| ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
vassilis79 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Registration date : 26/11/2009
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Πεμ Ιουν 10 2010, 12:32 | |
| |
|
| |
......... vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Πεμ Ιουν 10 2010, 13:08 | |
| ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!! αυτος που λες πρεπει να ειναι ανεβαινοντας την καλλιροης απο κεντρο εγω λεω κατεβαινοντας απο κηφισια στο δεξι σου χερι γραφει απ'εξω dainese και τα χερουλια της πορτας εχουν το σημα της dainese!! |
|
| |
akaliptos vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Πεμ Ιουν 10 2010, 13:10 | |
| τον ιδιο πρεπει να λετε!!! |
|
| |
......... vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Πεμ Ιουν 10 2010, 13:16 | |
| ε αν λεμε τον ιδιο εγω θυμαμαι κατι για kapa ή givi 70 lt ολο το σετ 136 ή 139 ευρο!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Πεμ Ιουν 10 2010, 13:21 | |
| αν προλαβω σημερα θα περασω να ρωτησω απο παπασταυρου!αλλιως δευτερα γιατι αυριο πρωι αναχωρω με αυτοκινητο για ταξιδι εκτος αθηνων και δεν θαα μπορεσω να περασω! |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Κυρ Ιουν 13 2010, 11:02 | |
| αυτες πως σας φαινονται?????
http://www.moto-accessories.gr/Greek/ProductDet.asp?PID=2606&CatID=488&CatPosition=396
δεν θελουν και αυτες ομως καγκελα? |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Κυρ Ιουν 13 2010, 11:26 | |
| καλό είναι τα σαμάρια να δένονται σε κάγκελα για να είναι πιο σταθερά. Άλλοι δεν τα δένουν κ δεν έχουν πρόβλημα, απλά πρέπει να προσέχεις πιο πολύ κατά το δέσιμο. Αν πας μία σελίδα πίσω θα δεις κάγκελα λεπτά για σαμάρια, που τα βρίσκεις με 45? αντί 100-150 που έχουν αυτά για τις βαλίτσες. Αν μπορείς να πάρεις κάγκελα για βαλίτσες, κάνουν κ αυτά, κ ας μην έχεις βαλίτσες ακόμα... |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Κυρ Ιουν 13 2010, 12:50 | |
| 2χρόνια πήγαινα διάφορες εκδρομές μικρές και μεγάλες με σαμάρια χωρίς κάγκελα. Ένας ιμάντας κάτω από την βαλίτσα και ένας στο τελείωμα της σέλας. Προσεχτικό δέσιμο για να είναι μακριά από την ρόδα πίσω και ΝΟΜΙΖΑ ότι ήμουν κομπλέ.
Πέρυσι το καλοκαίρι λοιπόν πάω εκδρομούλα σην Σύρο και κατεβαίνωντας από την παλιά πόλη στο κέντρο σπάει ένα από τα κλιψάκια που κράταγαν τα σαμάρια. Αποτέλεσμα τραγικό. Με 10 χιλιόμετρα πάνω σε στροφή η αριστερή βαλίτσα ακούμπησα την ρόδα. Ευτυχώς δεν έπεσα αλλά έχασα 10 χρόνια από την ζωή μου. Κυριακή βράδι γύρισα σπίτι Δευτέρα πρωί ψώνησα κάγκελα και τώρα πλέων ζαχαρώνω και τις βαλιτσούλες. Σίγουρα πιο οικονομική λύση τα σαμάρια αλλά πλέως τα φοβήθηκα |
|
| |
Kevin Tas vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Registration date : 14/05/2009
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Κυρ Ιουν 13 2010, 13:12 | |
| - akaliptos έγραψε:
- αυτες πως σας φαινονται?????
