τις τελευταιες μερες εχω πετυχει τον πανο στον δρομο και εγω δεν ξερω ποσες φορες!!! βαλε για δημαρχος και εχεις μια ψηφο απο τωρα φιλαρακι...ολο στο δρομο εισαι και η μαγκια ειναι οτι εισαι συνεχει στο μηχανακι απανω!!! ασχετο με τα μπλουζακια τι παιζει ποτε θα ειναι ετοιμα τελικα???
α!!! μη ξεχασω...ειδα μελος της παρεας την κυριακη, αν δεν κανω λαθος, να περναει απο την πλατεια ολγας με την γυναικα του παρεα πανω σε αλλη μηχανη και οχι στο βεστρομακι οπως μας εχει συνηθησει!!! ονομα δεν θα πω να βγει και να το πει μονος του Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!(ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΩ ΣΤΕΓΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ)
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
εχω πετυχει τον πανο στον δρομο κι εγω δεν ξερω ποσες φορες...και η μαγκια ειναι οτι εισαι συνεχεια στο μηχανακι απανω!!!
Φιλε Sakk με τοσα χλμ που κανω απο το 99' με "κουτι" με τη δουλεια εφτασα σε σημειο να πηγαινω βολτα για καφε κ να νομιζω πως δουλευω !!! Ξερεις ποσες φορες ξεκινησα να παω Ριο για καφε κ αντι να στριψω στο Πανεπιστημιο εφυγα για διοδια ???
Το πρωτο που κανω πλεον μολις γυρισω απο τη δουλεια ειναι να πεταξω κυριολεκτικα τα ρουχα της δουλειας, να φορεσω κατι προχειρο κ να βαλω μπροστα την "Αγαπημενη" να ζεσταινεται !!!
Οχι λαθος.....πρωτα βαζω μπροστα κ μετα ντυνομαι
sakk έγραψε:
πανω σε αλλη μηχανη και οχι στο βεστρομακι οπως μας εχει συνηθισει...να βγει και να το πει μονος του Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ
Jumaru gold member
α!!! μη ξεχασω...ειδα μελος της παρεας την κυριακη, αν δεν κανω λαθος, να περναει απο την πλατεια ολγας με την γυναικα του παρεα πανω σε αλλη μηχανη και οχι στο βεστρομακι οπως μας εχει συνηθησει!!! ονομα δεν θα πω να βγει και να το πει μονος του Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!(ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΩ ΣΤΕΓΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ) [/quote]
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΕ ΕΒΑΖΕ ΝΑ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ,ΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ!!!
Jumaru gold member
α!!! μη ξεχασω...ειδα μελος της παρεας την κυριακη, αν δεν κανω λαθος, να περναει απο την πλατεια ολγας με την γυναικα του παρεα πανω σε αλλη μηχανη και οχι στο βεστρομακι οπως μας εχει συνηθησει!!! ονομα δεν θα πω να βγει και να το πει μονος του Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!(ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΩ ΣΤΕΓΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ)
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΕ ΕΒΑΖΕ ΝΑ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ,ΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ!!![/quote]
Ντεν εκω ΕσΒι καρντιά μου!!!!!
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
και το συζητάμε και στην Κυριακάτικη εκδρομή/καφέ αν είναι
Νίκο με πρόλαβες!!! Οπως το πες: θα συζητηθει στην εκδρομή και στον επόμενο καφέ.Εγώ είμαι έτοιμος να δηλώσω συμμετοχή!!! Ακόμα θυμάμαι τι μ@λακία έκανα πέρυσι που δεν πήγα..
Καλημερα παιδια.Θελω να πω να μεγαλο ευχαριστω στον Κωστα-Sakk για την βοηθεια στην φροντιδα τις καλης μου οπου αλλαχτικε το φιλτρο βενζινης(μες την μπιχλα),μπουζακια ιριδιου,καθαρισμος φιλτ.αερος και επισεις στους Ηλια,Γιωργο για την παρεα.
και παλη ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΕΣ και επισεις καλο δρομο να χετε και καλα να περασεται στη εκδρομη
v_kostas Administrator
γεια σου ρε τρελαρα χρηστο,ξεχασες τον βοηθο τον γιωργο junior τι θα καναμε χωρις τον πιτσιρικα να μας δινει τα εργαλεια??? οσο για το το επαιζα κυριλε με τα μουτρα ηθελα να πεσω!!!!
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
Οταν βρεθηκα σε στιγμη που βαριομουν ή δεν προλαβαινα το εν λογω ειναι BP στο Πυροσβεστειο κ το παλικαρι ηταν απιστευτος !!!
7 ευρα αλλα ηταν πολυ καλη δουλεια για εκεινη τη στιγμη κ ειδικα σε καποια αλλα μου ειχαν ζητησει κ 9 !!!
Οποτε γουσταρεις Αρη (Σαββ/κο) περνα απο το σπιτι αγορινα να τις σενιαρουμε μαζι να πιουμε κ καφε !!! Να σου δειξω κ πως γυαλιζει μιας κ με ρωταγες προχθες πριν το ταξιδι !!!
v_kostas Administrator
Κύριοι ρίξτε μια ματιά ΕΔΩ οποιος δεν έχει δεί τι κάνουν τα αδέρφια απο Κρήτη να παίρνουμε ιδέες!! Το έχουμε συζητήσει εν μέρη βέβαια κι εμείς αλλά μήπως να του δίναμε περισσότερο σημασία?? Μήπως κατέβει καμιά καλή ιδέα!!
Μήπως να αρχίζω να ψάχνω μέρος? Πολύ σωστούς τους βρίσκω τους φίλους απο την Κρήτη. Όταν βρεθούμε απο κοντά θυμίστε μου να προτείνω κάτι....! Κάτι έχω στο μυαλό μου!
leonady2 gold member
Βρήκαν έναν ακόμη vestroma ο οποίος ψήνεται να έρθει στον καφέ της τετάρτης και γενικότερα να ακολουθεί! Του μίλησα για το forum και μάλλον τετάρτη θα είναι μαζί μας!!!!
aristrom gold member
Βρήκαν έναν ακόμη vestroma ο οποίος ψήνεται να έρθει στον καφέ της τετάρτης και γενικότερα να ακολουθεί! Του μίλησα για το forum και μάλλον τετάρτη θα είναι μαζί μας!!!!
Ωραιος Ανδρεα! Ετσι! η παρεα να μεγαλωνει κι αλλο!