Μετά τη φιμέ μαμά ζελατινούλα τοποθετήθηκαν προ ολίγου και τα πίσω κάγκελα της givi....
H βροχή δε με πτόησε καθόλου μιας και η δουλίτσα έγινε σε πυλωτή ... η εργασία στέφθηκε με επιτυχία αν εξαιρέσουμε μία βιδούλα η οποία από το πολύ σφίξιμο κόπηκε στα δύο (μα ποιός είμαι ο σουγκλάκος) αλλά ευτυχώς είχα σπίτι άλλη τέτοια βίδα που ταίριαζε και η εργασία ολοκληρώθηκε ....
Το μωρό σιγά - σιγά μεταμορφώνεται
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
Αγγελη παρελαβα μαζι με το κρανακι και ενα καταλογο 1140 σελιδες! Τον ξεφυλιζω εδω και καποιες μερες και τουλαχιστον απ τις 500 σελιδες θελω και κατι Δεν εχω καταληξει ακομα σε παραγγελια ελπιζω συντομα να το κανω !Θα σε ενημερωσω συντομα...
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
Θανασάκο πολύ ωραία τα βιντεάκια σου αγορίνα! Καλή η πατέντα σου!!!
Vstromimi...μου άναψες φωτιές με τα προβολάκια σου ρε φίλε...με βλέπω να παίρνω τον ίδιο δρόμο! Να ολοκληρώσουμε την ομοιομορφία στις δίδυμες vstromies μας!!! Πες μου πως τα ζητάω τι να τους πω, κτλ κτλ...Θα τα πούμε και πιο συγκεκριμένα στην εκδρομή της Κυριακής φαντάζομαι!
aristrom gold member
Αρη ....αστο......σε προλαβαμε! Θα τα κανονισει ο Κωστας .Το μονο που πρεπει να ξερουμε, ποσοι ενδιαφερονται για να πει στο μαγαζι ποσα τεμαχια θα μας τοποθετησει.
Σακη τα βιντεο
v_kostas Administrator
[quote="aristrom"]Αρη ....αστο......σε προλαβαμε! Θα τα κανονισει ο Κωστας .Το μονο που πρεπει να ξερουμε, ποσοι ενδιαφερονται για να πει στο μαγαζι ποσα τεμαχια θα μας τοποθετησει.
Απο την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε εικόνα,θα πάω να ρωτήσω μιας κι ο Μίμης μας άναψε φωτιές!!!!