| Εξάτμιση Race tech ή Race guns; | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
vstromrider Member
Ηλικία : 39 Τόπος : brahames!!!! Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τρι Σεπ 14 2010, 23:37 | |
| |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τετ Σεπ 15 2010, 01:48 | |
| - SuzukiFreak έγραψε:
- Εδω φαινεται καλυτερα..
https://2img.net/r/ihimizer/img34/2161/25102009jg.jpg Ρε συ εκεί που την έχεις βγάλει πρέπει να βάλεις φωσφορούχο υλικό για να μην πέσει κανένας πάνω σου !!!! Πέρα τη πλάκα είναι πολύ όμορφή και σε ασημί που την έχεις.. Την έβγαλες 5π. περίπου πιο πίσω για να μη σκάνε στη βαλίτσα τα καυσαέρια ?? Η για να μπεί το πλαστικό κάλυμα εργοστάσιο ?? _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τετ Σεπ 15 2010, 01:54 | |
| - V.Stratos έγραψε:
- SuzukiFreak έγραψε:
- Εδω φαινεται καλυτερα..
https://2img.net/r/ihimizer/img34/2161/25102009jg.jpg Ρε συ εκεί που την έχεις βγάλει πρέπει να βάλεις φωσφορούχο υλικό για να μην πέσει κανένας πάνω σου !!!!
Πέρα τη πλάκα είναι πολύ όμορφή και σε ασημί που την έχεις.. Την έβγαλες 5π. περίπου πιο πίσω για να μη σκάνε στη βαλίτσα τα καυσαέρια ?? Η για να μπεί το πλαστικό κάλυμα εργοστάσιο ?? στην βαλιτσα δεν σκανε ετσι κι αλλιως. να φανταστεις οτι του αλεκου που ειδες στην πανελληνια ειναι πιο μεσα κατι τις απο την δικια μου και δεν νομιζω να χει τετοιο θεμα. ειναι στο χερι του καθενος πιστευω στις χειροποιητες να ζητησει να μπουν οπως γουσταρει. |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τετ Σεπ 15 2010, 01:55 | |
| δικαίωμα που μου αφαιρέθηκε κάποτε...κλαψ |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τετ Σεπ 15 2010, 01:57 | |
| Εσύ ρε ληστή δεν την είχες και έβαλες Laser ?? Για δε μιλάς ?? _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τετ Σεπ 15 2010, 02:10 | |
| - V.Stratos έγραψε:
- Εσύ ρε ληστή δεν την είχες και έβαλες Laser ?? Για δε μιλάς ??
ναι αλλά για τον ίδιο λόγο που θα αλλάξεις καρίνα στο τέλος κ το ξέρω από την πρώτη στιγμή...η ρέιστεκ ήταν πιο καταλληλη για το σετάπ το απλό...φίλτρο - εξάτμιση - πεταλούδες.. ..τώρα αν έχεις βλέψεις για εκκεντροφόρους,στακς,πάουερ κομάντερ, θέλεις ολόσωμη με μεγαλύτερη διατομή, αν δεν θες τα τελευταία καλύτερα μόνο τελικό |
|
| |
John The Son vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Ξανθη Registration date : 27/04/2009
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τετ Σεπ 15 2010, 11:59 | |
| |
|
| |
akaliptos vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τετ Σεπ 15 2010, 12:02 | |
| |
|
| |
jamescook Member
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τετ Σεπ 15 2010, 14:38 | |
| επειδη βλεπω οτι υπαρχει ενδιαφερον απο αρκετους για την εν λογω εξατμιση,ειναι οντως ομορφη και ειδικα η μαυρη ολα τα λεφτα,μηπως να αρχισουμε να δηλωνουμε ενδιαφερον μηπως και οργανωθει καμια ομαδικη αγορα? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τετ Σεπ 15 2010, 14:41 | |
| |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τετ Σεπ 15 2010, 14:46 | |
| Μέσα κι εγώ για ομαδική..Απλά να προσδιορίσουμε στο περίπου το ΠΟΤΕ για να ετοιμάσω τη γυναίκα ψυχολογικά !!! _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
giorlesvos Member
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τετ Σεπ 15 2010, 14:48 | |
| - V.Stratos έγραψε:
