|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
fotislarissa Member
| Θέμα: Απ: Καλό Ταξίδι Μωρό μου!!! Πεμ Νοε 04 2010, 00:28 | |
| να σου δώσει ο Θεός δύναμη να μεγαλώσεις τον γιοκα σού όπως ονειρευόσασταν
εξ ιδίων γνωρίζω ότι τα λόγια είναι πολύ λίγα σε αυτές τις στιγμές
από εδώ και πέρα να ζήσετε μόνο καλές στιγμές
να είστε πάντα χαρούμενοι, όπως θα ήθελε να είστε |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: Καλό Ταξίδι Μωρό μου!!! Πεμ Νοε 04 2010, 00:36 | |
| Γιάννη θερμά συλλυπητήρια,από εκεί ψηλά είμαι βέβαιος πως η Έλενα σου θα προσέχει το αγγελούδι σας κι εσένα για πάντα. |
|
| |
MILT vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Καλό Ταξίδι Μωρό μου!!! Πεμ Νοε 04 2010, 00:42 | |
| Φιλε Γιαννη το νεο ηρθε για πολλους στην λεσχη και ηταν τετοιο το σοκ που για αρκετη ωρα δεν ακουστηκε λεξη. Να ξερεις οτι η σκεψη ολων μας ειναι μαζι σου, να ξερεις οτι ειμαστε ολοι διπλα σου. Η Ελενα φευγοντας σου αφησε το θειο δωρο της ζωης. Κοιτα μπροστα. Καλο κουραγιο φιλε. |
|
| |
loxias gold member
| Θέμα: Απ: Καλό Ταξίδι Μωρό μου!!! Πεμ Νοε 04 2010, 00:46 | |
| Οτι και να γραψω ειναι λιγο...οτι και να πω δεν θα σου απαλυνει τον πονο. Κουραγιο φιλε μου...να εισαι καλα να θυμιζεις καθε λεπτο στον γιοκα σου την μητερα του. Καλο παραδεισο Ελενα και να θαυμαζεις τα αγορια σου που σε ζητανε εδω κατω. |
|
| |
koymentakos vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Καλό Ταξίδι Μωρό μου!!! Πεμ Νοε 04 2010, 00:51 | |
| δεν υπαρχουν λογια να αποτυπωσουν τα συναισθηματα αυτες τις δυσκολες ωρες.. Γιαννη να εισαι δυνατος και η ελενη σου δεν εφυγε θα ειναι διπλα σου καθε στιγμη, αφησε πισω της ενα κομματι της το γιο σας.
Λενε πως καθε φορα που φευγει μια ψυχη μια καινουρια γεννιεται.
καθε φορα που κοιτας το γιο σου θα ειναι εκει,να εισαι δυνατος και γερος φιλε μου.
|
|
| |
@lex_73 vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Καλό Ταξίδι Μωρό μου!!! Πεμ Νοε 04 2010, 01:07 | |
| Φίλε Γιάννη, χωρίς να έχουμε γνωριστεί σε νοιώθω δικό μου άνθρωπο, όπως και πολλά από τα παιδιά εδώ μέσα κι επειδή μοιράστηκες τον ανείπωτο πόνο σου μαζί μας, ένα κομμάτι του θα πάρουμε κι εμείς να σου ελαφρύνουμε το φορτίο. Βίωσες με τον πιο σκληρό τρόπο τον ερχομό μιας ψυχούλας. Ελπίζω από τα βάθη της καρδιάς μου αυτή η ψυχούλα να σου δώσει και να της δώσεις αγάπη επί δύο! Οι θετικές σκέψεις όλων μας μαζί σας στο δύσκολο δρόμο σας. Κάθε χαμόγελο του γιου σου ν' απαλύνει τον πόνο σου και κάθε κλάμα του να σ' εμψυχώνει στο κάθε σου βήμα να προχωρήσεις μπροστά. Η θύμηση της αγαπημένης σου ΕΛΕΝΑΣ κάθε φορά να σου δίνει δύναμη για ζωή κι ελπίδα!! Και να είσαι σίγουρος ότι από κει ψηλά θα βλέπει τ' αγόρια της και θα είναι περήφανη για την παρακαταθήκη της!! Κάθε μας ευχή να σου δίνει δύναμη και κουράγιο... Καλό σου ταξίδι ΕΛΕΝΑ κ η ψυχούλα σου να μείνει άφθαρτη στο χρόνο και στις σκέψεις των δικών σου ανθρώπων...
