|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
andreasp vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Ohlins ελατήρια. Πεμ Απρ 01 2010, 14:58 | |
| Πάω και εγω γεμάτος χαρά σήμερα να αγοράσω τα ελατήρια μου, επι ευκαιρίας που θα αλλάζα λάδια στα μπροστινά να τα έβαζα. Τα βρίσκω τελικά στη Yamaha στη Χαλανδρίου. Τα αγοράζω και φεύγω για το συνεργείο στα Πατήσια. Πάνε τα ελατήρια! Εφυγαν απο την σέλα! 3 φορές το έκανα πάνω κάτω, πουθενά τα ελατήρια. Κάποιος πρέπει να τα βρήκε και να τα καβάτζωσε! Κρίμα τα 100ευρω. Μου έμεινε η απόδειξη... |
|
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Ohlins ελατήρια. Πεμ Απρ 01 2010, 15:05 | |
| Όχι ρε φίλε τέτοια ατυχία |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Ohlins ελατήρια. Πεμ Απρ 01 2010, 15:27 | |
| Φίλε Ανδρέα σε καταλαβαίνω...απόλυτα... Την έχω πατήσει κι εγώ έτσι, μόνο που αυτό που έπεσε - έχασα, κόστιζε 180 ευρώ... ΚΛΑΨ |
|
| |
nondas
| Θέμα: Απ: Ohlins ελατήρια. Πεμ Απρ 01 2010, 15:28 | |
| |
|
| |
Skylosofos Member
Ηλικία : 43 Τόπος : Νίκαια Πειραιάς Registration date : 22/02/2010
| Θέμα: Απ: Ohlins ελατήρια. Πεμ Απρ 01 2010, 16:10 | |
| Πολύ άτυχος ρε σι Αντρεα... πριν καν προλάβεις να "στρίψεις στην γωνία" εξαφανιστήκανε τα φραγκα.... |
|
| |
kvstis
| Θέμα: Απ: Ohlins ελατήρια. Πεμ Απρ 01 2010, 19:12 | |
| αυτο και αν ειναι ατυχια....
εμεινες με την χαρα... κριμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ohlins ελατήρια. Πεμ Απρ 01 2010, 20:02 | |
| Και το μεσημέρι ξαναθυμήθηκα την απορία που προβληματίζει όλους τους άντρες κατα καιρούς... Ποια γυναίκα θα σε αγαπήσει σαν την μάνα σου? KAMIA!!! Το μεσημέρι πήγα στη μάνα μου για φαγητό. Πως έκατσε η φάση, και της λέω αυτο που έγινε. Εβγαλε κατευθείαν 100ευρω και μου τα έδωσε να παρω καινούργια! Βρείτε μου γύναικα, που θα της πείτε ότι δώσατε 100ευρω για να πάρετε ελατήρια για την μηχανή, και τα χάσατε κιόλας, και θα κάνει κάτι αντίστοιχο! και την παντρεύομαι άυριο το πρωί! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ohlins ελατήρια. Πεμ Απρ 01 2010, 22:06 | |
| - andreasp έγραψε:
- Και το μεσημέρι ξαναθυμήθηκα την απορία που προβληματίζει όλους τους άντρες κατα καιρούς...
Ποια γυναίκα θα σε αγαπήσει σαν την μάνα σου? KAMIA!!! Το μεσημέρι πήγα στη μάνα μου για φαγητό. Πως έκατσε η φάση, και της λέω αυτο που έγινε. Εβγαλε κατευθείαν 100ευρω και μου τα έδωσε να παρω καινούργια! Βρείτε μου γύναικα, που θα της πείτε ότι δώσατε 100ευρω για να πάρετε ελατήρια για την μηχανή, και τα χάσατε κιόλας, και θα κάνει κάτι αντίστοιχο! και την παντρεύομαι άυριο το πρωί! αχαχαχχχχχχ ρε μανα |
|
| |
SOTHRHS vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 01/06/2008
| Θέμα: Απ: Ohlins ελατήρια. Πεμ Απρ 01 2010, 22:33 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ohlins ελατήρια. Πεμ Απρ 01 2010, 23:06 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ohlins ελατήρια. Παρ Απρ 02 2010, 00:08 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ohlins ελατήρια. Παρ Απρ 02 2010, 07:49 | |
| |
|
| |
mAthosalas vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Ohlins ελατήρια. Παρ Απρ 02 2010, 08:30 | |
| - andreasp έγραψε:
- Και το μεσημέρι ξαναθυμήθηκα την απορία που προβληματίζει όλους τους άντρες κατα καιρούς...
