Δε σε γνωρίζω προσωπικά φίλε αλλά διαβάζοντας την ιστορία σου το ελάχιστο που νοιώθω την ανάγκη να κάνω είναι να εκφράσω και γω τη βαθιά μου λύπη για ένα τόσο άσχημο γεγονός.... Καλή δύναμη σου εύχομαι φίλε "γιατί έτσι σε νοιώθω" για σένα και κυρίως για το παιδάκι σας...
Φιλε μου ουτε εγω σε γνωριζω προσωπικα αλλα επετρεψε μου να σου εκφρασω την βαθυτατη λυπη μου...Πραγματικα εχω σοκαριστει... Το γεγονος οτι αυτες τις στιγμες βρηκες το κουραγιο να γραψεις αυτες τις γραμμες εμενα μου λεει πολλα για την δυναμη της ψυχης σου!
Να εισαι καλα να θυμασαι τον ανθρωπο σου και ο Θεος να σε εχει καλα για να μπορεις να σταθεις διπλα στο γιο σου!
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
πολλές φορές η ζωή μας γίνεται ανηφόρα δύσκολη, χωρίς κανείς να ξέρει γιατί. Καμιά φορά μας φαίνεται και άδικη, χωρίς κανείς να ξέρει γιατί. Καμιά φορά μας παίρνει ανθρώπους που αγαπάμε πρόωρα, χωρίς κανείς να ξέρει γιατί. Καμια φορά η ζωή, στερεί την ζωή από άτομα που πραγματικά την αξίζουν... χωρίς κανείς να ξέρει γιατί. Φίλε Γιάννη, η ζωή σου μοίρασε Γολγοθά, αλλά είμαι σίγουρος από τα λίγα που κατάλαβα από αυτά που γράφουν όσοι σε ξέρουν, ότι θα θα βρείς τη δύναμη να ανέβεις στην κορυφή. Δεν θα είναι εύκολος ο δρόμος, αλλά θα τα καταφέρεις γιατί θα σε βοηθάει η Έλενά σου και γιατί θα ανέβετε μαζί, όσο κ αν δεν την βλέπεις δίπλα σου...
Πάρε μια αγκαλίτσα τον γιόκα σας και δώστου μια φιλούρα από όλους εμάς. Οι σκέψεις μας είναι μαζί σας. Μην διαστάσεις να ζητήσεις ότι χρειαστείς, ότι περνάει από το χέρι μας θα το κάνουμε!
Φιλε Γιάννη ... οσα λογια κι αν λεχθούν οσα χερια κι αν σ αγκαλιάσουν ο πονος ειναι μεγάλος Αδελφέ μου....
αισθάνομαι ομως την ανάγκη να εκφράσω κι εγώ την θλίψη μου και τα συλλυπητηρια μου για τον τοσο πρόωρο και άδικο χαμό της Ελενας σου
Της Ελενας ...της μάνας του Παιδιού σας ....
....της "Μάνας" που δεν υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που να μη λάτρεψε αυτη την μοναδική αξία της Ανθρώπινης φύση μας....
κι αν η μοιρα "σ' επέλεξε" Αδελφέ μου να ζήσεις ανάμεσα σε "δύο Αγγέλους " εγω σου εύχομαι να σαι γερός να καμαρώνεις τον Γιό σας και να θυμάσαι πάντα την Ελενα σου ....για πάρα πολλά χρονια ακόμη!!!!!
Οι άνθρωποι πεθαίνουν όταν όλοι τους ξεχνάμε. Γι'αυτό η Ελενα θα ζεί για πάντα μέσα μας...
Μείνε σ αυτό .....Αδελφέ μου !!!!
