| Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Παρ Οκτ 22 2010, 09:47 | |
| Ραβδίζω κ 'είμαι μοναχός πάρε τη ντέμπλα κι έλα , γιατί έχω ακόμα αράβδιστα μια δεκαριά μουρέλα.
Χοχλιδοβολοσέρματα δε θέλω μπλιο μαζί σου, γιατί είδα αλλουνού χοχλιού σημάδια στο κορμί σου!
Εψές αργά το σκέφτηκα και χάρηκα λιγάκι, αχ μια τρυπούλα να 'σουνα και να 'μουν το φιδάκι.
Η αρρώστια των πουλερικών μεχει απασχολήσει, μη μου ψοφήσει το πουλί που μουδωσε η φύση.
Ανάθεμά σε γιασεμί α δε σε ξεπατώσω , να βάλω μες στη γλάστρα σου χασίσι να γλιτώσω! |
|
| |
badouras vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : Αγ.Παρασκευή-Αττική Registration date : 08/05/2009
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Παρ Οκτ 22 2010, 09:56 | |
| - kopeli έγραψε:
Η αρρώστια των πουλερικών μεχει απασχολήσει, μη μου ψοφήσει το πουλί που μουδωσε η φύση.
άγχος μην έχεις Μιχαλιό για τα καλά της φύσης να το δουλεύεις συνετά να μη το εψοφήσεις |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Παρ Οκτ 22 2010, 23:05 | |
| για τον big tzo
τα πιο πολλά που ήθελα τα είδα όσο ζω ένα απ' τα καλύτερα που γνώρισα τον tzo
τεράστιος μου είπατε πως είναι βρε παιδιά μα 'γω όμως τον "έκοψα" μεγάλο στην καρδιά
μπορεί να μη λογίζομαι στις σχέσεις ειδικός ο tzo όμως στα σίγουρα είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ |
|
| |
black-v vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 02/01/2010
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Οκτ 23 2010, 08:58 | |
| - badouras έγραψε:
για τον big tzo
τα πιο πολλά που ήθελα τα είδα όσο ζω ένα απ' τα καλύτερα που γνώρισα τον tzo
τεράστιος μου είπατε πως είναι βρε παιδιά μα 'γω όμως τον "έκοψα" μεγάλο στην καρδιά
μπορεί να μη λογίζομαι στις σχέσεις ειδικός ο tzo όμως στα σίγουρα είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ωσάν τον τζό άλλο παιδί στον κόσμο μας δεν έχει σ΄όλα του είν΄τεράστιος και όλα τα αντέχει ....
Το μερακλίκι το ΄χει αυτός απο μικιό κοπέλι και τ΄αγαπά ως αγαπά η μάλισσα το μέλι ....
Είν΄η καρδιά του ένας μπαξές ολάνθιστο περβόλι την μεγαλοψυχία του τηνε κατέχουν όλοι .... |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Οκτ 23 2010, 23:27 | |
|
καλή η οικογένεια μα έχει υποχρεώσεις σ' εξόδους διασκέδασης προβλέπονται εκπτώσεις
τη μια 'χουνε διαβάσματα την άλλη κρυωμένοι για άλλο ένα Σάββατο στο σπίτι μας κλεισμένοι
καλά που ήρθε και ο tzo κ' ήπιαμε καφεδάκι να μπόρουνα θα κάναμε και κάποιο βολταράκι
θυμάμαι που ΄μουν λεύτερος και ξέγνοιαστος ως "νιάτο" μα τώρα έχω τρεις θεές και τα 'χ όλα στο πιάτο
άμα μου πρότειναν ξανά εργένης να γεννώ χωρίς κανένα δισταγμό θ' απάνταγα πως " no "
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Δευ Νοε 01 2010, 19:12 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Δευ Νοε 01 2010, 21:35 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Τρι Νοε 02 2010, 09:26 | |
| το σχίσμα
τα έμπλεξα τα μπούτια μου τι να πρωτοδιαβάσω που να ποστάρω και σε τι και που να πάω πάσο ?
