| Εξάτμιση Race tech ή Race guns; | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
loxias gold member
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τετ Σεπ 15 2010, 15:28 | |
| - V.Stratos έγραψε:
- Να με συγχωράτε ρε παίδες (γενικά μιλάω) αλλά στα Μέλη Λέσχης κάνει τιμή 250?, ωραία..
Στα Μέλη του Φόρουμ κάνει την ίδια τιμή..Πάλι ωραία (αν και θα έπρεπε ή να μην το κάνει ή να είναι πιο φθηνά για τη Λέσχη) Μην το παρεξηγήσετε αυτό,απλά όταν γράφεσαι σε μια λέσχη έχεις και κάποια υποθετικά οφέλη.. Σαν παρέα που είμαστε καλά κάνει και δίνει μια κοινή τιμή.. Αυτό με τις τιμές ίσως θα έπρεπε να το προσέξει λίγο και το ΔΣ της λέσχης
Αλλά αυτό που δεν μπορώ να διαννοηθώ είναι ότι ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΛΑ ΜΕ V-STROM του είπε 250? !!
Δλδ κοροιδευόμαστε ?? Ας τον πάρει κάποιος ένα τηλέφωνο και ας του πεί ότι ΟΛΟΙ είμαστε μέλη της λέσχης και ότι θέλουμε για 10 κομμάτια μια καλύτερη τιμή.. Αν δε δώσει πάμε μεμονωμένα όποτε έχει φράγκα ο καθένας και τη βάζουμε Αν δώσει έστω και 10-20? που λέει ο λόγος θα είναι καλά γιατί ίσως να κατέβω από Βόλο - Αθήνα για να την τοποθετήσω και βγάζω τσάμπα το κατέβα..
Eγω λεω να μην την βαλεις καθολου! |
|
| |
giorlesvos Member
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τετ Σεπ 15 2010, 15:31 | |
| Γιατι κυριε ΛΟΧΙΑ μας, υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο στον Στρατο η για να τον πειραξεις το λες? |
|
| |
loxias gold member
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τετ Σεπ 15 2010, 15:37 | |
| - giorlesvos έγραψε:
- Γιατι κυριε ΛΟΧΙΑ μας, υπαρχει καποιος λογος που το λες αυτο στον Στρατο η για να τον πειραξεις το λες?
Για να τον γλυτωσω απο τα 250+600 που στο τελος θα δωσει το λεω! Κατα τα αλλα θελει αναλυση το πραμα. Απλα ας πουμε οτι αυτη η λυση ειναι για αυτους που θελουν να ακουν θορυβο και μονο απο την μηχανη τους ,υποστηριζοντας κανα φιλτρο ή βγαλμενες πεταλουδες. Επειδη ξερω ομως οτι ο Στρατος δεν θα μεινει εκει ,καλο θα ειναι να μην πεταξει 250Ε. Και κατι αλλο...για να στηριξω τα παραπανω απευθυνομενους σε ολους. Μεχρι στιγμης το κριτηριο επιλογης εξατμισης που κυριαρχει σε αυτο το thread ειναι το ποσο ομορφο ειναι το τελικο.Κοινως κλαϊν μαϊν. Οποιος καταλαβε ,καταλαβε! My 2c! |
|
| |
giorlesvos Member
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τετ Σεπ 15 2010, 15:43 | |
| |
|
| |
akaliptos vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Παρ Σεπ 17 2010, 13:32 | |
| εχουμε νεοτερα...μιλησα με το παληκαρι, δεν του εχουν ερθει τα καπακια ακομα..μεσα στην επομενη εβδομαδα τα περιμενει....μου ειπε ομως οτι αν προκειται για παραγγελια 10 κομματιων ας πουμε θα γινει αλλη τιμη απο τα 250 αλλα θα μου πει την τιμη μεσα στην εβδομαδα που θα τον παρω για τα καπακια.....οποτε αναμενουμε!!! |
|
| |
venumis
Registration date : 16/05/2010
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Σαβ Σεπ 25 2010, 01:03 | |
| Υπάρχει κανένα νεο απο το μέτωπο ? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Σαβ Σεπ 25 2010, 01:05 | |
| μιλησα μαζι του την πεμπτη και μου ειπε οτι θα με παρει να μου πει τιμη!!!ακομα δεν με εχει παρει!αυριο θα τον παρω εγω ή αν παω τσιβαρακη για τοποθετηση κεντρικου σταντ, θα περασω και απο εκει!!!! |
|
| |
KiLLeR13
Ηλικία : 48 Τόπος : KoRiNtHoS Registration date : 26/06/2010
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Σαβ Σεπ 25 2010, 08:05 | |
| |
|
| |
vstromrider Member
Ηλικία : 39 Τόπος : brahames!!!! Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Σαβ Σεπ 25 2010, 15:05 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Σαβ Σεπ 25 2010, 15:06 | |
| λοιπον νεοτερα!!!για το 1000αρι θελει 500 ευρω τοποθετημενα!!!!απο εκει και περα, για τους 650αρηδες ακομα δεν εχει βγει τιμη γιατι περιμενει να του ερθουν τα καπακια και να εκτιμησει ποσο μπορει να το ριξει!!!ελπιζουμε μεσα στην εβδομαδα να τα εχει!!!! |
|
| |
vstromrider Member
Ηλικία : 39 Τόπος : brahames!!!! Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Σαβ Σεπ 25 2010, 15:12 | |
| |
|
| |
KiLLeR13
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Σαβ Σεπ 25 2010, 15:43 | |
| |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Σαβ Σεπ 25 2010, 16:34 | |
| - akaliptos έγραψε:
- λοιπον νεοτερα!!!για το 1000αρι θελει 500 ευρω τοποθετημενα!!!!απο εκει και περα, για τους 650αρηδες ακομα δεν εχει βγει τιμη γιατι περιμενει να του ερθουν τα καπακια και να εκτιμησει ποσο μπορει να το ριξει!!!ελπιζουμε μεσα στην εβδομαδα να τα εχει!!!!