καλό σου Ταξίδι Ελενα
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την niksalonik στις Πεμ Νοε 04 2010, 19:53, 1 φορά
spigi Member
Ηλικία : 51 Τόπος : ΒΟΛΟΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑ Registration date : 18/08/2008
Σας Ευχαριστώ όλους μέσα από τη καρδιά μου, πιστεύω ότι η Ελενά μου στέκεται δίπλα μου και διαβάζει όλα αυτά που μου γράφεται και αισθάνεται η ψυχούλα της πραγματικά περήφανη...Της έδωσα μια υπόσχεση λίγο πριν μου φύγει και όσοι με ξέρουν θα γνωρίζουν ότι κρατώ τις υποσχέσεις μου..Θα αφιερώσω τη ζωή μου από εδώ και πέρα σε αυτό το αγοράκι, όσο και να μη γνωριζόμαστε ακόμα, πιστεύω θα γνωριστούμε καλά και θα γίνουμε τα καλύτερα φιλαράκια..Είπε ένας σωστό ο Δεσπότης στη κηδεία της τη Τρίτη, ότι από εδώ και πέρα αυτό το μωρό θα έχει ΜΑΝΑ τη Παναγία και η Ελενά μου σαν Άγγελος από εκεί ψηλά θα το προστατεύει από τις δικές μου χαζομάρες που κάνω κατά καιρούς......
Έχει επεξεργασθεί από τον/την spigi στις Πεμ Νοε 04 2010, 21:00, 1 φορά
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
Τα συλλυπητήρια και από μένα φίλε………… κουράγιο…………
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν!
Ένας λόγος αποφάσισα να σου γράφω σήμερα και μέσα στο φόρουμ είναι γιατί όσο και να ήθελα ρε Γιάννη να σου πώ δυο λόγια την ημέρα της κηδείας δυστυχώς μου ήταν πολύ δύσκολο......
Η Ειρήνη ήθελε να σου μεταβιβάσω την θλίψη της αλλά δυστυχώς το στόμα μου δεν άνοιγε.
Εγώ ήθελα να σου πώ......αλλά δεν έβρισκα λέξεις.Κουράγιο ή πολύ λυπάμαι είμαι σίγουρο ότι δεν θα σε βοηθούσαν καθόλου.
Γνωρίζω πολύ καλά πως τέτοιες στιγμές ένας είναι ο γιατρός και λέγεται ΧΡΟΝΟΣ.....Τίποτα άλλο δεν θα σε βοηθήσει παρά μόνο το πέρασμα του χρόνου.
Ποτέ δεν θα την ξεχάσεις ποτέ δεν θα την ξεχάσουμε.Πως είναι δυνατόν άλλωστε όταν στα χέρια σου θα έχεις ένα δικό της κομμάτι......ένα δικό σας κομμάτι.
Άν και είμαι ο τελευταίος αμαρτωλός άνθρωπος που έχω το δικαίωμα να προσεύχομαι και να ζητάω πράγματα από τον Θεό να είσαι σίγουρος πως στην καθημερινή προσευχή που κάνω για τον αδερφό μου θα προσεύχομαι και για την Έλενα να είναι καλά εκεί που είναι και να σας προσέχει.
Ξέρω πως είμαι ίσως από τα τελευταία άτομα που θα ζητήσεις βοήθεια ,να ξέρεις όμως πως ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ χρειαστείς είτε για σένα είτε για τον μπέμπη εγώ και η οικογένεια μου θα είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΕΛΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ !!!
ΘΑΝΑΣΗΣ + ΕΙΡΗΝΗ + ΕΡΗ + ΔΕΣΠΟΙΝΑ
mitsosn
......φίλε & αδερφέ Γιάννη.........μόλις το διάβασα κι έχω σοκαριστεί...........έχω ζήσει πολλά συναισθηματα μεσα σε αυτο το φόρουμ αλλά δεν περίμενα ποτέ πως θα δακρύσω τόσο αυθόρμητα........αυτή τη στιγμή δεν μου έρχεται να πω κάτι άλλο πέρα απο κουράγιο αδερφέ.....
foteinos vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΑΡΙΣΑ Registration date : 15/05/2010
Συλληπητηρια και απο εμενα φιλε μου και σου ευχομαι να σταθεις δυνατος, οπως αρμοζει στην περισταση, οπως θα ηθελε και η γυναικα σου, για σενα και για το παιδι σας. "Αυτος ειναι ο τροπος που τελειωνει ο κοσμος, οχι μ'ενα παταγο αλλα με ενα λυγμο". Και παλι συλληπητηρια.