μπρε σύ (νικ414825751289001) θα πιούμε κανα καφέ αυριο στο symbol κατα τσι 8;;;; έχω να σου δώκω και 2 μπλουζάκι, τελευταία ευκαιρία γιατί μετα την κάνω για ευβοια. κανόνισε και πέ μου ...
Κατ΄αρχην ο καφες θα γινει στις 6 το απογευμα στην Γεραπετρο ....με νικ414567564523098765 κτλ . και παππου χανιων και φυσικα δεν θα λειψει ο μαρτης δηλ. εγω .... οπότε αν δεν ερθεις για καφε στις 6 θα περασω αυριο να μου δωκεις τα μπλουζακια του νικ414567890546329 κτλ για να του τα κρατω που μου τα εχει πρηξει ολιγον τι ...... δες και πες μου τι θα κανω .....οβερ !!!
6;;;;;;;;;;; γιαντα μωρέ μέρα μέρα μεσημέρι. τέλος πάντων, θα περάσεις με το μοτοσακό για ιεράπετρα ή με το αμάξι τσι δουλειάς;;;; αμα είναι να δώκουμε ραντεβού στα φανάρια τσι κριτσάς να πάμε μαζί ...
geo vstromhellasforum Enthusiast
Αυριο το Service Day θα το κανουμε κατω απο το σπιτι μου σε κλειστο χωρο.. Απο τις 16.30 θα ειμαι εκει και θα εχω ξεκινησει τα ξεβιδωματα.. Οσοι πιστοι προσελθετε ειτε για σερβις ειτε για καφε..
Θα υπαρχει και ψησταρια οπου και εκει θα κανουμε και το αναλογο πασετομπριζολιδοσερβις και μπυροσερβις .. (ΜΠΛΑΚΙ ΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΒΑΡΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΨΗΣΤΗ)... Η ολη κατασταση θα ειναι λιγο χυμα γιατι αυτες τις μερες ειμαι λιγο εργενης..
Για αυτο τον λογο μην ζητησει κανεις για καφε εσπρεσσο με μια μπαλα στρατσιατελα γιατι τελειωσε το παγωτο
μπρε σύ (νικ414825751289001) θα πιούμε κανα καφέ αυριο στο symbol κατα τσι 8;;;; έχω να σου δώκω και 2 μπλουζάκι, τελευταία ευκαιρία γιατί μετα την κάνω για ευβοια. κανόνισε και πέ μου ...
Κατ΄αρχην ο καφες θα γινει στις 6 το απογευμα στην Γεραπετρο ....με νικ414567564523098765 κτλ . και παππου χανιων και φυσικα δεν θα λειψει ο μαρτης δηλ. εγω .... οπότε αν δεν ερθεις για καφε στις 6 θα περασω αυριο να μου δωκεις τα μπλουζακια του νικ414567890546329 κτλ για να του τα κρατω που μου τα εχει πρηξει ολιγον τι ...... δες και πες μου τι θα κανω .....οβερ !!!
6;;;;;;;;;;; γιαντα μωρέ μέρα μέρα μεσημέρι. τέλος πάντων, θα περάσεις με το μοτοσακό για ιεράπετρα ή με το αμάξι τσι δουλειάς;;;; αμα είναι να δώκουμε ραντεβού στα φανάρια τσι κριτσάς να πάμε μαζί ...
Λοιπον το ξαναπαμε απ την αρχη γτ νομιζω πως μπερδευτηκαμε .... πως εγινε αυτο ??? και δεν εχω πιει πραμα ακομα ...!!! Αρα εχουμε και λεμε .... Ο Μαυρομανώλης αυριο παει Σητεια και μετα Γεραπετρο που σημαινει οτι θα φτασει στην γεραπετρο το απογευματακι , που σημαινει οτι θα παει κατ ευθειαν στο συμπολ για καφεδακι . εκει θα συναντησει το τσουτσκ και τον ρορυ . πρασινουλη θα ερθεις εκει κατ ευθειαν κι εσυ , αν δεν ερθεις ομως καθολου , αυριο που θα περναω απο τον αγιο θα σε παρω τηλ. να μου δωσεις τα μπλουζακια του νικ43587655 για να του τα κραταω . αν ερθεις δεν θα περασω να τα παρω μια που θα τα φερεις εσυ στις 6 στο συμπολ ...ε ????? καλα το παμε μεχρι τωρα ??? Αρα μιλαμε αυριο για τα καθεκαστα ....
Γυρω λοιπον στις 9 ο Μαυρος θα ειναι στου πιτσιρικα το σπιτι για να φαει μπριτζολοπασετο απο τα χερια του αναπληρωματικου ψηστη geo μια που μας καυχιεται οτι κανει καλο ψησιμο ....
Κοπελια θα σας καλυψω ολους με την παρουσια μου .... !!!! δεν θελω αγχος ......