μαλακία είναι το 500 κατά την γνώμη μου, για το 1000ρι έπρεπε να πει 400 το πολύ...είναι η διπλή δουλειά από το 650, τίποτα παραπάνω...είναι δηλαδή με ένα σμπάρο δυο τρυγώνια..νομίζω έπρεπε να είναι 400 άντε 450 αλλά όχι δύο επί 650. |
|
| |
KiLLeR13
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Σαβ Σεπ 25 2010, 16:56 | |
| - tazakos έγραψε:
- akaliptos έγραψε:
- λοιπον νεοτερα!!!για το 1000αρι θελει 500 ευρω τοποθετημενα!!!!απο εκει και περα, για τους 650αρηδες ακομα δεν εχει βγει τιμη γιατι περιμενει να του ερθουν τα καπακια και να εκτιμησει ποσο μπορει να το ριξει!!!ελπιζουμε μεσα στην εβδομαδα να τα εχει!!!!
μαλακία είναι το 500 κατά την γνώμη μου, για το 1000ρι έπρεπε να πει 400 το πολύ...είναι η διπλή δουλειά από το 650, τίποτα παραπάνω...είναι δηλαδή με ένα σμπάρο δυο τρυγώνια..νομίζω έπρεπε να είναι 400 άντε 450 αλλά όχι δύο επί 650. και γω να πω την αληθεια περιμενα μια καλυτερη τιμη..... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Σαβ Σεπ 25 2010, 16:58 | |
| οταν με παρει για την προσφορα θα του πω αν μπορει να γινει καλυτερη τιμη!!! |
|
| |
KiLLeR13
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Σαβ Σεπ 25 2010, 17:05 | |
| - akaliptos έγραψε:
- οταν με παρει για την προσφορα θα του πω αν μπορει να γινει καλυτερη τιμη!!!
Η λογικη αυτο λεει...αν παει η τιμη 250- για τα 650 .....τοτε....πρεπει κατι να γινει και για μας.... |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Σαβ Σεπ 25 2010, 17:07 | |
| λίγο που γκουγκλαρα επί τούτου, βρήκα ότι για tdm κάνει 580 ο τεκ. τι να πω? |
|
| |
venumis
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Σαβ Σεπ 25 2010, 19:23 | |
| Παιδιά οι τιμές για τα 650/1000 είναι μια χαρά αν υπολογίσουμε οτι είναι μαζι με τα περαστικά..
Απο εκει και πέρα θα με ενδιέφερε αν γίνετε η εξάτμιση να μπαίνει και να βγαίνει εύκολα, όποτε θέλω δηλ. να φοράω ξανά την μαμά..
Είχα πριν φορεμένη μια yoshimura και εχω να πω τα καλύτερα λόγια, η μηχανή αλλάζει τελείως προς το καλύτερο.. Απλά με κούραζε μερικές φορές ο παραπάνω ήχος (με τάπα την είχα) κ έκανα μλκ που την πούλησα, έπρεπε να την κρατήσω για να την αλλάζω με την μαμά..
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Σαβ Οκτ 02 2010, 16:11 | |
| μιλησα μαζι του σημερα!αυτος αλλαξε προμηθευτη στα καρμπον κομματια και το δειγμα που του εστειλε ηταν λαθος!!!τωρα του εφτιαξε το σωστο και πλεον περιμενει λογικα μεσα στην εβδομαδα την αφιξη για να βγαλει τιμη!αντε να δουμε! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τρι Οκτ 12 2010, 10:58 | |
| ακομα δεν εχουμε καποια ενημερωση για τις εξατμισεις!περιμενει τα τελικα καρμπον!
απλα θελω να ρωτησω κατι σε οσους φορουν τη συγκεκριμενη!!!εχουν βαλει και power commander για να ρυθμισουν το μηχανακι σωστα?και επισης ποιο φιλτρο φορατε? |
|
| |
venumis
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τρι Οκτ 12 2010, 14:26 | |
| Δεν είναι απαραίτητο το power commander, εγω που είχα βάλει Yoshimura μια χαρά δούλευε, απλα τα μίγματα αλλάζεις με το yoshι box σε κάποια Suzuki..
