....Ζωη σε σενα και στο παιδι σου. Κουραγιο . Δεν σας γνωρισα αλλα θα σας θημαμαι. !!! Ειναι απο τις ιστοριες που χαραζουν μεσα στην ψηχη. Οποτε θελισεις να τα πεις ....θα ειμαστε ολοι εδω .
Καλο ταξιδι στην γυναικα σου
C/O Member
Ηλικία : 55 Τόπος : ΑΘΗΝΑ ΙΛΙΟΝ Registration date : 25/11/2008
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΕΙ Η ΛΕΣΧΗ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟ ΔΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ.
tassos... Member
Να είσαι σήγουρος οτι από 'κεί πάνω θα ολοκληρώσει το μεγαλήτερό της όνειρο... Στο δικό σου το δρόμο της ζωής, να έχεις πάντα το κεφάλι ψήλα και να κοιτάς τα δικά σου όνειρα κτάματα κάνοντάς τα πραγματηκότητα... Γιατί κάθε δικό σου όνειρο, είναι δικός της σκοπός...
Αν και δεν με ξέρεις, ούτε κι εγώ εσένα... Αυτό που μπορώ με σηγούριά να σου υποσχεθώ ειναι πως... Θα είναι ΠΑΝΤΑ κάπου εκεί κοντά, να σας φιλάει και να σου δείνει το χέρι της να ξανασηκωθείς και να συνεχήσεις τα δικά σου όνειρα και το δικό του σκοπό...
Αδερφε τωρα το διαβασα και δεν ξερω τι να γραψω... Να εισαι δυνατος, να εχεις το παιδακι σας καλα και την μνημη της παντα ζωντανη! Να εισαι καλα, δεν ξερω πραγματικα τι αλλο να πω.
Drakos Member
Ηλικία : 45 Τόπος : Αθήνα - Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 17/03/2008
Οπως σου ειπα , λιγο πριν επιστρεψουμε στην Αθηνα, θα στο πω και παλι Θα ειμαι , και θα ειμαστε διπλα σου για οτιδηποτε χρειαστεις μην διστασεις να σηκωσεις το τηλεφωνο, Και οταν χρειαστει να κατεβεις στην Αθηνα, η πορτα του σπιτιου μου ειναι ανοικτη
Αντωνης
spigi Member
Ηλικία : 51 Τόπος : ΒΟΛΟΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑ Registration date : 18/08/2008
Οπως σου ειπα , λιγο πριν επιστρεψουμε στην Αθηνα, θα στο πω και παλι Θα ειμαι , και θα ειμαστε διπλα σου για οτιδηποτε χρειαστεις μην διστασεις να σηκωσεις το τηλεφωνο, Και οταν χρειαστει να κατεβεις στην Αθηνα, η πορτα του σπιτιου μου ειναι ανοικτη
Αντωνης
Αντώνη σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και εσένα και τα υπόλοιπα παιδιά αλλά όπως θα πούνε αυτοί που με ξέρουν καλά, θα είμαι ο τελευταίος που θα ζητήσει βοήθεια από κάπου και αν ποτέ γίνει αυτό να ξέρεις ότι θα έχω φτάσει στα όρια μου... Δυστυχώς για μένα η συχωρεμένη η μανούλα μου με έκανε πολύ περήφανο...Περιμένω να βγει ο μπέμπης από το Νοσοκομείο για να ξεκινήσω μια Καινούρια Αρχή!!!!
loxias gold member
Αντώνη σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και εσένα και τα υπόλοιπα παιδιά αλλά όπως θα πούνε αυτοί που με ξέρουν καλά, θα είμαι ο τελευταίος που θα ζητήσει βοήθεια από κάπου και αν ποτέ γίνει αυτό να ξέρεις ότι θα έχω φτάσει στα όρια μου... Δυστυχώς για μένα η συχωρεμένη η μανούλα μου με έκανε πολύ περήφανο...Περιμένω να βγει ο μπέμπης από το Νοσοκομείο για να ξεκινήσω μια Καινούρια Αρχή!!!!
Tην εχει η φαρα μας(ξερεις τι εννοω) την υπερηφανια! Κανενας δεν θα σε παραξηγησει ομως.Τουλαχιστον το δικο μου τηλεφωνο,και ειμαι σιγουρος και αλλων πολλων, ειναι ανοιχτο για εσενα 24/7.Δυο κουβεντες καμια φορα σε κανουν και αισθανεσαι λιγο καλυτερα.Μην γυρνας την πλατη σε αυτο. Αντε με το καλο να παρεις τον κουκλο σπιτι!
κολιτε στο λεω καθε μερα και θα στο ξαναπω και τωρα. δειξε δυναμη,οτι δυναμη ψυχικη εχεις δειξτην για το τωρα,το σημερα,το αυριο. για τον αυτο σου,για τον μικρο σου που δεινει την δικια του μαχη για να ερθει κοντα σου. δειξε δυναμη για τον μικρο που ειναι ιδιος με την ελενα και που θα σου την θειμιζει καθε μερα,καθε ωρα,καθε λεπτο. και να εισαι συγουρος πος οτι πονο,,πικρα και στεναχορια νιωθες τωρα ο μικρος θα στο επιστρεψει σε στιγμες ευτηχιας και χαρας.
Aris
Ηλικία : 50 Τόπος : peristeri Registration date : 18/03/2008