| Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
badouras vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : Αγ.Παρασκευή-Αττική Registration date : 08/05/2009
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Φεβ 19 2011, 19:57 | |
| Ο geo και o paitos είναι θαρρώ ροκάδες με τέτοιο στίχο δυνατό μου μοιάζουν με Ρουβάδες |
|
| |
black-v vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 02/01/2010
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Φεβ 19 2011, 20:08 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Φεβ 19 2011, 20:24 | |
| - black-v έγραψε:
- badouras έγραψε:
Ο geo και o paitos είναι θαρρώ ροκάδες με τέτοιο στίχο δυνατό μου μοιάζουν με Ρουβάδες Δεν είναι όλοι σαν κι εμάς στο είπα μην σ΄αγχώνει ο geo κι ο paitos μας καλοί ΄ναι στο τιμόνι ...
Την ρίμα δεν την ξέρουνε και τον Ρουβά καθόλου ο ένας με οικογένεια , ο άλλος του διαόλου ( κάλτσα ) ... Καθόλου δεν αγχώνομαι και δε στενοχωρούμαι και σίγουρα στο forum μας όλοι οι καλοί χωρούμε
άλλος καλός στην ποίηση και άλλος στο τιμόνι ζηλεύγω κείνον που μπορεί τα λάστιχα να λιώνει |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Φεβ 19 2011, 20:26 | |
| Πολλα μου τα πατε θαρω μα δεν θα κανω πισω Και αμα σας πετυχω και στο δρομο τα αλογα θα αμολυσω |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Φεβ 19 2011, 20:30 | |
| - paitos έγραψε:
- Πολλα μου τα πατε θαρω
μα δεν θα κανω πισω Και αμα σας πετυχω και στο δρομο τα αλογα θα αμολυσω
στη eurovision θαρρώ εύκολα θα σταθείτε (μαζί με το Γιώργη) και τις μαντιναδούλες σας στον κόσμο να τις πείτε
να δεις πως θα μαζέψετε σωρό τα δωδεκάρια θα 'σαστε τα καλύτερα της Κρήτης παλληκάρια |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Φεβ 19 2011, 20:33 | |
| Δεν θα γραψω μαντιναδα, θα το αφησω αυτο σε εσας Απλα σκεφτομουνα οτι ειμαστε μπροστα σε ενα pc και κανουμε οτι κανανε οι παλιοι μας, ανταλαζουμε μαντιναδες κανωντας χαβαλε. Ποσο δυσκολο ειναι ρε γμτ να κατσουμε σε ενα καφενειο και να το κανουμε αυτο? Να καθετε ολο το χωριο να μας ακουει και να πινουν στην υγεια σας μαντιναδολογοι. Απαντηστε με μαντιδες παρακαλω |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Φεβ 19 2011, 20:41 | |
| - paitos έγραψε:
- Δεν θα γραψω μαντιναδα, θα το αφησω αυτο σε εσας
Απλα σκεφτομουνα οτι ειμαστε μπροστα σε ενα pc και κανουμε οτι κανανε οι παλιοι μας, ανταλαζουμε μαντιναδες κανωντας χαβαλε.
Ποσο δυσκολο ειναι ρε γμτ να κατσουμε σε ενα καφενειο και να το κανουμε αυτο?
Να καθετε ολο το χωριο να μας ακουει και να πινουν στην υγεια σας μαντιναδολογοι.
