|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
MILT vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Επιθεση απο τσιγγανους Τετ Αυγ 04 2010, 17:43 | |
| |
|
| |
morfeas Administrator
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηλιούπολη Registration date : 14/01/2008
| Θέμα: Απ: Επιθεση απο τσιγγανους Τετ Αυγ 04 2010, 17:50 | |
| Φίλο τι να πω.... αν πω θα πουν ρατσιστή κλπ- κλπ κλπ....εχουμε γίνει Μπ@@@λο
περαστικά και πάλι καλά που δεν χτύπησες εσύ ....αν σου έχει στραβωσει το τιμόνι κάπου έχω ένα....
_________________ Δημήτρης K. mail:info@vstromhellasforum.com MOTOtaxidiotis |
|
| |
MILT vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Επιθεση απο τσιγγανους Τετ Αυγ 04 2010, 17:52 | |
| Δεκτο φιλε, ευχαριστω και το νου σας στο ταξιδι. |
|
| |
cristos_29
Ηλικία : 45 Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Registration date : 25/05/2008
| Θέμα: Απ: Επιθεση απο τσιγγανους Τετ Αυγ 04 2010, 17:56 | |
| Μιλτο λυπαμε δεν εχουν μπεσα αυτοι οι κανιβαλοι γιατι ανθρωποι δεν ειναι σιγουρα!!! αφου δεν χτυπισες δοξα το θεο να λες ολα ταλλα φτιαχνονται. |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Επιθεση απο τσιγγανους Τετ Αυγ 04 2010, 18:25 | |
| ένα ντου χρειάζονται..ένα συντονισμένο ντου...δεν πιστεύω ότι τέτοια πράγματα γίνονται εν έτη 2010 στην πρωτεύουσα. Ξέσκισμα κ φυλακή... Γαμημένα γκέτο! |
|
| |
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
| Θέμα: Απ: Επιθεση απο τσιγγανους Τετ Αυγ 04 2010, 18:28 | |
| Ελα ρε Μιλτο , τωρα το γραφουνε τα παιδια στο chat, εσυ επαθες τιποτα? Ολα καλα απο υγειας τουλαχιστον? |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Επιθεση απο τσιγγανους Τετ Αυγ 04 2010, 18:32 | |
| Βρωμιάρηδες σκατοτσιγγάνοι..Πείτε με ρε ΡΑΤΣΙΣΤΗ γιατί είμαι με τα γαμι@λια Α ρε και να είμασταν καμμιά 20-30 μοτό πίσω από τον Μίλτο.. Σφαγή θα γράφανε οι εφημερίδες στο Μενίδι Μα καλά κι εσύ στο Μενίδι τί έκανες ρε παλιόγρια ?? Σε παίρνω σε 20-30' να μιλήσουμε _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
Grasshopper Member
| Θέμα: Απ: Επιθεση απο τσιγγανους Τετ Αυγ 04 2010, 18:36 | |
| Άλλο τσιγγάνοι και άλλο τουρκόγυφτοι. Να λεμε τα πράματα με το όνομα τους σε αυτο το σκατότοπο. |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Επιθεση απο τσιγγανους Τετ Αυγ 04 2010, 18:37 | |
| - Grasshopper έγραψε:
- Άλλο τσιγγάνοι και άλλο τουρκόγυφτοι. Να λεμε τα πράματα με το όνομα τους σε αυτο το σκατότοπο.
|
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Επιθεση απο τσιγγανους Τετ Αυγ 04 2010, 18:41 | |
| - Grasshopper έγραψε:
- Άλλο τσιγγάνοι και άλλο τουρκόγυφτοι. Να λεμε τα πράματα με το όνομα τους σε αυτο το σκατότοπο.