keep on dreaming... |
|
| |
TomK8ww vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Καλό Ταξίδι Μωρό μου!!! Πεμ Νοε 04 2010, 01:08 | |
| Η είδηση έπεσε σήμερα σαν κεραυνός! Μου έφυγε το τηλέφωνο απ τα χέρια. Η μεταφορά της είδησης στην Λέσχη,πάγωσε τον κόσμο. Δεν υπάρχουν λόγια............ΤΕΛΟΣ !!!Γιάννη,απλά κουράγιο !!! Καλό ταξίδι Έλενα |
|
| |
akaliptos vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Καλό Ταξίδι Μωρό μου!!! Πεμ Νοε 04 2010, 01:08 | |
| δεν ηξερα ουτε την ελενα ουτε τον φιλο spigi...προσωπικα ομως εδω και 5 λεπτα ειμαι μπροστα στην οθονη και δεν ξερω τι να γραψω!βρισκομαι με τη γυναικα μου στη διαδικασια να εχουμε ενα παιδακι μετα απο 2,5 χρονια αλλα πριν απο 3 μηνες ζησαμε τη δικη μας σφαλιαρα οταν εμεινε εγκυος και επειδη το μωρο ηταν πολυ χαμηλα αναγκαστηκαμε να το ριξουμε!!!ομως ειλικρινα σημερα καταλαβα οτι ολα αυτα δεν ειναι τιποτα οταν εχουμε να κανουμε με μια τοσο αδικη απωλεια ενος ανθρωπου!!!!φιλε ευχομαι να εχεις κουραγιο στη ζωη σου, η ελενα σου να σε φροντιζει εστω και απο εκει ψηλα και σενα και το παιδακι σας και να φροντισεις να του μαθεις ποσο μαχητης ηταν η μαμα του!!!!κουραγιο!!!!! |
|
| |
frankxgr Member
Ηλικία : 56 Τόπος : ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Registration date : 14/01/2008
| Θέμα: Απ: Καλό Ταξίδι Μωρό μου!!! Πεμ Νοε 04 2010, 01:16 | |
| Γιάννη εύχομαι καλή δύναμη στο δύσκολο δρόμο που ανοίγεται μπροστά σου. Πιστεύω ότι αυτή τη δύναμη θα στη δώσει ο γιος σου. Η αγαπημένη σου ΕΛΕΝΑ φεύγοντας σου άφησε την μεγαλύτερη πηγή κουράγιου και αντοχής. Καλό της ταξίδι και σίγουρα θα σας προσέχει και θα σας χαίρεται από εκεί που θα είναι. Καλό κουράγιο φίλε. |
|
| |
jamescook Member
| Θέμα: Απ: Καλό Ταξίδι Μωρό μου!!! Πεμ Νοε 04 2010, 02:00 | |
| πολλες φορες λογια που θελουμε να πουμε κατιδιαν σε καποιον δεν βγαινουν αλλα σε ενα δημοσιο φορουμ μπορουμε και τα λεμε.ΠΑΡΑΞΕΝΟ Ε???
το ποσο μας στοιχισε σε ολους ο χαμος της Ελενας το γνωριζει ο καθενας για τον εαυτο του καλυτερα.σε μενα και στη γυναικα μου,Νικη,παρα πολυ!!!!!
το τελευταιο που θυμαμομαστε απο εκεινη ειναι μια πολυ ωραια βραδια που περασαμε εδω στο σπιτι μας με τη γνωστη παρεα,για αυτους που το λεω καταλαβαινουν,το γελιο που ριξαμε με το πειραγμα που εριχνε η Ελενα στο γιαννη!!!!καποια στιγμη εκεινη τη βραδια σκεφτηκα πως ενα τοσο σκληρο βλεμμα,γιαννη για σενα το λεω,ξαφνικα γινοταν παιδικο αφελες.ακριβως οπως ενος μικρου παιδιου!!!!αντε λεω απο μεσα μου τον βρηκες και εσυ τον "καταλυτη" σου!!!!!