Απαντηστε με μαντιδες παρακαλω όντε κατέβω στο χωριό θα ‘ρθω να πιούμε μιά στο καφενέ να κάνουμε το χαβαλέ μας πιά |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Φεβ 19 2011, 21:11 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Φεβ 19 2011, 21:21 | |
| Όλοι καλά να είμαστε και κάπου θα βρεθούμε σε παρεάκι όμορφο και το κρασί θα πιούμε
μα δα θα κάμω διάλειμμα γιατ’ έχω να διαβάσω στατιστική και νούμερα στο νου μου να στιβάσω
αργότερα θα ξαναμπώ να σας καληνυχτήσω κι όλες τις απορίες μου να σας τις ερωτήσω |
|
| |
Rory moderator
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Φεβ 19 2011, 22:03 | |
| Aντε γεια αντε γεια πρωταθλημα ξανα στον Πειραια !!!!!!!!!!!!! _________________ |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Φεβ 19 2011, 23:24 | |
| |
|
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Φεβ 19 2011, 23:58 | |
| Χαρώ την την παρέα μας να 'τανε κι' άλλη τόση κρασί, ρακί και τσικουδιά μέχρι να ξημερώσει |
|
| |
GOEF Member
Τόπος : ΚΡΗΤΗ Registration date : 25/01/2008
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Κυρ Φεβ 20 2011, 22:50 | |
| τη καλησπέρα μου να πω και ΄γω με τη σειρά μου τσοι τελευταίες μέρες φαίνεται εχάθηκε η μαγκιά μου κανένα σας δε ξέχασα Badoura και Μανώλη μα μία στίβα με χαρτιά είν' η ζωή μου όλη πολύ δουλειά επλάκωσε και ήντα θα ποκάνω βόλτες να κάνω εδά μπλιο θαρρώ πως δε προφτάνω πριν δύο μήνες έμαθα πως είναι βαρεμένη η όμορφη γυναίκα μου και μπέμπα/η περιμένει εσφίχτηκε ο κώλος μου και έγινε άλλος τόσος εκεί που ήτανε μικρός εδά ΄γινε καμπόσος... ευχάριστα τα νέα μου και η χαρά μεγάλη κοπέλια δε σας ξέχασα και θα βολτάρω πάλι μόλις μπορέσω φίλοι μου όλους θα σας εσμίξω φίλοι συνοδοιπόροι μου τη χέρα σας θα σφίξω καλά τα λέει ο Παναής μακάρι να βρεθούμε κρασιά ουίσκια και ρακές δυο θάλασσες να πιούμε με ρίμες και ριζίτικα αλλά και μαντινάδες λαγούτα λύρες και βιολιά να κάνουμε καντάδες ετούτη τη παρέα μας όποιος μονομεριάσει καλό κρασί, καλή ρακί μπορεί να δοκιμάσει και μια που το ανέφερα για κάμετε κα΄ί'ρι να πιούμενε τσοι κούπες μας, κάντε μου το χατήρι εγίνηκα σπιτόγατος ΘΕ μου βοήθησέ με στη σέλα πάνω του V-strom ξανά ανέβασέ με τσοι φιλικούς μου χαιρετισμούς!!! |
|
| |
mageiras Member
Ηλικία : 48 Τόπος : ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ Registration date : 17/01/2008
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Κυρ Φεβ 20 2011, 23:54 | |
| ιντα μπορω να πω και γω για ετσα ομορφη παρεα θαρω θα ζησουμε μαζι χρονια πολλα και ωραια
θα πιουμε τα κρασακια μας θα πουμε μαντιναδες αλλοι θα παν να παντρευτουν και αλλοι θα γινουν μπαμπαδες
μα πανω απ'ολα φιλοι μου θα ειμαστε παρεα ολοι μαζι στα ασχημα ολοι και στα ωραια......
τα χαιρετισματα μου σε ολους σας |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Δευ Φεβ 21 2011, 00:38 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Δευ Φεβ 21 2011, 10:19 | |
| Γέννες μας έρχονται παιδιά με τρώει η αγωνία ο GOEF είναι απ' τη μια μα ο blacky στη γωνία ...
