| Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
badouras vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : Αγ.Παρασκευή-Αττική Registration date : 08/05/2009
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Παρ Οκτ 01 2010, 08:52 | |
| επέτειο γάμου σήμερα έχω με την κυρά μου Θέ μου πόσο την αγαπώ με όλη την καρδιά μου
16 χρόνια συναπτά είμαστε παντρεμένοι με 2 κουκλίτσες όνειρο κι οι 4 δεμένοι
εμοιάσανε της μάνας τους όμορφες σαν παγώνια εμένα πήραν το μυαλό και θα γενούν γατόνια
εδά εσυγκινήθηκα πάω μέσα να κλάψω να φτιάξω κι ένα φραπέ τα δάκρυα να θάψω |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Παρ Οκτ 01 2010, 09:15 | |
| διάλε τσι απολοιμάρες σου, κ θα με κουζουλάνει ο badouras πήρε φωθιά, κι ύστερα πως θα γιάνει.
θα κάψει όλα τα κύτταρα, που'ναι στον αμαυαλό ντου λεω του το μα δε γροικά, κι είναι κακό δικό ντου |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Παρ Οκτ 01 2010, 09:21 | |
| - mikios έγραψε:
- διάλε τσι απολοιμάρες σου, κ θα με κουζουλάνει
ο badouras πήρε φωθιά, κι ύστερα πως θα γιάνει.
θα κάψει όλα τα κύτταρα, που'ναι στον αμαυαλό ντου λεω του το μα δε γροικά, κι είναι κακό δικό ντου ήρθαν μαντάτα άσχημα να φύγω πρέπει αμέσως όσο δεν πάω γρήγορα κρυώνει ο εσπρέσος
το φίλο μου τον χτύπησε αρρώστια σαν το πάρκισον απέναντι του πίνει καφέ ίδια η Πάμελ' Άντερσον
πάει ο καφές που ήφτιαξα πάνε κι οι μαντινάδες τι πρωινό θα να 'ναι αυτό μακριά απ' τους v strom άδες ?Γειά !!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Παρ Οκτ 01 2010, 14:54 | |
|
αυτός δεν ήτανε καφές ήτανε πασαρέλα γόβες, στριγκάκια και σουτιέν ήταν στο πήγαιν' έλα
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Παρ Οκτ 01 2010, 15:06 | |
|
αστράκια τα ματάκια μου θα ΄χουν για μια βδομάδα ψηλές ξανθές λες κ' ήτανε του baywatch ομάδα
|
|
| |
mageiras Member
Ηλικία : 48 Τόπος : ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ Registration date : 17/01/2008
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Παρ Οκτ 01 2010, 15:59 | |
| Πες μας και μας που επινες αυτο το καφεδακι γιατι και μας τα ματια μας θελουν να δουν στριγκακι..... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Παρ Οκτ 01 2010, 16:34 | |
| |
|
| |
GOEF Member
Τόπος : ΚΡΗΤΗ Registration date : 25/01/2008
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Παρ Οκτ 01 2010, 16:37 | |
| γεια σου βρε μάγειρα τρανέ, που είσαι τόσες μέρες? μήπως και σου γυαλίσανε στα μάτια σου οι βέρες? μήπως ζυγώνεις παντρειές και βάσανα μεγάλα? γιατί μετά τη παντρειά θα 'θουν χιλιάδες άλλα... και ξέχάσέ τις τσοι ξανθιές απού φορούν στριγκάκια γιατί αν σε δει η Μίρκα σου θα βλέπεις αστεράκια ωραίες που 'ναι οι ξανθές απου φορούν στριγκάκια και φαίνονται τα όμορφα κι όρθια κωλαράκια... για να τα βλέπουμε και εμείς όλοι οι παντρεμένοι γιατί για να τα πιάσουμε ελπίδα πια δε μένει... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Παρ Οκτ 01 2010, 16:43 | |
| - GOEF έγραψε:
- γεια σου βρε μάγειρα τρανέ, που είσαι τόσες μέρες?
μήπως και σου γυαλίσανε στα μάτια σου οι βέρες?
μήπως ζυγώνεις παντρειές και βάσανα μεγάλα? γιατί μετά τη παντρειά θα 'θουν χιλιάδες άλλα...
και ξέχάσέ τις τσοι ξανθιές απού φορούν στριγκάκια γιατί αν σε δει η Μίρκα σου θα βλέπεις αστεράκια
ωραίες που 'ναι οι ξανθές απου φορούν στριγκάκια και φαίνονται τα όμορφα κι όρθια κωλαράκια...
για να τα βλέπουμε και εμείς όλοι οι παντρεμένοι γιατί για να τα πιάσουμε ελπίδα πια δε μένει...
κακό δεν είναι να θωρρείς κακό 'ναι να τα πιάνεις κι ελπίδα να μην έχουμε την κάψα σου την γιάνεις
Έχει επεξεργασθεί από τον/την badouras στις Σαβ Οκτ 02 2010, 11:18, 1 φορά |
|
| |
| |
| |
| |
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Οκτ 02 2010, 11:10 | |
| Μπλοκο μου καμαν τα ΕΚΑΜ σ'ενα μετοχι παλι και με βρηκαν με 3 ξανθιες στην εδικη μου αγκαλη |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Οκτ 02 2010, 11:17 | |
| - geo έγραψε:
- Μπλοκο μου καμαν τα ΕΚΑΜ σ'ενα μετοχι παλι
και με βρηκαν με 3 ξανθιες στην εδικη μου αγκαλη τα ΕΚΑΜ θα καταλάβουνε και δε πολυπειράζει αλλά τη γυναικούλα σου τη βλέπω να σε σφάζει |
|
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Οκτ 02 2010, 11:26 | |
| - badouras έγραψε:
- geo έγραψε:
και με βρηκαν με 3 ξανθιες στην εδικη μου αγκαλη τα ΕΚΑΜ θα καταλάβουνε και δε πολυπειράζει αλλά τη γυναικούλα σου τη βλέπω να σε σφάζει Αυτή δεν ξέρει να χτυπά δύο αυγά στο μπλέντερ μόνο να ξημερώνεται μέσα στα χόντος σέντερ. |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Οκτ 02 2010, 11:30 | |
| - geo έγραψε:
- badouras έγραψε:
- geo έγραψε:
και με βρηκαν με 3 ξανθιες στην εδικη μου αγκαλη τα ΕΚΑΜ θα καταλάβουνε και δε πολυπειράζει αλλά τη γυναικούλα σου τη βλέπω να σε σφάζει Αυτή δεν ξέρει να χτυπά δύο αυγά στο μπλέντερ μόνο να ξημερώνεται μέσα στα χόντος σέντερ. μπορεί δυο αυγά να μην ξέρει να χτυπά μα τη καρκάνα σου θα ξέρει να τη σπά
γιαυτο γιωργάκι μου ξέχνα τσι ξανθιές γιανα μην έχουμε τρεχάματα μες στις ερημιές |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Οκτ 02 2010, 11:34 | |
| - geo έγραψε:
- badouras έγραψε:
- geo έγραψε:
και με βρηκαν με 3 ξανθιες στην εδικη μου αγκαλη τα ΕΚΑΜ θα καταλάβουνε και δε πολυπειράζει αλλά τη γυναικούλα σου τη βλέπω να σε σφάζει Αυτή δεν ξέρει να χτυπά δύο αυγά στο μπλέντερ μόνο να ξημερώνεται μέσα στα χόντος σέντερ. καλιά 'ναι να ΄ναι άμαθη με τα κουζινικά αλλιώς βλέπω την κούτρα σου με μπλάστη να την σπα (χωρίς παρεξήγηση) |
|
| |
v-666 gold member
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονικη , απο Κρητη Registration date : 16/02/2008
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Οκτ 02 2010, 12:40 | |
| |
|
| |
black-v vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 02/01/2010
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Οκτ 02 2010, 14:12 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Οκτ 02 2010, 14:21 | |
| |
|
| |
black-v vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 02/01/2010
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Οκτ 02 2010, 14:28 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Οκτ 02 2010, 14:34 | |
|
αv θα μπορούσα στον black-v να στείλω νοσοκόμα σαν και αυτή που σκέφτομαι θα έπεφτε σε κώμα
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Οκτ 02 2010, 14:46 | |
|
εκτός απ' το κεφάλι σου που έγιν' άνω-κάτω θα έριχνε και μια ματιά και λίγο παρακάτω
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Οκτ 02 2010, 14:52 | |
| κι ενώ απ' έξω θα 'μοιαζε σαν περιστέρι αγνή θα σε έστελνε αδιάβαστο ντουγρού στο ΠΕΠΑΓΝΗ
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Οκτ 02 2010, 14:57 | |
|
sorry μα με φωνάζουνε οι κόρες μου να πάω τραπέζι στρώσαν έτοιμο το ψάρι μου να φάω
καλό μεσημέρι !!!
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Οκτ 02 2010, 20:06 | |
|
Σε φίλο μου Καστελιανό θα πάμε για βραδάκι γενέθλια έχει ο γιόκας του να πιούμ' ένα κρασάκι
Σε όσους βολτάρουν αύριο εύχομαι καλή στράτα θα περιμένω αύρα αργά να μάθω τα μαντάτα
|
|
| |
| Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE | |
|