Δεν πάει να λέγονται και Ιμάμ Μπαιλντί τα κοπρόσκυλα.. _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
sakismip vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Επιθεση απο τσιγγανους Τετ Αυγ 04 2010, 18:51 | |
| τσογλάνια να σαπίσουν στην φυλακή πρέπει τέτοια κωλόπαιδα!!! |
|
| |
aris_n gold member
| Θέμα: Απ: Επιθεση απο τσιγγανους Τετ Αυγ 04 2010, 19:10 | |
| Κοιτάω τις φωτό κανά 2 ώρες τώρα και δεν το χωράει το μυαλό μου.... Η βιαιότητα των χτυπημάτων, η μανία τους (κατάφεραν να ξηλώσουν ολόκληρη ζελατίνα μαζί με την βάση της), η έκταση των ζημιών είναι τουλάχιστον σοκαριστικά. Μου είναι τελείως αδιανόητο επίσης να συλλάβω το πώς μπορεί να αισθάνθηκες εκείνη την ώρα, ουσιαστικά παλεύοντας για την ζωή σου. Για εμένα είναι μια ξεκάθαρη απόπειρα ανθρωποκτονίας και μόνο απο τύχη αποσοβήθηκε το μοιραίο. Το να σε χτυπάνε με μαδέρια στο κεφάλι, ακόμα και αν φοράς κράνος, είναι ικανό να σε αφήσει παράλυτο αν οχι νεκρό, διότι απο την βιαιότητα της κρούσης μια μεγαλύτερη κίνηση του κεφαλιού αρκεί για να συμβούν τα παραπάνω. Δυστυχώς βρίσκομαι στις ΗΠΑ και δεν μπορώ να προστρέξω σε οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείς αν και νομίζω οτι το δυσκολότερο κομμάτι σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι να φτιαχτεί η μοτό, αλλά το να ηρεμήσεις ψυχολογικά και να μπορείς να βγείς ξανά στο δρόμο, χωρίς να φοβάσαι αν θα γυρίσεις το βράδυ σπίτι στη γυναίκα σου. Για ακόμα μια φορά θα δηλώσω την αμέριστη λύπη μου για την κατάντια της Ελληνικής κοινωνίας και θα σου ευχηθώ φίλε Μίλτο ταχεία ανάρρωση απο αυτό τον εφιάλτη. |
|
| |
sakismip vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Επιθεση απο τσιγγανους Τετ Αυγ 04 2010, 19:22 | |
| αυτό σκέφτομαι και εγώ ώρες τώρα!αυτό ήταν δολοφονική επίθεση.....θα μπορούσε να βρεθεί οποιοσδήποτε απο εμάς στη θέση αυτή και ρωτάω εγώ,αν δεν φορούσε κράνος,λέμε αν, τι θα γινότανε?δεν θέλω να το σκέφτομαι!πως ρε αρχίδια χτυπάτε κάποιον στο κεφάλι και όπου βρείτε?αυτοί για μένα λέγονται ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sakismip στις Τετ Αυγ 04 2010, 22:29, 1 φορά |
|
| |
evita
Ηλικία : 54 Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Registration date : 30/07/2010
| Θέμα: Απ: Επιθεση απο τσιγγανους Τετ Αυγ 04 2010, 19:26 | |
| Μιλτο καλησπερα και περαστικα,αν χρεισαστεις καποια βοηθεια νομικη η καποιους "ανθρωπους" στην εισαγγελια στειλε μου pm με το τηλεφωνο σου
Φιλικα παντα Εβιτα
Γνωμη μου πα·ντως μην το αφησεις ετσι,γιατι σε καποιο αλλο θα το ξανακανουν σιγουρα..... |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Επιθεση απο τσιγγανους Τετ Αυγ 04 2010, 19:26 | |
| Μίλτο, τι ήτανε αυτό που σε βρήκε ρε Φίλε? Τι σκατά συμβαίνει εκεί στο Μενίδι? Πιστεύω να είσαι καλά, και όσο για το μηχανάκι μη το σκέφτεσαι θα το φτιάξουμε σιγα - σιγά!!!! Τελικά ώρες - ώρες σκέφτομαι ότι οι HELL ANGELS ορθά είχανε σκεφτεί!!!!!!!! Εάν το κάνουμε και εμείς να δούμε μετά πως θα μας αντιμετωπίζουν!!!!!!! |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Επιθεση απο τσιγγανους Τετ Αυγ 04 2010, 19:34 | |
| Περαστικά Μίλτο αν και εύκολα το λέμε αλλά σίγουρα δύσκολα ξεχνιέται. Το μηχανάκι σε αυτήν την περίπτωση πιστεύω είναι το λιγότερο και ελπίζω να μην έχεις χτυπήματα από αυτήν την καριόλιά που σου έτυχε. Και εγώ πιστεύω πως δεν πρέπει να το αφήσεις έτσι αλλα και από την άλλη δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε και αν θα ήταν συνετό να μπλέξεις με τέτοιους ο θεός να τους κάνει ανθρώπους. Ποτέ ξανά εννοείται σε κανέναν μας αλλά σίγουρα είναι κάτι που δεν το ξεχνάς εύκολα και ο φόβος όταν θα είσαι πάνω στη μηχανή να κοιτάς τριγύρω μην έρχεται κανείς σιγουρα είναι ψυχοφθώρο.
Ότι χρειαστείς και μπορώ να βοηθήσω πολύ ευχαρίστως |
|
| |
andreasp vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Επιθεση απο τσιγγανους Τετ Αυγ 04 2010, 21:13 | |
| Εγω δεν κατάλαβα τι έγινε! Ησουν στο Μενίδι και στην πέσαν στα καλά καθούμενα οι γύφτοι?