καλιά θαρρώ πως ήτανε που forum είχαμ' ένα εδά που πλήθυναν σε δυό δε χαίρομαι κανένα
μοιράστηκαν οι φίλοι μου και είν' εδώ κι εκεί εχώρισές μας εις τα δυό κακιά πολιτική |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Τρι Νοε 02 2010, 09:47 | |
| Ειναι οι αναμνησεις μου πολλες απο τουτην επαε την κοινωνια Εγνωρισα κοπελια πολλα μα εκανα και παρπανω απο μια φιλια
Γιαντα το κανουνε αυτο και θελουν να μας εδιχασουν καλα δεν ειμασταν εδω? Θελουν να με τζοχαδιασουν?
Αντωνη δεν ετυχε να σε κατεω μα βλεπω πως λες σωστες κουβεντες Μα εγω θα σταματησω να μιλω γιατι βλεπω να με μπανρουν οι διαλεχθεντες |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Τρι Νοε 02 2010, 09:51 | |
| Μεγάλη αλήθεια κρύβουν οι μαντινάδες Γράφτε όλοι από μια και ας ειναι χοντράδες!!!!
|
|
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Τρι Νοε 02 2010, 10:34 | |
| Με δίχασες μρε ίντερνετ και πώς να το βαστάξω Μα τσι φιλίες που κάνα εγώ θα τσι βαστάξω
|
|
| |
GOEF Member
Τόπος : ΚΡΗΤΗ Registration date : 25/01/2008
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Τρι Νοε 02 2010, 17:41 | |
| Δε θέλανε να έχουμε μια V-stromκοινωνία μα εκέρδισέ μας τελικά η εξουσιολατρεία αναθεμά σε για εποχή με τσ' αρχηγούς που βγάζεις μα ποιος σου το υπαγόρεψε τσ' αθρώπους να διχάζεις.... στ' αρχ.....α μου τα γράφω εγώ όλα τ' αρχηγιλίκια και όποιος μου πει το κατι τις του στέλνω πουστριλίκια δε ξαναθέλω λέσχες πια μα ούτε και καπετάνιους ούτε και ψευτοαρχηγούς καθίκια και ρουφιάνους πεντε έξι έκαμα φιλιές και αυτό μόνο κρατάω με άντρες άξιους μπιστικούς απου τσοι εκτιμάω μα αυτοί που καίγονται πολύ ας μάθουν ένα πράγμα οι άνθρωποι είναι καλό να περπατούν συνάμα....... και να βολτάρουνε μαζί με μηχανές παρέα να τρώνε και να πίνουνε και να περνούν ωραία.... αυτό το πράγμα χάθηκε 'πο τούτη τη παρέα κατάληξη θα έχουμε μου φαίνεται μοιραία.... κι όποιοι νομίζουν η ζωή πως είναι μια οθόνη νομίζω εκατάληξαν στο τέλος όλοι μόνοι.... μα πάλι με χρόνους με καιρούς όλα θα ξαναφτιάξουν εύχομαι αυτά που μείνανε να μη ξαναχαλάσουν...... Φιλικα πάντα!!! |
|
| |
Rory moderator
| |
| |
panos gold member
Ηλικία : 53 Τόπος : Αθήνα - Αγ.Ανάργυροι Registration date : 01/02/2008
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Τρι Νοε 02 2010, 21:57 | |
| Εαν και Μακεδόνας για πείτε πως τα πήγα.
Στην λέσχη εκεί μπήκαμε για φίλους με ίδια τρέλα.
Τους δρόμους να γυρίσουμε καβάλα σε μια σέλα.
Τους δυο τροχούς να μάθουμε να τους εκαβαλάμε.
Αυτα που ολα ειπαμε αλήθεια εγίναν όλα.
Για όλα τα άλλα τα μικρά δεν θα χολοσκάμε.
|
|
| |
mageiras Member
Ηλικία : 48 Τόπος : ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ Registration date : 17/01/2008
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Τετ Νοε 03 2010, 00:49 | |
| - GOEF έγραψε:
- Δε θέλανε να έχουμε μια V-stromκοινωνία
μα εκέρδισέ μας τελικά η εξουσιολατρεία
αναθεμά σε για εποχή με τσ' αρχηγούς που βγάζεις μα ποιος σου το υπαγόρεψε τσ' αθρώπους να διχάζεις....
