| Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
NICK414 gold member
Ηλικία : 46 Τόπος : C:Program Files Registration date : 10/10/2009
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουλ 13 2011, 12:42 | |
| |
|
| |
black-v vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 02/01/2010
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουλ 13 2011, 13:26 | |
| |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουλ 13 2011, 14:18 | |
| |
|
| |
Perrakis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 40 Τόπος : Heraklion, Crete Registration date : 15/08/2010
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουλ 13 2011, 14:21 | |
| - Perrakis έγραψε:
- Γιάννη σήμερα εγώ θα είμαι στο μαγαζί, περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο από το OilsMotoAuto να βάλω δυο πραματάκια ακόμα και σου στέλνω pm με την παραγγελία, απλά επειδή θα είναι κοντά στο 200άρικο θα σε πάρω τηλ. να συναντηθούμε να σου δώσω σήμερα τα λαλα...
Τελικά είναι 300 σου έστειλα πμ, αν μπορείς πέρνα από το μαγαζί πριν πας στου geo να σου δώσω τα χρήματα!!!!! Οι almeros και st4, αν δεν πάνε από του geo να μου το πούν για να κανονίσω κάνα μεζεδάκι να πιούμε καμιά μπυρίτσα στο μαγαζι!!!! |
|
| |
badouras vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : Αγ.Παρασκευή-Αττική Registration date : 08/05/2009
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουλ 13 2011, 14:25 | |
| |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουλ 13 2011, 14:52 | |
| - badouras έγραψε:
- painter έγραψε:
- NICK414 έγραψε:
- Για τον Ανατολικο Νομο ο καφες θα γινει στο cafe Αperito στις 7.30!!Οποιος μπορει και θελει ερχεται!!
κάτσε να πάρω το παπόρι να κατέβω κρήτη ... εγώ λέω νικολή να κάτσεις να τον πιείς στη βεράντα του σπιτιού σου για να χεις και παρέα Που 'σε συ ???
Δε θα σε ξαναδούμε ??? αντώνη είμαι 2 μέρες αθήνα (πάλι) αλλα σήμερα έχω να βγώ με κάτι ξαδέρφια που έχουν ρεπό σήμερα (είναι ). θα πάμε στο άλσος του παπάγου, αν είναι και σας προλάβω έχει καλώς (έτσι και αλλιώς καμια 12αρια χιλιόμετρα είναι). αν τελειώσω πριν τις 10 παρά θα σε πάρω τηλέφωνο, αλλιως μες στο σουκού. δευτέρα θα πάω πάλι ευβοια. |
|
| |
NICK414 gold member
Ηλικία : 46 Τόπος : C:Program Files Registration date : 10/10/2009
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουλ 13 2011, 15:00 | |
| |
|
| |
almeros Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 06/01/2010
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουλ 13 2011, 15:10 | |
| - geo έγραψε:
- Σήμερα λόγο προβλήματος στην μότο μου θα πιούμε τον καφέ σπίτι μου με μικιο πιτσιρικά και όποιος άλλος γουστάρει είναι ευπρόσδεκτος .
Δεν ξερο αν σας το χαλαω αλλά έχω πρόβλημα και δεν γίνετε αλλιώς η καλή μου πάσχει από αρρυθμίες της στεφανιαίας αρτηρίας έχω την εντύπωση ότι όσα μηχανάκια έχουν περάσει από τα χέρια του μικιού αρχίζουν σιγά σιγά και χαλάνε !!!!!!!!!!!!!! τυχαίο, δε νομίζω..... τέλος πάντων, ο καφές λοιπόν σήμερα στο παλιό καφέ αναβάλεται για την ερχόμενη εβδομάδα. θα πάρω τον st4 ( οφη περιφερειακό και τα μυαλά στα κάγκελα ), θα περάσω μια βόλτα από του geo και θα πάω κι από του περάκη να μην γκρινιάζει |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουλ 13 2011, 15:49 | |
| - almeros έγραψε:
- έχω την εντύπωση ότι όσα μηχανάκια έχουν περάσει από τα χέρια του μικιού αρχίζουν σιγά σιγά και χαλάνε !!!!!!!!!!!!!!
τυχαίο, δε νομίζω.....
τέλος πάντων, ο καφές λοιπόν σήμερα στο παλιό καφέ αναβάλεται για την ερχόμενη εβδομάδα.