Ποια γυναίκα θα σε αγαπήσει σαν την μάνα σου? KAMIA!!! Το μεσημέρι πήγα στη μάνα μου για φαγητό. Πως έκατσε η φάση, και της λέω αυτο που έγινε. Εβγαλε κατευθείαν 100ευρω και μου τα έδωσε να παρω καινούργια! Βρείτε μου γύναικα, που θα της πείτε ότι δώσατε 100ευρω για να πάρετε ελατήρια για την μηχανή, και τα χάσατε κιόλας, και θα κάνει κάτι αντίστοιχο! και την παντρεύομαι άυριο το πρωί! To πιθανοτερο σεναριο ειναι αυτο: ΕΣΥ:Γυναικαρα μου πηγα σημερα και ψωνισα... ΓΥΝΑΙΚΑ:Τιιιι ψωνισες ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ(το "αγαπη μου" βαρυ και τονισμενο να δειξει ενδιαφερον...τς τς...) ΕΣΥ αφου τσιμπησες στο "ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ")...Να ..πηρα ελατηρια για το Vstromακι ΜΑΣ...(τονιζεις το "ΜΑΣ" για να φανει οτι για "ΜΑΑΑΑΑΣ ρε κουτο τα πηρα"...) ΓΥΝΑΙΚΑ:Μπραβο...και πόσο αν επιτρεπεται ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ...; ΕΣΥ:Τιποτα...σχεδον τζαμπα...ξερεις πόσο βελτιωνει το Vstrom;;;καλααα!!!Φοβερα..και εκαναν ΜΟΝΟ 100 ευρωπουλακια... ακολουθει νεκρικη σιγη...η ΓΥΝΑΙΚΑ σκαει χαμογελο(παγωμενο αλλά "μεχρι τ'αυτια"),δεν σου απαντα........................................................και τη βλεπεις να ψαχνει στο κινητο της........................................ ΕΣΥ:Τι ψαχνεις ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ;;;; ΓΥΝΑΙΚΑ:Τ-ι-π-ο-τ-α Α-Γ-Α-Π-Η-Μ-Ο-Υ....το τηλεφωνο του δικηγορου μου Α-Γ-Α-Π-Η-Μ-Ο-Υ....ζηταω ΔΙΑΖΥΓΙΟ ακου εκει 100 ΕΥΡΩ για δυο ελατηρια.... και ακολουθει το "γνωστο τροπαριο της κασσιανης" μετα της γνωστης μουρμουρας....... - Ετσι που λετε Κυριε Εισαγγελεα μου εγιναν τα πραγματα(λες ΕΣΥ οταν σε ρωτα ο Εισαγγελευ "γιατι τη φαγατε Κατηγορουμενε;" |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ohlins ελατήρια. Τρι Απρ 06 2010, 13:50 | |
| Δεν το βάζω κάτω ομως! Τα ξαπαράγγειλα. Λογικα αύριο θα τα έχω. Σκληραίνει το μπροστινό με τα ελατήρια? Τι λάδι να βάλω μέσα? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ohlins ελατήρια. Τρι Απρ 06 2010, 13:57 | |
| Μιας και αλλάζεις ελατήρια δεν βάζεις και intiminators αυτά είναι εύκολα στην μεταφορά |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ohlins ελατήρια. Τρι Απρ 06 2010, 13:58 | |
| - geo έγραψε:
- Μιας και αλλάζεις ελατήρια δεν βάζεις και intiminators αυτά είναι εύκολα στην μεταφορά
Που να τα βρώ όμως? Και αντε και τα πήρα. Στο εξουσιοδοτημενο θα κάτσουν να κάνουν τις μετατροπες που θέλουν? κοψίματα κλπ? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ohlins ελατήρια. Τετ Απρ 07 2010, 19:19 | |
| Σήμερα τα πήρα, και μαζί πήρα και το 10αρι λάδι της Ohlins. Αυριο το μεσημέρι τα βάζω και σας λέω εντυπώσεις. Η διαδικασία ειναι ξήλωμα τα καλάμια, στράγγισμα απο λάδια, πλύσιμο με βενζίνη, στέγνωμα, και καινούργια λάδια με ογκομέτρηση? |
