Μεχρι -15 ειχα φτασει... Αυτο θα πει κρυοοοοοοοοοοοο!!!
αυτο ειναι η διαδρομη αναμεσα καστοριας φλωρινας δεν προλαβα να βγαλω φοτο -17,4 στης 21 το βραδυ στην βιγλα
Ααααααααααααααααααχχχχ τι ωραία!!!
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν!
Η ζωή είναι έναςκώλος, γ@μ@τον πριν σεχεσει!
Ο έρωτας.........με έρωτα περνάει.....!
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
Και γω είδα Sakismip στο πόστ ,και λέω .................ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ !!!! Νόμιζα θα έρθεις και συ ρε αγόρι ...........Τζάμπα χάρηκα. Άντε στην επόμενη.
LORDOS gold member
Ρε μπαγάσες όποτε έχω Σάββατο υπηρεσία βρίσκεται να εκδρομιάσεται.Μόλις μπήκα σπίτι με τα άρβυλα οπότε flo με τον Νικ. Αδέλφια καλά να περάσεται και πιείτε κανα τσιπουράκι να ζεσταθήτε.
Ένα είπαμε............
G.M Member
Ηλικία : 54 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/05/2010
λοιπόν παλικάρια ο κύβος εριφθη !!!! Προορισμός : 1ο ποδάρι Χαλκιδικής Ωρα αναχώρησης :10:30 ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ :ΚΑΡΦΟΎΡ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ Λοιπόν παλικάρια επειδή ΕΣΚΑΣΑ ΜΕΣΑ αποφάσισα να κάνω μια βόλτα. Τίτλος εκδρομής :Όποιος κρυώνει κάθεται και.....ΞΕΝΕΡΏΝΕΙ !!!
ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Λέω για παραθαλάσσια γιατί υπάρχει ο κίνδυνος του παγετού στα βουνά.
ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ ΛΕΜΕ
1. LORDOS 2. deep_sea 3. bozosd 4. gmavrid 5.
Η εκδρομή ολοκληρώθηκε!
Ε, τώρα μη φανταστείτε ότι πήγαμε και τίποτα μακρινή διαδρομή. Για καφέ στα Μουδανιά (αλλά σε καφετέρια ακριβώς δίπλα στην θάλασσα) και για σάντουϊτς στην Καλλιθέα Κασσάνδρα. Μετά επιστροφή. Ο καιρός καταπληκτικός σε όλη τη διαδρομή. Η παρέα επίσης. Το γεμιστό μπιφτέκι που φάγαμε στην Καλλιθέα δεν ήταν της ποιότητας που μας σερβίρει ο SakisSerraios, αλλά δυστυχώς δε μπορούμε να τα έχουμε όλα. Φωτογραφίες από τους λοιπούς τις παρέας (εγώ βαρέθηκα να τραβήξω!).
Ένα ευχαριστώ από ‘μενα στους λοιπούς αναβάτες συν-εκδρομείς.
Λοιπόν, ευελπιστούμε σε καλύτερα!
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
αλλαξε απ τις ιδιοτητες τον τιτλο του τραγουδιου ....η μεσα απ το virtual dj ...κανε παραγωγη νεου Mp3 με ηχογραφιση ...αντε ως ποτε θα σε μαθαινω ...τριάστερος εισαι πλέον ....δεν δικαιολογείσαι
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
fousekis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : ΜΟΥΖΑΚΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Registration date : 14/01/2009