| Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Κυρ Φεβ 06 2011, 20:56 | |
| Καλώς ήρθατε κοπέλια πίσω στα πάτρια εδάφη.Απο τις λίγες αναφορές και φώτο βλέπω οτι περάσατε καλά. Υ.Γ:Ανοίξτε ένα νέο τόπικ για να βάλετε τις φώτο της εκδρομής γιατι εδώ θα χαθούν και θα μπερδευτούν με άλλα ποσταρίσματα. |
|
| |
johnyDL1000
Ηλικία : 44 Τόπος : thessaloniki Registration date : 25/11/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Κυρ Φεβ 06 2011, 21:14 | |
| [quote="kopeli"]Καλώς ήρθατε κοπέλια πίσω στα πάτρια εδάφη.Απο τις λίγες αναφορές και φώτο βλέπω οτι περάσατε καλά.[url=https://servimg.com/view/12760257/679] [/ur Καλά ήταν και να το επαναλάβουμε γρήγορα για όσους δεν μπόρεσαν να έρθουν.. Ελπίζω ο Γιώργος να έφτασε Σέρρες χωρείς πρόβλημα. |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Δευ Φεβ 07 2011, 02:00 | |
| Η εκδρομούλα ήταν μοναδική,αφού η παρέα αλλά και ο καιρός ήταν ιδανικοί σύμμαχοι. Να είμαστε όλοι καλά αδέρφια,και εις άλλα πολλά ακόμη! υ.γ Χαρήκαμε για όσους γνωρίσαμε και πιστεύω να χαρήκανε και αυτοί που μας γνωρίσανε. |
|
| |
sakismip vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Δευ Φεβ 07 2011, 14:34 | |
| - bozosd έγραψε:
- Η εκδρομούλα ήταν μοναδική,αφού η παρέα αλλά και ο καιρός ήταν ιδανικοί σύμμαχοι.
Να είμαστε όλοι καλά αδέρφια,και εις άλλα πολλά ακόμη!
υ.γ Χαρήκαμε για όσους γνωρίσαμε και πιστεύω να χαρήκανε και αυτοί που μας γνωρίσανε. και εμείς χαρήκαμε.....αφού είσαι χουβαρντάς!!!!! |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Δευ Φεβ 07 2011, 15:20 | |
| |
|
| |
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Δευ Φεβ 07 2011, 16:28 | |
| |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Δευ Φεβ 07 2011, 20:44 | |
| _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
fanfaras
Ηλικία : 37 Τόπος : θεσ/νικη-καστορια Registration date : 06/09/2010
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Δευ Φεβ 07 2011, 21:33 | |
| |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Δευ Φεβ 07 2011, 22:17 | |
| - johnyDL1000 έγραψε:
- Καλά ήταν και να το επαναλάβουμε γρήγορα για όσους δεν μπόρεσαν να έρθουν..
Ελπίζω ο Γιώργος να έφτασε Σέρρες χωρείς πρόβλημα.
Όλα καλά Γιάννη! Χαχα, άργησα αλλά ενημέρωσα! |
|
| |
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Δευ Φεβ 07 2011, 23:19 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΞΑΝΘΗ? Σαβ Μαρ 05 2011, 13:21 | |
| λογο της αυριανης ημερας λεω να την κανω ξανθη στον φιλο suzukifreak (γιαννη) να παρακολουθησουμε τον τζερτζελε να παμε για κανενα ποτακι και οτι προκυψει....
1,dreamer οδυσσεας 2, 3, |
|
| |
John The Son vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Ξανθη Registration date : 27/04/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Σαβ Μαρ 05 2011, 14:38 | |
| - dreamer έγραψε:
- λογο της αυριανης ημερας λεω να την κανω ξανθη στον φιλο suzukifreak (γιαννη) να παρακολουθησουμε τον τζερτζελε να παμε για κανενα ποτακι και οτι προκυψει....