- Μέσα κι εγώ για ομαδική..Απλά να προσδιορίσουμε στο περίπου το ΠΟΤΕ
για να ετοιμάσω τη γυναίκα ψυχολογικά !!! Ακριβως και εγω τα ιδια με τον Στρατο, πειτε περιπου ποτε για να αρχισω να πεταω σποντες, μην της ερθει αποτομα. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τετ Σεπ 15 2010, 14:49 | |
| |
|
| |
jamescook Member
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τετ Σεπ 15 2010, 14:54 | |
| στρατο εγω ηδη τις εχω πεταξει με καποια αλλα συναφη που θελω να κανω!!!!!!!! |
|
| |
giorlesvos Member
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τετ Σεπ 15 2010, 14:55 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τετ Σεπ 15 2010, 14:58 | |
| νομιζω οτι για τιμη δεν θα παμε πιο κατω γιατι απο οτι διαβασα ειναι κανονικα 300 και 250 για μελη της λεσχης...εκεινος ειπε 250 για ολους (και συμφορουμιτες)....οποτε δεν νομιζω να πεσει και αλλο....παρασκευη θα παω απο εκει να δω αν εφερε καπακια και θα ρωτησω παντως..... |
|
| |
Fanis83 Member
Ηλικία : 41 Τόπος : Άνω Γλυφάδα Registration date : 07/04/2008
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τετ Σεπ 15 2010, 15:02 | |
| Και εγώ μέσα παιδιά απλά φεύγω για μοτοβόλτα και επιστρέφω την άλλη Παρασκευή |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τετ Σεπ 15 2010, 15:04 | |
| |
|
| |
giorlesvos Member
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τετ Σεπ 15 2010, 15:06 | |
| - akaliptos έγραψε:
- νομιζω οτι για τιμη δεν θα παμε πιο κατω γιατι απο οτι διαβασα ειναι κανονικα 300 και 250 για μελη της λεσχης...εκεινος ειπε 250 για ολους (και συμφορουμιτες)....οποτε δεν νομιζω να πεσει και αλλο....παρασκευη θα παω απο εκει να δω αν εφερε καπακια και θα ρωτησω παντως.....
Εγω ξεκρεμαστος ρε Χαρη τον πηρα τηλεφωνο, ουτε φορουμ ειπα ουτε τιποτα, και τον ρωταω απλα για μια εξατμιση για το στρωμα και μου λεει 250 φιλε με περαστηκα, αρα αν πουμε για ομαδικη φορουμ και τετοια μπορει κατι να μας κοψει. Ρωτα τον παντως εσυ δεν χανουμε τιποτα. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τετ Σεπ 15 2010, 15:07 | |
| ναι εγω θα ρωτησω για 5 και για 10 κομματια!!!!το θεμα ειναι εσυ το θες και αποστολη ε??δεν ειναι ολα δηλαδη με τοποθετηση |
|
| |
giorlesvos Member
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τετ Σεπ 15 2010, 15:09 | |
| - akaliptos έγραψε:
- ναι εγω θα ρωτησω για 5 και για 10 κομματια!!!!το θεμα ειναι εσυ το θες και αποστολη ε??δεν ειναι ολα δηλαδη με τοποθετηση
Το πολυ πολυ σου στελνω την μηχανη με το καραβι, αν δεν μπορεσω να κατεβω εγω, την πας στο μαστορα τηυν περναει πανω την ξαναβαζεις στο καραβι και τελειωσαμε. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τετ Σεπ 15 2010, 15:14 | |
| |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τετ Σεπ 15 2010, 15:16 | |
| Να με συγχωράτε ρε παίδες (γενικά μιλάω) αλλά στα Μέλη Λέσχης κάνει τιμή 250?, ωραία.. Στα Μέλη του Φόρουμ κάνει την ίδια τιμή..Πάλι ωραία (αν και θα έπρεπε ή να μην το κάνει ή να είναι πιο φθηνά για τη Λέσχη) Μην το παρεξηγήσετε αυτό,απλά όταν γράφεσαι σε μια λέσχη έχεις και κάποια υποθετικά οφέλη.. Σαν παρέα που είμαστε καλά κάνει και δίνει μια κοινή τιμή.. Αυτό με τις τιμές ίσως θα έπρεπε να το προσέξει λίγο και το ΔΣ της λέσχης
Αλλά αυτό που δεν μπορώ να διαννοηθώ είναι ότι ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΛΑ ΜΕ V-STROM του είπε 250? !!
