|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
tassos... Member
| Θέμα: Απ: Ελατήρια μπροστά Ohlins Πεμ Ιουλ 01 2010, 22:29 | |
| - Loxias έγραψε:
- tassos... έγραψε:
- Loxias έγραψε:
- ...Απλα στηριχτικα στο βαρυ ονομα της ohlins!
Πολλοί στηρίχτικαν στο βαρύ όνομά της και έψαχναν να βρούν την επαναφορά της ανάρτισης...
Προσωπικά την ohlins δεν την έχω σε εκτίμηση για τα δικά μας μηχανάκια! Στα ss μπορεί να κάνει παπάδες, όχι όμως και στα δικά μας...
Προσωπική άποψη πάντα!
Δεκτη η αποψη σου ,απλα επειδη εγω την εχω δουλεψει και σε αμαξια , να σε ενημερωσω οτι 2η δεν υπαρχει σε σχεση με αυτην. Μια εταιρια σαν αυτην δεν βγαζει "κακα" προϊοντα και χωρις ερευνα. Δεν χτιζεις ενα ονομα ετσι απλα.. Σαφέστατα και δεν χτίζεις έτσι απλά ένα όνομα... Όπως προανέφερα στα στα ss μπορεί να κάνει παπάδες και να είναι η πρώτη!!! Αν είχα ss η αμάξι ίσως και να μήν διάλεγα άλλη... |
|
| |
tassos... Member
| Θέμα: Απ: Ελατήρια μπροστά Ohlins Πεμ Ιουλ 01 2010, 22:33 | |
| - tazakos έγραψε:
- tassos... έγραψε:
- Loxias έγραψε:
Πολλοί στηρίχτικαν στο βαρύ όνομά της και έψαχναν να βρούν την επαναφορά της ανάρτισης...
Προσωπικά την ohlins δεν την έχω σε εκτίμηση για τα δικά μας μηχανάκια! Στα ss μπορεί να κάνει παπάδες, όχι όμως και στα δικά μας...
Προσωπική άποψη πάντα! την στατική απόσβεση έψαχναν κ ήταν εγχειρισμένη σε ελατήριο η εν λόγω ανάρτηση, Τάσσο μην μένεις επιφανειακά στα όσα μας απασχολούν...μια χαρά είναι η όλινς απλά στο στρομ με έλληνα οδηγό ίσως υπάρχουν κ καλύτερες επιλογές (πχ hyperpro) Αναφέρθηκαν και μη εγχειρισμένες με το ίδο θέμα... "...ίσως υπάρχουν κ καλύτερες επιλογές..." Κρατάω μόνο αυτό σαν συμπλήρωμα προηγούμενου ποστ μου... |
|
| |
tassos... Member
| Θέμα: Απ: Ελατήρια μπροστά Ohlins Πεμ Ιουλ 01 2010, 22:33 | |
| - TomK8ww έγραψε:
- tassos... έγραψε:
- Loxias έγραψε:
Προσωπική άποψη πάντα! ................άμα 2πλασιάσεις τα χρόνια σου,θα έχεις άλλη άποψη............... Αυτό φοβάμαι................................ |
|
| |
loxias gold member
| Θέμα: Απ: Ελατήρια μπροστά Ohlins Πεμ Ιουλ 01 2010, 23:06 | |
| - tassos... έγραψε:
- Loxias έγραψε:
- tassos... έγραψε:
- Loxias έγραψε:
Προσωπική άποψη πάντα!
Δεκτη η αποψη σου ,απλα επειδη εγω την εχω δουλεψει και σε αμαξια , να σε ενημερωσω οτι 2η δεν υπαρχει σε σχεση με αυτην. Μια εταιρια σαν αυτην δεν βγαζει "κακα" προϊοντα και χωρις ερευνα. Δεν χτιζεις ενα ονομα ετσι απλα.. Σαφέστατα και δεν χτίζεις έτσι απλά ένα όνομα... Όπως προανέφερα στα στα ss μπορεί να κάνει παπάδες και να είναι η πρώτη!!! Αν είχα ss η αμάξι ίσως και να μήν διάλεγα άλλη... Οκ φιλος ,αλλα το νοημα απο αυτο που εγραψα ειναι μια γραμμη παρακατω απο αυτο που παρεθεσες. "Μια εταιρια σαν αυτην δεν βγαζει "κακα" προϊοντα και χωρις ερευνα." |
|
| |
tassos... Member
| Θέμα: Απ: Ελατήρια μπροστά Ohlins Παρ Ιουλ 02 2010, 00:02 | |
| - Loxias έγραψε:
- tassos... έγραψε:
- Loxias έγραψε:
- tassos... έγραψε:
- Loxias έγραψε:
Προσωπική άποψη πάντα!
Δεκτη η αποψη σου ,απλα επειδη εγω την εχω δουλεψει και σε αμαξια , να σε ενημερωσω οτι 2η δεν υπαρχει σε σχεση με αυτην. Μια εταιρια σαν αυτην δεν βγαζει "κακα" προϊοντα και χωρις ερευνα. Δεν χτιζεις ενα ονομα ετσι απλα.. Σαφέστατα και δεν χτίζεις έτσι απλά ένα όνομα... Όπως προανέφερα στα στα ss μπορεί να κάνει παπάδες και να είναι η πρώτη!!! Αν είχα ss η αμάξι ίσως και να μήν διάλεγα άλλη...
Οκ φιλος ,αλλα το νοημα απο αυτο που εγραψα ειναι μια γραμμη παρακατω απο αυτο που παρεθεσες. "Μια εταιρια σαν αυτην δεν βγαζει "κακα" προϊοντα και χωρις ερευνα."
Το δέχομαι αυτό... Απλά δεν το πιστεύω... ΙΣΩΣ είναι και λίγο υποκειμενικό το θέμα "κακά"... |
|
| |
andreasp vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Ελατήρια μπροστά Ohlins Παρ Ιουλ 02 2010, 01:03 | |
| |
|
| |
Arkan
| Θέμα: Απ: Ελατήρια μπροστά Ohlins Παρ Ιουλ 02 2010, 09:25 | |
| |
|
| |
TomK8ww vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Ελατήρια μπροστά Ohlins Σαβ Ιουλ 03 2010, 20:05 | |
| - tassos... έγραψε:
- TomK8ww έγραψε:
- tassos... έγραψε:
- Loxias έγραψε:
Προσωπική άποψη πάντα! ................άμα 2πλασιάσεις τα χρόνια σου,θα έχεις άλλη άποψη............... Αυτό φοβάμαι................................ ..................και αν αλλάξεις και κανά-δυό-τρείς μάρκες αναρτήσεις.............................ακόμα καλύτερα!!!!!!!! |
|
| |
Γιώργος k7
Ηλικία : 41 Τόπος : Giannena-Nea smyrni Registration date : 24/11/2009
| Θέμα: Απ: Ελατήρια μπροστά Ohlins Τετ Ιουλ 14 2010, 11:37 | |
| Παιδιά έλειπα κάποιες μέρες και γι'αυτό δεν απαντούσα. 140 Ε κάνουν μόνο τα ελατήρια μαζί με λάδια και εργασία. Και κανα 35αρι τα ρουλεμάν. Ο Στάθης είναι Μαυρομηχάλη 163 τηλ:2106441954 |
|
| |
JOHN-ROCK
Ηλικία : 41 Τόπος : N.FILADELFIA-ALEXANDROUPOLI Registration date : 29/04/2010
| Θέμα: Απ: Ελατήρια μπροστά Ohlins Πεμ Ιουλ 22 2010, 21:15 | |
| |
|
| |
|