|
| |
gabadoo
Registration date : 08/04/2008
| Θέμα: Απ: Ohlins ελατήρια. Τετ Απρ 07 2010, 19:24 | |
| - andreasp έγραψε:
- Πάω και εγω γεμάτος χαρά σήμερα να αγοράσω τα ελατήρια μου, επι ευκαιρίας που θα αλλάζα λάδια στα μπροστινά να τα έβαζα.
Τα βρίσκω τελικά στη Yamaha στη Χαλανδρίου. Τα αγοράζω και φεύγω για το συνεργείο στα Πατήσια. Πάνε τα ελατήρια! Εφυγαν απο την σέλα! 3 φορές το έκανα πάνω κάτω, πουθενά τα ελατήρια. Κάποιος πρέπει να τα βρήκε και να τα καβάτζωσε! Κρίμα τα 100ευρω. Μου έμεινε η απόδειξη... Τα βρηκες εκει γιατι καποιος αλλος φροντισε να παραγγελθουν...... Ακουστε φαση... Αποφασισα να παρω τα γραμμικα της Ohlins τα οποια και θα παντρεψω με τα "ιντιμιντια" Για λογους που θα εξηγησω σε αλλη φαση... Παω ,που λετε, στην Μοτοδυναμικη στον κολλητο και συγχωριανο "κορωνα" (εκ της Μανης) Τακη Τσιγκακο,γυρω στις 10-15 του Μαρτη και τον ρωταω εαν εχει γραμμικα ελατηρια για Strom 650...Μου λεει οτι θα το κοιταξει,και την επομενη μερα μου τηλεφωνει και μου λεει οτι εχει φερει δυο σετ....ολα και ολα,δεν εχει αλλα η Ohlins στις αποθηκες της... Του λεω οτι θα ερθω να τα παρω μολις παρω το δωρο του Πασχα Οκεικ μου λεει ο Τακης,και κλεινουμε.... Συναμεταξυ διαβαζω εδω σε αυτο το θρεντ οτι ο Ανδρεας εχασε τα ελατηρια που ΜΟΛΙΣ ειχε αγορασει..... Ρε,λεω μεσα μου,κοιτα ατυχια το παληκαρι Γκαντεμια Σημερα,παω απο τον Τακη να παρω τα δικα μου Καλημερα Τακη,ηρθα για τα ελατηρια Ποια ελατηρια μου λεει,ακου να δεις τι φαση εχει παιχτει.... Τι φαση του λεω; Και μου λεει το στορυ απο την πλευρα του,για τον Στρομα που τα εχασε,που του υποσχεθηκε να του φερει αλλα καινουργια,και επειδη πεσαν οι γιρτες στο μεταξυ και η Ολινς δεν εκανε εισαγωγη,του εταξε τα δικα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τον εβαλα και πηρε και τηλεφωνο,και μιλησε με τον Αντρεα και ημουνα διπλα,στο ακουστικο ααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχ Αντρεα ...μου χρωστας μια μπυρα,σε εχω χρεωσει ηδη Δεν εκανα φασαρια,αφενος γιατι δεν εχουν ερθει τα ιντιμιντια ακομα και μπορω να περιμενω λιγες μερες ακομα ωστε να τα τοποθετησω μαζι... αφετερου σκεφτηκα και την καίλα του Αντρεα του ερμου,με την ατυχια που ειχε και λεω δεν μαμιεται....ας τα παρει ο Αντρεας που επαθε τετοιο χουνερι και για μενα θα ερθουν οσονουπω.... Αυτα...αλλα πολυ γελιο....... Ντορτια εφερα .... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ohlins ελατήρια. Τετ Απρ 07 2010, 19:28 | |