http://www.moto-accessories.gr/Greek/ProductDet.asp?PID=2606&CatID=488&CatPosition=396
δεν θελουν και αυτες ομως καγκελα? Χάρη αυτά τα σαμάρια τα έχω εγώ αλλά και αρκετά ακόμα παιδιά στην λέσχη. Έχω να σου πω λοιπόν πως είναι πολύ καλή λύση. Τα φοράγαμε στην εκδρομή στην Σπηλιά και αφού φάγαμε αρκετή βροχή το μόνο που πέρασε ήταν μια μικρή υγρασία απο μέσα. Τώρα αν βάλεις τα ''μικρά'' κάγκελα ακόμα καλύτερα μιας και μπορείς να τα δέσεις πάνω και να είναι πολύ σταθερά. |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Κυρ Ιουν 13 2010, 15:25 | |
| |
|
| |
Nickolaos Member
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Δευ Ιουν 14 2010, 12:45 | |
| Φιλε εγω εχω αυτα http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=128 και με καγκελα απο βαλιτσες και ειμαι οκ!! |
|
| |
Kostas-DL 650 ADVENTURE
Τόπος : Αθηνανιστάν Registration date : 31/05/2010
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Δευ Ιουν 14 2010, 22:32 | |
| - tazakos έγραψε:
- υπάρχουν κάγκελα για σαμάρια στο 50ρικο περίπου κ είναι απαραίτητα για ήσυχο κεφάλι...όσο για την αποθήκη, δεν παίζεται στις τιμές τις..
Αν κατάλαβα καλά, υπάρχουν κάγκελα που απλά κρατάνε τα σαμάρια μακριά από την εξάτμιση και τα καπάκια ώστε να μη γδαρθούνε? Αν ναι, μ' ενδιαφέρει μια και πλαϊνές σκληρές βαλίτσες δε βλέπω να βάζω. Για 1-2 φορές το χρόνο είναι λίγο περιττό. Για ποστάρισε λεπτομέρειες. Μπαίνουν-βγαίνουν εύκολα και κοστίζουν μόνο 50άρι? Καμμιά φωτό τους παίζει? Ουπς. Πάω πίσω σελίδα να δω γιατί μάλλον κάτι μου ξέφυγε. |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Τρι Ιουν 15 2010, 21:37 | |
| μπηκαν σημερα και τα καγκελα απο τον παπασταυρου!!!!παρηγγειλα και τα σαμαρια απο colori και πλεον παρασκευη αναχωρουμεεεεε |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Πεμ Ιουν 17 2010, 15:59 | |
| αγορασα τα συγκεκριμενα:
http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=125
και αυριο αναχωρω!!!!!αντε να δουμε! |
|
| |
msp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Πεμ Ιουν 17 2010, 16:53 | |
| Εγώ θέλω να αγοράσω ----> http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=128 και ακόμα δυσκολεύομαι να κατανοήσω τη χρησιμότητα του κάγκελου. Εφόσον η μαμά εξάτμιση έχει προστατευτικό για την θερμοκρασία και εφόσον με τους ιμάντες μπορείς να σφίξεις γερά τα σαμάρια, γιατί να αγοράσεις κάγκελα ειδικά όταν δεν κάνεις πολλά ταξίδια. |
|
| |
nondas
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Παρ Ιουν 18 2010, 00:12 | |
| MSP Μπορεις να αγοράσεις φτηνα κάγκελα για να βαλείς τα σαμάρια σου επάνω και η χρησιμοτητα τους ειναι εξής: 1.δενονται σωστα τα σαμάρια επάνω και ασφαλειζονται με έναν ιμαντα 2.Αποφευγονται οι γρατζουνιες στα πλαστικα μεροι απο τα σαμαρια
Και εγω δε κάνω πολλά ταξιδια με σαμάρια αλλα μου ήταν ιδιαιτερα χρήσιμα και εξακολουθουν με διαφορους τροπους να είναι... |
|
| |
LINOS
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Παρ Ιουν 18 2010, 01:11 | |
| Καλησπερα
Αγορασα σημερα τα σαμαρια της colori- 30-60 λτ. τα μικρα που εχει. Η διαδρομη που θα κανω θα ειναι πειραιασ πλοιο-πλοιοωτο ενοικιαζομενο στο νσι. με τρομαξανε στο μαγαζι οτι τα σαμαρια ειναι ναυλον μονο-και μπορει να καουνε εστω και για μικρη αποσταση.Εαν δεν θελω καγκελα να παω σε μαγαζι με μονωτικα και να παρω ειδικο υφασμα-αμιαντο !! δεν θελω καγκελα αλλα με βλεπω να τα βαζω.
