Κανει θορυβο τοσο ωστε η μ@λ@κισμενη στο "κουτι" μπροστα :
1ο να καταλαβει οτι ερχεσαι... 2ο να κατεβασει το κινητο κ να πιασει με τα δυο χερια το τιμονι....μιας κ δεν ακουει τπτ απο το τηλεφωνο !! 3ο στις ομαδικες εκδρομες να μην καθεται κανεις πισω σου ωστε να γουσταρεις πιο πολυ τα τρελλα σου...
σωστος....
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
Παρε τηλεφωνο τον Πετρο να κανεις τις ερωτησεις σου κ να κλεισεις ραντεβου... ειναι πολυ εξυπηρετικος, εμενα μολις την ειχε ετοιμη κλεισαμε για Σαββατο ραντεβου αλλα του ειχα εξηγησει πως δεν ειχα χρονο κ ειχα ταξιδι. εφυγα απο Πατρα πρωι, στις 9 ημουν εκει κ κατα τις 12-1 εφυγα ενθουσιασμενος !! και καπακια να μην εχει με την πρωτη που θα ερθουν θα σου κρατησει αρκει να του πεις τι θελεις !!
μπορεις να επιλεξεις κ το ποσο ψηλα θα ειναι η εξατμιση, ποσο κοντα στον κορμο, που το πλαστικο...
foudas
Registration date : 25/05/2012
Θέμα: PSINOMAI ASXIMA Παρ Νοε 23 2012, 01:23
MPORW NA VRETHW ME KAPOION APO SAS VRE PAIDES NA AKOUSW TO STROMA ME RACE TECH YT PSINOMAI???mENW STO ILION ATTIKIS...kAPOIOS EDW KONTA???
nikosdll Member
καλησπέρα παιδιά είμαι νέος στην παρέα και κάτοχος ενός vstrom εδώ και 6 μήνες μιας και τότε έγινα 21 είμαι γενικά ευχαριστημένος αλλα θέλω κάτι παραπάνω ο μάστορας μου είναι στον νέο κόσμο η αντιπροσωπεία μου ειπε για racetech πρόγραμμα και ρυθμισμα 400 euro τα αξίζει? επίσης κάτι άλλο στην wolf στην μεσογείων μου ειπαν ότι φέρνουν και καλά το vstrom στις αρχικές ρύθμισις με 100 euro και παίρνει 10 άλογα τι είναι ρε παιδιά τα άλογα στραγάλια τους λέω
toumpanos gold member
Ηλικία : 43 Τόπος : νεα σμυρνη Registration date : 31/01/2008
πάμε ξανά, στο νέο σχέδιο που βγάζει πάνω από 1 χρόνο τώρα έχεις 2 επιλογές . Με που ειναι σταθερός ή χωρίς. Αν επιλέξεις χωρις δεν εχεις την δυνατότητα να βάλεις εκτός αν την πας στο μαγαζί στην ανοίξει και σου βαλει σταθερό .
Αν πας να την αγοράσεις καινούργια θα σε ρωτήσει αν θες ή όχι και οτι αποφασίσεις θα εχεις.
Ρε μεγάλε η εξάτμιση υπάρχει ήδη, έλεος δλδ τι δεν καταλαβαίνεις. Αν είναι να μου απαντάς έτσι μην απαντάς σε παρακαλώ.. Λέω πως είναι με την βίδα , δλδ βάλε βγάλε, ρωτάω πως γίνεται ακριβώς η εγκατάσταση απεγκατάσταση και μου λες αν πας να την πάρεις τώρα είναι μόνιμη ή μη. Δηλαδή πιο χάσιμο χρόνου δεν γίνεται.
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
Ρε μεγάλε η εξάτμιση υπάρχει ήδη, έλεος δλδ τι δεν καταλαβαίνεις. Αν είναι να μου απαντάς έτσι μην απαντάς σε παρακαλώ.. Λέω πως είναι με την βίδα , δλδ βάλε βγάλε, ρωτάω πως γίνεται ακριβώς η εγκατάσταση απεγκατάσταση και μου λες αν πας να την πάρεις τώρα είναι μόνιμη ή μη. Δηλαδή πιο χάσιμο χρόνου δεν γίνεται.
Πες το παλικάρι μου ότι εχει την παλιά από την αρχή να βγάλουμε άκρη. Αν δεν βρεις απάντηση από εδω , παρε ενα τηλέφωνο το μαγαζί να σου πει ακριβώς τι πρεπει να κάνεις. http://racetech.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%B1
_________________ Αντώνης DL 650 L0 Black
endurasx vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 43 Τόπος : Περιστερι Registration date : 28/11/2012
Και μιας και ξεκίνησα εδώ . αν Μέι ενα αφτερμαρκετ φίλτρο όπως το pipercross που διαβάζω εδώ θα αυξηθεί η κατανάλωση; και αν ναι θα είναι αισθητό ? Ευχαριστω