Δλδ κοροιδευόμαστε ?? Ας τον πάρει κάποιος ένα τηλέφωνο και ας του πεί ότι ΟΛΟΙ είμαστε μέλη της λέσχης και ότι θέλουμε για 10 κομμάτια μια καλύτερη τιμή.. Αν δε δώσει πάμε μεμονωμένα όποτε έχει φράγκα ο καθένας και τη βάζουμε Αν δώσει έστω και 10-20? που λέει ο λόγος θα είναι καλά γιατί ίσως να κατέβω από Βόλο - Αθήνα για να την τοποθετήσω και βγάζω τσάμπα το κατέβα..
_________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τετ Σεπ 15 2010, 15:22 | |
| σε αυτο προσωπικα δεν θελω να μπλεχτω γιατι δεν ειμαι μελος της λεσχης...και δεν θελω βεβαια να στραβωσει και το 250!!!! |
|
| |
giorlesvos Member
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τετ Σεπ 15 2010, 15:23 | |
| - V.Stratos έγραψε:
- Να με συγχωράτε ρε παίδες (γενικά μιλάω) αλλά στα Μέλη Λέσχης κάνει τιμή 250?, ωραία..
Στα Μέλη του Φόρουμ κάνει την ίδια τιμή..Πάλι ωραία (αν και θα έπρεπε ή να μην το κάνει ή να είναι πιο φθηνά για τη Λέσχη) Μην το παρεξηγήσετε αυτό,απλά όταν γράφεσαι σε μια λέσχη έχεις και κάποια υποθετικά οφέλη.. Σαν παρέα που είμαστε καλά κάνει και δίνει μια κοινή τιμή.. Αυτό με τις τιμές ίσως θα έπρεπε να το προσέξει λίγο και το ΔΣ της λέσχης
Αλλά αυτό που δεν μπορώ να διαννοηθώ είναι ότι ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΛΑ ΜΕ V-STROM του είπε 250? !!
Δλδ κοροιδευόμαστε ?? Ας τον πάρει κάποιος ένα τηλέφωνο και ας του πεί ότι ΟΛΟΙ είμαστε μέλη της λέσχης και ότι θέλουμε για 10 κομμάτια μια καλύτερη τιμή.. Αν δε δώσει πάμε μεμονωμένα όποτε έχει φράγκα ο καθένας και τη βάζουμε Αν δώσει έστω και 10-20? που λέει ο λόγος θα είναι καλά γιατί ίσως να κατέβω από Βόλο - Αθήνα για να την τοποθετήσω και βγάζω τσάμπα το κατέβα..
Αυτο ειπα και εγω βρε Στρατο, αφου μου ειπε εμενα ετσι απλα οτι στην τοποθετω με 250 ευρω αρα κοροιδευει τα παιδια απ την λεσχη οτι και καλα τους την δινει μονο σε αυτους 250, αφου τοσο την δινει σε ολον τον κοσμο. Τσαμπα υποχρεωση δηλαδη. Και οπως λες αν δεν κατεβαινει καθολου κατω απο αυτην την τιμη τοτε παει ο καθενας οποτε θελει και την βαζει και τελειωνει το θεμα. Αλλα αν κοψει οπως λες εστω και 20-30 ευρω καλα ειναι θα βγαλουμε και τα εξοδα. |
|
| |
| Εξάτμιση Race tech ή Race guns; | |
|