| Εξάτμιση Race tech ή Race guns; | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
akaliptos vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Δευ Νοε 29 2010, 21:52 | |
| εγινε σημερα το σερβις των 6000 και μπηκε το φιλτρο pipercross!!!του εδωσε και λιγο μειγμα απο οτι μου ειπε αλλα ακομα δεν το εχω ανοιξει για να δω πως παει πλεον!μολις το κανω θα ενημερωσω! |
|
| |
vstromrider Member
Ηλικία : 39 Τόπος : brahames!!!! Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Κυρ Δεκ 12 2010, 16:49 | |
| |
|
| |
kostas Member
Ηλικία : 37 Τόπος : Peristeri Registration date : 20/09/2008
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Δευ Δεκ 27 2010, 15:48 | |
| Nα κανω μια ερωτησουλα?Εγω που σκεφτομαι να βαλω την ολοσωμη την καρμπον πρεπει να παω εκει να μιλησω και τετοια η παω την αφηνω και την εχω ετοιμη?Δηλαδη εχει ετοιμοπαραδοτες η πρεπει να τις φτιαξει? |
|
| |
vstromrider Member
Ηλικία : 39 Τόπος : brahames!!!! Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Δευ Δεκ 27 2010, 16:48 | |
| - kostas έγραψε:
- Nα κανω μια ερωτησουλα?Εγω που σκεφτομαι να βαλω την ολοσωμη την καρμπον πρεπει να παω εκει να μιλησω και τετοια η παω την αφηνω και την εχω ετοιμη?Δηλαδη εχει ετοιμοπαραδοτες η πρεπει να τις φτιαξει?
Καλυτερα κανε ενα τηλεφωνο πριν να δεις αν εχει ετοιμη και μετα πας,αφηνεις και μετα σου τηλεφωνει και παραλαμβανεις.εχει καποιες ετοιμες αλλα απο το τηλεφωνο τα λετε καλυτερα |
|
| |
hque
Registration date : 12/08/2009
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τρι Φεβ 22 2011, 17:38 | |
| παιδια διαβασα ΟΛΕΣ τις σελιδες μεχρι εδω ,αλλα θελω μια διευκρυνηση
πιο πολυ θορυβο κανει να βαλεις μονο το τελικο ή ολο μαζι με τους σωληνες ?
επισης εσεις που βρισκοσαστε μεταξυ σας και ξερετε ο ενας τα μηχανακια του αλλου πιανου κανει περισσοτερο θορυβο ? του σαλιγαρου η του ακαλυπτου ?
γιατι ο ενας εχει μονο το τελικο ενω ο αλλος και τους σωληνες απο τον πετρο-racetech . λογικα χωρις σωληνες κανει λιγοτερο θορυβο αλλα ειναι ετσι και στην πραξη στα μηχανακια σας ? |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τρι Φεβ 22 2011, 20:54 | |
| O Θορυβος είναι ο ίδιος κ εξαρτάται από το τελικό κ όχι από τις κούρμπες...τώρα αν το σκεφτείς σε λεπτομέρια, του σαλίγκαρου οι μαμά σωληνώσεις είναι στενότερες οπότε τα καυσαέρια εφορμούν στο τελικό με μεγαλύτερη πίεση οπότε ίσως του σαλίγκαρου να είναι λίγο πιο δυνατός ο ήχος...αν κ δεν πιστεύω σε αντιληπτό επίπεδο. |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τρι Φεβ 22 2011, 21:26 | |
| οπως ειπε και ο γιαννης. του ακαλυπτου ειναι ενα κλικ πιο μπασατο λογω του οτι εχει αυξησει την διαμετρο στις σωληνωσεις. στην δικη μου περιπτωση χωρις σιγαστηρα ειδικα οταν ανεβαζει στροφες η κατασταση μοιαζει λιγο μ αυτο |
|
| |
hque
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τρι Φεβ 22 2011, 21:43 | |
| ευχαριστω για τις απαντησεις σας και εδω αλλα και στο utube (σαλιγκαρε) . εν ολιγοις αν καταλαβαινω σωστα αν επιλεξεις να βαλεις μονο το τελικο τοτε οταν ειναι να πας για ΚΤΕΟ πρεπει να ψαξεις να βρεις καινουρια εξατμιση γιατι την δικια σου θα την εχεις κοψει . σωστα ? ενω αμα πας για την περιπτωση με τους σωληνες εισαι κομπλε . σωστα ? |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τρι Φεβ 22 2011, 21:53 | |
| - hque έγραψε:
- ευχαριστω για τις απαντησεις σας και εδω αλλα και στο utube (σαλιγκαρε) .
εν ολιγοις αν καταλαβαινω σωστα αν επιλεξεις να βαλεις μονο το τελικο τοτε οταν ειναι να πας για ΚΤΕΟ πρεπει να ψαξεις να βρεις καινουρια εξατμιση γιατι την δικια σου θα την εχεις κοψει . σωστα ? ενω αμα πας για την περιπτωση με τους σωληνες εισαι κομπλε . σωστα ? λαθος!!!!!!!!!!!!!! με ενα 20ρικο σου ξαναπεταει πανω την δικια σου και περνας κτεο. κοψιμο κολλημα σε μιση ωρα εχεις φυγει με την μαμα και τουμπαλιν. |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τρι Φεβ 22 2011, 22:04 | |
| κ ακόμη πιο εύκολο είναι να πάρεις μια ολόσωμη μαμά από ένα καλό παιδί σαν εμένα για να κάνεις την δουλειά σου....κ να μην κόβεις ράβεις...τι τις κρατάμε στο πατάρι? |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τρι Φεβ 22 2011, 22:18 | |
| - σαλιγκάρι έγραψε:
- οπως ειπε και ο γιαννης.
του ακαλυπτου ειναι ενα κλικ πιο μπασατο λογω του οτι εχει αυξησει την διαμετρο στις σωληνωσεις. στην δικη μου περιπτωση χωρις σιγαστηρα ειδικα οταν ανεβαζει στροφες η κατασταση μοιαζει λιγο μ αυτο
Αντιαεροπορικο πυροβολο !!!! Ταχυτητα ριπης : 800-1000 βληματα το λεπτο ανα κανη !!! Βληματα εκρηκτικα, εμπρηστικα, τροχειοδεικτικα ..... Σκοπευτρο φυσικο αλλα κ μεσα απο οθονη...Τι μου θυμισες... το λυνω κ το δενω λεμε !!!!!! sorry για το spam....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Jumaru στις Τρι Φεβ 22 2011, 23:06, 1 φορά |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τρι Φεβ 22 2011, 22:23 | |
| |
|
| |
hque
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τρι Φεβ 22 2011, 22:27 | |
| - tazakos έγραψε:
- κ ακόμη πιο εύκολο είναι να πάρεις μια ολόσωμη μαμά από ένα καλό παιδί σαν εμένα για να κάνεις την δουλειά σου....κ να μην κόβεις ράβεις...τι τις κρατάμε στο πατάρι?
τι καλο εχεις ταζακο φιλε μου ? και βεβαια ποσο παει το μαλι ? |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τρι Φεβ 22 2011, 22:36 | |
| - hque έγραψε:
- tazakos έγραψε:
- κ ακόμη πιο εύκολο είναι να πάρεις μια ολόσωμη μαμά από ένα καλό παιδί σαν εμένα για να κάνεις την δουλειά σου....κ να μην κόβεις ράβεις...τι τις κρατάμε στο πατάρι?
τι καλο εχεις ταζακο φιλε μου ? και βεβαια ποσο παει το μαλι ?