λετε να αρπαξουν χωρισ καγκελα? Το προστατευτικο αναβει αρκετα παντως !! |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Παρ Ιουν 18 2010, 01:19 | |
| ρε παιδιά, μην ανεβείτε να πάτε πουθενά με σαμάρια αν δεν έχετε κάγκελα λεπτά ή χοντρά, είναι θέμα ασφάλειας σοβαρό κ όχι μόνο θεμα αν καούν 2 βρακιά.
Υπάρχουν τρεις λύσεις για σαμάρια:
1. βάσεις για βαλίτσες 110-130 ευρώ (πλεονέκτημα ότι εν καιρώ μπορείς να πάρεις βαλίτσες) 2. βάσεις σαμαριών από λεπτό σίδερο (διακριτικές) ~50 ευρώ 3. βάσεις σαμαριών που είναι σαν το 1. απλά απουσιάζουν τα κουμπώματα για τις βαλίτσες αλλα παραμένει χοντρό το σωληνωτό ~60 ευρώ
οποιαδήποτε παραπάνω λύση είναι ασφαλής |
|
| |
LINOS
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Παρ Ιουν 18 2010, 01:21 | |
| Να αυτά έβαλα
1604: SADDLE BAG 30 - 60 LT της COLORI |
|
| |
LINOS
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Παρ Ιουν 18 2010, 20:20 | |
| Εμένα με πεισατε. Έβαλα καγκελα και μοιζει τωρα σαν να εχω εντοιχισμένη ψησταρια πανω. Χαλια. Τι να κανουμε όμως? |
|
| |
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Παρ Ιουν 18 2010, 20:27 | |
| Προσωπικά κι εγώ θέλω να αποφύγω τα κάγκελα! Δεν πρόκειται να κάνω τόσα πολλά ταξίδια ώστε να χρειαστώ σκληρές βαλίτσες και από την άλλη υποτίθεται πως τα σαμάρια φτιάχνονται και σχεδιάζονται ώστε να μην υπάρχει ανάγκη από κάγκελα. Δεν έχω εμπειρία πάνω στο θέμα και θα ήθελα την άποψη κάποιου χωρίς κάγκελα ... |
|
| |
LINOS
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Παρ Ιουν 18 2010, 20:40 | |
| Βάλε την ψησταριά και βγάλε την τον χειμώνα. Εγω αυτό θα κάνω προσωπικά |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Παρ Ιουν 18 2010, 20:46 | |
| ρε μιχάλη δεν διάβασες τι γράφει ο οναρστρομ μια σελίδα πίσω? ο Στράτος είχε κάψει τα πράγματα του, πολλοί έχουν πάθει χειρότερα κατά καιρούς...
...ενημερώθηκες. Εσύ αποφασίζεις.Δεν ήμαστε σκούτερ με πλαστικά πλάγια...εξάτμιση κ κενό θόλο έχουμε εκεί που θα ακουμπάνε....θέλεις κάτι να τα καργάρεις πάνω, δώσε 60 γιούρια κ έχε το κεφάλι σου ήσυχο.... |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Παρ Ιουν 18 2010, 20:52 | |
| - tazakos έγραψε:
- ρε μιχάλη δεν διάβασες τι γράφει ο οναρστρομ μια σελίδα πίσω? ο Στράτος είχε κάψει τα πράγματα του, πολλοί έχουν πάθει χειρότερα κατά καιρούς...
...ενημερώθηκες. Εσύ αποφασίζεις.Δεν ήμαστε σκούτερ με πλαστικά πλάγια...εξάτμιση κ κενό θόλο έχουμε εκεί που θα ακουμπάνε....θέλεις κάτι να τα καργάρεις πάνω, δώσε 60 γιούρια κ έχε το κεφάλι σου ήσυχο.... Θα πάω να δω την προσφορά κάγκελα, βαλίτσες του Παπασταύρου... κλαψ πάνε τα λεφτά |
|
| |
wannabe Member
Τόπος : Athens Registration date : 28/06/2009
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Παρ Ιουν 18 2010, 22:30 | |
| τα "καλά" τη Givi/Kappa είναι σταθερότερα, πέρνουν βαλίτσες και αν θελήσεις να τα πουλήσεις θα φύγουν χτες και σε πολύ καλή τιμή. συμπέρασμα για εμένα, καλύτερα αυτά. (το έχω κάνει και πράξη δεν είμαι μόνο λόγια) |
|
| |
| ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ | |
|