και μετα απο λιγο καιρο ενα μεγαλο μπαμ για σενα ρε γιανναρα,αλλα πιστεψε με,και για ολους μας το ιδιο!!!! κουραγιο να πω θα ειναι λιγο.απλα σαν τελευταια αναμνηση θα εχουμε αυτη την ωραια βραδια που περασαμε μαζι!!!!!!
ΕΛΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ!!!ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΨΥΧΗ!!!!! ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ!!!!!
Δημητρης-Νικη |
|
| |
Nigoutsi (Nikos) Member
Ηλικία : 39 Τόπος : Volos-Alex/poli Registration date : 03/08/2008
| Θέμα: Απ: Καλό Ταξίδι Μωρό μου!!! Πεμ Νοε 04 2010, 02:19 | |
| Δεν υπάρχουν λόγια. Τα βαθιά μου συλλυπητήρια Γιάννη. Κουράγιο.
Αντίο Έλενα. |
|
| |
Psyxologos Member
Ηλικία : 40 Τόπος : Άνω Γλυφάδα - Αμφίκλεια Παρνασσος Registration date : 17/12/2009
| Θέμα: Απ: Καλό Ταξίδι Μωρό μου!!! Πεμ Νοε 04 2010, 02:35 | |
| Συγγνώμη που δεν ξέρω τι να γράψω, ντρέπομαι για όλες τις στιγμές που είπα "δεν μπορώ", "δεν θέλω", "δεν το αντέχω". Είναι προφανές ότι είμαι πολύ κακομαθημένος.
Πραγματικά όμως στην δεδομένη περίπτωση "δεν μπορώ" να φανταστώ την διαδικασία από την οποία περάσατε, "δεν θέλω" να το μάθω ποτέ, "δεν το αντέχω" να το μάθω.
Δείξε δύναμη, είμαστε όλοι εδώ, ο καθένας με τον δικό του τρόπο για σένα και τον πανέμορφο γιό σου, για να μοιραστείς το βάρος των δύσκολων στιγμών που θα έρθουν και να γελάσεις μαζί με φίλους για τις όμορφες στιγμές που θα στολίσουν την ζωή σας. Μην διστάσεις να μοιραστείς ξανά και ξανά και ξανά το φορτίο σου.
Καλή καινούρια αρχή φίλε μου και ας μην σε ξέρω προσωπικά... |
|
| |
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: Καλό Ταξίδι Μωρό μου!!! Πεμ Νοε 04 2010, 03:12 | |
| Φιλε μου κουραγιο.Ειναι απο τις στιγμες που κανενας μας δεν ξερει τι να γραψει και ειναι λογικο,Τον πονο σου κανεις δεν θα καταλαβει!Ειναι οι φορες που αναρωτιεμαι εαν οντως υπαρχει θεος,,,,,,,,
Γιαννη τα θερμα μου συλλυπητηρια!
Ελενα καλο σου ταξιδι και ευχομαι να προσεχεις απο εκει πανω τον γιο σου και τον αντρα σου που σε λατρευουν!
_________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
badouras vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : Αγ.Παρασκευή-Αττική Registration date : 08/05/2009
| Θέμα: Απ: Καλό Ταξίδι Μωρό μου!!! Πεμ Νοε 04 2010, 07:30 | |
| |
|
| |
white angel vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Καλό Ταξίδι Μωρό μου!!! Πεμ Νοε 04 2010, 08:27 | |
| Φιλε μου κουραγιο |
|
| |
gevo Member
Ηλικία : 62 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 11/10/2008
| Θέμα: Απ: Καλό Ταξίδι Μωρό μου!!! Πεμ Νοε 04 2010, 08:36 | |
| Γιάννη θα σε βρεί εκείνη η δύναμη που θα παίξεις και τους δύο ρόλους, νάσαι σίγουρος και θα γίνει σωστά, η Ελενα σου φίλε θα ειναι δίπλα και θα σας προσέχει ...και εσένα και το παιδί σας
καλό σου ταξίδι Ελένα |
|
| |
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
| Θέμα: Απ: Καλό Ταξίδι Μωρό μου!!! Πεμ Νοε 04 2010, 08:41 | |
| Φιλε Κουραγιο....... Να ζησετε να τη θυμαστε και ειμαι σιγουρος οτι θα την κανετε υπερηφανη απο κει ψηλα που θα σας βλεπει. |
|
| |
johnnyb gold member
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Καλό Ταξίδι Μωρό μου!!! Πεμ Νοε 04 2010, 08:54 | |
| Τα θερμά μου συλλυπητήρια Γιάννη, ότι και να πούμε σ'αυτή την περίπτωση είναι πραγματικά λίγο.