όχι φίλε μου παρεξήγησες, την μανίσια εξάτμιση μου έχω-εννοούσα, καθώς φοράω λέιζερ ολόσωμη, οπότε είπα ότι αντί να ξανακόβεις κ ράβεις για το ΚΤΕΟ δανείζεσαι την δική μου ή κάποιου άλλου για 2-3 μέρες να περάσεις κτέο. |
|
| |
hque
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τρι Φεβ 22 2011, 22:52 | |
| εχω εκπλαγει. η αλληλεγκυη εδω μεσα θεωρειται δεδομενη . εχω ξαναυπαρξει ενεργο μελος του suzuki swift club και εκει τα ιδια . ο ενας βοηθαει τον αλλον χωρις 2η σκεψη . Ταζακο ,ας πουμε , δεν με ξερεις και σχεδον μου δανιζεις την εξατμιση σου. με ενθουσιασατε με ολα οσα εχω διαβασει σχετικα με την βοηθεια που δινει ο ενας στον αλλον . θελω να μαθω για τις μηχανες και με οσα γραφετε μπορω . θελω να σας γνωρισω απο κοντα . αμεσα . αν κανονιζετε συναντησεις μεσα σε σαββατοκυριακα θα χαρω παρα πολυ να σας δω απο κοντα .
να εισαστε περιφανοι για τις εντυπωσεις που δινετε στον κοσμο . ελπιζω (και πιστευω) πως δεν μενετε εκει . |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τρι Φεβ 22 2011, 23:10 | |
| να σαι καλά φίλε μου για τα λόγια σου για την παρέα μας, είναι αλήθεια ότι εδωμέσα έχουν γίνει κινήσεις ανιδιοτελείς κ αληθινές τόσο που σίγουρα δεν είναι εντυπωσεις μόνο κ φέραν πολύ κόσμο κοντά τον έναν στον άλλο. |
|
| |
akaliptos vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τετ Φεβ 23 2011, 08:20 | |
| Προσωπικα νομιζω οτι οπως ειπε και ο σαλιγκαρος ο δικος μου ηχος ειναι λιγο πιο μπασος.στα ψιλα και σε μενα γινεται χαμος.ειναι καθαρα θεμα τι θες.απο εκει και περα οντως υπαρχει φοβερη σχεση μεταξυ των μελων |
|
| |
kgalano vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Άγιος Δημήτριος Registration date : 04/08/2010
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Σαβ Ιουν 18 2011, 23:16 | |
| - σαλιγκάρι έγραψε:
οσοι αποφασισετε παντως να βαλετε τελικο της race tech αγοραστε και προστατευτικο λαιμου απο κ4 ας πουμε που δεν ειχε καταλυτη (για οσους εχουν καταλυτη) μιας και το μαμα δειχνει γκουμουτσα γιατι καλυπτει τον καταλυτη(γνωμη μου παντα). 16 ευρουδακια εχει αν θυμαμαι καλα απο τον σφακ.
Θυμάσαι μήπως τον κωδικό του για το να το παραγγείλω?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kgalano στις Σαβ Ιουν 18 2011, 23:24, 1 φορά |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Σαβ Ιουν 18 2011, 23:19 | |
| Για να μην ανοίγω νέο θέμα περί εξατμίσεων, θέλω τη γνώμη σας. Έχω ένα τελικό racetech από το μηχανάκι του θείου μου στα χέρια μου. Πήγα σήμερα από τον Παπαγιάννη και μου έδωσε 2 εναλλακτικές:
α) Κόψε ράψε τη μαμά εξάτμιση με αφαίρεση καταλύτη, 50?
β) Σωλήνες από μπροστά, 200?
Δεδομένου ότι αργότερα θα μπει και ένα φίλτρο pipercross και κάποιο ψιλορύθμισμα στα μείγματα (δεν με ενδιαφέρουν τρελά πράγματα, απλά λίγο καλύτερο τράβηγμα και πιο ωραίος ήχος από το μηχανάκι μου), τι λέτε να επιλέξω? Αξίζει η διαφορά των 150?? Θα υπάρχει αισθητή διαφορά σε ήχο ή επιδόσεις? |
|
| |
@lex_73 vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Σαβ Ιουν 18 2011, 23:47 | |
| - kgalano έγραψε:
- .......Αξίζει η διαφορά των 150?? Θα υπάρχει αισθητή διαφορά σε ήχο ή επιδόσεις?
