-ΛΙΜΝΗ ΤΣΙΒΛΟΥ-ΖΑΡΟΥΧΛΑ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ-ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ-ΛΟΥΣΟΙ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ-ΠΕΤΣΑΚΟΙ-ΜΑΚΕΛΑΡΙΑ-ΛΑΠΑΝΑΓΟΙ-ΡΑΚΙΤΑ-ΛΟΠΕΣΙ-ΚΟΥΝΙΝΑ-ΑΙΓΙΟ.

Στους Λαπαναγους επεσε μυν.στον Πανο μηπως ηταν ρακιτα να πιναμε κανενα ..αναψυκτικο αλλα δυστυχως αυτος ειχε πιασει τις παραλιες! Very Happy
Πολυ λασπη -πολυ ομιχλη(οχι στα μερη που θα παμε)-ουτε σταγονα βροχη!
Υπεροχη βολτα ετσι χωρις προγραμμα!!!

Στο βεστρομ επεσε πλυσιμο με πιεστικο και εβγαλε 5 φτυαριες λασπη! Laughing Laughing
FEBU
Member
Member
FEBU

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 18 Icon_minitimeΔευ Μάης 02 2011, 21:04

Aristo.....

respect respect Respect!
Jumaru
gold member
gold member
Jumaru

Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα
Registration date : 10/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 18 Icon_minitimeΔευ Μάης 02 2011, 21:06

Επρεπε να με παρεις τηλεφωνο γιατι εγινα ενα με τη σελα ολη μερα.....
Αφου δεν ειχε κανονιστει κατι κ μετα τον πρωϊνο καφε στη μαρινα οπου ειδα
κ το Sakk εβαλα ενα κοκκινο τριανταφυλλο στον αριστερο καθρεπτη κ ξεκινησα
να πιω καφε Ακρατα....εφτασα μεχρι το Αιγιο απο το παλιο παντα κ επεστρεψα
απο τον ιδιο δρομο μιας κ ο καιρος χειροτερευε κ παρεα δεν ειχα αλλα ουτε κ βρηκα
(κατι πηγε να γινει στη Εκκλησια αλλα δυστηχως ηταν η μαμα της μαζι Embarassed )

Γυρισα λιγο Πατρα που δεν ειχε τπτ απο κοσμο κ το απογευμα με ενα φιλαρακι με varadero
ετσι για να αλλαξουμε παραστασεις φυγαμε για Βραχναιϊκα οπου συναντησαμε διχως να το
εχουμε κανονισει το Nasos & Μitsaras κ διπλα κατι Harley (οχι δεν ηταν εκει ο Harleas)
στα καπακια περασε κι ο Stig με "κουτι" που ακομα τον περιμενω να παρκαρει..... Laughing
Κριμα που δεν με ειχες παρει νωριτερα Αριστο να ερθω κι εγω ....
v_kostas
Administrator
Administrator
v_kostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 18 Icon_minitimeΔευ Μάης 02 2011, 21:44

Αρίστο τι να σου πώ????????????? ti! ti! Το διαβάζω και gmt gmt
Ξέρεις που ήμουν?????? ΜΑΚΕΛΑΡΙΑ..... Απο τις 10:30 μέχρι τις 13:00 περίπου....
Τι λασπούρα ηταν αυτή ρεεεε????
Ένα έχω να σου πώ: respect respect bravvoo bravvoo bravvoo
aristrom
gold member
gold member
aristrom

Τόπος : Αιγιο
Registration date : 05/05/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 18 Icon_minitimeΔευ Μάης 02 2011, 22:13

Κωστα απ τη μακελαρια περασα κατα τις 4.30.Δεν ανεβηκα πανω γιατι ηταν ο καιρος χαλια και βιαζομουν να γλυτωσω τη βροχη!,εκει κοντα στη γεφυρα μου την επεσε και ενα τσοπανοσκυλο ,πιο μεγαλο και απ τα γιδια ητανε!και πλακωθηκα σουζα στις κροκαλες για να του φυγω Laughing Laughing

Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 18 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΦΟΡΟΥΜ :: Ενότητα μελών φόρουμ Πελοποννήσου-
Μετάβαση σε: