παιδια μια ερωτηση, η racetech που εβαλε προσφατα ο kgalano (παραπανω) ειναι ιδια με αυτη του saligarou? γιατι βλεπω οτι δεν εχει τελειωμα carbon και γενικα ειναι διαφορετικη.... γνωριζουμε το τηλ του παπαγιανη να επικοινωνησω, και αν ισχυει ακομα η προσφορα του τελικου στα 250 ευρω?
kgalano vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Άγιος Δημήτριος Registration date : 04/08/2010
παιδια μια ερωτηση, η racetech που εβαλε προσφατα ο kgalano (παραπανω) ειναι ιδια με αυτη του saligarou? γιατι βλεπω οτι δεν εχει τελειωμα carbon και γενικα ειναι διαφορετικη.... γνωριζουμε το τηλ του παπαγιανη να επικοινωνησω, και αν ισχυει ακομα η προσφορα του τελικου στα 250 ευρω?
Ειναι ο ιδιος που τη φτιαχνει, αλλα η δικια μου ειναι πιο παλιο σχεδιο, την ειχα ηδη απο το προηγουμενο μηχανακι του θειου μου. Το τηλεφωνο δεν το ΄χω προχειρα αλλα αν ψαξεις στο ιντερνετ "Παπαγιαννης πετρος racetech" θα το βρεις σιγουρα και εχει και δουλειες του στη σελιδα του αν θυμαμαι καλα.
kgalano vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Άγιος Δημήτριος Registration date : 04/08/2010
Τελικά στο club των racetech και εγώ. Να και μια φωτο με τη δουλειά του Πέτρου.
Πως το βλέπεις το εργαλείο πηγαίνει καλύτερα; Τι διαφορά βλέπεις σε επιδώσεις;;
Εχω την αισθηση πως ναι, ροπιαζει καλυτερα. Ειναι πιο προθυμο να γεμισει ολες τις ταχυτητες. Βεβαια ακομα δεν εχω πειραξει φιλτρο και μυγματα, εκει πιστευω θα φανει καλυτερα η διαφορα. Παντως ανετα πλεον πιανει 180 με 2 ατομα και φαινεται πως εχει λιιιιιγο ακομα να δωσει.
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
Εσυ φταις για ολα εγω το'χω πει....παλιοχαρακτηρα !!! Αψογος επαγγελματιας ο Πετρος κ εκανε τα παντα για να με ικανοποιησει. Γιαννη σ'ευχαριστω για ολες τις διευκρινησεις κ οδηγιες. Να εισαι καλα.
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
Εσυ φταις για ολα εγω το'χω πει....παλιοχαρακτηρα !!! Αψογος επαγγελματιας ο Πετρος κ εκανε τα παντα για να με ικανοποιησει. Γιαννη σ'ευχαριστω για ολες τις διευκρινησεις κ οδηγιες. Να εισαι καλα.
καλοριζικη ρε μουτρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οχι πες μου.....................δεν ειναι μουν@ρ@ η ατιμη?
υ.γ....... το πλαστικο προστατευτικο του καταλυτη να αλλαξεις (βαζοντας απο μοντελο χωρις καταλυτη κ4-κ5) και εισαι ταμαμ (που θα λεγε και ο αδερφος Μανος )
Καλοριζικη!! Πραγματικα ειναι από τις πιο ομορφες που εχω δει...την έκανε και ταιριαζει ακριβως στο κοψιμο του πλαστικου σαν την εργοστασιακη!!! Εχεις βαλει κατι στο πίσω μέρος της?? Μοιαζει σαν να εχει κατι από πίσω...
Ποσο κοστισε??
Fanis83 Member
Ηλικία : 41 Τόπος : Άνω Γλυφάδα Registration date : 07/04/2008
Οταν ειχα μονο το τελικο ειχε σιγουρα ηχητικη βελτιωση και λιιιγο καλυτερο τραβηγμα. Τωρα που εβαλα πιο ελευθερο φιλτρο pipercross και ρυθμιση yioshi το μηχανακι παει σαφως καλυτερα και πλεον 200αριζει ενω πριν βαρια μεχρι 185 ειχα δει. Βεβαια ακομα το μοτερ μου δεν εχει ανοιξει, αλλα ειμαι ευχαριστημενος συνολικα. Τελος, απο θεμα καταναλωσης εχω δει μια μικρη διαφορα εντος πολης, πριν το μηχανακι εβγαζε με 10? περιπου 130 χλμ ενω τωρα περι τα 120 χλμ, ενω σε ανοικτο δρομο καιει αναλογα με το χερι σου...
vaggelis
Καθώς το καμάρι μου εχει την τιμητική του αυτές τις μέρες λόγω γενεθλίων μου (καί οχι δικών του χαχα) μαζί με κάποια ακόμα κοίταξα καί για εξάτμιση χειροποίητη λόγω οικονομικών οπότε έπεξα ανάμεσα σε αυτές τις δύο όπως όλοι.Οπότε θέλω να πώ την γνώμη μου εγώ πήγα με έναν παραδίπλα θείο με εξατμίσεις αυτοκινήτων στον racegun όπου και καλά σαν γείτονες θα έκανα καλύτερη τίμη ο άνθρωπος είναι απαράδεκτος σε τρόπους καθόλου εξυπηρετίκος και είχε και τα τρία σχέδια απο 250 εως 280 ευρώ ανάλογα με τη θέση του αισθητήρα λ. Επίσης δεν ηταν διατεθημένος να μου εξηγήσει τι θόρυβο θα κάνει και τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό. Φεύγοντας λοιπόν πέρασα και από τον άλλο ( race tech ) να δω τι τιμές έχει. Ο άνθρωπος ήταν ευγενέστατος, εξυπηρετικότατος, μου είπε οτι μπορούμε να ρυθμίσουμε το θόρυβο ανάλογα με τα δικά μου γούστα και οι τιμές του κυμαίνονταν απο 220 έως 250. Μάλιστα γνώριζε που βρίσκετε ο αισθητήρας λ γιατί τον ρώτησα λόγω του προηγούμενου και μου είπε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα δίνοντας μου να καταλάβω οτι ο άνθρωπος γνώριζε καλά τη μηχανή.
Οπότε καταλαβαίνετε πως τον συμπάθησα απίστευτα. Αύτα απο την μίκρη μου εμπειρία για το θέμα.
kostas Member
Ηλικία : 37 Τόπος : Peristeri Registration date : 20/09/2008
Θέμα: race tech Κυρ Οκτ 02 2011, 15:20
Jumaru τα σπάει η εξατμισούλα σου το τελικο ειναι παπαγιαννης?Ειναι ακριβως οπως μου αρεσει εμενα κοψε ραψε εκανες σωστα?
σαλιγκάρι gold member
A ρε σαλιγκαρε επειδη ειμαι Περιστεριωτης με προσεχεις ετσι.Να σαι καλα.
Ε..............ναι η αληθεια ειναι οτι μια συμπαθεια στα πατριωτακια την εχω
kostas Member
Θέμα: race tech Πεμ Οκτ 13 2011, 14:58
Σαλιγκαρε να σε πρηξω λιγο γιατι πληρωνομαι αυριο και σκεφτομαι να επισκεφτω παπαγιαννη.Το τελικο το τιτανιο με το καπακι το ανθρακονηματινο εχει 300 'η 250?Και γινεται να του πω με εξτρα λεφτα αντι την ενωση απο τον αισθητηρα λαμδα μεχρι το τελικο σωληνα inox δε ξερω τι βαζει να μου τον βαλει τιτανιο και αυτο?
υγ το ξερω οτι σε εχω πρηξει αν μπορεις να βοηθησεις.
σαλιγκάρι gold member
Σαλιγκαρε να σε πρηξω λιγο γιατι πληρωνομαι αυριο και σκεφτομαι να επισκεφτω παπαγιαννη.Το τελικο το τιτανιο με το καπακι το ανθρακονηματινο εχει 300 'η 250?Και γινεται να του πω με εξτρα λεφτα αντι την ενωση απο τον αισθητηρα λαμδα μεχρι το τελικο σωληνα inox δε ξερω τι βαζει να μου τον βαλει τιτανιο και αυτο?
250 εχει σιγουρα η αλουμινενια που φοραμε οι περισσοτεροι , η τιτανιου λογικα θα εχει ακριβοτερα δεν εχω ιδεα. οπως δεν εχω ιδεα επισης αν παιζουν σωληνες τιτανιου .............παρτον ενα τηλεφωνο αδερφε μου να λυσεις τις αποριες σου και με το καλο βαλε μας και καμμια φωτο να χαζεψουμε και το τιτανιο οταν το κοτσαρεις στο μωρο σου.
kostas Member
Θέμα: race tech Πεμ Οκτ 13 2011, 20:13
Αυριο αν οχι πρωι πρωι κατα τις 12-1 θα τον παρω τηλεφωνο να δω τι εχει να μου πει.Ευχαριστω παντως σαλιγκαρε για το advice και για τη φωτο οταν με το καλο μπει να εισαι σιγουρος.
vaggelis
250 εχει σιγουρα η αλουμινενια που φοραμε οι περισσοτεροι , η τιτανιου λογικα θα εχει ακριβοτερα δεν εχω ιδεα. οπως δεν εχω ιδεα επισης αν παιζουν σωληνες τιτανιου .............παρτον ενα τηλεφωνο αδερφε μου να λυσεις τις αποριες σου και με το καλο βαλε μας και καμμια φωτο να χαζεψουμε και το τιτανιο οταν το κοτσαρεις στο μωρο σου.
Απο οτι θυμάμε που είχα πάει πρόσφατα η μαύρη ήταν η πιο ακριβή στα 250 και απο εκει και πέρα έπεφτε παρακάτω για τις αλλές δύο μια ασημί σκούρα και μια ασημί γυαλιστερή δεν θυμάμε πως της είπε καποία θα ήταν η τιτάνιο απο αύτες
kostas Member
Moλις πριν λιγο γυρισα απτον παπαγιαννη ειχα παει να βαλω εξατμιση.Μπαινω μεσα λεω για σας.Ρωταω τιμουλα για ολοσωμη λεω οτι ειμαι απτο φορουμ και εχουν βαλει πολυ απο εκει.Μου λεει την τιμη και μενω εκπληκτος.450 ευρω ολοσομη του λεω οτι μερικοι την εχουν βαλει με 400 και μου λεει ψεματα σου ειπαν επειδη δεν ειχα σκοπο να δωσω 450 ευρω για χειροποιητη ρωταω το τελικο σκετο ποσο το εχει να το εβαζα μου λεει το τελικο σκετο εχει 250 αλλα....Τι αλλα λεω εγω.Αλλα δε το βαζω λεει το τελικο σκετο μονο ολοσωμη βαζω γιατι λεει αμα σου βαλω τελικο θα χαλασεις την εξατμιση σου και δε με συμφερει και μενα κοψε ραψε.Εμεινα με ανοιχτο το στομα και σηκωθηκα και εφυγα.Και λεω αυτος ειναι ο αριστος επαγγελματιας που ολοι λετε?Και ναι σε αυτον πηγα δεν εκανα λαθος το μαγαζι,και αν οντως σε εσας συμπεριφερθηκε σωστα εμενα γιατι ετσι?????