| χαχαχαχαχαχα Τα πρώτα ήταν τα δικά σου! Αυτά που έχασα. Οταν τα είχε κόψει ήδη η κοπέλα, μαθαίνει ότι ήταν παραγγελία για κάποιον. Αλλα αφού δεν είχες ερθει, δεν πειράζει θα παράγγελνε άλλα. Τα παίρνω... τα χάνω... Και σήμερα έρχονται τα καινούργια και με παίρνει τηλέφωνο, αφου έχω περάσει ήδη το πρωί και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα! Να σου πω... δεν μου δινεις και τα ιντιμινατορ σου να τα βάλω όλα μαζί??? Αφού έτσι και αλλιώς δεν έχεις ελατήρια! χαχαχαχαχα |
|
| |
gabadoo
| Θέμα: Απ: Ohlins ελατήρια. Τετ Απρ 07 2010, 19:32 | |
| - andreasp έγραψε:
- χαχαχαχαχαχα
Τα πρώτα ήταν τα δικά σου! Αυτά που έχασα. Οταν τα είχε κόψει ήδη η κοπέλα, μαθαίνει ότι ήταν παραγγελία για κάποιον. Αλλα αφού δεν είχες ερθει, δεν πειράζει θα παράγγελνε άλλα. Τα παίρνω... τα χάνω... Και σήμερα έρχονται τα καινούργια και με παίρνει τηλέφωνο, αφου έχω περάσει ήδη το πρωί και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα! Να σου πω... δεν μου δινει και τα ιντιμινατορ σου να τα βάλω όλα μαζί??? Αφού έτσι και αλλιώς δεν έχεις ελατήρια! χαχαχαχαχα αααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ Δεν εχουν ερθει τα ρημαδια τα ιντιμιντια ρε γαμωτο Απο αμερικη ειναι λιγο φεεετττταααααα οι παραδοσεις Αλλα θα ερθουν Μ εκεινη την κοπελιτσα,ανοιξα λογαριασμο λεμε ααααααααχχαχαχαχαχαχαχχαχα Καλοριζικα φιλαρακι,δεν πειραζει ρε Παντα ορθιος Απλα εμεινε η χαρα μου "στα κουταλια" αλλα θα μου πεις εσυ,εδω τα πληρωσες δυο φορες δεν μαμιεται,υγεια να εχουμε και καλοφορετα |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ohlins ελατήρια. Τετ Απρ 07 2010, 19:38 | |
| Προνομιακή τιμή... 200ευρω τα πληρώσαμε τα ελατήρια! και 23 το λάδι. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ohlins ελατήρια. Πεμ Απρ 08 2010, 14:11 | |
| Τα ελατήρια περαστήκαν, μαζι με το 10αρι λάδι της Ohlins. Ταυτόχρονα ανακαλύψαμε ότι τα ρουλεμάν του τιμονιού είχαν παραδώσει. Νομίζω οτι την μαλακία την έκανε το συνεργείο που του είπα να σφίξει και καργάριζε με το γαντζόκλειδο και το σφυρί. Οπως ηταν στον αέρα το πιρούνι, το τιμόνι έκανε ένα κενό στη μέση και γάτζωνε. Αλλάχτηκαν επίσης και οι τσιμούχες απο τα μπροστινά. Η αλλαγή έγινε στο συνεργείο του Σφακιανάκη στη Καυτατζόγλου. 20ευρω!!! εργασία για τα μπροστινά! Και 40ευρω εργασία για τα ρουλεμάν του τιμονιού. Τα ρουλεμάν τα πλήρωσα 60ευρω και απο 13ευρω κάθε τσιμούχα για τα μπροστινά. Πρώτες εντυπώσεις καταπληκτικές! Δεν κοπανάει! καλύτερη πληροφορία του δρόμου. Το τιμόνι ελάφρυνε πολύ, μάλλον απο τα ρουλεμάν. Edit: Ξαναέκανα μια βόλτα τώρα το μεσημέρι. Και έλεγα μέχρι σήμερα... Γιατί ρε γαμώτο όταν γέρνω για να στρίψω, ζορίζομαι να επανέλθω? Και αυτό με έκανε να οδηγώ σαν κουλός. Λες και δεν είχα καβαλήσει δίκυκλο ξανά στη ζωή μου. Σαν ποδήλατο μου φαίνεται τώρα με την αλλαγή των ρουλεμάν! |
|
| |
gabadoo
| Θέμα: Απ: Ohlins ελατήρια. Πεμ Απρ 08 2010, 21:09 | |
| - andreasp έγραψε:
- Τα ελατήρια περαστήκαν, μαζι με το 10αρι λάδι της Ohlins.