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
Αυριο το Service Day θα το κανουμε κατω απο το σπιτι μου σε κλειστο χωρο.. Απο τις 16.30 θα ειμαι εκει και θα εχω ξεκινησει τα ξεβιδωματα.. Οσοι πιστοι προσελθετε ειτε για σερβις ειτε για καφε..
Θα υπαρχει και ψησταρια οπου και εκει θα κανουμε και το αναλογο πασετομπριζολιδοσερβις και μπυροσερβις .. (ΜΠΛΑΚΙ ΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΒΑΡΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΨΗΣΤΗ)... Η ολη κατασταση θα ειναι λιγο χυμα γιατι αυτες τις μερες ειμαι λιγο εργενης..
Για αυτο τον λογο μην ζητησει κανεις για καφε εσπρεσσο με μια μπαλα στρατσιατελα γιατι τελειωσε το παγωτο
Θα προσπαθήσω να είμαι εκεί μετά τις 18:00, αν και με πνίγουν κάτι αγγαρείες :/
Αν δεν τα καταφέρω, βάλτε 2-3 μπριζολάκια στην κατάψυξη για μένα xD
badouras vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : Αγ.Παρασκευή-Αττική Registration date : 08/05/2009
κοιτα οι μισοί θα είναι σε γεράπετρο να πίνουν καφέ, οι άλλοι μισοί θα είναι στο ηράκλειο να τρώνε μπριτζόλες ... να κάνουν service και οι άλλοι μισοί (3 μισά δε γίνεται αλλά το παραβλέπουμε) θα είναι ή στο ρέθυμνο να πίνουν καφέ στο bourou bourou ή θα είναι στα χανιά να πίνουν ρεκές... τώρα πές μου ... δε κατάλαβες που θα γίνει ο καφές;
εγώ ή θα φτιάξω τα υδραυλικά στη ταράτσα ή θα πάω ιεράπετρα αλλά πολύ πιθανόν να κατέβω στον άγιο για καφέ. τόσο απλά ...
δε πιστεύω να μην κατάλαβες;;;
άσχετο την άλλη τετάρτη, αντώνη, που θα πιείς το καφέ σου;;;
NICK414 gold member
Ηλικία : 46 Τόπος : C:Program Files Registration date : 10/10/2009
Ο καφές της τετάρτης για τα Ηρακλειωτάκια ..... θα γίνει στο cafe HEAVEN στην Αμμουδαρα ( οδός Μήλου 26 ) . Εχω κλείσει 2 τραπέζια με δωρεάν οφθαλμόλουτρο ...!!!! Κανονίστε να τα γεμίσουμε .....
Το HEAVEN για όσους δεν κατέχουν που βρίσκεται είναι πηγαίνοντας απο το Ηράκλειο για Αμμουδάρα συναντάμε κάποια στιγμή την ταβέρνα ΠΕΤΟΥΣΗΣ στα δεξιά μας . Ακριβώς στο στενό που είναι ο Πετουσης κάνουμε δεξιά και τραβάμε πρός την παραλία στο τέρμα του δρόμου στα δεξιά βρίσκεται το HEAVEN . Οι Μοτό μας θα παρκαριστούν ακριβώς μπροστά απο το μαγαζί ...... είναι κανονισμένο .
20:00 να είστε εκεί ..!!!!!!
το τι θα δουν τα μάτια μας δεν περιγράφετε
YΓ : " Να φορέσετε και τα καινούρια μπλουζάκια να δημιουργήσουμε εντυπώσεις "
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
Γιάννη σήμερα εγώ θα είμαι στο μαγαζί, περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο από το OilsMotoAuto να βάλω δυο πραματάκια ακόμα και σου στέλνω pm με την παραγγελία, απλά επειδή θα είναι κοντά στο 200άρικο θα σε πάρω τηλ. να συναντηθούμε να σου δώσω σήμερα τα λαλα...
almeros Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 06/01/2010
Σήμερα λόγο προβλήματος στην μότο μου θα πιούμε τον καφέ σπίτι μου με μικιο πιτσιρικά και όποιος άλλος γουστάρει είναι ευπρόσδεκτος . Δεν ξερο αν σας το χαλαω αλλά έχω πρόβλημα και δεν γίνετε αλλιώς η καλή μου πάσχει από αρρυθμίες της στεφανιαίας αρτηρίας
Rory moderator
Γιώργη πιάσε την καλή σου απο το αριστερό γκρίπ , ψιθύρισε της δυό γλυκά λογάκια , χαϊδεψέ την λιγο στην σέλα και θα δείς θα σου πεί τον πόνο της Υποψιάζομαι οτι δεν την βγάζεις συχνα εξω , ετσι για να ξεδώσει λίγο ......... κορίτσι ειναι και αυτή θελει την βόλτα της , θελει τα μπικουτί της Τέσπα εαν σου κρατάει ακόμα μούτρα κάλεσε τον doctor mikios και ξέρει την θεραπεία της !!!!! Η θετική μου ενέργεια είναι μαζί της