Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

Εξάτμιση Race tech ή Race guns;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
akaliptos
vstromhellasforum Enthusiast
akaliptos

Τόπος : pireas
Registration date : 23/05/2010

Εξάτμιση Race tech ή Race guns;  - Σελίδα 9 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns;    Εξάτμιση Race tech ή Race guns;  - Σελίδα 9 Icon_minitimeΔευ Νοε 29 2010, 21:52

εγινε σημερα το σερβις των 6000 και μπηκε το φιλτρο pipercross!!!του εδωσε και λιγο μειγμα απο οτι μου ειπε αλλα ακομα δεν το εχω ανοιξει για να δω πως παει πλεον!μολις το κανω θα ενημερωσω!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
vstromrider
Member
Member
vstromrider

Τόπος : brahames!!!!
Registration date : 14/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns;    Εξάτμιση Race tech ή Race guns;  - Σελίδα 9 Icon_minitimeΚυρ Δεκ 12 2010, 16:49

εβαλα και εγω το καινουριο εξατμισονι απο παπαγιαννη.300 ευρο μονο τελικο.ειναι ολο απο τιτανιο και κονικο το διατριτο του μεσα για να μην χανει στα ψηλα.απο θορυβο,ειναι ολα τα λεφτα!!!μου εδωσε και σιγαστηρα αν θελω να τον βαζω στα ταξιδια αλλα σε ενα tour μου στο ναυπλιο δεν ενοχλησε καθολου εμενα και ουτε τη συνοδηγο.απο καταναλωση,το ιδιο γιατι δεν εχω αλλαξει φιλτρο.(ακομα)Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

https://2img.net/r/ihimizer/img441/8650/dsc00187t.jpg
kostas
Member
Member
kostas

Τόπος : Peristeri
Registration date : 20/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns;    Εξάτμιση Race tech ή Race guns;  - Σελίδα 9 Icon_minitimeΔευ Δεκ 27 2010, 15:48

Nα κανω μια ερωτησουλα?Εγω που σκεφτομαι να βαλω την ολοσωμη την καρμπον πρεπει να παω εκει να μιλησω και τετοια η παω την αφηνω και την εχω ετοιμη?Δηλαδη εχει ετοιμοπαραδοτες η πρεπει να τις φτιαξει?
vstromrider
Member
Member
vstromrider

Τόπος : brahames!!!!
Registration date : 14/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns;    Εξάτμιση Race tech ή Race guns;  - Σελίδα 9 Icon_minitimeΔευ Δεκ 27 2010, 16:48

kostas έγραψε:
Nα κανω μια ερωτησουλα?Εγω που σκεφτομαι να βαλω την ολοσωμη την καρμπον πρεπει να παω εκει να μιλησω και τετοια η παω την αφηνω και την εχω ετοιμη?Δηλαδη εχει ετοιμοπαραδοτες η πρεπει να τις φτιαξει?

Καλυτερα κανε ενα τηλεφωνο πριν να δεις αν εχει ετοιμη και μετα πας,αφηνεις και μετα σου τηλεφωνει και παραλαμβανεις.εχει καποιες ετοιμες αλλα απο το τηλεφωνο τα λετε καλυτερα Wink
hque

hque

Registration date : 12/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns;    Εξάτμιση Race tech ή Race guns;  - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤρι Φεβ 22 2011, 17:38

παιδια διαβασα ΟΛΕΣ τις σελιδες μεχρι εδω ,αλλα θελω μια διευκρυνηση

πιο πολυ θορυβο κανει να βαλεις μονο το τελικο ή ολο μαζι με τους σωληνες ?

επισης εσεις που βρισκοσαστε μεταξυ σας και ξερετε ο ενας τα μηχανακια του αλλου πιανου κανει περισσοτερο θορυβο ?
του σαλιγαρου η του ακαλυπτου ?

γιατι ο ενας εχει μονο το τελικο ενω ο αλλος και τους σωληνες απο τον πετρο-racetech .
λογικα χωρις σωληνες κανει λιγοτερο θορυβο αλλα ειναι ετσι και στην πραξη στα μηχανακια σας ?
tazakos
gold member
gold member
tazakos

Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα
Registration date : 22/05/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns;    Εξάτμιση Race tech ή Race guns;  - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤρι Φεβ 22 2011, 20:54

O Θορυβος είναι ο ίδιος κ εξαρτάται από το τελικό κ όχι από τις κούρμπες...τώρα αν το σκεφτείς σε λεπτομέρια, του σαλίγκαρου οι μαμά σωληνώσεις είναι στενότερες οπότε τα καυσαέρια εφορμούν στο τελικό με μεγαλύτερη πίεση οπότε ίσως του σαλίγκαρου να είναι λίγο πιο δυνατός ο ήχος...αν κ δεν πιστεύω σε αντιληπτό επίπεδο.
σαλιγκάρι
gold member
gold member
σαλιγκάρι

Τόπος : Περιστέρι
Registration date : 11/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns;    Εξάτμιση Race tech ή Race guns;  - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤρι Φεβ 22 2011, 21:26

οπως ειπε και ο γιαννης.
του ακαλυπτου ειναι ενα κλικ πιο μπασατο λογω του οτι εχει αυξησει την διαμετρο στις σωληνωσεις.
στην δικη μου περιπτωση χωρις σιγαστηρα ειδικα οταν ανεβαζει στροφες η κατασταση μοιαζει λιγο μ αυτο

Εξάτμιση Race tech ή Race guns;  - Σελίδα 9 Rh202460347

hque

hque

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns;    Εξάτμιση Race tech ή Race guns;  - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤρι Φεβ 22 2011, 21:43

ευχαριστω για τις απαντησεις σας και εδω αλλα και στο utube (σαλιγκαρε) .
εν ολιγοις αν καταλαβαινω σωστα αν επιλεξεις να βαλεις μονο το τελικο τοτε οταν ειναι να πας για ΚΤΕΟ πρεπει να ψαξεις να βρεις καινουρια εξατμιση γιατι την δικια σου θα την εχεις κοψει .
σωστα ?
ενω αμα πας για την περιπτωση με τους σωληνες εισαι κομπλε .
σωστα ?
σαλιγκάρι
gold member
gold member
σαλιγκάρι

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns;    Εξάτμιση Race tech ή Race guns;  - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤρι Φεβ 22 2011, 21:53

hque έγραψε:
ευχαριστω για τις απαντησεις σας και εδω αλλα και στο utube (σαλιγκαρε) .
εν ολιγοις αν καταλαβαινω σωστα αν επιλεξεις να βαλεις μονο το τελικο τοτε οταν ειναι να πας για ΚΤΕΟ πρεπει να ψαξεις να βρεις καινουρια εξατμιση γιατι την δικια σου θα την εχεις κοψει .
σωστα ?
ενω αμα πας για την περιπτωση με τους σωληνες εισαι κομπλε .
σωστα ?

λαθος!!!!!!!!!!!!!!

με ενα 20ρικο σου ξαναπεταει πανω την δικια σου και περνας κτεο.
κοψιμο κολλημα σε μιση ωρα εχεις φυγει με την μαμα και τουμπαλιν.
tazakos
gold member
gold member
tazakos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns;    Εξάτμιση Race tech ή Race guns;  - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤρι Φεβ 22 2011, 22:04

κ ακόμη πιο εύκολο είναι να πάρεις μια ολόσωμη μαμά από ένα καλό παιδί σαν εμένα για να κάνεις την δουλειά σου....κ να μην κόβεις ράβεις...τι τις κρατάμε στο πατάρι? Wink
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns;    Εξάτμιση Race tech ή Race guns;  - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤρι Φεβ 22 2011, 22:18

σαλιγκάρι έγραψε:
οπως ειπε και ο γιαννης.
του ακαλυπτου ειναι ενα κλικ πιο μπασατο λογω του οτι εχει αυξησει την διαμετρο στις σωληνωσεις.
στην δικη μου περιπτωση χωρις σιγαστηρα ειδικα οταν ανεβαζει στροφες η κατασταση μοιαζει λιγο μ αυτο

Αντιαεροπορικο πυροβολο !!!!
Ταχυτητα ριπης : 800-1000 βληματα το λεπτο ανα κανη !!!
Βληματα εκρηκτικα, εμπρηστικα, τροχειοδεικτικα .....
Σκοπευτρο φυσικο αλλα κ μεσα απο οθονη...Τι μου θυμισες... το λυνω κ το δενω λεμε !!!!!!
sorry για το spam....
Εξάτμιση Race tech ή Race guns;  - Σελίδα 9 95412 Εξάτμιση Race tech ή Race guns;  - Σελίδα 9 95412 Εξάτμιση Race tech ή Race guns;  - Σελίδα 9 95412 Εξάτμιση Race tech ή Race guns;  - Σελίδα 9 95412

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Jumaru στις Τρι Φεβ 22 2011, 23:06, 1 φορά
σαλιγκάρι
gold member
gold member
σαλιγκάρι

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns;    Εξάτμιση Race tech ή Race guns;  - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤρι Φεβ 22 2011, 22:23

Jumaru έγραψε:
σαλιγκάρι έγραψε:
οπως ειπε και ο γιαννης.

Αντιαεροπορικο πυροβολο !!!!
Ταχυτητα ριπης : 800-1000 βληματα ανα κανη !!!
Βληματα εκρηκτικα, εμπρηστικα, τροχειοδεικτικα .....
Σκοπευτρο φυσικο αλλα κ μεσα απο οθονη...Τι μου θυμισες... το λυνω κ το δενω λεμε !!!!!!
sorry για το spam....
Εξάτμιση Race tech ή Race guns;  - Σελίδα 9 95412 Εξάτμιση Race tech ή Race guns;  - Σελίδα 9 95412 Εξάτμιση Race tech ή Race guns;  - Σελίδα 9 95412 Εξάτμιση Race tech ή Race guns;  - Σελίδα 9 95412

και το ονομα αυτου raimental Very Happy
hque

hque

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns;    Εξάτμιση Race tech ή Race guns;  - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤρι Φεβ 22 2011, 22:27

tazakos έγραψε:
κ ακόμη πιο εύκολο είναι να πάρεις μια ολόσωμη μαμά από ένα καλό παιδί σαν εμένα για να κάνεις την δουλειά σου....κ να μην κόβεις ράβεις...τι τις κρατάμε στο πατάρι? Wink
τι καλο εχεις ταζακο φιλε μου ? και βεβαια ποσο παει το μαλι ?

tazakos
gold member
gold member
tazakos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns;    Εξάτμιση Race tech ή Race guns;  - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤρι Φεβ 22 2011, 22:36

hque έγραψε:
tazakos έγραψε:
τι καλο εχεις ταζακο φιλε μου ? και βεβαια ποσο παει το μαλι ?

όχι φίλε μου παρεξήγησες, την μανίσια εξάτμιση μου έχω-εννοούσα, καθώς φοράω λέιζερ ολόσωμη, οπότε είπα ότι αντί να ξανακόβεις κ ράβεις για το ΚΤΕΟ δανείζεσαι την δική μου ή κάποιου άλλου για 2-3 μέρες να περάσεις κτέο. Cool
hque

hque

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns;    Εξάτμιση Race tech ή Race guns;  - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤρι Φεβ 22 2011, 22:52

εχω εκπλαγει.
η αλληλεγκυη εδω μεσα θεωρειται δεδομενη .
εχω ξαναυπαρξει ενεργο μελος του suzuki swift club και εκει τα ιδια .
ο ενας βοηθαει τον αλλον χωρις 2η σκεψη .
Ταζακο ,ας πουμε , δεν με ξερεις και σχεδον μου δανιζεις την εξατμιση σου.
με ενθουσιασατε με ολα οσα εχω διαβασει σχετικα με την βοηθεια που δινει ο ενας στον αλλον .
θελω να μαθω για τις μηχανες και με οσα γραφετε μπορω .
θελω να σας γνωρισω απο κοντα . αμεσα .
αν κανονιζετε συναντησεις μεσα σε σαββατοκυριακα θα χαρω παρα πολυ να σας δω απο κοντα .

να εισαστε περιφανοι για τις εντυπωσεις που δινετε στον κοσμο . ελπιζω (και πιστευω) πως δεν μενετε εκει .
tazakos
gold member
gold member
tazakos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns;    Εξάτμιση Race tech ή Race guns;  - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤρι Φεβ 22 2011, 23:10

να σαι καλά φίλε μου για τα λόγια σου για την παρέα μας, είναι αλήθεια ότι εδωμέσα έχουν γίνει κινήσεις ανιδιοτελείς κ αληθινές τόσο που σίγουρα δεν είναι εντυπωσεις μόνο κ φέραν πολύ κόσμο κοντά τον έναν στον άλλο.
Εξάτμιση Race tech ή Race guns;  - Σελίδα 9 942900
akaliptos
akaliptos

Τόπος : pireas
Registration date : 23/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns;    Εξάτμιση Race tech ή Race guns;  - Σελίδα 9 Icon_minitimeΤετ Φεβ 23 2011, 08:20

Προσωπικα νομιζω οτι οπως ειπε και ο σαλιγκαρος ο δικος μου ηχος ειναι λιγο πιο μπασος.στα ψιλα και σε μενα γινεται χαμος.ειναι καθαρα θεμα τι θες.απο εκει και περα οντως υπαρχει φοβερη σχεση μεταξυ των μελων
kgalano
kgalano

Τόπος : Άγιος Δημήτριος
Registration date : 04/08/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns;    Εξάτμιση Race tech ή Race guns;  - Σελίδα 9 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 18 2011, 23:16

σαλιγκάρι έγραψε:

οσοι αποφασισετε παντως να βαλετε τελικο της race tech αγοραστε και προστατευτικο λαιμου απο κ4 ας πουμε που δεν ειχε καταλυτη (για οσους εχουν καταλυτη) μιας και το μαμα δειχνει γκουμουτσα γιατι καλυπτει τον καταλυτη(γνωμη μου παντα).
16 ευρουδακια εχει αν θυμαμαι καλα απο τον σφακ.

Εξάτμιση Race tech ή Race guns;  - Σελίδα 9 Raceteck

Θυμάσαι μήπως τον κωδικό του για το να το παραγγείλω?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την kgalano στις Σαβ Ιουν 18 2011, 23:24, 1 φορά
http://www.tax-advices.gr
kgalano
kgalano

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns;    Εξάτμιση Race tech ή Race guns;  - Σελίδα 9 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 18 2011, 23:19

Για να μην ανοίγω νέο θέμα περί εξατμίσεων, θέλω τη γνώμη σας. Έχω ένα τελικό racetech από το μηχανάκι του θείου μου στα χέρια μου. Πήγα σήμερα από τον Παπαγιάννη και μου έδωσε 2 εναλλακτικές:

α) Κόψε ράψε τη μαμά εξάτμιση με αφαίρεση καταλύτη, 50?

β) Σωλήνες από μπροστά, 200?

Δεδομένου ότι αργότερα θα μπει και ένα φίλτρο pipercross και κάποιο ψιλορύθμισμα στα μείγματα (δεν με ενδιαφέρουν τρελά πράγματα, απλά λίγο καλύτερο τράβηγμα και πιο ωραίος ήχος από το μηχανάκι μου), τι λέτε να επιλέξω? Αξίζει η διαφορά των 150?? Θα υπάρχει αισθητή διαφορά σε ήχο ή επιδόσεις?
@lex_73
@lex_73

Τόπος : Αθήνα
Registration date : 29/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns;    Εξάτμιση Race tech ή Race guns;  - Σελίδα 9 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 18 2011, 23:47

kgalano έγραψε:
.......Αξίζει η διαφορά των 150?? Θα υπάρχει αισθητή διαφορά σε ήχο ή επιδόσεις?

