| Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Σεπ 18 2010, 08:18 | |
| |
|
| |
black-v vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 02/01/2010
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Σεπ 18 2010, 14:01 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Σεπ 18 2010, 14:02 | |
| |
|
| |
badouras vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : Αγ.Παρασκευή-Αττική Registration date : 08/05/2009
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Σεπ 18 2010, 15:37 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Σεπ 18 2010, 22:06 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Σεπ 18 2010, 22:11 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Σεπ 18 2010, 22:32 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Σεπ 18 2010, 22:49 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Κυρ Σεπ 19 2010, 06:02 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Κυρ Σεπ 19 2010, 20:40 | |
| - black-v έγραψε:
- badouras έγραψε:
αναθεμάτο ευχέρεια που 'χεις στη μαντινάδα μακάρι να εισακουστείς σε όλη την Ελλάδα
Του λόγου σου πίσω δεν πας θαρρώ θα υποθέσω πώς εύρηκα το ταίρι μου θα θελα να προσθέσω ...
Το έχεις το μικρόβιο κι εσύ όπως και μένα κι όλα θα μείνουν επαέ στου φόρουμ τα γραμμένα ...
Το ταλεντάκι τό χουνε πολλοί μα δεν το ξέρουν προσπάθεια χρειάζεται και θα τα καταφέρουν ...
Δεν είναι δύσκολο πολύ κάντε το πρώτο βήμα σκεφτείτε κάτι στο μυαλό που να ταιριάζει η ρίμα ...
Κι όσοι θα μπαίνουν επαέ στο πόστ να τις διαβάζουν ας προσπαθήσουν και αυτοί τις λέξεις να ταιριάζουν ...
κατέω το πολύ καλά πως το μικρόβιο έχω στιχάκια να σκαρφίζομαι για όσο το αντέχω
παρ' όλα αυτά προσπάθεια κάμω για να σε φτάσω ταλέντο ξέρω πως εγώ δεν έχω να σε πιάσω
ωραίο post μας άνοιξες σ' αυτό το forum Μάνο την ησυχία μου 'χασα στιχάκια για να κάνω |
|
| |
NAXOS
Τόπος : ΝΑΞΟΣ Registration date : 10/07/2009
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Παρ Σεπ 24 2010, 22:05 | |
| Καλήν εσπέρα σύντεκνοι από τον τόπο όλο. Εγώ σας γράφω απο επαέ απ΄τον ωραίο Βόλο.
Εμένα η μαντινάδα μου θαρρώ είναι για γέλια. Μόλις για ύπνο έβαλα τα δυο μου τα κοπέλια.
Ωραίο θέμα ανοίξατε με στίχους και τραγούδια μα έχω απά στην κεφαλή τα δυο μου κοπελούδια.
Ήντα να κάμω ο καψερός πολύτεκνος πατέρας. Να ξαποστάσω καρτερώ το τέλος της ημέρας.
Εμείς εδώ οι Θεσσαλοί έχομε πάρει φόρα με τα V-Strom οργώνουμε σχεδόν όλη τη χώρα.
Πίνουμε τα ουζάκια μας με μεζεδάκια ωραία κι 'εχομε φτιάξει όλοι μαζί μια έμορφη παρέα.
Πολύ καλή ενότητα και τη θωρώ με κέφι Αλλά εδώ αφήνω σας γιατί η κυρά μου γνέφει... |
|
| |
white angel vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Παρ Σεπ 24 2010, 22:19 | |
| Όταν θα σε παντρεύουνε αντί λεφτά θα βγάλω από το στήθος τη καρδιά στο δίσκο να τη βάλω
Όταν θα σε παντρεύουνε αντί λεφτά θα βγάλω από το στήθος τη καρδιά στο δίσκο να τη βάλω
Της παντρεμένης το φιλί Θε μου και πώς μ' αρέσει προπάντων να 'ναι μπουνταλάς εκείνος που την έχει |
|
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Παρ Σεπ 24 2010, 22:44 | |
| Τετοια παρεα ομορφη δεν εξαναδα φως μου, στσι χωρες απου γυρισα στα περατα του κοσμου |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Παρ Σεπ 24 2010, 22:53 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Σεπ 25 2010, 08:27 | |
| |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Σεπ 25 2010, 09:34 | |
| ετούτηνε την Κυριακή, εύχομαι μη φυσάει για δε θα μπορεί κανείς, Γεράπετρο να παει
κι αν δεν κρατήσει ο καιρός, κ ρίξει κ βροχούλα παει τζάμπα ο μεζές, καταστραφήκαν ούλα
και θα'νει κρίμα οι ρακές, κρίμα τα παϊδάκια για μια σταλιά κακό καιρό, να φάμενε σουβλάκια
μα ήλιο έχει σήμερα, ηίλιο και αύριο θα'χει να πάμε βόλιτα τη Λαμπρή, κ να γυρίσομε αμα λάχει
μα πρώτα έχομε δουλειές, που γίνονται Σαββάτο για να μπορούμε τη Λαμπρή, να πίνομε άσπρο πάτο |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Σεπ 25 2010, 10:26 | |
| αναθεμάτο γκαντεμιά να μη μπορώ α να 'μαι παρεά στη παγκρήτια Γεράπετρα να πάμε.
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Σεπ 25 2010, 18:48 | |
| - mikios έγραψε:
- ετούτηνε την Κυριακή, εύχομαι μη φυσάει
για δε θα μπορεί κανείς, Γεράπετρο να παει
κι αν δεν κρατήσει ο καιρός, κ ρίξει κ βροχούλα παει τζάμπα ο μεζές, καταστραφήκαν ούλα
και θα'νει κρίμα οι ρακές, κρίμα τα παϊδάκια για μια σταλιά κακό καιρό, να φάμενε σουβλάκια
μα ήλιο έχει σήμερα, ηίλιο και αύριο θα'χει να πάμε βόλιτα τη Λαμπρή, κ να γυρίσομε αμα λάχει
μα πρώτα έχομε δουλειές, που γίνονται Σαββάτο για να μπορούμε τη Λαμπρή, να πίνομε άσπρο πάτο Κι ανε φυσά την Κυριακή Γεράπετρο θα πάμε δεν πάει τσάμπα ο μεζές και όλοι μας θα φάμε ...
κι αν δεν κρατήσει ο καιρός και ρίξει και βροχούλα θα χεις το αδιάβροχο πίσω στην βαλιτσούλα ...
δεν θα ΄ναι κρίμα οι ρακές ούτε τα παϊδάκια για μια σταλιά βροχής νερό να φάμενε σουβλάκια ...
ήλιο δεν είχε σήμερα μα αύριο ήλιο θα ΄χει και όλοι θα βολτάρουμε νότια άμα λάχει ...
γι αυτό τελειώστε τις δουλειές που ΄χετε το σαββάτο για να τσι πιούμε τσι ρακές αύριο ασπρο πάτο ... |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Δευ Σεπ 27 2010, 08:59 | |
| |
|
| |
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Δευ Σεπ 27 2010, 09:04 | |
| |
|
| |
pitsirikas Member
Ηλικία : 42 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ Registration date : 21/12/2009
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Δευ Σεπ 27 2010, 09:15 | |
| |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Δευ Σεπ 27 2010, 09:33 | |
| Φερε 2 FIX και επαε χαμες |
|
| |
Rory moderator
| |
| |
nickname Member
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Δευ Σεπ 27 2010, 10:33 | |
| |
|
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Δευ Σεπ 27 2010, 10:52 | |
| |
|
| |
| Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE | |
|