Κουράγιο και δύναμη εύχομαι......
|
|
| |
al_tzamp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : Σέρρες - Αθήνα Registration date : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: Καλό Ταξίδι Μωρό μου!!! Πεμ Νοε 04 2010, 08:55 | |
| ........ Κουράγιο φίλε μου, δεν εχω λόγια να σου πώ, καλή δύναμη σε εσένα κ το μικρό! |
|
| |
DeepBlue Member
Ηλικία : 57 Τόπος : Αργυρούπολη - Αθήνα Registration date : 27/08/2010
| Θέμα: Απ: Καλό Ταξίδι Μωρό μου!!! Πεμ Νοε 04 2010, 09:00 | |
| Τι μπορει να πει κανείς για μια τέτοια κατάσταση ?? Υπομονή και δύναμη. |
|
| |
sakismip vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Καλό Ταξίδι Μωρό μου!!! Πεμ Νοε 04 2010, 09:17 | |
| είναι μερικές φόρες που σηκώνεις το κεφάλι προς τα πάνω και φωνάζεις ΓΙΑΤΙ? απάντηση όμως καμία.....δεν ξέρω τι να πω,έχω πελαγώσει φίλε! ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ |
|
| |
spyrosk58 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 66 Τόπος : Αθήνα - Νότια Registration date : 17/04/2009
| Θέμα: Απ: Καλό Ταξίδι Μωρό μου!!! Πεμ Νοε 04 2010, 09:18 | |
| Οτιδήποτε κι αν πει κανείς νομίζω δεν είναι δυνατόν να απαλύνει τέτοιο πόνο.
Εύχομαι ο Θεός να σου δίνει πάντα τη δύναμη και τη φώτιση για να έχεις το κουράγιο να συνεχίσεις το δύσκολο δρόμο.
|
|
| |
voliotis Member
Τόπος : volos Registration date : 27/04/2009
| Θέμα: Απ: Καλό Ταξίδι Μωρό μου!!! Πεμ Νοε 04 2010, 09:23 | |
| η ελενα ητα ανθρωπος με ολη την σημασια της λεξης... οταν εκανες την μαλακια και το μαθενε ηξερες οτι η "σφαλιαρα" θα σου ερθει αεροπλανικη. μας εβαζε οχι απλος "φρενο" στις μαλαικιες μας αλλα καταφερνε και μας εκανε παιδακια που τα μαλονει η "μαμα" τους. ενα απο τα σχεδια τς ελενας????? να ερθει με το καλο στον βολο και τα παιδια μας να μεγαλοσουν παρεα.........να παμε την ιταλια ολοι μαζι και τα μικρα να ειναι στο safety car.... μακαρι εκι που εισαι να εχεις βρει το τελιο ταξιδη και να το κανεις καβαλα σε ενα v strom.... ελενα καλο σου ταξιδι και καλη σου ξεκουραση.......
|
|
| |
jim1900dz Member
Ηλικία : 50 Τόπος : Ανω Μελίσσια Registration date : 25/11/2008
| Θέμα: Απ: Καλό Ταξίδι Μωρό μου!!! Πεμ Νοε 04 2010, 09:30 | |
| Δέν Ξερω τί να πώ.....Κουράγιο φίλε Γιάννη....κουράγιο... |
|
| |
toumpanos gold member
Ηλικία : 43 Τόπος : νεα σμυρνη Registration date : 31/01/2008
| Θέμα: Απ: Καλό Ταξίδι Μωρό μου!!! Πεμ Νοε 04 2010, 09:31 | |
| Kαλή δύναμη..... γιατί θέλει πολύ δύναμη. Στάσου στο ύψος σου αδερφέ για το παιδί σου... Τα συλληπητήρια μου κ τις καλύτερες ευχές μου για τον γιόκα σου κ σένα. |
|
| |
|