Ταυτόχρονα ανακαλύψαμε ότι τα ρουλεμάν του τιμονιού είχαν παραδώσει. Νομίζω οτι την μαλακία την έκανε το συνεργείο που του είπα να σφίξει και καργάριζε με το γαντζόκλειδο και το σφυρί. Οπως ηταν στον αέρα το πιρούνι, το τιμόνι έκανε ένα κενό στη μέση και γάτζωνε. Αλλάχτηκαν επίσης και οι τσιμούχες απο τα μπροστινά. Η αλλαγή έγινε στο συνεργείο του Σφακιανάκη στη Καυτατζόγλου. 20ευρω!!! εργασία για τα μπροστινά! Και 40ευρω εργασία για τα ρουλεμάν του τιμονιού. Τα ρουλεμάν τα πλήρωσα 60ευρω και απο 13ευρω κάθε τσιμούχα για τα μπροστινά.
Πρώτες εντυπώσεις καταπληκτικές! Δεν κοπανάει! καλύτερη πληροφορία του δρόμου. Το τιμόνι ελάφρυνε πολύ, μάλλον απο τα ρουλεμάν.
Edit: Ξαναέκανα μια βόλτα τώρα το μεσημέρι. Και έλεγα μέχρι σήμερα... Γιατί ρε γαμώτο όταν γέρνω για να στρίψω, ζορίζομαι να επανέλθω? Και αυτό με έκανε να οδηγώ σαν κουλός. Λες και δεν είχα καβαλήσει δίκυκλο ξανά στη ζωή μου. Σαν ποδήλατο μου φαίνεται τώρα με την αλλαγή των ρουλεμάν! Αλλαγη ρουλεμαν λαιμου ε; Ποσα χλμ εχεις; |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ohlins ελατήρια. Πεμ Απρ 08 2010, 22:44 | |
| |
|
| |
gabadoo
| Θέμα: Απ: Ohlins ελατήρια. Παρ Απρ 09 2010, 11:31 | |
| - andreasp έγραψε:
- 41000
Μαλιστα.... Εγω εχω 30.000 και πρεπει να κανω καποια βασικα τσεκαρισματα εν οψει του ταξιδιου στην Ιταλια για το Mugello Αλυσιδα-δακτυλιδια στα καλαμια μαζι με τα ιντιμιντια και τα ελατηρια-φιλτρο αντλιας-ρυθμιση φωτων-αλλαγη στην χαρτογραφηση του commander και διαφορα αλλα...... εχω καιρο,μολις παραλαβω τα μπλιμπλικια απο τον ΤαζοΓιαννη και τα ελατηρια απο τον Τακη στην Μοτοδυναμικη θα το κανω κομματια και θα τα τσεκαρω ολα.....κερναω και καφεδες εκεινα τα απογευματα για οποιον γουσταρει |
|
| |
|