Δε νομίζω ότι θα δεις και καμιά τρελή διαφορά.
Γνώμη μου, κράτα τα 150 και καν' τα φρένα (4πίστονες κι αποστάτες).
Αν έχεις ήδη, βάλε φρέσκα λάστιχα τον Σεπτέμβρη.
Αν έχεις βάλει κι από αυτά πρόσφατα, καν' τα βενζίνες και πιες τα ρέστα παγωμένες μπύρες μπάϊ δε σισορ ατ δε μούνλαϊτ! Very Happy
kgalano
kgalano

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns;    Εξάτμιση Race tech ή Race guns;  - Σελίδα 9 Icon_minitimeΚυρ Ιουν 19 2011, 00:04

@lex_73 έγραψε:
kgalano έγραψε:
.......Αξίζει η διαφορά των 150?? Θα υπάρχει αισθητή διαφορά σε ήχο ή επιδόσεις?

Δε νομίζω ότι θα δεις και καμιά τρελή διαφορά.
Γνώμη μου, κράτα τα 150 και καν' τα φρένα (4πίστονες κι αποστάτες).
Αν έχεις ήδη, βάλε φρέσκα λάστιχα τον Σεπτέμβρη.
Αν έχεις βάλει κι από αυτά πρόσφατα, καν' τα βενζίνες και πιες τα ρέστα παγωμένες μπύρες μπάϊ δε σισορ ατ δε μούνλαϊτ! Very Happy

Αυτό σκέφτομαι και εγώ.... Ο λόγος απόδοσης/τιμής δεν νομίζω να είναι και πολύ μεγάλος, γι' αυτό και ρώτησα πριν προβώ σε οποιαδήποτε ενέργεια.

Μπάι δε γουέι, πολύ καλή η πρόταση για μπύρες αλλά μάλλον θα πάνε σε φίλτρο, ρύθμιση, service 6Κ το Σεπτέμβρη. Φρένα αργότερα.. Very Happy
paulsin
Member
Member
paulsin

Τόπος : Filirian-Porto Salonico
Registration date : 22/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns;    Εξάτμιση Race tech ή Race guns;  - Σελίδα 9 Icon_minitimeΔευ Ιουν 20 2011, 00:56

4 piston calipers rulezzz!!!

σαλιγκάρι
gold member
gold member
σαλιγκάρι

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns;    Εξάτμιση Race tech ή Race guns;  - Σελίδα 9 Icon_minitimeΔευ Ιουν 20 2011, 01:16

kgalano έγραψε:
Για να μην ανοίγω νέο θέμα περί εξατμίσεων, θέλω τη γνώμη σας. Έχω ένα τελικό racetech από το μηχανάκι του θείου μου στα χέρια μου. Πήγα σήμερα από τον Παπαγιάννη και μου έδωσε 2 εναλλακτικές:

Δεδομένου ότι αργότερα θα μπει και ένα φίλτρο pipercross και κάποιο ψιλορύθμισμα στα μείγματα (δεν με ενδιαφέρουν τρελά πράγματα, απλά λίγο καλύτερο τράβηγμα και πιο ωραίος ήχος από το μηχανάκι μου), τι λέτε να επιλέξω? Αξίζει η διαφορά των 150?? Θα υπάρχει αισθητή διαφορά σε ήχο ή επιδόσεις?

α) ΝΑΙ
β) ΟΧΙ
terino
gold member
gold member
terino

Τόπος : Athens
Registration date : 15/01/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns;    Εξάτμιση Race tech ή Race guns;  - Σελίδα 9 Icon_minitimeΔευ Ιουν 20 2011, 01:25

Σπαμ ΟΝ:

Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν....

Σπαμ OFF!!!

Δεν θα άντεχα να κρατηθώ για κανένα λόγο όμως!!

Εξάτμιση Race tech ή Race guns;  - Σελίδα 9 644705 Εξάτμιση Race tech ή Race guns;  - Σελίδα 9 644705
http://www.schoolofdance.gr
kgalano
kgalano

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns;    Εξάτμιση Race tech ή Race guns;  - Σελίδα 9 Icon_minitimeΔευ Ιουν 20 2011, 01:29

σαλιγκάρι έγραψε:
kgalano έγραψε:

α) ΝΑΙ
β) ΟΧΙ

Λιτός και περιεκτικός, merci σαλίγκαρε.

Εξάτμιση Race tech ή Race guns;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+
Σελίδα 9 από 14Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ-ΑΝΑΒΑΤΗΣ :: Εξατμίσεις-
Μετάβαση σε: