| ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
δίας vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/06/2010
| Θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Δευ Ιουν 07 2010, 23:47 | |
| ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ V STROM ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΩΝ. ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΛΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΣΤΙΚ ΚΑΙ ΟΙ ΥΦΑΣΜΑΤ? ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ (ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ)? |
|
| |
koymentakos vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Τρι Ιουν 08 2010, 00:04 | |
| επειδη ο βαγγελας ειναι εξω και πινει μπυρες περνα απο δω πρωτα http://vstromhellas.forumgreek.com/forum-f2/ αντε τυχερε το γλυτωσες το ριξε μια ματια εδω μεσα εχει συζητηθει αρκετες φορες |
|
| |
koymentakos vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Τρι Ιουν 08 2010, 00:05 | |
| καλως ηρθες στην παρεα καλοριζικο το εργαλειο |
|
| |
SOTHRHS vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 01/06/2008
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Τρι Ιουν 08 2010, 00:10 | |
| καλησπερα πατριδα!!! καγκελα χρειαζονται και στις 2 περιπτωσεις στις βαλιτσες αυτονοητο αλλα και στα σαμαρια θα σε βολεψουν αφανταστα για δες και αυτο αν σε ενδιαφερει http://vstromhellas.forumgreek.com/forum-f23/topic-t4008-135.htm |
|
| |
fotislarissa Member
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Τρι Ιουν 08 2010, 00:37 | |
| Το σάββατο παρέλαβα τις 40αρες KAPPA από την γνωστή αποθήκη στην Ηλιούπολη. Τιμή 190,00 ? (τουλάχιστον 50,00 ? πιο φθηνά από όπου αλλού κοίταξα). Νομίζω η καλύτερη επιλογή Επίσης και κάγκελα περσι αγόρασα από εκεί. Απ' ότι θυμάμαι 80,00 ?. Στη Λάρισα τα έβρισκα (τα ίδια) 135,00 ? αν θυμάμαι και πάλι καλά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την fotislarissa στις Τρι Ιουν 08 2010, 00:40, 1 φορά |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Τρι Ιουν 08 2010, 00:40 | |
| - camino έγραψε:
- ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ V STROM ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΩΝ.
ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΛΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΣΤΙΚ ΚΑΙ ΟΙ ΥΦΑΣΜΑΤ? ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ (ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ)? οπως λεει και ο φιλος koymentakos ,διαβασε και κατι θα βρεις.το πιο μαγικο σε αυτο εδω το forum ειναι το search.Καλως ηρθες. 1. http://vstromhellas.forumgreek.com/search.forum?mode=searchbox&search_keywords=%E2%E1%EB%E9%F4%F3%E5%F2&show_results=topics 2. http://vstromhellas.forumgreek.com/search.forum?mode=searchbox&search_keywords=%F3%E1%EC%E1%F1%E9%E1&show_results=topics |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Τρι Ιουν 08 2010, 01:39 | |
| υπάρχουν κάγκελα για σαμάρια στο 50ρικο περίπου κ είναι απαραίτητα για ήσυχο κεφάλι...όσο για την αποθήκη, δεν παίζεται στις τιμές τις.. |
|
| |
δίας vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/06/2010
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Τρι Ιουν 08 2010, 18:21 | |
| ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ, ΦΙΛΟΣ ΜΕ V STROM, ΣΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ 80 ΕΥΡΟ.ΟΧΙ ΚΑΠΑ ΟΥΤΕ ΓΚΙΒΙ.ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ (ΚΙΝΕΖΙΚΕΖ-ΤΑΙΒΑΝΕΖΙΚΕΣ) ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ ΣΕ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΠΑ,ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ 4-5 ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ. ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ. MOTO EXTRA ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ. ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΦΩΤΗΣ. ΑΔΕΡΦΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ? ΤΗΛΕΦΩΝΟ PLEASE ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ? |
|
| |
LINOS
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Τρι Ιουν 08 2010, 18:47 | |
| Καλησπέρα
Για μια διαδρομή μέχρι πλοίο και τούμπαλιν εγω θα επιλέξω 1604: SADDLE BAG 30 - 60 LT της COLORI, χωρίς κάγκελα.
Εάν είναι να έβαζα κάγκελα για μεγαλύτερες διαδρομές, θα έβαζα κατευθείαν τριπλέτα. |
|
| |
......... vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Τρι Ιουν 08 2010, 19:04 | |
| ειδα χθες στην dainese στην καλλιροης μια προσφορα που ειχε 136 ή 139 ευρο υφασματινες μαζι με καγκελα προσφορα!!!! |
|
| |
msp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Τρι Ιουν 08 2010, 19:46 | |
| Τί πιστεύετε πως αξίζει περισσότερο;
Αυτό: http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=128
ή
αυτό: http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=937 |
|
| |
LINOS
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Τρι Ιουν 08 2010, 20:04 | |
| Εγώ προσανατολίζομαι στα δεύτερα σαμάρια. Μόνο μπες βγες σε πλοίο και λίγο στο νησί. Το θέμα είναι οτι δεν έχουν εσωτερικά κουτιά PVC εσωτερικά ώστε να μένει σταθερός ο όγκος και φοβάμαι μην κρέμονται σαν σώβρακα !! Συν της άλλης τα είδα το Σάββατο απο κοντά και έχουν μόνο 2 σκρατς σκρουτς που δένουν πάνω/κάτω απο την σέλα. όχι πολύ χοντρά. Αντέχουν άραγε? Τα πρώτα είναι τεράστια και ίσως χρειαστούν κάγκελα. |
|
| |
xikolaps
Ηλικία : 55 Τόπος : Κάπου στον πλανήτη Γή Registration date : 13/04/2010
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Τρι Ιουν 08 2010, 22:04 | |
| - camino έγραψε:
- ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ V STROM ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΩΝ.
ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΛΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΣΤΙΚ ΚΑΙ ΟΙ ΥΦΑΣΜΑΤ? ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ (ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ)? Καλός ήρθες , λοιπόν πρώτα πρέπει να βάλεις κάποιες παραμέτρους . Αν έχεις φράγκα Βαλίτσες και τέλος η συζήτηση . Τώρα άμα είναι στενά τα πράματα πρέπει πιστεύω να δεις κάποιες παραμέτρους . 1) Προσωπικά πείρα Σαμάρια για ταξίδι εξωτερικού 55-65? δεν θυμάμαι ακριβός τα μεγάλα σαμάρια της Colori . Αυτά και τίποτα άλλο . Μπάρες δεν χρειάζονται δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα , το προστατευτικό απο την εξάτμιση είναι σούπερ αν φοβάσαι για γρατσουνιές έχει αυτοκόλλητα η ένα ύφασμα . Μια χαρά όλα όποτε βάζεις Βενζίνη έλεγχος τους ιμάντες. Καβάτζα σακούλες μαύρες (εγώ είχα πράσινες και χάλαγε την αισθητική )γιά βροχή και τα σκεπάζεις . Μειονέκτημα λύσε δέσε τους ιμάντες (μη φαντάζεσαι 2 λεπτα το πολύ), κλέψιμο , θέλουν οπτική επαφή ,και μπορούν να τις σκίσουν . Προσωπικά ήμουν χύμα και δεν είχα κανένα απολυτός πρόβλημα γιατι δεν είχα πράγματα αξίας (πορτοφόλια ταυτότητες , έγγραφα σημαντικά γενικά ) . Τέλος σημαντικό άμα δεν κάνεις γενικά ταξίδια άλλα μόνο μία στο τόσο πιστεύω δεν αξίζει να δόσεις τόσα λεφτά για βαλίτσες . |
|
| |
dim.giann
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Τρι Ιουν 08 2010, 22:26 | |
| θες κ ςδω http://vstromhellas.forumgreek.com/forum-f6/topic-t8797.htm |
|
| |
FIRErider
Ηλικία : 43 Τόπος : Μεσολόγγι Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Τρι Ιουν 08 2010, 22:56 | |
| Βασεις Givi βαλιτζες Givi E41. Τέλος |
|
| |
msp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Τετ Ιουν 09 2010, 01:23 | |
| - xikolaps έγραψε:
- camino έγραψε:
ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΛΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΣΤΙΚ ΚΑΙ ΟΙ ΥΦΑΣΜΑΤ? ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ (ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ)? Τέλος σημαντικό άμα δεν κάνεις γενικά ταξίδια άλλα μόνο μία στο τόσο πιστεύω δεν αξίζει να δόσεις τόσα λεφτά για βαλίτσες . Συμφωνω και επαυξανω! |