... που πόλεμο ξεκίνησε σε πέτρα να ξεκάνει επρίξανε του τη χολή και τσούρλους έχει κάνει
κι ο GOEF στο περίμενε για 'να κοπέλι είναι με το καλό να το δεχτείς καλός πατέρας γίνε !!! |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Τρι Μαρ 01 2011, 11:52 | |
| - aristrom έγραψε:
- Και μεις στην πελοποννησο
σκαρωνουμε..στιχακι μεχρι επαε ακουγεται η λυρα τσι Νταγακη
Κι αν δεν καταλαβες καλα θα σου το πω ..σταρατα τα ιδια "φρουτα"βγανουνε Ρεθυμνο - Καλαματα! Φτιάξτε κι εσείς το τόπικ σας , γράφετε μαντινάδες να μπαίνουμε οι κρητικοί να γράφουμε αράδες .... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Μαρ 05 2011, 19:47 | |
| γυναίκες τρεις στο σπίτι μου παλεύγω ο καψερός την ηρεμία χαίρομαι σαν είμαι μοναχός
να είμαι όπως τώρα δα απέναντι στο τζάκι κροκόδειλος στον καναπέ να πίνω ένα κρασάκι
όμορφη που 'ναι η ζωή σαν έχουμε υγεία καλή η οικογένεια καλή και η φιλία
μα πιο καλή η μοναξιά αν θες να ηρεμήσεις τα άγχη και προβλήματα πίσω σου να τ' αφήσεις
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Μαρ 05 2011, 20:10 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Σαβ Μαρ 05 2011, 21:26 | |
|
ήντα μου ήρθε ξαφνικά να πιάσω τα βιβλία και πάλι στα γεράματα να κάτσω στα θρανία
δε μου φταναν οι κόρες μου και τα διαβάσματά τους ο κώλος μου με έτρωγε για τα πειράγματά τους
"μπαμπούλη κάτσε διάβασε γιατ' έχεις εξετάσεις να γίνεις πρώτος μαθητής τις κόρες σου να φτάσεις"
πριν μια ολόκληρη ζωή άφησα το θρανίο εδά μου ξαναμύρισε να πάρω άλλο πτυχίο
πάν' οι καφέδες που 'πινα κοιτώντας γκομενάκια εδά 'χω τα βιβλία μου να βγάζω τα ματάκια
γυαλάκια πρεσβυωπικά αγόρασα προσφάτως δουλειά και διάβασμα μαζί και μου 'φυγε ο πάτος
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Κυρ Μαρ 06 2011, 07:44 | |
| |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Κυρ Μαρ 06 2011, 19:32 | |
| - black-v έγραψε:
- Μπρέ συ Αντώνη μερακλή διαβάζεις γι χαζεύεις
μέσ΄στίς φυλλάδες τριγυρνάς η μήπως αλωνεύεις ??
Διάλε τσ΄απολυμάρες σου γράψε μια μαντινάδα κάνε μωρέ ένα διάλειμμα και κλείσε την φυλλάδα ... η ιστορία της ζωής μουΣαρανταπέντε έγιναν τα χρόνια της ζωής μου κάνοντας ανασκόπηση ευφραίνετ' η ψυχή μου
Εύκολα και γελαστά επέρασα παιδάκι σαφί μ' ένα ποδήλατο και φίνο παρεάκι
Σχολείο - φροντιστήριο όπως και κάθε άλλος δεν ήμουν απ' τους άριστους δεν ήμουνα και "κάλος"
Μπήκα Πανεπιστήμιο και πέρασα ωραία στρατό 'μουν πάντα τυπικός ήμουνα και ΔΕΑ
Δουλίτσα βρήκα τέλεια και είμαι ευτυχής τρελά λεφτά δεν αποκτώ μα νοιώθω ασφαλής
Ντελόγο επαντρεύτηκα την όμορφη κερά μου 2 κουκλίτσες μου ΄κανε όπως στα όνειρά μου
Το τι επέτυχα ως εδώ τ' οφείλω στους γονείς μου συμπαραστάτες και οι δυό στο δρόμο της ζωής μου
Υγεία έχω μια χαρά νοιώθω παληκαράκι απ΄αντοχή και δύναμη ένα μικρό ταυράκι
Παρέες, φίλους μπιστικούς έχω να μου συντράμουν άμα ποτέ μου χρειαστώ τα πάνω κάτω κάμουν
Ένα μονάχα μου κενό μένει για να γεμίσω στην Κρήτη όταν κατεβώ να 'ρθω να σας γνωρίσω. |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Κυρ Μαρ 06 2011, 19:39 | |
| αντώνη ήγραψες !!! Χρόνια σου πολλά και καλά κι οταν τύχει και βρεθούμε μια ρακί θα την επιούμε. να σε καλά πάντα κι οι γυναίκες τσι ζωής σου να σε χαίρονται |
|
| |
| Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE | |
|