Και χτες το βράδυ... Μενίδι ημουν! |
|
| |
largkat Member
Ηλικία : 46 Τόπος : pieceland, larissa Registration date : 05/10/2009
| Θέμα: Απ: Επιθεση απο τσιγγανους Τετ Αυγ 04 2010, 21:49 | |
| ήμαρτον...τουλάχιστον γλύτωσες τα χειρότερα...φάτσες έκοψες ???
(είναι και όλοι ίδιοι οι σκ@τόγυφτοι )
στη λάρισα κάναμε αμάν να γλυτώσουμε κόσμο από τους βιλ@ν@κιδες πριν 2-3 χρόνια...
(σε λίγο θα κυκλοφορούμε με θήκες για τσεκούρια ή κοντόκανες δίπλα στα κάγκελα...)
περαστικά , τί να πώ άλλο ... |
|
| |
plumberfx Member
Ηλικία : 47 Τόπος : Aθηνα - Νεα Σμυρνη Registration date : 21/10/2008
| Θέμα: Απ: Επιθεση απο τσιγγανους Τετ Αυγ 04 2010, 22:00 | |
| κοιταω και ξανακοιταω τις φωτογραφιες και δεν μπορω να το πιστεψω...κανονικη δολοφονικη αποπειρα. δοξα το θεο που εισαι καλα... |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: Επιθεση απο τσιγγανους Τετ Αυγ 04 2010, 22:11 | |
| Τώρα γύρισα και μόλις το είδα,μένω άφωνος δεν ξέρω τι έχει συμβεί αλλά εύχομαι και πιστεύω να είσαι καλά,ότι χρειαστείς είμαστε δίπλα σου. |
|
| |
hargoul vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Επιθεση απο τσιγγανους Τετ Αυγ 04 2010, 22:27 | |
| Ειχα ακουσει οτι οι γυφτοι συχνα πυκνα κανουν τετοια κολπα, αλλα δεν ηθελα να το πιστεψω. Δυστυχως ηρθε ενας φιλος να το επιβεβαιωσει και μαλιστα με ασχημο τροπο. Οι υλικες ζημιες ειναι μεγαλες δεν λεω, αλλα παλι καλα που εισαι καλα, μιας και εφαγες αρκετες στο κεφαλι (οπως μου ειπες και οπως φαινεται και απο το κρανος). Παντως θαυμασα την ψυχραιμια σου, εγω δεν θα ημουν, ουτε θα εδειχνα τοσο χαλαρος. Τελος θελω να πω οτι δεν ημουν ρατσιστης με κανεναν, απο εδω και περα γυφτο ουτε ζωγραφιστο δεν θελω να δω. |
|
| |
z0rbas Member
Ηλικία : 44 Τόπος : Βόλος-Λάρισα- ΒΑΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Registration date : 01/06/2010
| Θέμα: Απ: Επιθεση απο τσιγγανους Τετ Αυγ 04 2010, 22:29 | |
| Μίλτο πραγματικά οι φωτογραφίες σου πονάνε. Τουλαχιστον εισαι εσύ καλά.Αυτό μετράει. Ότι μπορουμε να βοηθήσουμε ειμαστε εδώ. Περαστικά και ολα θα πάνε καλά |
|
| |
jimagic Member
Ηλικία : 47 Τόπος : Ηλίου Πόλη Registration date : 18/04/2008
| Θέμα: Απ: Επιθεση απο τσιγγανους Τετ Αυγ 04 2010, 23:09 | |
| εχω σοκαριστει απο τις φωτογραφιες!!! τι να πω!!! περαστικα και παλι ρε μιλτο! ζοφερο! |
|
| |
SOTHRHS vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 01/06/2008
| Θέμα: Απ: Επιθεση απο τσιγγανους Τετ Αυγ 04 2010, 23:23 | |
| Τι εγινε ρε Μιλτο??????????? Αλλο παλι και τουτο εχω μεινει τελειως μ@λ@κ@ς |
|
| |
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: Επιθεση απο τσιγγανους Τετ Αυγ 04 2010, 23:33 | |
| Πάντως και επειδή το ζω όλο αυτό από το πρωί έχω να πω....
Μπράβο για την απίστευτη ψυχραιμία!!
Μπράβο για την θετική ενέργεια!!
Μπράβο γενικότερα για τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες!!
Εγώ στην θέση σου θα έκανα ακριβώς τα αντίθετα γιατί πολύ απλά δεν προκάλεσα κανέναν και τίποτα από όλα αυτά....... δεν θα το χωρούσε το μυαλό μου ρε αδερφέ τι να πω!! |
|
| |
|