1,dreamer οδυσσεας 2, 3, EEEE μην μπερδευεσαι.. John The Son ειναι πλεον το nick.. χεχεχε Αντε μαζευτειτε και σας περιμενω.. |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Σαβ Μαρ 05 2011, 15:50 | |
| - John The Son έγραψε:
- dreamer έγραψε:
- λογο της αυριανης ημερας λεω να την κανω ξανθη στον φιλο suzukifreak (γιαννη) να παρακολουθησουμε τον τζερτζελε να παμε για κανενα ποτακι και οτι προκυψει....
1,dreamer οδυσσεας 2, 3, EEEE μην μπερδευεσαι.. John The Son ειναι πλεον το nick.. χεχεχε Αντε μαζευτειτε και σας περιμενω.. spam on Δεν χρειάζετε να πας Ξάνθη για να δεις καρναβάλια ............ρίξε μια προσεκτική ματιά ΓΥΡΩ ΣΟΥ !!!!!!!! spam off |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Πεμ Μαρ 10 2011, 11:25 | |
| παίδες την κυριακή θα υπάρχει μια εκδρομή απο τα παιδιά του http://www.motoepirus.gr/ στην καστοριά...40 + μηχανές για να πιουμε καφεδάκι και κανένα μεζεδάκι....όποιος μπορεί ας έρθει προς τα εδώ...είναι καλοδεχούμενος1!! |
|
| |
fanfaras
Ηλικία : 37 Τόπος : θεσ/νικη-καστορια Registration date : 06/09/2010
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Πεμ Μαρ 10 2011, 15:28 | |
| |
|
| |
Mad_doc
Ηλικία : 44 Τόπος : Thessaloniki Registration date : 20/05/2010
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Πεμ Μαρ 10 2011, 17:27 | |
| τι ωρα θα βρεθειτε την κυριακη και που? |
|
| |
Apolitos vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 57 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 17/10/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Πεμ Μαρ 10 2011, 17:30 | |
| Άντε να μαζευόμαστε λέμε.. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Πεμ Μαρ 10 2011, 17:32 | |
| - Mad_doc έγραψε:
- τι ωρα θα βρεθειτε την κυριακη και που?
περίπου 12 το μεσημέρι.....μέσα στην πόλη της καστοριάς....θα πάμε για καφέ κ μετά όποιος θέλει για φαγητό σε μαγαζί που κανονίσαμε να μας κάνει καλές τιμές!!!! |
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Πεμ Μαρ 10 2011, 17:38 | |
| Η πρόταση καλή! Τα χλμ, πολλά! Και η μέρα είναι μικρή....! _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
Mad_doc
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Πεμ Μαρ 10 2011, 18:20 | |
| χμ... πολυ καλο ακουγεται...αν και καστορια ημουν πριν λιγες μερες.zeus τι λες? |
|
| |
chgouras
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Πεμ Μαρ 10 2011, 18:30 | |
| Παιδια καλησπερα , σαν συμφορουμητης , σαν κατοχος V-Strom αλλα και ενας απο τα πρωτα μελη του MotEpirus forum ,σας προσκαλουμε σε αυτη την συναντηση γνωριμιας . Πιστευουμε και ειμαστε συγουροι απο το απλο μελος του forum μέχρι την διαχειριστική ομαδα οτι απο αυτη την συνταντηση εχουμε να κερδισουμε πραγματα ολοι μας . Με τον συμφορουμητη sakismip τα λεμε συνεχεια.
Χαρα μας ειναι να σας γνωρισουμε και απο κοντα !!!
Φιλικα Χρήστος
|
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Πεμ Μαρ 10 2011, 19:13 | |
| - Mad_doc έγραψε:
- χμ... πολυ καλο ακουγεται...αν και καστορια ημουν πριν λιγες μερες.zeus τι λες?
Γιατρε μ αρέσει που ρωτάς τον "πρόεδρο " των varaderiston εν Vstrom North Hellas κλουμπ...αλλα ο φιλος Χρηστος αναφέρεται στη συντονιστικη- διαχειριστική ομάδα του φορουμ ...οποτε ...να πάρω το λόγο εεεεε.... ...και μετά το humor ( αυτοι ειμεθα άλλωστε ) παμε στη σοβαρότατη πρόταση του αγαπητου Χρήστο απ το motEpirus.... αρχικα να καλωσορίσω την πρόταση και να ευχαριστήσω αντίστοιχα τον Σακη και τον Χρηστο ....θεωρώ ομως πως τετοια εποχή οσο ζεστος και καλος ειναι ο καιρος ειναι μεγάλο τολμημα για αυθημερόν επίσκεψη στην πανεμορφη καστοριά που τοσο πολύ μερακι εχουμε αρκετοι εδώ μεσα να επισκευθούμε.... παραταύτα θα ήθελά να ακουσω γνώμες απ ολα τα παιδια που "ψηνονται" για εξόρμηση αυτη την κυριακή ...κι αναλογα το οργανωνουμε..... υ.γ. ...και φυσικά ο προορισμος "καστορια" ειναι η πρωτη επιλογή για ενα απ τα επομενα ζεστά Σ/κ στα καλύτερα μας Αδέλφια!!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
Mad_doc
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Πεμ Μαρ 10 2011, 19:59 | |
| |
|
| |
Apolitos vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 57 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 17/10/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Πεμ Μαρ 10 2011, 21:15 | |
| - narcissus έγραψε:
Η πρόταση καλή! Τα χλμ, πολλά! Και η μέρα είναι μικρή....! Λιπών αδέρφια θα συμφωνήσω με τον Ντενη. Νομίζω ότι σε μια μικρότερη διαδρομή θα έχουμε περισσότερες συμμετοχές. Είναι η άποψη μου. Φιλικά πάντα |
|
| |
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) Παρ Μαρ 11 2011, 08:53 | |
| - Mad_doc έγραψε:
- Το πως καταφεραμε οι συντονιστες του v strom club να εχουν Varadero...μεγαλη διαπλοκη!
To εχω υπόψιν...Θα διορθωθεί το θέμα αυτο οταν επιστρέψω την δευτέρα !!!!!
- zeus giotis έγραψε:
- Λιπών αδέρφια θα συμφωνήσω με τον Ντενη. Νομίζω ότι σε μια μικρότερη διαδρομή θα έχουμε περισσότερες συμμετοχές. Είναι η άποψη μου. Φιλικά πάντα
Συμφωνώ και εγω!!Κάντε μια κοντινή διαδρομή για να έρθουν αρκετά παιδιά..Άλλωστε πρέπει να κάνετε και οικονομία γιατί σε λίγο καιρό έρχονται οι ΔΙΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ!!! - chgouras έγραψε:
- Παιδια καλησπερα , σαν συμφορουμητης , σαν κατοχος V-Strom αλλα και ενας απο τα πρωτα μελη του MotEpirus forum ,σας προσκαλουμε σε αυτη την συναντηση γνωριμιας .
Πιστευουμε και ειμαστε συγουροι απο το απλο μελος του forum μέχρι την διαχειριστική ομαδα οτι απο αυτη την συνταντηση εχουμε να κερδισουμε πραγματα ολοι μας . Με τον συμφορουμητη sakismip τα λεμε συνεχεια.
Χαρα μας ειναι να σας γνωρισουμε και απο κοντα !!!
Φιλικα Χρήστος
Χρήστο ευχαριστούμε για την πρόταση και ειναι τιμή μας να κάνουμε μια γνωριμία,αλλά είμαι της γνώμης να το οργανώσουμε καλύτερα όταν θα γίνει μια διήμερη εκδρομή προς τα μέρη σας η ακόμα καλύτερα στην (πανβορεια) που θα γινει τον Μαιο στα Ζαγοροχώρια !!!_________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16
Έχει επεξεργασθεί από τον/την vezouvios στις Παρ Μαρ 11 2011, 09:04, 2 φορές συνολικά |
|
| |
| Πάμε παρέα (βόλτες,εκδρομές,εξορμήσεις) | |
|