|
| |
vassilis79 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Registration date : 26/11/2009
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Τετ Ιουν 09 2010, 08:59 | |
| Η καλυτερη λυση σιγουρα ειναι οι βαλιτσες . Το θεμα ειναι ποσο πολυ θα τις χρησιμοποιησεις και αν θα ''βγαλουν '' τα λεφτα τους. Εγω επελεξα να παρω σαμαρια απο την αποθηκη στην Ηλιουπολη (Bagster 39l - €85). Εξω η καλυτερη τιμη που βρηκα ηταν στα €119. Ειναι μεταβλητου ογκου και εχει και λουρια στο πανω μερος γαι να μην ''κρεμανε'' αν δεν εχει καγκελα . Uploaded with ImageShack.us Απο τον Παπασταυρου εβαλα τα μικρα τα καγκελα με €45 . Πιστευω για μενα ειναι η καλυτερη λυση . By vassilis79 at 2010-04-20
Έχει επεξεργασθεί από τον/την vassilis79 στις Πεμ Ιουν 10 2010, 09:16, 1 φορά |
|
| |
akaliptos vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Πεμ Ιουν 10 2010, 09:02 | |
| παρασκευη 18 ιουνιου λεω να παω με τη γυναικα μου στη κεα και να μεινουμε μεχρι 22 (21 ιουνιου κλεινουμε 2 χρονια γαμου). την εψησα να παμε με τη μηχανη για να κανουμε κανα χιλιομετρο (αν και δεν ειναι και πολυ φαν της μηχανης) και πλεον πρεπει να κοιταξω για πλαινα σαμαρια (καθως να δωσω τοσα λεφτα για βαλιτσες δεν πιστευω οτι αξιζει με βαση τη χρηση που κανω. σε ενα στοκαδικο στη πετρου ραλλη (κοντα στη πειραιως) βρηκα σαμαρια και καγκελα givi με 139 ευρω!!νομιζω οτι ειναι μια καλη τιμη!!αν θυμαμαι καλα ηταν αυτα τα σαμαρια αλλα σε μικροτερο μεγεθος (νομιζω ηταν μαξιμουν 40 λιτρα)!
http://www.moto-accessories.gr/Greek/ProductDet.asp?PID=1212&CatID=488&CatPosition=396
αν καποιος εχει να προτεινει κατι αλλο, σε αυτα τα λεφτα, ας το πει! |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Πεμ Ιουν 10 2010, 09:15 | |
| Aποθηκη Ηλιουπολη . Γιατι να δωσεις €55 παραπανω για σαμαρια ιδιας χωρητικοτητας . Αν δε σου αρεσουν αυτα που πηρα εγω κοιτα τα Cameron Adelaide 2 . Περιπου στα €110 με 40 λιτρα . |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Πεμ Ιουν 10 2010, 09:21 | |
| - vassilis79 έγραψε:
- Aποθηκη Ηλιουπολη . Γιατι να δωσεις ?55 παραπανω για σαμαρια ιδιας χωρητικοτητας .
Αν δε σου αρεσουν αυτα που πηρα εγω κοιτα τα Cameron Adelaide 2 . Περιπου στα ?110 με 40 λιτρα . οχι και αυτα που πηρες μια χαρα ειναι!!!!ο παπασταυρου που λες ποιος ειναι???? |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Πεμ Ιουν 10 2010, 09:38 | |
| Tα καγκελα τα βρησκεις εδω : http://www.papastavroushops.gr/
Πες του οτι εισαι απο το forum να σου κανει 15% εκπτωση.
Τα σαμαρια τα βρησκεις στη γνωστη αποθηκη στην Ηλιουπολη (Κεφαλληνιας 44) |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Πεμ Ιουν 10 2010, 10:14 | |
| οκ θα προσπαθησω να περασω για να τα παρω σιγα σιγα!!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Πεμ Ιουν 10 2010, 11:10 | |
| δηλαδη εγω τι σου εγραψα τι οχι το ιδιο και το αυτο!!!...σαν να μην το ειδες!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Πεμ Ιουν 10 2010, 11:29 | |
| - ΓΙΩΡΓΟΣ VS650-Κ9 (4kings) έγραψε:
- δηλαδη εγω τι σου εγραψα τι οχι το ιδιο και το αυτο!!!...σαν να μην το ειδες!!
Ρε συ Γιωργο ,νονιζω τα σαμαρια που δινει ο Παπασταυρου στην προσφορα ειναι κατι μικρα .Στα ιδια λεφτα περνεις επωνυμα Bagster και τα μεγαλυτερα που υπαρχουν . Φιλικα Βασιλης |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ Πεμ Ιουν 10 2010, 12:23 | |
| εγω ειπα κατεβαινοντας την καλλιροης στην dainese εχει προσφορα καγκελα βαλιτσες 70lt 136 ή 139 ευρο....δεν ειπα παπασταυρου!!! |
|
| |
| ΒΟΗΘΕΙΑ,ΑΓΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ | |
|