Το power commander παει περίπου στα 350? με 400? προσωπικά με την καμία δεν θα έδινα τόσα χρήματα για κάτι τέτοιο !! |
|
| |
loxias gold member
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τρι Οκτ 12 2010, 16:17 | |
| - venumis έγραψε:
- Δεν είναι απαραίτητο το power commander, εγω που είχα βάλει Yoshimura μια χαρά δούλευε, απλα τα μίγματα αλλάζεις με το yoshι box σε κάποια Suzuki..
Το power commander παει περίπου στα 350? με 400? προσωπικά με την καμία δεν θα έδινα τόσα χρήματα για κάτι τέτοιο !! Κι ομως εαν ηξερες ποσο επηρεαζονται τα μιγματα(προς το πολυ χειροτερο) στα μηχανακια μας ,εστω και απο την αλλαγη ενος τελικου/αφαιρεση καταλυτη το PC θα ηταν το πρωτο πραγμα που θα αγοραζες μετα την εξατμιση ή ενα φιλτρο.Να μην μιλησω για μηχανακια σαν το δικο μου ή του Ταζακου που ειναι σχεδον ολα αλλαγμενα...εκει πραγματικα γινεται της πουτ@ν@ς. Το yoshi box και η δουλεια που κανει δεν μπορει να καλυψει την εκταση στις διορθωσεις των μιγματων που χρειαζεται το μοτερ ,ουτε για αστειο. Κατα την γνωμη μου ειναι ημιμετρο της πλακας! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τρι Οκτ 12 2010, 16:32 | |
| πριν απο το vstrom ειχα ενα μπεργκμαν (σκουτερ) και θυμαμαι οταν εβαλα γιοσιμουρα και φιλτρο, δεν ειχα φορεσει ακομα power commander!το μηχανακι με απλη ρυθμιση σε yoshibox ηταν μπουκωμενο!οταν εβαλα το power και ρυθμιστηκε σωστα το μηχανακι, ηταν τελειως διαφορετικο!!!!!οποτε μηπως οντως χρειαζεται και τωρα? |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τρι Οκτ 12 2010, 16:33 | |
| - loxias έγραψε:
- venumis έγραψε:
- Δεν είναι απαραίτητο το power commander, εγω που είχα βάλει Yoshimura μια χαρά δούλευε, απλα τα μίγματα αλλάζεις με το yoshι box σε κάποια Suzuki..
Το power commander παει περίπου στα 350? με 400? προσωπικά με την καμία δεν θα έδινα τόσα χρήματα για κάτι τέτοιο !!
Κι ομως εαν ηξερες ποσο επηρεαζονται τα μιγματα(προς το πολυ χειροτερο) στα μηχανακια μας ,εστω και απο την αλλαγη ενος τελικου/αφαιρεση καταλυτη το PC θα ηταν το πρωτο πραγμα που θα αγοραζες μετα την εξατμιση ή ενα φιλτρο.Να μην μιλησω για μηχανακια σαν το δικο μου ή του Ταζακου που ειναι σχεδον ολα αλλαγμενα...εκει πραγματικα γινεται της πουτ@ν@ς. Το yoshi box και η δουλεια που κανει δεν μπορει να καλυψει την εκταση στις διορθωσεις των μιγματων που χρειαζεται το μοτερ ,ουτε για αστειο. Κατα την γνωμη μου ειναι ημιμετρο της πλακας! μητσο φιλε μου ειμαι σχεδον σιγουρος οτι τα λεγομενα σου στεκουν 100%. απο την αλλη παντως εγω που το μονο που εχω κανει βαζοντας την race tech πριν απο εναμιση χρονο ειναι ρυθμιση με yoshibox. μεχρι στιγμης η μοτο δουλευει ρολοι απροβληματιστα και παει σιγουρα πολυ καλυτερα απο πριν. μηπως λεω εγω τωρα ....................τα ημιμετρα ειναι οτι καλυτερο για αυτους που δεν τους περισευουν λαλακια για power comander? το ρωταω μιας και οι εποχες δεν σηκωνουν μαλακιες. και παντα με την προυποθεση πως δεν δημιουργειται καποιο προβλημα στον κινητηρα. |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: Εξάτμιση Race tech ή Race guns; Τρι Οκτ 12 2010, 17:20 | |
| ο Δημήτρης μιλάει για πολλές αλλαγές (σταξ, αβάνς, εξάτμιση, πεταλούδες έξω, φίλτρο, pc) Το γιόσι στην ουσία δίνει μια μέτρια ολ αράουντ ρύθμιση για εξάτμιση-φίλτρο αλλά δεν είναι εξατομικευμένη λύση που θα ήταν απόλυτη όπως χαρτογράφηση power commander σε rolling dyno |
|
| |
| Εξάτμιση Race tech ή Race guns; | |
|