| Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
badouras vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : Αγ.Παρασκευή-Αττική Registration date : 08/05/2009
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Οκτ 16 2010, 12:25 | |
| τους είπα στην επιστροφή διόλου να μη βιαστούνε σειρήνες θ' αντηχήσουνε κανόνια θ' ακουστούνε |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Οκτ 16 2010, 12:29 | |
| κι άμα θα δείτε πως πολύ στη σύνδεση είμαι εκτός θα 'χει χτυπήσει κόκκινο του sex ο πυρετός |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Οκτ 16 2010, 12:33 | |
| μα άμα με δείτε πως νωρίς αρχίσω να ποστάρω μη με ρωτήσετε γιατί στη "κράνα" θα τα πάρω |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Οκτ 16 2010, 12:35 | |
| μούφα το party θα 'τανε τσάμπα το όνειρό μου άστρα, βροντές και αστραπές πομείναν στο μυαλό μου |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Οκτ 16 2010, 12:37 | |
| που ΄στε κοπέλια Κρητικά που ΄σε Μαυρομανώλη μου έβαλες τη φυτιλιά την κοπανήσατ' όλοι ??? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Οκτ 16 2010, 12:39 | |
| ήντα να γράψω, ήντα να πω επόμεινα μονάχος άλλος κανείς δε γράφει εδώ μ' έφαγε το άγχος
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Οκτ 16 2010, 12:41 | |
| θαρρώ πως ήρθ' η ώρα μου σεμνά ν' αποχωρίσω καφέ να πιώ σαν άνθρωπος το laptop μου να κλείσω |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Οκτ 16 2010, 12:48 | |
| μα πριν το κλείσω να σας πω μι' ακόμα ιστορία αμάν, με κράζει η κυρά θα μείνει η απορία |
|
| |
black-v vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 02/01/2010
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Οκτ 16 2010, 14:24 | |
| - badouras έγραψε:
μα πριν το κλείσω να σας πω μι' ακόμα ιστορία αμάν, με κράζει η κυρά θα μείνει η απορία Γιάντα δεν γράφεις σ΄ενα πόστ όλες τις μαντινάδες μόνο τις γράφεις ξέχωρα και κάνεις κουτουράδες ?????? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Οκτ 16 2010, 14:32 | |
| - black-v έγραψε:
Γιάντα δεν γράφεις σ΄ενα πόστ όλες τις μαντινάδες μόνο τις γράφεις ξέχωρα και κάνεις κουτουράδες ?????? γιάντα δε μου ΄ρχονται μαζί μα η μια μετά την άλλη αμα ντελόγο δε την πω θα τη ξεχάσω πάλι |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Οκτ 16 2010, 14:37 | |
|
θαρρώ πως είν' καλύτερα να τις εκδόσω όλες και μη τις γράφω ξέχωρα και να γεμίζω κόλλες
|
|
| |
black-v vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 02/01/2010
| |
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Οκτ 16 2010, 15:01 | |
| την τόση τέχνη αυτό το post πως την αντέχει πες μου άμα νομίζεις πως κι αλλού υπάρχει εσύ βρες μου |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Οκτ 16 2010, 15:13 | |
| ήρθε η ώρα για φαΐ τα πιάτα περιμένουν οι μυρωδιές και τους νεκρούς ντελόγο ανασταίνουν
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Οκτ 16 2010, 15:15 | |
| τη μύτη μου 'σπασε ο κιμάς πάνω στα μακαρόνια τυρί τριμμένο μπόλικο σαλάτα και μπυρόνια |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Οκτ 16 2010, 15:27 | |
| Τα βράδυα που σε σκέφτομαι κάθομαι και κλαίω. Μετά το ξανασκέφτομαι. ΒΡΕ δε Γ@ΜΙΕΣΕ λέω !!!!!! Υ.Γ δεν ξέρω αν πιάνετε για μαντινάδα αλλά πιστεύω οτι εκφράζει πάρα πολλούς από εμάς. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Οκτ 16 2010, 16:50 | |
| εφάγαμε και ήπιαμε και είμαστε κομπλέ κι από το πολύ φαΐ γενίκαμε όλοι μπλε
πάω να θέσω μια ολιά μπας κι έρθει κι ο Μορφέας ονειρεμένα να γυρνώ μέλος v-strom παρέας |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Δευ Οκτ 18 2010, 10:09 | |
| βρέχει κουβάδες και βροντά γίνεται πανικός πλωτό το βλέπω το v strom και ΄γω λιμενικός |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Τρι Οκτ 19 2010, 09:39 | |
| με τη βροχή εψές εγίνηκα σπουδαίο παληκάρι μα με τον ήλιο σήμερα θα βγω σα σαλιγκάρι
καφέ με ένα φίλο μου θα πάω για να πιω τι παίζει από κίνηση θα έρθω να σας πω |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Τρι Οκτ 19 2010, 14:39 | |
| καφεδάκι
το τ' είδαν τα ματάκια μου να πω δεν περιγράφεται εικόνα μόνο θα δοθεί και αναλόγως πράτετε
ψηλές, ξανθές παρέλασαν γινόταν πανικός διαόλοι στήσανε χορό στο νου μου γενικώς
με σκέρτσο και με νάζι πανέμορφες θεές για ολονών τα γούστα κι ότι εσύ θες
50 € για τον καφέ θα 'πρεπε να πληρώσω με τέτοια ικανοποίηση που μου 'τυχε να νοιώσω
και γύρισα με σύνδρομο θαρρώ αυχενικό φαινόμενο στους άνδρες αυτό 'ναι γενικό
συνέχεια απ' το θέαμα γυρνούσα το κεφάλι κολάρο ορθοπαιδικό θα ξαναβάλω πάλι
για μια βδομάδα χόρτασα είμαι θαρρώ γεμάτος χρειάζεται όταν στην δουλειά σου φεύγει πάντα ο τάκος |
|
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Τρι Οκτ 19 2010, 23:01 | |
| Οι παντρεμένοι βράζουνε όλοι σε ένα τσουκάλι και είν' το τσουκάλι ανοικτό να πέσουν μέσα κι άλλοι |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Τρι Οκτ 19 2010, 23:06 | |
| - geo έγραψε:
- Οι παντρεμένοι βράζουνε όλοι σε ένα τσουκάλι
και είν' το τσουκάλι ανοικτό να πέσουν μέσα κι άλλοι |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Τετ Οκτ 20 2010, 19:27 | |
| για τον black-v
παρήγγειλε μου ο mikios και μ' έβαλε να κάτσω μια μαντινάδα ολόκληρη στον blacky για να γράψω
τον Μάνο πρωτογνώρισα μέσα σ' αυτό τον χώρο θεωρώ πως η φιλία του είναι για μένα δώρο
αγαπητός είναι παντού και όλοι εδώ μέσα πως έχει παραδέχονται πολύ μεγάλη μπέσα
αν θέλει για βοήθεια πρόθυμα θα τρέξω πολλά για φίλους πράγματα μπορώ εγώ ν' αντέξω
να ξέρει όπως η ζωή χρειάζεται τη φύση έτσι και τα προβλήματα θα έχουν πάντα λύση
τη δύναμη του εύχομαι να έχει του θηρίου και αντοχή σαν να 'τανε η γέφυρα του Ρίου |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Παρ Οκτ 22 2010, 09:26 | |
| σαν ναυαγός που γύρισε ίδιος ο Tom o Hanks με μαντινάδες να χτυπά σαν ένα μαύρο τάνκς |
|
| |
| Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE | |
|