Δε νομίζω ότι θα δεις και καμιά τρελή διαφορά. Γνώμη μου, κράτα τα 150 και καν' τα φρένα (4πίστονες κι αποστάτες). Αν έχεις ήδη, βάλε φρέσκα λάστιχα τον Σεπτέμβρη. Αν έχεις βάλει κι από αυτά πρόσφατα, καν' τα βενζίνες και πιες τα ρέστα παγωμένες μπύρες μπάϊ δε σισορ ατ δε μούνλαϊτ! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Κυρ Ιουν 19 2011, 00:04 | |
| - @lex_73 έγραψε:
- kgalano έγραψε:
- .......Αξίζει η διαφορά των 150?? Θα υπάρχει αισθητή διαφορά σε ήχο ή επιδόσεις?
Δε νομίζω ότι θα δεις και καμιά τρελή διαφορά. Γνώμη μου, κράτα τα 150 και καν' τα φρένα (4πίστονες κι αποστάτες). Αν έχεις ήδη, βάλε φρέσκα λάστιχα τον Σεπτέμβρη. Αν έχεις βάλει κι από αυτά πρόσφατα, καν' τα βενζίνες και πιες τα ρέστα παγωμένες μπύρες μπάϊ δε σισορ ατ δε μούνλαϊτ! Αυτό σκέφτομαι και εγώ.... Ο λόγος απόδοσης/τιμής δεν νομίζω να είναι και πολύ μεγάλος, γι' αυτό και ρώτησα πριν προβώ σε οποιαδήποτε ενέργεια. Μπάι δε γουέι, πολύ καλή η πρόταση για μπύρες αλλά μάλλον θα πάνε σε φίλτρο, ρύθμιση, service 6Κ το Σεπτέμβρη. Φρένα αργότερα.. |
|
| |
paulsin Member
Ηλικία : 41 Τόπος : Filirian-Porto Salonico Registration date : 22/04/2009
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Δευ Ιουν 20 2011, 00:56 | |
| 4 piston calipers rulezzz!!!
|
|
| |
σαλιγκάρι gold member
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Δευ Ιουν 20 2011, 01:16 | |
| - kgalano έγραψε:
- Για να μην ανοίγω νέο θέμα περί εξατμίσεων, θέλω τη γνώμη σας. Έχω ένα τελικό racetech από το μηχανάκι του θείου μου στα χέρια μου. Πήγα σήμερα από τον Παπαγιάννη και μου έδωσε 2 εναλλακτικές:
Δεδομένου ότι αργότερα θα μπει και ένα φίλτρο pipercross και κάποιο ψιλορύθμισμα στα μείγματα (δεν με ενδιαφέρουν τρελά πράγματα, απλά λίγο καλύτερο τράβηγμα και πιο ωραίος ήχος από το μηχανάκι μου), τι λέτε να επιλέξω? Αξίζει η διαφορά των 150?? Θα υπάρχει αισθητή διαφορά σε ήχο ή επιδόσεις? α) ΝΑΙ β) ΟΧΙ |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Δευ Ιουν 20 2011, 01:25 | |
| Σπαμ ΟΝ: Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν.... Σπαμ OFF!!! Δεν θα άντεχα να κρατηθώ για κανένα λόγο όμως!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Δευ Ιουν 20 2011, 01:29 | |
| - σαλιγκάρι έγραψε:
- kgalano έγραψε:
- Για να μην ανοίγω νέο θέμα περί εξατμίσεων, θέλω τη γνώμη σας. Έχω ένα τελικό racetech από το μηχανάκι του θείου μου στα χέρια μου. Πήγα σήμερα από τον Παπαγιάννη και μου έδωσε 2 εναλλακτικές:
Δεδομένου ότι αργότερα θα μπει και ένα φίλτρο pipercross και κάποιο ψιλορύθμισμα στα μείγματα (δεν με ενδιαφέρουν τρελά πράγματα, απλά λίγο καλύτερο τράβηγμα και πιο ωραίος ήχος από το μηχανάκι μου), τι λέτε να επιλέξω? Αξίζει η διαφορά των 150?? Θα υπάρχει αισθητή διαφορά σε ήχο ή επιδόσεις?
α) ΝΑΙ β) ΟΧΙ Λιτός και περιεκτικός, σαλίγκαρε. |
|
| |
| Εξάτμιση Race tech ή Race guns; | |
|