Δε μας λέτε Εξοχότατε, το παραπάνω ποστάρισμά σας τι ακριβώς εννοεί;
Ο χαρακτήρας Felix the Cat που περπατάει πέρα δώθε σημαίνει ότι το σκέπτεστε για εκδρομή αύριο;
Ο τύπος πάνω στη μοτοσικλέτα ότι όντως θέλετε να πάτε εκδρομή αύριο;
Ο διαβολάκος που περπατάει στις άκρες των δακτύλων των ποδιών του πώς θα ξεφύγετε από την σύζυγό σας (που προφανώς έχει αντίθετη γνώμη) για να πάτε εκδρομή αύριο;
Η φατσούλα που μιλάει στο τηλέφωνο πώς θα συνεννοηθούμε για να πάμε εκδρομή αύριο;
Για ποστάρετε ποιο ξεκάθαρα.
LORDOS gold member
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν!
Η ζωή είναι έναςκώλος, γ@μ@τον πριν σεχεσει!
Ο έρωτας.........με έρωτα περνάει.....!
LORDOS gold member
2.ΠΡΙΟΝΙΑ ΟΛΥΜΠΟΣ (Δεν μπόρεσα να το βρω στους χάρτες)
Κώδικας:
edit Johnnyb
Πρωινή αναχώρηση 10:00 καφεδάκι και επιστροφή κατά τις 14:00 να είμαστε πίσω. (Υπάρχει περίπτωση να ανέβουν και τα "παιδιά απ την Λάρισα" στην Πέτρα) Χαλαρά και ΟΧΙ πολυέξοδα. Προτείνετε και σεις και ............ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ....δεν είναι σίγουρο ,απλώς καλό είναι να έχουμε ένα στόχο να κυνηγάμε για να περιμένουμε την Κυριακή.
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
2.ΠΡΙΟΝΙΑ ΟΛΥΜΠΟΣ (Δεν μπόρεσα να το βρω στους χάρτες)
Πρωινή αναχώρηση 10:00 καφεδάκι και επιστροφή κατά τις 14:00 να είμαστε πίσω. (Υπάρχει περίπτωση να ανέβουν και τα "παιδιά απ την Λάρισα" στην Πέτρα) Χαλαρά και ΟΧΙ πολυέξοδα. Προτείνετε και σεις και ............ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ....δεν είναι σίγουρο ,απλώς καλό είναι να έχουμε ένα στόχο να κυνηγάμε για να περιμένουμε την Κυριακή.
E I Ν Α Ι Μ Ε Γ Α Λ Ο Σ Ε Ι Ν Α Ι Π Ε Λ Ω Ρ Ι Ο Σ
Ο Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ Μ Α Σ Ε Ι Ν Α Ι Ο Λ Ο Ρ Δ Ο Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1)ΑFRICANOS
V-STRONG Member
Ηλικία : 54 Τόπος : VARDARIS BEACH Registration date : 11/10/2010
http://apergia.gr/index.php Σύμφωνα με το δελτίο απεργιών δεν βλέπω απεργία την Κυριακή. Ξέρεις κάτι παραπάνω johnnyb ??? Ρώτα τον JohnTheSon και ενημέρωσε μας, αυτός σίγουρα θα ξέρει.
Τυχαίνει να τον έχω δίπλα μου και μόλις ενημερωθήκαμε Εκτός απροόπτου αύριο θα αρχίσουν να παίρνουν τα πρατήρια. Οπότε δεν προς το παρόν δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Σόρρυ αν σε άγχωσα
LORDOS gold member
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ :ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ (ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ -P.M.R-Κ.Τ.Λ) και πάνω απ ' όλα την καλύτερη σας διάθεση.
Η εκδρομή θα έχει χαρακτήρα "λεφτά υπάρχουν" δηλαδή καφεδάκι στα Πριόνια ,άντε και κάνα σαντουιτσάκι στο Λιτόχωρο. Η επιστροφή θα γίνει νωρίς το μεσημέρι (κατά τις 15:00 να είμαστε πίσω)
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ :
1.LORDOS X2 2.
JORDAN AFRICANOS Member
Ηλικία : 55 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 11/10/2010
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ :ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ (ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ -P.M.R-Κ.Τ.Λ) και πάνω απ ' όλα την καλύτερη σας διάθεση.
Η εκδρομή θα έχει χαρακτήρα "λεφτά υπάρχουν" δηλαδή καφεδάκι στα Πριόνια ,άντε και κάνα σαντουιτσάκι στο Λιτόχωρο. Η επιστροφή θα γίνει νωρίς το μεσημέρι (κατά τις 15:00 να είμαστε πίσω)