θα πάρω τον st4 ( οφη περιφερειακό και τα μυαλά στα κάγκελα ), θα περάσω μια βόλτα από του geo και θα πάω κι από του περάκη να μην γκρινιάζει Για παρ'το αλλιώς... όσα χαλάνε περνάνε από τα χέρια μου όπως το βλέπω, μόλις τελειώσουμε από του Γιώργη θα το πάμε βόλτα να το τσεκάρουμε, οπότε μας βλέπω να καταλήγουμε όλοι στου Περράκη |
|
| |
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουλ 13 2011, 16:15 | |
| Γκαντεμηδες, μου ματιασατε την καλη μου.... Κατι επαθε ο συμπλεκτης . Εχει κολλησει η πρωτη !!!! |
|
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουλ 13 2011, 16:27 | |
| - dimitrisv έγραψε:
- Γκαντεμηδες, μου ματιασατε την καλη μου.... Κατι επαθε ο συμπλεκτης . Εχει κολλησει η πρωτη !!!!
ελα με 1η αφού πιάνει 120 |
|
| |
almeros Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 06/01/2010
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουλ 13 2011, 16:42 | |
| geo δωσε στιγμα για να γίνει η παράδοση της παραγγελίας |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουλ 13 2011, 16:53 | |
| |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουλ 13 2011, 17:03 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τρι Ιουλ 19 2011, 17:42 | |
| Μήπως να ξεκινάμε από σήμερα, μην μας πάρει χαμπάρι και ο Μπάντουρας????? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τρι Ιουλ 19 2011, 18:12 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουλ 20 2011, 11:29 | |
| Καλημέρα!!!! Παίζει σήμερα πριν το καφεδάκι να περάσει κάποιος γνώστης (DimitrisV, mikios) για τις βαλίτσες από το σπίτι μου, να ρίξουμε μια ματιά στις δικές μου γιατι δεν κουμπώνουν?? Χάρτης από το μαγαζί στο σπίτι μου |
|
| |
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουλ 20 2011, 13:07 | |
| Μητσο θα μαι Αθηνα σημερα οποτε χλωμο. Παντως εμενα λιγο σπρωξιμο θελουν. Εκανες αυτο που σου ειπε ο Νωντας; |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουλ 20 2011, 13:11 | |
| - dimitrisv έγραψε:
- Μητσο θα μαι Αθηνα σημερα οποτε χλωμο. Παντως εμενα λιγο σπρωξιμο θελουν. Εκανες αυτο που σου ειπε ο Νωντας;
Υπάρχει περίπτωση να σε δούμε !!! Θα χαρώ πολύ !!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουλ 20 2011, 13:38 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουλ 20 2011, 14:00 | |
| Λοιπών επειδή κάνει ζέστη πάμε παραλιακά , HEAVEN Αμουδαρα 7.30 όποιος έχει πρόβλημα να το πη (άμα του βαστά ) . |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουλ 20 2011, 15:44 | |
| - Perrakis έγραψε:
- Καλημέρα!!!! Παίζει σήμερα πριν το καφεδάκι να περάσει κάποιος γνώστης (DimitrisV, mikios) για τις βαλίτσες από το σπίτι μου, να ρίξουμε μια ματιά στις δικές μου γιατι δεν κουμπώνουν??
Χάρτης από το μαγαζί στο σπίτι μου οκ, χάρτης νο γουόρκι... θα σε τηλ, κατά τις 18.45 είναι καλά; |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουλ 20 2011, 16:00 | |
| - mikios έγραψε:
- Perrakis έγραψε:
- Καλημέρα!!!! Παίζει σήμερα πριν το καφεδάκι να περάσει κάποιος γνώστης (DimitrisV, mikios) για τις βαλίτσες από το σπίτι μου, να ρίξουμε μια ματιά στις δικές μου γιατι δεν κουμπώνουν??
Χάρτης από το μαγαζί στο σπίτι μου οκ, χάρτης νο γουόρκι... θα σε τηλ, κατά τις 18.45 είναι καλά; Ότι ώρα σε βολεύει πες μου και δινουμε κάπου ραντεβού να βρεθούμε!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουλ 20 2011, 18:11 | |
| Φίλιππε μένω στον ίδιο δρόμο με τον Jeffaki!!!!! Αν βοηθάω!!!!! |
|
| |
lemmy
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Πεμ Ιουλ 21 2011, 19:16 | |
| |
|
| |
| Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! | |
|