στ' αρχ.....α μου τα γράφω εγώ όλα τ' αρχηγιλίκια και όποιος μου πει το κατι τις του στέλνω πουστριλίκια
δε ξαναθέλω λέσχες πια μα ούτε και καπετάνιους ούτε και ψευτοαρχηγούς καθίκια και ρουφιάνους
πεντε έξι έκαμα φιλιές και αυτό μόνο κρατάω με άντρες άξιους μπιστικούς απου τσοι εκτιμάω
μα αυτοί που καίγονται πολύ ας μάθουν ένα πράγμα οι άνθρωποι είναι καλό να περπατούν συνάμα.......
και να βολτάρουνε μαζί με μηχανές παρέα να τρώνε και να πίνουνε και να περνούν ωραία....
αυτό το πράγμα χάθηκε 'πο τούτη τη παρέα κατάληξη θα έχουμε μου φαίνεται μοιραία....
κι όποιοι νομίζουν η ζωή πως είναι μια οθόνη νομίζω εκατάληξαν στο τέλος όλοι μόνοι....
μα πάλι με χρόνους με καιρούς όλα θα ξαναφτιάξουν εύχομαι αυτά που μείνανε να μη ξαναχαλάσουν......
Φιλικα πάντα!!! εισαι Θεος ή καλυτερα : εισαι ΚΡΗΤΙΚΟΣ |
|
| |
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
| |
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Τετ Νοε 03 2010, 07:04 | |
| |
|
| |
Rory moderator
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Τετ Νοε 03 2010, 17:40 | |
| Σε ολους αυτους τους καρεκλοκενταυρους !!!!!
_________________ |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Τετ Νοε 03 2010, 19:14 | |
| ακούγεται περίεργο μα μου 'φυγε το κέφι στιχάκια να σκαρφίζομαι η δίψα μου στερέφει
υπερβολή πολλοί θα πουν μα είναι η αλήθεια να ανιμένω happy end ωσάν τα παραμύθια ?
το δίκιο του ΄χει ο καθανείς μα τους "παλιούς" καλώ να δώσουν τόπο στην οργή για το κοινό καλό
σαν το γονιό με τα παιδιά τη χέρα τους ν' απλώσουν να δώσουνε βοήθεια να μην εμουλαρώσουν
κι οι "νέοι" λίγο πιο πολύ θα έπρεπε ν' ακούνε ν' αφουγκραστούνε τις καρδιές του κόσμου και να πούνε
διάολε, είναι δύσκολο για να βρεθεί μια λύση που ΄ναι ο παίκτης ο σωστός το ένα να το κλείσει
για να φανεί πως σκέφτεται τι θέλουν όλοι οι άλλοι σε όλους μας να φύγουνε απ' το μυαλό οι κάλοι |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Πεμ Φεβ 10 2011, 19:26 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Πεμ Φεβ 10 2011, 20:49 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Πεμ Φεβ 10 2011, 22:31 | |
| στο τελευταίο μου το ποστ έγραψα 2 αράδες πως έφυγε η δίψα μου να γράφω μαντινάδες
μα σένα δε περίμενα ότι θα σταματούσες τους στίχους με νοήματα που όμορφα κεντούσες
το άφησες και ρήμαξε το ποστ Μαυρομανώλη η θέση του είναι στη κορφή αυτό το λένε όλοι
που 'ναι οι άλλοι Κρητικοί μόνο πιοτό και μάσα ??? δε βρέθηκ' ένας Χριστιανός να δώσει μία πάσα ???
Να συνεχίσεις να κεντάς και έμπνευση να δίνεις σε όλους που διαβάζουμε τους στίχους που μας δίνεις |
|
| |
| |
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Παρ Φεβ 11 2011, 15:26 | |
| - badouras έγραψε:
που 'ναι οι άλλοι Κρητικοί μόνο πιοτό και μάσα ??? δε βρέθηκ' ένας Χριστιανός να δώσει μία πάσα ???
Αναθυμούμα τα ΚαΤέΜ, απ' τσι φωτογραφίες, και δεν έχω μπλιό μου νου, να γράφω ιστορίες. |
|
| |
| Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE | |
|